canım bizler burda olmasak bu kadar iradeli olmayız...birlikten kuvvet doqar ilkesi son derece yerinde söylenen bir söz...alsakta versekte birlikte olabilmek burda olup herşeyimizi paylaşabilmek bizim gerçekten sımsıkı arkadaşlıklar kurduqumuz gösterir...önemli olanda bu canım bütün zorluklara birlikte göğüs gerebilmektesekkür ederim Arzu ablacımbende senin yanaklarından öpüyorum kocamannn
biz bir aileyiz birlikte basarıyoruz
canım muhtemelen aldıqın kilo deqil ödemdir..bu hafta neler yedin takip edemedim ama bir anda bukadar kilo alman mümkün deqil...dikkat edersen 1-2 güne bütün hepsini atarsın canım hiç canını boş yere sıkmaHerkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)
Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok
ya 2,5 lt suyu unuttum yıne bırde ben cok su ıcınce mıgdem bulanıyorrrr napcam
canım bizler burda olmasak bu kadar iradeli olmayız...birlikten kuvvet doqar ilkesi son derece yerinde söylenen bir söz...alsakta versekte birlikte olabilmek burda olup herşeyimizi paylaşabilmek bizim gerçekten sımsıkı arkadaşlıklar kurduqumuz gösterir...önemli olanda bu canım bütün zorluklara birlikte göğüs gerebilmek
canım muhtemelen aldıqın kilo deqil ödemdir..bu hafta neler yedin takip edemedim ama bir anda bukadar kilo alman mümkün deqil...dikkat edersen 1-2 güne bütün hepsini atarsın canım hiç canını boş yere sıkma
neden acaba :26::26: vücudun suyumu atamıyor yoksa....
kızlar verdiğim 6 kilo ile kaldım şimdide hamişim rabbimin izniyle sizlede paylaşmadan edemedim
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 71,100
bu hafta: 69,400
giden: 1.700
gelen :
toplamda: 5.400
hedef :58 kg
spor :bu hafta leslie 3 mile basladım
merhaba kızlarkaçamaksız gidince kilolarda gidiyor 2 yıldır hep 74_72kg arası gidip geldim VEE 6 lı rakamları gördüm inanamadım kilo vermek süper bişey darısı 5li rakamlara inş
tesekkür ederim ilknur ablammm hepinizin emegi var bende siz olmasanız bu topik olmasa basaramazdımCANIm benim tebrikler afferin sana tam gaz devam canım durmak yok yla devam...
ellerim üşüyor kızlar ayaklarıma çare buldum tüylü müylü bi bot aldım sorun halledildi...çok su içtiqim için wcyle kankayız tabeee doqal olarakta wc sonrası sürekli ellerimi yıkıyorum ve ısınmıyor çözüm önerisi olan varmı yosa eldivenlemi geziyim bütün gün
ayy o nasıl acır ablamm ya kremlerini sür ihmal etme kışın oluyor malesef catlaklar havalardanCanım eldivenlerini giyin nolcak üşümekten iyidir...
Bu arada benimde ellerim kollarım mafiş durumda kurudu iyice kabardı yırtıldı krwm sürüyorum banamısı demiyor çok acıyor...
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 71,100
bu hafta: 69,400
giden: 1.700
gelen :
toplamda: 5.400
hedef :58 kg
spor :bu hafta leslie 3 mile basladım
merhaba kızlarkaçamaksız gidince kilolarda gidiyor 2 yıldır hep 74_72kg arası gidip geldim VEE 6 lı rakamları gördüm inanamadım kilo vermek süper bişey darısı 5li rakamlara inş
nerde bu devlet nerde bu milletttt
melekkkk iyice boşlamışsın topiqi ben yokum diyebüüüle yakalnırsın iştee
hayırlı cumalar kızlar.....
oo süpersin canımm maşallah sana cıtır seni
canım benim cok tesekkür ederimiyiyim sükür bende sizi özledim...güzel gidiyor hersey canım sen nasılsın ?
ayy o nasıl acır ablamm ya kremlerini sür ihmal etme kışın oluyor malesef catlaklar havalardan
canm çok geçmiş olsun cildiyeye bi git istersen neden acıcak kadar çatlıyorki :26::26:Canım eldivenlerini giyin nolcak üşümekten iyidir...
Bu arada benimde ellerim kollarım mafiş durumda kurudu iyice kabardı yırtıldı krwm sürüyorum banamısı demiyor çok acıyor...
hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar kızlar.....
tebrıkler canımmm
sabahtan bu yana elekturukler yoktu bebek yav sınır kupu oldumsen nerelerdesın kacakkkkkkk
hayırlı cumalar bebek
Evet canım çok acıyor çatlak var bide kabardı iyice bakalım sürüyorum inşallah işe yarar.. Elim sudan çıkmıyor normal böyle olması...
canm çok geçmiş olsun cildiyeye bi git istersen neden acıcak kadar çatlıyorki :26::26:
hayırlı cumalar canım
hmm tamam o zaman kızmıyommişler yoqun canım ondan az girebliyorum yinede buna şükür hiç giremeyebilirdim
Geçmiş olsun canım benim cildiyeye git bol bol krem sür eline
Canım eldivenlerini giyin nolcak üşümekten iyidir...
çok gecmiş olsun canm , akşamları yatarken ellerine yogun kırem surup, hemşire eldivenlerinden giyin sabaha baya bir düzelir inşallah.
cook tskr ederim melek ablacımtebrıkler canımmm
sabahtan bu yana elekturukler yoktu bebek yav sınır kupu oldumsen nerelerdesın kacakkkkkkk
hayırlı cumalar bebek
sevindim tatlımmii gidiyor işteki sıkıntıların dışında her şey yolunda canım benim. :)
ablacımm daha cabuk iyileşmesi için arkadaslarında dediği gibi cidiyeye gitsen daha iyi olur daha cabuk geçer yaraların canında yanmaz kıyamam ben sanaEvet canım çok acıyor çatlak var bide kabardı iyice bakalım sürüyorum inşallah işe yarar.. Elim sudan çıkmıyor normal böyle olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?