Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk Kahvesi

Öğlen
3 tane lahana sarma
Yoğurt
Az Salata

Ara
Sütlü fitre kahve
İrmik Helvası (Olmaması gerekn bir şeydi kalorisine baktım 528 Kalori gözlerim fal taşı gibi açıldı.)

Akşam
Dengelemek adına yemesem eşim çook söylenir o yüzden
Az Pırasa yemeği
Salata

Ara olarak hiç bir şey yemiyecem birde ben sporu diyet yaparken yapıyordum evimde kendimce şimdi bu sıralar yapamasamda yeni taşındığımız yer 7 katlı ben 6.katta çalışıyorum 0. kata indiğim zamanda 6.kattan 7. kata çook evrak çıkarmak için çıktığım zaman çook oluyor ben hiç bir şekilde asansör kullanmıyorum hep merdivenle inip çıkıyorum spor yapamayan lar için bence güzel bir alternatif :))))

Son düzenleme:

Demek istediğini anladım desem gülermiisn bana :))) ayy yarın cuma bakalım kaç kilo çıkacak benim geçen haftaya göre fazla çıkar gibi geliyor çünkü hem kaçamaklardan dolayı hemde regl olamadım hala oda ödem yapıyor ben haftada iki kere tartılıyorum bir çarşamba birde cuma iki gün arasında ciddi anlamda fark oluyor acaba neden öle oluyor anlamadı bende sen haftada kaç defa tartılıyorsun:?

canım ben kendımı ac bırakınca kan sekerım dusuyor tıtremeye baslıyorum yavas yavas artık 2 yıl once dıyetısyene gıtmıstım boyle bır menu vermıstı bana 1 ayda 6 kılo vermıstım yınede azaltmaya calısacagım

)))))) allah iyiliğini versin...
Hayırlısı bakalım tartı yarın sana neler dicek canım bazen yediklerimiz ödem yapar bir iki güne kadarda o ödm gider tartıda kilon daha az çıkar normal yani...
Ben hiç tartılamıyorum cünki evde tartım yok önceleri cuma günleri eczaneye giderdim şimdi çok zor çünki hava soğudu kızımla gideem sabahları...

Tamam canım sen kendini daha iyi bilirsin sağlık olsun yeterki... Ama bişey dicem gene tutamadım kendimi makarnayla pilav yeme olurmu.. Ama ama Napim herkes zayıflasın çıtır olsun istiyorum

hayırlı geceler kızlar...

Menüm

Sabah
Tam buğday ekmeğinden tost yarısını yedim
Yarım t.buğday ekmeği
1 h. Yumurta
Krempeynir

Ara
Yoğurt

Akşam
K-flakes

3 litre su
2 kupa yeşilçay

kızlar verdiğim 6 kilo ile kaldım şimdide hamişim rabbimin izniyle sizlede paylaşmadan edemedim

hayırlı geceler kızlar...

Menüm

Sabah
Tam buğday ekmeğinden tost yarısını yedim
Yarım t.buğday ekmeği
1 h. Yumurta
Krempeynir

Ara
Yoğurt

Akşam
K-flakes

3 litre su
2 kupa yeşilçay

kızlar verdiğim 6 kilo ile kaldım şimdide hamişim rabbimin izniyle sizlede paylaşmadan edemedim

ALLAH tamamına erdırsın

Bildirimim

başlangıç :
74,800
geçen hafta :
71,100
bu hafta:
69,400
giden:
1.700
gelen :
toplamda:
5.400
hedef :
58 kg
spor :
bu hafta leslie 3 mile basladım

merhaba kızlar kaçamaksız gidince kilolarda gidiyor 2 yıldır hep 74_72kg arası gidip geldim VEE 6 lı rakamları gördüm inanamadım kilo vermek süper bişey darısı 5li rakamlara inş

canım diyete başladım gayette iyi gidiyor hatta kaçamaklarım olmasına raqmen kilo veriyorum zamanla kaçamaklarımda en aza inicek.. hadi gel birlikte devam edelim yoksa aldık başımızı gidiyoruz
Canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun biz nedesek boş herşey olacağın varıyor...
öyle ilknurcum herşeyin hayırlısı dediqin gibi...
canım hiç stres yapma bizler yiyerek kilo verdiqimiz için kilo verirken bir zorluk hissetmiyoruz...bende 28 kilo verdim ve nerdeyse hepsini geri aldım...ama neyi nasıl yapacaqımı bildiqim için rahatım ve yeniden vermeye başladım..gel birbirimize destek olalım ve bu işi bu sefer kökünden halledelim
canım özelden demiştim ama burdanda sana kocaman bir hoşgeldinnn şifre meselesini hallettin sanırım

sunbalımmm bebişş geliyomuşşş çook sevindin tatlım Rabbim tamamına erdirsin

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
ofis müsaitken fırsattan istifade geldim hemen
3 gündür diyetime dikkat etmeye çalışıyorum tam anlamıyla istediqim gibi olmasada bihayli kilo pardon ödem vermişim ipin ucunu bırakmaya bu sefer niyetim yok Allahın izniyle... sonuna kadar devam inşallahhh....

kilo bildirimi

başlangıç 90
salı günü 82.7
bu hafta 79.7
giden 3 kilooooo.
toplamda 10300
hedef 60 boy 165
bende 42-44
spor 120 dk yürüyüş..

Canım tebrik ederim senin adına çook sevindim ve seni özledim nasılsın nasıl gidiyor?

Herkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)

Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok

Tamam canım sen kendini daha iyi bilirsin sağlık olsun yeterki... Ama bişey dicem gene tutamadım kendimi makarnayla pilav yeme olurmu.. Ama ama Napim herkes zayıflasın çıtır olsun istiyorum

sende bızı dusunuyorsun :) tamm yemem

dunku menum

sabak ılık su 2 bardak
7,00 kahvaltı 1 dılım ekmek domates salatalık az yaglı beyaz peynır zeytın
10.00 ara 3 adet grıserın
12.00 ogle nohut corba salata
14,30ara yogurt
18,00ara elma
20,00 aksam corba bezelye yemegı
22.00 elma

bu sabah dayanamadım tartıldı gecen hafta 79,50 dum bugun 78,50 yuppi :)))

Herkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)

Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok
oo süpersin canımm maşallah sana cıtır seni
Canım tebrik ederim senin adına çook sevindim ve seni özledim nasılsın nasıl gidiyor?

canım benim cok tesekkür ederim iyiyim sükür bende sizi özledim...güzel gidiyor hersey canım sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…