Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bu tarz başarılar, insana moral veriyor. Hele de yolu uzun olanlar için... 2 hafta olacak yarın diet yapmaya başlayalı ama çok tökezliyorum... Sigara kullandığım için spor yaparken tıkanıyorum... Kilonun da etkisi çok tabi... İnş bir gün bende istediğim zafere ulaşırım... Tebrik ederim sizi canı gönülden

canım çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahh
bak ne dicem gel katıl aramıza...sana yepyeni bir sayfa açalım hem kilo ver hemde siqaradan kurtul..olurmu? istermisin canım

bende geldim kızlar nasılsınız ..bir saat rötarlı geldim ama geldim..bugün sabah namazında kalktık eşimle bir daha uyumadık eşim işe ben secade başına geçtim..normalde eşim işe gittiği günerde kahvaltı yapmaz ama bugün beni kırmadı kahvaltı yaptı öyle gitti işe..öyle bir sıcak var ki sabahtan insanı bunaltıyor..akşama çarşının pazarı var oraya gittik eşimle son yapraklar çıkmış şıralık olanlardan aldım ..bayrama sararım artık..ama çok pahalı 8 lira kilosu..eşim dalga geçiyor ot para veriyoruz diyeama pazar çok pahalı elimi dahi süremedim 2.5 lira domates yok artık dedim sinirime almadım kendi pazarımıza bakacağım..hasta olamadığım için şiştimde şiştim bu sabah 79 kilo geldim çatlıcam nerdeyse..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ilknurcum diyetin hayırlı olsun canım..hatice nerelerde yahu ..elif dersen unuttu biziaysunun kızı olacakmış mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
gamzecim gözün aydın canım..ALLAH tamamına erdirsin tez vakitte inşallaah..arzucum ne zamann istersen canım her zaman hazırım işlemeye yeter ki sen iste...mobilyaların hala gelmemiş (çok sabırlıymışın maşallah)

eee kızlar siz anlatın

Canım benim kız aldı eline telefonu anne pepee yi aç diye başımın etini yedi şimdi onu uyutuyorum...
Canım benim bağladığım var allah kısmet ederse onu bitirmek istiyorum ramazan bitene kadar...
Allah kabul etsin canım inşallah bitirmekte nasip olur

melekcim sen nerelerdsin hiç girmez oldun..önceden sıksık görürdük seni buralarda...olmuyor böyle
mobilayalr konusunda haklısın canım bu kadar sabırlı olduqumu bende bilmiyordum
haticenin işleri çok yoqun patronlarda yanında ondan giremiyor..bu akşamda özel bir misafiri yemeqe gelicekti

1-2 akşamdır sıcaktan uyuyamıyorum..hazır klimada beni iyice üşütmüşken kalkıp yatıyıp belki bahaneyle uyurum... yarın sabah görüşürüz kızlar hepinize iyigecelerr bnm mesai biterrr

benim mesaide biter..herkese ALLAH rahatlık versin....arzucum canım neden giremediğime gelince oğlanların masa üstü bizim laptop vardı eski birşey ama idare ediyordu bizi şarjı bozuldu..sık giremememin sebebi odur...daha önce yine bozulmuştu şarj almıştık bu defa almadık çünkü pahalı geldi..şarj paralarını toplasak laptop o kadar etmezeşim tablet alayım sana diyor ama ben kabul etmiyorum masraf masraf nereye kadar..250 liraymış bana yetermiş..kadınlar kulubünün hastası olduğumu bildiği için ite böyle neyse bende kaçarrrr....

kızlaaaaarrrr ben geldimmmm

biliyorum falakalığım ama arzu demiş ya işler yoğun ev deseniz hiç sormayın bu halde bide misafir ağırladım ki halimi görmeniz lazımdı

diyet deseniz yerle bir oldu ooofff offff demiyeyim allah diyeyim ben

geçmişi bi okuyum geliyorum inş ama okuyabildiğim kadar gamze inş canım çift çizgi çıkar bebişine kavuşursun

melek maşallah menüler süper gidiyor

melek yt canım benim allah kolaylık versin sana bu sıcaklarda elişi yapmak zor
ilknur elif sizler nasılsınız

ve yeni gelenler hoşgelmişiniz sefalr getirmişiniz

Canım hoşgeldin nasılsın kız özel misafirin varmış bugün yoksa eniştemi geldi ... Bende iş güç uğraşıyorum canım bugün iş gelmedi ama ben gene durmadım dolapta yaprak vardı onları sardım attım geri dolaba ramazanda lazım olur...

Bu arada annen nasıl oldu...

Hoşgeldin canım teşekkür ederim darısı senin başına.. Canım ilk günü atlatınca inan devam ediyorsun sende salma kendini sonra insan pişman oluyor şu kadar kilo verdim geri aldım diye üzülüyor hiç birşey için beç değil canım benim buraya yazki kemdini bırakma oldumu....

Erginsena merhaba çoğu yazılarını okudum selintepenin de okumuştum gerçekden başarılı hikayeniz var eminim burda buna uyanlarda vermiştir..tebrik ediyorum..

Gelelim bana ben 1.5 aydır dukan yapıyorum 4 gün atak yaptım 2 kilo gitti sonra seyir dönemine 4 yani toplam 6 kilo verdim.ama seyirde süt yoğrt peyniri asla lıght almadım kendi yoğurdumu kendim yaptım bir ciftlikden geliyor süt bana kaymağini bile sabahları kahvaltıma ekledim bir çay kaşıgı kadar yedimm.. Sebzeleride az yemiyorum tabi protein hep var ama genede yani tam dukan değil benim ki ne bilmiyorum ama mutluym bu halimden ama burayıda okudum etkilendim bilmiyorum bu diyete geciş yapsam mı ??? Bilemedim... Mesela ben günde bir yemek tabağı dolusu yoğurt yerim bunun bilmiyorum karbonhidrat değerini?? Aslında karatay da da dukan da da ve bu sizin yaptığınız diyet de de ortak bişe var şeker yok meyva dukanda hiç yok zatende ama diğerlerinde de çok az tüketilmeli diyor ben mesela tuz hiç tüketmiyorum yağ sıfırr .. Sadece yoğurdun ve kaymağın öz yağı okadar... Bana yardımcı olurmusun..biraz bilgilendirirmisinzz.yada bana ne uyar.. 68 le başladım şimdi 62 kiloyum.. Ben tüp bebek yada aşılama bilmiyorum doktor bu hafta söylicek hangisi olcagı.. Uzun lafın kısası ben hamilelik için daha çok kilo vermem gerek 52..53 olmak istiyorum...şimdiden çokk tşekkür edrimm..

Gamzem canım benim inşallah rabbim sana bu sefer hayırlısıyla nasip eder yüzünüzü güldürür senden güzel haberler bekliyorum inşallah...

Dualariniz iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
malesef guzel haber veremiycem,
bugun sanirim dustu bebegim,
adet olum yani, oncesinde ogleden sonra karnima bicak saplanmasi gibi aci agri girdi,
sonra da kanama basladi.
nasib bakalim ins 3. de olur Rabbimin izniyle..
duaya ve diyete devam.....

CANIM cok uzuldum allah sana hayırlısı neyse onu nasıp etsın canım

canım merhaba nasılsın tatlımmm editör mü oldun tebrik ederim saol bitanemm aminnn inşAllahhh dualarını eksik etme

bitmedi canım aslında herşey bittide sadece mobilyalar zamanında teslim edilmedi...yarın akşam kesinmiş...görücez bakalım...

tamam tatlım sıksısk gel olurmu..kendine ve kızımıza iyi bak tatlım

günaydın ablacım ve çıtırlar mutluluk dolu güzel günler diliyorumm öpüldünüzzz

herkeze mutlu sabahlar cıtır kızlarımmmmmmmmm

hatıcecım menulerı duzgun tutuyorum canım malum daha cokkk yolum var .

dunku menum

1 dılım cavdar
yumurta
peynır

ara
cevuz 2 adet

ogle
ızgara kofte
kucuk bı kase cacık
yarım domates

ara
1 adet kayısı ve kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz 2 adet

aksam
cok az yag ıle sahanda yumurta 2 adet
cok az peynır
yarım domates

2,5 lt su

canımm merhaba üzüldüm tatlım acaba neden tutunamadı Allahım nasip etsin hayırlısıyla tatlımmm moralini yuksek tut kafayı takmayınca daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…