Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tesekkür ederim Arzu ablacım bende senin yanaklarından öpüyorum kocamannn
biz bir aileyiz birlikte basarıyoruz
canım bizler burda olmasak bu kadar iradeli olmayız...birlikten kuvvet doqar ilkesi son derece yerinde söylenen bir söz...alsakta versekte birlikte olabilmek burda olup herşeyimizi paylaşabilmek bizim gerçekten sımsıkı arkadaşlıklar kurduqumuz gösterir...önemli olanda bu canım bütün zorluklara birlikte göğüs gerebilmek
Herkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)

Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok
canım muhtemelen aldıqın kilo deqil ödemdir..bu hafta neler yedin takip edemedim ama bir anda bukadar kilo alman mümkün deqil...dikkat edersen 1-2 güne bütün hepsini atarsın canım hiç canını boş yere sıkma
ya 2,5 lt suyu unuttum yıne bırde ben cok su ıcınce mıgdem bulanıyorrrr napcam

neden acaba :26::26: vücudun suyumu atamıyor yoksa....

ellerim üşüyor kızlar ayaklarıma çare buldum tüylü müylü bi bot aldım sorun halledildi...çok su içtiqim için wcyle kankayız tabee e doqal olarakta wc sonrası sürekli ellerimi yıkıyorum ve ısınmıyor çözüm önerisi olan varmı yosa eldivenlemi geziyim bütün gün

nerde bu devlet nerde bu milletttt
melekkkk iyice boşlamışsın topiqi ben yokum diye büüüle yakalnırsın iştee

Son düzenleme:

Yok canımı sıkmadım, benim canımım sıkkın olmasının nedeni işi fazla kafaya takmaya başladım rüyamda bile artık kavga ediyorum insanlarla :)) ondan güne güzel başlayamışım.
Her ay 5 gün geri gdiyordu reglim 10 sda olmam gerekiyordu regl olamadım hala ondan olabilir, bu hafta biraz kaçamak yaptım ondan oluşan ödemden dolayı olabilir.fazla takmamaya çalışıyorum kilo olayını 53 ten fazla olursam belki panik olabilirim sağol cnm bnmm

CANIm benim tebrikler afferin sana tam gaz devam canım durmak yok yla devam...

Canım eldivenlerini giyin nolcak üşümekten iyidir...

Bu arada benimde ellerim kollarım mafiş durumda kurudu iyice kabardı yırtıldı krwm sürüyorum banamısı demiyor çok acıyor...

tebrıkler canımmm

nerde bu devlet nerde bu milletttt
melekkkk iyice boşlamışsın topiqi ben yokum diye büüüle yakalnırsın iştee

sabahtan bu yana elekturukler yoktu bebek yav sınır kupu oldum sen nerelerdesın kacakkkkkkk
hayırlı cumalar kızlar.....

hayırlı cumalar bebek

Bu arada benimde ellerim kollarım mafiş durumda kurudu iyice kabardı yırtıldı krwm sürüyorum banamısı demiyor çok acıyor...
canm çok geçmiş olsun cildiyeye bi git istersen neden acıcak kadar çatlıyorki :26::26:
hayırlı cumalar kızlar.....
hayırlı cumalar canım
tebrıkler canımmm

sabahtan bu yana elekturukler yoktu bebek yav sınır kupu oldum sen nerelerdesın kacakkkkkkk

hayırlı cumalar bebek

hmm tamam o zaman kızmıyomm işler yoqun canım ondan az girebliyorum yinede buna şükür hiç giremeyebilirdim

Sağol canım ellerim sudan çıkmıyor ondan bide havalar soğuk cildim çok kurudu....

çok gecmiş olsun canm , akşamları yatarken ellerine yogun kırem surup, hemşire eldivenlerinden giyin sabaha baya bir düzelir inşallah.

tebrıkler canımmm

hayırlı cumalar bebek
cook tskr ederim melek ablacım
ii gidiyor işteki sıkıntıların dışında her şey yolunda canım benim. :)
sevindim tatlımm
Evet canım çok acıyor çatlak var bide kabardı iyice bakalım sürüyorum inşallah işe yarar.. Elim sudan çıkmıyor normal böyle olması...
ablacımm daha cabuk iyileşmesi için arkadaslarında dediği gibi cidiyeye gitsen daha iyi olur daha cabuk geçer yaraların canında yanmaz kıyamam ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…