ay arzucum ınsllah ya herkez dıyo senı hıc bu kadar azımlı gormemıstık dıye. zayıf olmak ugruna ınan cok seyı sıldım hayatımdan umarm deger bunlaraglsencım kader arkadasıyız demek ama zayıflayınca tırıl tırıl kcuk bedenler gıyecegız bunu dusunup mutlu olmaluyız canım
hmmm anlaşılan kızımız baya boqazlı olucak
melekcim sen çok güzel ilerliyorsun canım...yeterki pes etme böyle devam et..hepsinin içine gireceksin..acele etme tatlım
bitmedi canımselamlar herkese
geçmişteki birkaç sayfayı okuyup geldim
Arzu ablacım, sizin şu tadilat hala mı bitmedi valla ben okurken yuh dedimay ne sinir yaaaa.... kızına da geçmiş olsun arada oluyor öyle hormonal değişiklikler
Aysunum(moonsun88) hoşgeldin cnm bnmmmmmmmm maşallah bebiş kız demek oh oh ne mutlu, Allah kucağına almayı nasip etsin
melekciğim ben de yarın İzmirde olacağım nasip olurs avalla burası da nemli bayıyor bakalım İzmirde tüm gün dışarıda olacağım dr kontrolüm var da...
hayırlısı...
kızlar geçmişi okudum da aklımda kalan bunlar inşallah cümleten iyisinizdir
aynen ablacım biri bana dur desin bari yavrum killo alsa 4 kg filan olsa dogumdaşaka bir yana hayırlı sağlıklı olsun.. Ben gidişat iyi değil hayırlısı olsun ablacım öpüyorum çok ben gelirim yine AEO
umarımm:) inan tek isteğim bir mağazaya gidip 36 beden giyiniyorum demek :)))
gılsencım ben ınan 38 e bıle fıtım hatta 40 a ınsallah gelecek o gunler
uyku bastı kızlarrr
aynen benıde ama uyuyamamkı patron tam karsımda masaya basımı koysam gorur
evdede rahat yok yanı :)
bende ne zaman yatsam tel üstüne tel gelir yada kapı çalar
sanırım bir kahve iyi gelir kızlarr :))
evet ya nasıl düşünemedik...hem sakinleştirir..bnmki fındıklı nescafe olsun canım
evet çok iyi geliyoru bu saatlerde hatta 2 tane olsun bende severim karşılıklı içebilseydik keşke kahve de bahane olurdu:)))
ortamın rahat bır ıs oldumu kesınlıkle guzel canım calısmak. benım allaha sukur bu ısım oylesende ınsallah boyle bır ıs bulursun
kızıma rica ettim yapıp getirmiş içiyorum walla...hadi gelin hep beraber içelim hemde sohber ederiz
afiyet olsunnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?