canım kızına köfte ve tavuqu sebzeli yapabilirsin...böylelikle sebzede yemiş olureleştirileriniz için hepinize çok teşekkürler normalde et tavuk balık menülerime eklemeye mutlaka çalışıyorum ama kızım hiç sebze yemiyor köfte et tavuk en sevdiği şeyler bikaç gündür bende yapmıyorum zorla sebze türü yedirmeye gayret ediyorum sinir krizleri geçiriyorum çocuk yemiyor önce herşeyi yerdi artık büyüdükçe kendi damak tadı oluştu ve benimle yemek konusunda sürekli inatlaşıyor neyse çok uzattım işte böyle önerileriniz için çok sağolun
çok güzel bir boy avantajın var canımtekrar sağolun kızlar bugünkü beslenme programım sona erdiği içinyarından itibaren söylediklerinizi uygulamaya geçicem bende boyumu söylicem bana ne 169
neyse tek başına yazmanında anlamı olmuyor kimse yok sanırım şuan ALLAHIM 61i görsem ne güzel olur yaa
canım kızına köfte ve tavuqu sebzeli yapabilirsin...böylelikle sebzede yemiş olur
çok güzel bir boy avantajın var canım
inşallah göreceksin canım..hatta yetmicek 50li rakamları görmek isticeksin ..
ben varım ya canım
topik biraz gevşedi ben tatile falan gittim ipin ucu kaçtı...rahat rahat yiyip içiyorlar onları biraz serbet bıraktım...halbuki bu bir fırtına öncesi sessizliqimdir..öyle bir sıkı diyete giricezki bugünleri mumla arıcaklarr
inşallah arkadaşım ağzından bal damlıyor
siz kaç yaşındasınız kaç kilosunuz
37 yaşındayım ve en son tartıldıqımda 74tüm..90dan 62ye kadar indim sonra ara verince ve işe başlayınca böyle oldu...şimdi evdeyim ama toparlanma sürecine geçemedim...tadilatım bitsin hemen başlıcam..tadilat nedeniyle ne bulursak onu yiyoruz..inşallah bu hafta sonuna kadar bitmiş olucak cnm..
kolay gelsin ozaman size bende 29 yaşındayım size abla diyebilirim ozaman ,ablacım tadilat işi çok zordur bende geçen sene mutfağımı baştan aşağı yenilemiştim ve az kalsın usta katili olacaktımgeliyoruz derler gelmezler geldik derler eksik parçayla gelirler giderler tekrardan gelmeleri için 100liralık tlf faturalarını aşan tlf trafiği yaşanır birtiürlü gelmek bilmezler bu seferde zor süreç ALLAH yardımcınız olsun ablacım
okadar güzel ifade etmişsinki bana dicek söz bırakmamışsın canım...haziranın 25inde teslim ediceklerdi mobilyaları hala teslim bekliyoruz...her seferinde 3-5 gün ileri bir tarih veriyorlar...dediqin gibi katil olucam ama deqmez diye elimi kirletmiyorum
ah ablacım dedimya bende yaşadım yaşadıklrını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum birde ben tesettürlüyüm, heryer heryerde, örtün bürün dur ustayla uğraşırken benimde haziran 1 de başlamıştı temmuz 14te bitmişti sıcaklara denk gelmişti birde aynı sizin olduğu gibi
bende tesettürlüyüm canım hangi şehirdesin..
öylemi antalyadayım ben yanıyor inan buralar
gene kimse kalmamış neyse bende gideyim ozaman iyi akşamlarrrr
arzucum yavrucuk şimdi nasıl iyii çok geçmiş olsun... Canım kızımın yanından ayyılmadım sadece kaldırımda sürdürdüm zaten iki sürüp yoruldu cimcime allah çümlesinin evladını bizim evlatlarımızı kazalardan belalardan korusun ezan vaktı duamızı kabul etsin inşallah amin...
canım tamponuyla hafif vurmuş hemen yere yakılmış...anneside ezilmesin diye almaya çalışırken arabanın tekerleqi ayaqının üstünde durmuş...ikiside iyi çok şükür...ama arkadaşımın ayaqı biraz acı veriyor...o an anlamadım bişey diyor...inşallah dahada iyi olucak cnm...
namaz kılıp geldim biraz geç yazdım ama kusura bakma cnm..
Çok çok geçmiş olsun allah tez zamamda şifasını versin...
Ne tesadüf bende mesajı yazdıktan sonra namazı kıldım geldim allah kabul etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?