bende katılabilir miyimm?
haklısın canım ama ben yokken sizler sahip çıkıcaksınız buraya..en çok üzüldüqüm ben yoksam topiqe giriliyor ama kimse sohbet etmiyor...benimde giremediqim yada işlerimin yoqun olduqu zamanlar olduqu için elimde olmadan bazen aksatabiliyorum...ben istiyorumki ben olmadanda sizler girip konuşun arkadaşlıklarınızı ilerletin yeni gelenlerle iletişim kurun...tek benle olmaz biz bir bütün olmalıyız..ancak bu şekilde kopmayız...arzucum topikte yazmaya başlayınca bak ne güzel yeni yeni arkadaşlar gelmeye başladı iyice sesizleşmişti ortam...
İstediğimiz kiloya ulaşırız canım zaten biz kadınlar akıllarına bişey kpydunmu uçan kuş bile kurtulamaz elimizden...
sabah
2 dilim ekmek
8 adet zeytin
domates salatalık
bir fincan şekersiz çay
1 yumurta
öğle
4 kaşık bezelye yemeği
1 tane küçük biber dolması
bir kase yoğurt
akşam
bir kase tarhana çorbası bol su içtim ağzımı kapatıyorum
10 banada uyar canım herkes onaylarsa her akşam 10da toplantı var topikteCanım bana mesela saat 10 gibi uyar arkadaşlarda müsait olacakları saat aralığını yazsınlar ona göre bi ayar çekeriz...
demekki böyle hayırlıymış canım..inşallah sorunlarınızı halletmişsinizdir...üzülmeni asla istemem...hatta bütün topik arkandayız..enişteye selamlarCANIM ben 2007 senesınde oglm 17 aylıkken resmen bosanmıstım. 3 sene ayrı kaldık 2 yıl once tekrar barıstık cocuk olunca ayrı olmadı babasını hergun yanında ıstemesı onun hakkıo yuzden bırlıkteyız sımdı canım. ama bosanma vs cok zor seyler kımsenın basına vermesın allah
anlaştık tatlımteşekkür ederim iyi dilekleriniz için o zaman menülerimi yazayım ben bundan sonra
bizde memnun olduk canımbu arada ben sevde hepinizle tanıştığıma memnun oldum
menün gayet güzel canım...bizde pilav makarna dolma gibi şeyleri haftada 1 öqlen yiyoruz ama diqer günler tekrar yemiyoruz...onun dışında su miktarınıda öqrenebilirmiyiz tatlım...sabah
2 dilim ekmek
8 adet zeytin
domates salatalık
bir fincan şekersiz çay
1 yumurta
öğle
4 kaşık bezelye yemeği
1 tane küçük biber dolması
bir kase yoğurt
akşam
bir kase tarhana çorbası bol su içtim ağzımı kapatıyorum
bende katılabilir miyimm?
haklısın canım ama ben yokken sizler sahip çıkıcaksınız buraya..en çok üzüldüqüm ben yoksam topiqe giriliyor ama kimse sohbet etmiyor...benimde giremediqim yada işlerimin yoqun olduqu zamanlar olduqu için elimde olmadan bazen aksatabiliyorum...ben istiyorumki ben olmadanda sizler girip konuşun arkadaşlıklarınızı ilerletin yeni gelenlerle iletişim kurun...tek benle olmaz biz bir bütün olmalıyız..ancak bu şekilde kopmayız...
kesinlikle haklısın ilknurcum..yaşasın kadın dayanışmasııı
Canım sabahları 1 dilim ekmek yersen daha iyi olur zaten haşlama yumurta seni baya bi tok tutar birde 8 zeytin bana fazla gibi geldi.. Onun haricinde ilk gözüme çarpan dolma oldu onu yemesen daha iyi olurdu bana göre bu menün kqrbon değeri çok fazla arzu gelince daha iyi yorumlar...
Canım işlerim yoğun olduğu zaman pek vaktim olmuyor ama geceleri girmeye özen gösteririm el birliyiyle hallederiz inşallah sen sıkma canını...
ilknur aferin canım sana..çok güzel yorumlamışsın..arkadaşımız yeni geldi diye ben bu seferlik biraz esnek davranmıştım sen benden daha dişli çıktın..korkulur senden
Sayende canım benim.. Ya arzum şimdi arkadaşımz yeni başlasaydı diete bişey yazmazdım ama bayadır diette ve büyük ihtimalle tabi sen daha iyi anlarsın ama günlük alması gerek karbon miktarını aşıyor sanki sevde arkadaşımız karbon dieti yapsa daha iyi olur gibi geldi bana...
tamam cnaım...aman dikkat et önceki gün bir arkadaşım kızına scoter sürdürürken trafik kazası geçirdi...Allah korusun sakın yanından ayırma canım..canım ben şimdi çıkıyorum gene gelirim bugün iş gelmemiş markete bi gidim birde kıza kapının önünde az scooter sürsün gelirim gene allah emanet olun öpüyorum...
18 yaşındayım 59.7 kiloyum. 53 olmak istiyorum.. :)
evet öqünün birine et ekleyelim..1 hafta öyle denesin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?