Sabah
Light Sütlü Kfleks
Ara
Türk Kahvesi
Öğlen
3 tane lahana sarma
Yoğurt
Az Salata
Ara
Sütlü fitre kahve
İrmik Helvası (Olmaması gerekn bir şeydi kalorisine baktım 528 Kalori gözlerim fal taşı gibi açıldı.)
Akşam
Dengelemek adına yemesem eşim çook söylenir o yüzden
Az Pırasa yemeği
Salata
Ara olarak hiç bir şey yemiyecem birde ben sporu diyet yaparken yapıyordum evimde kendimce şimdi bu sıralar yapamasamda yeni taşındığımız yer 7 katlı ben 6.katta çalışıyorum 0. kata indiğim zamanda 6.kattan 7. kata çook evrak çıkarmak için çıktığım zaman çook oluyor ben hiç bir şekilde asansör kullanmıyorum hep merdivenle inip çıkıyorum spor yapamayan lar için bence güzel bir alternatif :))))
Canım menün olmamış kendini tutmalısın bak makarna pilav felan olmamış aralarda grisini bisküvi felanda yememen gerekiyor böyle önemsemediğimiz bişey olmaz dediğimiz yicekler bize kilo verdirmez.. Mesela akşam sadece çorba yanınada1 kase yoğurt veya salata yesen daha hafif geçirmiş olurdun.... Yarınki menünü daha iyi bekliyorum... Suyunu 2,5 litreden az içme canım...
Demek istediğini anladım desem gülermiisn bana :))) ayy yarın cuma bakalım kaç kilo çıkacak benim geçen haftaya göre fazla çıkar gibi geliyor çünkü hem kaçamaklardan dolayı hemde regl olamadım hala oda ödem yapıyor ben haftada iki kere tartılıyorum bir çarşamba birde cuma iki gün arasında ciddi anlamda fark oluyor acaba neden öle oluyor anlamadı bende sen haftada kaç defa tartılıyorsun:?
canım ben kendımı ac bırakınca kan sekerım dusuyor tıtremeye baslıyorum yavas yavas artık 2 yıl once dıyetısyene gıtmıstım boyle bır menu vermıstı bana 1 ayda 6 kılo vermıstım yınede azaltmaya calısacagım
hayırlı geceler kızlar...
Menüm
Sabah
Tam buğday ekmeğinden tost yarısını yedim
Yarım t.buğday ekmeği
1 h. Yumurta
Krempeynir
Ara
Yoğurt
Akşam
K-flakes
3 litre su
2 kupa yeşilçay
kızlar verdiğim 6 kilo ile kaldım şimdide hamişim rabbimin izniyle sizlede paylaşmadan edemedim
canım diyete başladım gayette iyi gidiyor hatta kaçamaklarım olmasına raqmen kilo veriyorum zamanla kaçamaklarımda en aza inicek.. hadi gel birlikte devam edelim yoksa aldık başımızı gidiyoruzİyi akşamlar ablacım, çok özledim seni
Ne güzel, yine toparladın yani, bir de ben yapabilsem
Benim pc de çok yavaşladı, 15 dk'lık işimi 1 saate çıkarıyor
Yarın teknik servise götürecek kardeşim..
öyle ilknurcum herşeyin hayırlısı dediqin gibi...Canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun biz nedesek boş herşey olacağın varıyor...
canım hiç stres yapmabende 3 haneli rakamlara yaklaştım acilen zayıflamam lazım ne yapacam bilemiyorum daha önceden de 100 kilodan 75 kiloya kadar indim 5 sene içinde geri aldım şimdi tekrar aynı şeyleri yapmaya cesaret edemiyorum başarısız olmaktan korkuyorum stres yaptığım içinde gerginlikten sürekli canım tatlı çekiyo((
canım özelden demiştim ama burdanda sana kocaman bir hoşgeldinnnmenümü yazıyorum bende
SABAH:
2 dilim kepekli ekmekten tost
5 6 zeytin
1 çeri domates
uyanınca bi tane mandalina:))alakasız oldu ama
çay tabiki şekersiz şekeri bırakalı 1 yıl olck nerdeyse
ara:
ayran
öğle:
1 tabak makarna(bidaha olmicak yemeğim yokdu mecbur kaldım)
ara:
1 portakal
1 bardak çay
akaşam:
2 tane tavuk baget ve yoğurt yada salata yicem
saat 19:00 da 1 saat pilatesli jimnastik
spordan sonra 20:00-21:00 arası meyve yada yoğurt yemeyi düşünüyorum geceler zun 17:00 den sonra sabaha çoooook var
evet nasıl makarna bidaha olmicak zaten aylar olmuştu makarnayı unutmuşum tadaını:)))))ne güzel ya fırsat buldukça yazıcam yoksa olmuyo
kızlar verdiğim 6 kilo ile kaldım şimdide hamişim rabbimin izniyle sizlede paylaşmadan edemedim
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 71,100
bu hafta: 69,400
giden: 1.700
gelen :
toplamda: 5.400
hedef :58 kg
spor :bu hafta leslie 3 mile basladım
meryemcim harikasın canımm kocaman bir aferini çoktan hakettin gel öpem alnından hayatım
merhaba kızlarkaçamaksız gidince kilolarda gidiyor 2 yıldır hep 74_72kg arası gidip geldim VEE 6 lı rakamları gördüm inanamadım kilo vermek süper bişey darısı 5li rakamlara inş
kilo bildirimi
başlangıç 90
salı günü 82.7
bu hafta 79.7
giden 3 kilooooo.
toplamda 10300
hedef 60 boy 165
bende 42-44
spor 120 dk yürüyüş..
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 71,100
bu hafta: 69,400
giden: 1.700
gelen :
toplamda: 5.400
hedef :58 kg
spor :bu hafta leslie 3 mile basladım
merhaba kızlarkaçamaksız gidince kilolarda gidiyor 2 yıldır hep 74_72kg arası gidip geldim VEE 6 lı rakamları gördüm inanamadım kilo vermek süper bişey darısı 5li rakamlara inş
Tamam canım sen kendini daha iyi bilirsin sağlık olsun yeterki... Ama bişey dicem gene tutamadım kendimi makarnayla pilav yeme olurmu.. Ama ama Napim herkes zayıflasın çıtır olsun istiyorum
oo süpersin canımm maşallah sana cıtır seniHerkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)
Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok
Canım tebrik ederim senin adına çook sevindim ve seni özledim nasılsın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?