ederım canımbenım bu ısı bulmam cok ılgınc oldu aslında ben bosanmıstım esımden bı donem 10 senelık ısımden de ayrılmıstım dogumdan dolayı nereye gıtsem olumsuz yanıt cıldırcam sonra annem umreye gıttı o donem o kutsal topraklara ayak basar basmaz ılk etttıgı dua benım ıs bulmam olmus kı haftasına varmadan burayı buldum. yanı her ısın bası dua canım
ben geldim kızlarr nasılsınız bakalım.sıcaklarla aranız nasıl.ay kızlar valla patlıcam yaa 4 gündür tuvalete gidemiyorum anlarsınız ya şiştim iyice(( offf
selamlar 73 kilolardan 59 kiloya kadar düştüm sağlıklı beslenerek şuan 62.5 kiloyum kaç aydırda 62 ve altına inemedim 55 olmayı çok istiyorum motive olmak istiyorummmm
ilknurcum kolay gelsin canım hava sıcakken elişi yapmakta ayrı bir dert...bu arada akşam bir saat koyalım o vakitte herkes burda olsun topluca sohbet edelim çok özledim onlıne sohbetleri..
hoşbuldum 29 yaşındayım 1 tane kızım var tarih öğretmeniyim kilo verme serüvenim hamilelikten sonra başladı 80 kiloyla doğuma gittim 72 kiloyla geri döndüm 1.1.5 sene bu kiloda takıldım sonra çabalarım başladı kadınlar kulübüyle tanışmamıştım ozaman yanlış diyetlerle 75e dayandım nette gezerken kadınlar kulübünün diyet topiklerini keşfettim baktım ne yapmışlar ne etmişler birebir hayatımda uygulamaya başladım şöyleki sabahları 2 dilim tam tahıllı ekmek 8 zeytin domates peynir 1 tatlı kaşığı reçel yada bal 1 yumurta ekmek yemediğim günler 1 simit yada 1 dilim börek,ara öğünlerde 1 meyve öğlenleri evde ne pişirdiysem aynı yemekten susuz 4 kaşık aldım bir kase çorba salata yoğurt yina ara öğün akşam çorba salata yada yoğurt yedim 6 da ağzımın fermuarını kapattım tabi günde 3 litre su işte böyle beslendim 55 olmak istiyorum çünkü 2. bebişi yavaştan istiyorum 62 63 le hamile kalsam 80e dayanırım gene ben kızımda 3 yaşında bu arada
tekrardan hoşgeldin cnm aramızahoşbuldum 29 yaşındayım 1 tane kızım var tarih öğretmeniyim kilo verme serüvenim hamilelikten sonra başladı 80 kiloyla doğuma gittim 72 kiloyla geri döndüm 1.1.5 sene bu kiloda takıldım sonra çabalarım başladı kadınlar kulübüyle tanışmamıştım ozaman yanlış diyetlerle 75e dayandım nette gezerken kadınlar kulübünün diyet topiklerini keşfettim baktım ne yapmışlar ne etmişler birebir hayatımda uygulamaya başladım şöyleki sabahları 2 dilim tam tahıllı ekmek 8 zeytin domates peynir 1 tatlı kaşığı reçel yada bal 1 yumurta ekmek yemediğim günler 1 simit yada 1 dilim börek,ara öğünlerde 1 meyve öğlenleri evde ne pişirdiysem aynı yemekten susuz 4 kaşık aldım bir kase çorba salata yoğurt yina ara öğün akşam çorba salata yada yoğurt yedim 6 da ağzımın fermuarını kapattım tabi günde 3 litre su işte böyle beslendim 55 olmak istiyorum çünkü 2. bebişi yavaştan istiyorum 62 63 le hamile kalsam 80e dayanırım gene ben kızımda 3 yaşında bu arada
Allah razı olsun evet sıcaklarda baya zor ama napim enazıdan elime bişeyler geçiyor...
Bana uyar canım kaçta girelim...
sağol tatlım umarım birbirimizi motive ederiz ve istediğimiz kilolara ineriz
hoşbuldum 29 yaşındayım 1 tane kızım var tarih öğretmeniyim kilo verme serüvenim hamilelikten sonra başladı 80 kiloyla doğuma gittim 72 kiloyla geri döndüm 1.1.5 sene bu kiloda takıldım sonra çabalarım başladı kadınlar kulübüyle tanışmamıştım ozaman yanlış diyetlerle 75e dayandım nette gezerken kadınlar kulübünün diyet topiklerini keşfettim baktım ne yapmışlar ne etmişler birebir hayatımda uygulamaya başladım şöyleki sabahları 2 dilim tam tahıllı ekmek 8 zeytin domates peynir 1 tatlı kaşığı reçel yada bal 1 yumurta ekmek yemediğim günler 1 simit yada 1 dilim börek,ara öğünlerde 1 meyve öğlenleri evde ne pişirdiysem aynı yemekten susuz 4 kaşık aldım bir kase çorba salata yoğurt yina ara öğün akşam çorba salata yada yoğurt yedim 6 da ağzımın fermuarını kapattım tabi günde 3 litre su işte böyle beslendim 55 olmak istiyorum çünkü 2. bebişi yavaştan istiyorum 62 63 le hamile kalsam 80e dayanırım gene ben kızımda 3 yaşında bu arada
tekrardan hoşgeldin cnm aramıza
memnun oldum tanıştıqımıza bu arada ben sena
uyguladıqın yöntem bizim beslenme listemzie çok benziyor...ve çok güzel kilo vermişsin..kilonun neden durakladıqını anlamak için menülerini takip etmemiz gerekir canım..her akşam paylaşırsan ben ve arkadaşlarım yorumlar seni yönlendirmeye çalışırız...inşallah ikinci bebişinde saqlıcakla gelir tatlım Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh...
haklısın ilknurcum..hiçbişey yapmadanda vakit geçmiyor...
arkadaşlarda fikirlerini söylesinler hep beraber belli bir saat koyalım ve şöyle koyu bir sohbet edelim...herkes fikrini söylerse ortak bir noktada buluşuruz canım
canım mübarek yerler herşeye ilaç gibi geliyor...ne mutlu sana...eşimden bir ödnem ayrıldım yazmışsın...şimdi ayrımısınız berabermi anlıyamadım cnm...
hoşgeldinn:)) bizlerde inş. istediğimiz kilolara ineriz yazıyı okuyunca çok fena motive oldum ama bayramdan sonra başlıycamm inş.
hoşbuldum arkadaşım inşallah hepimiz inelim istediğimiz kilolara naçizane fikrim hiç bayram falan bekleme hemen başla ben geçen sene bayramda bile aynı sağlıklı beslenme düzenimi uygulamıştım halada aynen devam ediyorum ama takıldım kaldım
tekrardan hoşgeldin cnm aramıza
memnun oldum tanıştıqımıza bu arada ben sena
uyguladıqın yöntem bizim beslenme listemzie çok benziyor...ve çok güzel kilo vermişsin..kilonun neden durakladıqını anlamak için menülerini takip etmemiz gerekir canım..her akşam paylaşırsan ben ve arkadaşlarım yorumlar seni yönlendirmeye çalışırız...inşallah ikinci bebişinde saqlıcakla gelir tatlım Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh...
haklısın ilknurcum..hiçbişey yapmadanda vakit geçmiyor...
arkadaşlarda fikirlerini söylesinler hep beraber belli bir saat koyalım ve şöyle koyu bir sohbet edelim...herkes fikrini söylerse ortak bir noktada buluşuruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?