Bu tarz başarılar, insana moral veriyor. Hele de yolu uzun olanlar için... 2 hafta olacak yarın diet yapmaya başlayalı ama çok tökezliyorum... Sigara kullandığım için spor yaparken tıkanıyorum... Kilonun da etkisi çok tabi... İnş bir gün bende istediğim zafere ulaşırım... Tebrik ederim sizi canı gönülden
nereye kayboldun quu
Allah kabul etsin canım inşallah bitirmekte nasip olurCanım benim kız aldı eline telefonu anne pepee yi aç diye başımın etini yedi şimdi onu uyutuyorum...
Canım benim bağladığım var allah kısmet ederse onu bitirmek istiyorum ramazan bitene kadar...
bende geldim kızlar nasılsınız ..bir saat rötarlı geldim ama geldim..bugün sabah namazında kalktık eşimle bir daha uyumadık eşim işe ben secade başına geçtim..normalde eşim işe gittiği günerde kahvaltı yapmaz ama bugün beni kırmadı kahvaltı yaptı öyle gitti işe..öyle bir sıcak var ki sabahtan insanı bunaltıyor..akşama çarşının pazarı var oraya gittik eşimle son yapraklar çıkmış şıralık olanlardan aldım ..bayrama sararım artık..ama çok pahalı 8 lira kilosu..eşim dalga geçiyor ot para veriyoruz diyeama pazar çok pahalı elimi dahi süremedim 2.5 lira domates yok artık dedim sinirime almadım kendi pazarımıza bakacağım..hasta olamadığım için şiştimde şiştim bu sabah 79 kilo geldim çatlıcam nerdeyse..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ilknurcum diyetin hayırlı olsun canım..hatice nerelerde yahu ..elif dersen unuttu biziaysunun kızı olacakmış mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
gamzecim gözün aydın canım..ALLAH tamamına erdirsin tez vakitte inşallaah..arzucum ne zamann istersen canım her zaman hazırım işlemeye yeter ki sen iste...mobilyaların hala gelmemiş (çok sabırlıymışın maşallah)
eee kızlar siz anlatın
kızlaaaaarrrr ben geldimmmm
biliyorum falakalığım ama arzu demiş ya işler yoğun ev deseniz hiç sormayın bu halde bide misafir ağırladım ki halimi görmeniz lazımdı
diyet deseniz yerle bir oldu ooofff offff demiyeyim allah diyeyim ben
geçmişi bi okuyum geliyorum inş ama okuyabildiğim kadar gamze inş canım çift çizgi çıkar bebişine kavuşursun
melek maşallah menüler süper gidiyor
melek yt canım benim allah kolaylık versin sana bu sıcaklarda elişi yapmak zor
ilknur elif sizler nasılsınız
ve yeni gelenler hoşgelmişiniz sefalr getirmişiniz
bende geldim kızlar nasılsınız ..bir saat rötarlı geldim ama geldim..bugün sabah namazında kalktık eşimle bir daha uyumadık eşim işe ben secade başına geçtim..normalde eşim işe gittiği günerde kahvaltı yapmaz ama bugün beni kırmadı kahvaltı yaptı öyle gitti işe..öyle bir sıcak var ki sabahtan insanı bunaltıyor..akşama çarşının pazarı var oraya gittik eşimle son yapraklar çıkmış şıralık olanlardan aldım ..bayrama sararım artık..ama çok pahalı 8 lira kilosu..eşim dalga geçiyor ot para veriyoruz diyeama pazar çok pahalı elimi dahi süremedim 2.5 lira domates yok artık dedim sinirime almadım kendi pazarımıza bakacağım..hasta olamadığım için şiştimde şiştim bu sabah 79 kilo geldim çatlıcam nerdeyse..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ilknurcum diyetin hayırlı olsun canım..hatice nerelerde yahu ..elif dersen unuttu biziaysunun kızı olacakmış mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
gamzecim gözün aydın canım..ALLAH tamamına erdirsin tez vakitte inşallaah..arzucum ne zamann istersen canım her zaman hazırım işlemeye yeter ki sen iste...mobilyaların hala gelmemiş (çok sabırlıymışın maşallah)
eee kızlar siz anlatın
Gamzem canım benim inşallah rabbim sana bu sefer hayırlısıyla nasip eder yüzünüzü güldürür senden güzel haberler bekliyorum inşallah...
ya canim benim bugundu dr randevum da iste klasik isler.. kan aldilar idrar testi yapti.. ultrasona simdi almak istemedi erken dedi.. inun icin iki hafta sonra tekrar gidicem insaallah o zaman belli olacak benim durum insaallah..
seni nasil anliyorum tahmin edersinn.. Rabbim yardimcimiz olsun..
gamzecim iyiyim çok şükür ablacım...birazdan iş görüşmesine gidicem...isteksizim...yinede hayırlısı bakalım..
karatay diyeti yapmadım canım...kuralları hakkındada bilgim yok...sen müsait bir zamanında bilgilendirirsin bizi
ikinci çizgi silikte olsa o çizgi öyle kolay kolay çıkmaz canım...bebek yoksa naparsan yap silikte olsa çizgi göremezsin...demekki teyze oluyoruz Allahın izniyle...içim kıpır kıpır oldu bir anda...dün arakdaş fal baktı hamile haberi alıcaksın çok sevineceksin dedi..hemen sana yoruyorum ozaman...hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım..bizde artık cumartesi senden gelecek haberi bekliyoruz
Dualariniz iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
malesef guzel haber veremiycem,
bugun sanirim dustu bebegim,
adet olum yani, oncesinde ogleden sonra karnima bicak saplanmasi gibi aci agri girdi,
sonra da kanama basladi.
nasib bakalim ins 3. de olur Rabbimin izniyle..
duaya ve diyete devam.....
selamlar herkese
geçmişteki birkaç sayfayı okuyup geldim
Arzu ablacım, sizin şu tadilat hala mı bitmedi valla ben okurken yuh dedimay ne sinir yaaaa.... kızına da geçmiş olsun arada oluyor öyle hormonal değişiklikler
Aysunum(moonsun88) hoşgeldin cnm bnmmmmmmmm maşallah bebiş kız demek oh oh ne mutlu, Allah kucağına almayı nasip etsin
melekciğim ben de yarın İzmirde olacağım nasip olurs avalla burası da nemli bayıyor bakalım İzmirde tüm gün dışarıda olacağım dr kontrolüm var da...
hayırlısı...
kızlar geçmişi okudum da aklımda kalan bunlar inşallah cümleten iyisinizdir
bitmedi canımaslında herşey bittide sadece mobilyalar zamanında teslim edilmedi...yarın akşam kesinmiş...görücez bakalım...
tamam tatlım sıksısk gel olurmu..kendine ve kızımıza iyi bak tatlım
Dualariniz iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
malesef guzel haber veremiycem,
bugun sanirim dustu bebegim,
adet olum yani, oncesinde ogleden sonra karnima bicak saplanmasi gibi aci agri girdi,
sonra da kanama basladi.
nasib bakalim ins 3. de olur Rabbimin izniyle..
duaya ve diyete devam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?