Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

umarımm:) inan tek isteğim bir mağazaya gidip 36 beden giyiniyorum demek :)))

hmmm anlaşılan kızımız baya boqazlı olucak

melekcim sen çok güzel ilerliyorsun canım...yeterki pes etme böyle devam et..hepsinin içine gireceksin..acele etme tatlım

aynen ablacım biri bana dur desin bari yavrum killo alsa 4 kg filan olsa dogumda şaka bir yana hayırlı sağlıklı olsun.. Ben gidişat iyi değil hayırlısı olsun ablacım öpüyorum çok ben gelirim yine AEO

bitmedi canım aslında herşey bittide sadece mobilyalar zamanında teslim edilmedi...yarın akşam kesinmiş...görücez bakalım...
aynen ablacım biri bana dur desin bari yavrum killo alsa 4 kg filan olsa dogumda şaka bir yana hayırlı sağlıklı olsun.. Ben gidişat iyi değil hayırlısı olsun ablacım öpüyorum çok ben gelirim yine AEO

tamam tatlım sıksısk gel olurmu..kendine ve kızımıza iyi bak tatlım

lılıycım cok sevındım demek ızmıre geleceksın keske calısmasaydım tanıssaydık :) ama ısın erken bıterse ısyerıme ugrama fırsatın olabılırse tanısmaktan cok mutlu olurdum canımmm

ortamın rahat bır ıs oldumu kesınlıkle guzel canım calısmak. benım allaha sukur bu ısım oyle sende ınsallah boyle bır ıs bulursun

ederım canım benım bu ısı bulmam cok ılgınc oldu aslında ben bosanmıstım esımden bı donem 10 senelık ısımden de ayrılmıstım dogumdan dolayı nereye gıtsem olumsuz yanıt cıldırcam sonra annem umreye gıttı o donem o kutsal topraklara ayak basar basmaz ılk etttıgı dua benım ıs bulmam olmus kı haftasına varmadan burayı buldum. yanı her ısın bası dua canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…