Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım çook üzüldüm..rabbim hayırlısını versin inş.

canımm merhaba ama sen sabah ve öğlen cok az yiyorsun nerde salatan nerde domates salatık biberin bencee olmazz vitaminsiz kalırsın Allah koruusn

kızlarr GÜNAYDINNN 03 30 yattım sabah 07 30 kalktım sersem gibiyimm.. 2 yumurtayla biraz beyaz peynir ve br çorba kaşıgı sütle yapılmış omlet yağ yok tuz yok biraz keten tohumu üstüne+ bir tatlı kaşıgı kaymak+ cay katkısız tatlandırıcı stevya ile..

BİLİRİM BU DUYGUYU CANM ÇOK ÜZÜLDÜM UMUDUNU HİÇ KAYBETMEE YARADAN BİRGÜN VERİCEK BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZAA BAK DA GÖRR

Alıntı yagmurdamlasi26 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Dualariniz iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
malesef guzel haber veremiycem,
bugun sanirim dustu bebegim,
adet olum yani, oncesinde ogleden sonra karnima bicak saplanmasi gibi aci agri girdi,
sonra da kanama basladi.
nasib bakalim ins 3. de olur Rabbimin izniyle..
duaya ve diyete devam..... çok üzüldüm inşllah 4. ye alırsın bebişini kucağına .Rabbim çocuk isteyen herkesi muradına erdirsin ...Amin

günaydın çıtırlarrrr uzun zamandır gelemiyodummm ve geldim artıkkk diyet sormayın bende bilmiyorum baya bi sapıttım bugun itibariyle elimde yeşil çay eski düzenime merhaba dedim.umarım herkes iyidir.kardeşim ameliyat oldu dizinden dün çıktı hastaneden uzun bi süre koltuk değnekleriyle yürücek allahtan geçici bi durum inş çabuk iyileşir.sıcaklarda eve işe bi koşturmaca gidiyo kızlar yeni gelen çıtırlar olmuş hoşgeldiniz

kızlar arzuya dün msn de anlattım sizede anlatmam lazım oğluşumla bilgisayardaki resimleri face yüklüyorum babasıyla benim sarılmış resimleri görünce oh ne güzel dedi başını omzuma koydu yüzünde bi üzgün ifade anne senle evlenemicem anladım bana bi kız bulunda evleniyim dedi daha öncesinde bana evlenme teklifi etmişti anlatmıştm olamayacagını güzel bi şeklde onun üstüne bana bunları söyledi.yeni nesil bi alem yakışıklı sıpam annesinin kuzusu benden böle işte kızlar gün içinde uğrarım gene

hoşgeldin cnm omletine bayıldım canım çekti afiyet olsun

cnm rabbim hayırlısını sanave eşine en güzel zamanda yaşatsın inşallah

sabah peynirli yağsız yumurta domates salatalık fındık 5 yeşil zeytin çörek otu kuru kayısı bol bol su
acıktığımda ızgara köfte tavuk salata ayran fındık
akşam salata cacık meyve

hoşgeldin cnm omletine bayıldım canım çekti Afiyet olsun

cnm rabbim hayırlısını sanave eşine en güzel zamanda yaşatsın inşallah

canım tşk edrim öncelikle hoşbuldum:) evet başlada 2 yumurta haşlama yapıyodum resmen ağzımda büyüyordu böyle çookkk lezzetli tavsiye ederimm peynirin doğl ygı ayrı bir lezzet veriyor yağa hiç gerek yok.. Zaten hiç trans yağ almıyorum tereyağda ama bilmiyorum buğün diyet düzenimi değiştirebilirim belki tereyağ alabilirim şu vakfıkebir tereyağlar köy tereyağı gibi sanırsam ama agır değil belkii kullanırım belkii :))

canımm merhaba ama sen sabah ve öğlen cok az yiyorsun nerde salatan nerde domates salatık biberin bencee olmazz vitaminsiz kalırsın Allah koruusn

haklısın canımcım ama o kadarını yıyınce tıkanıyorum mıdem bulanıyor bıde bazen sabahları gec kalktıgım ıcın ıse gec kalmamak adına evde kahvaltı yapamıyum o yuzden ısyerınde de bıraz bastan savma oluyor kahvaltı. evde yapınca domates zeytın peynır tam olarak bı kahvaltı yapıyorum ama ısyerınde olmıyor. ogle de ne bılım sıcaktanmıdır nedır o kadarla doyunca zorlamıyorum canım. bu arada hamılelık nasıl gıdıyor senın canım

arkadaşlar canım kısır istiyo....Dünden beri aklımda tam cuma bildiriminden bir gün önce offf yaaa ..şu diyete başladım başlıyalı canım hiç bir şey çekmiyorda kısır,çiğ köfte ve mercimek köftesine dayanamıyorum işte...yapmakta istemiyorum çok yerim biliyorum.. yada yarım çay bardağı bulguru şişirip ,salatanın içine atıp ,baharatlarını koysam ...Ayranla birlikte öğlen menüsü nasıl olur acep..Yarınki bildirime 200 gram fazlamı yansır ki
Arzu ben dün gece 12:30 gibi fırında kızarmış but ve pilav yedim dayanamadım gözüm dönmüş gibiydi pişmanım ama napayım onları yemeden yatsaydım gece uyuyamazdım herhalde ...

sabah peynirli yağsız yumurta domates salatalık fındık 5 yeşil zeytin çörek otu kuru kayısı bol bol su
acıktığımda ızgara köfte tavuk salata ayran fındık
akşam salata cacık meyve

menün ok hoş ben biraz dukan gibi yapıyorum gibi diyorum lıght ürün kulllanmamaya çalışıyorumm yoğurdumu bile nefis çiftlikden gelen sütle yapıyorum enfess oluyor... Bliyorsunuzz dukanda her şeyin enerjisi yağı alınmış bir diyet o kadar sağlıklı olduğunu düüşünmüyorum.. O yüzden trans yağlar tuz şekerden uzagımm ölee işdee.. Hımm ama arada bir meyveli yoğurt yada dr outker light puding yağsız sütle yapıyorum bunu:44: Bak bunu yazmayı unutmusumm..

kısır mercimek köftrsini kim sevmezki bide doğu usulü yapılınca hımmm mmmm.. Ama yasakk banaa Keşke o saatde biraz meyve yogurt süt gibi şeyle geçiştirseydin... O saat çok tehlikeli be arkadsmm kilonu bilmiyorum ama

haklısın canımcım ama o kadarını yıyınce tıkanıyorum mıdem bulanıyor bıde bazen sabahları gec kalktıgım ıcın ıse gec kalmamak adına evde kahvaltı yapamıyum o yuzden ısyerınde de bıraz bastan savma oluyor kahvaltı. evde yapınca domates zeytın peynır tam olarak bı kahvaltı yapıyorum ama ısyerınde olmıyor. ogle de ne bılım sıcaktanmıdır nedır o kadarla doyunca zorlamıyorum canım. bu arada hamılelık nasıl gıdıyor senın canım

melek senin verdiğin kiloları cuma bildirimini yani takip ediyorum ve maşallah sana çok güzel kilolar veriyorsun..hepimize örnek oluyorsun... Birşey soracaktım hızlı kilo verince korkuyormusun?Bende de öyle bir korku oluştu son zamanlarda... yan komşum dün yine dediki maşallah genç kız gibi olmuşsun ,Ama birgün diyetten sıkılacakmışım,hayat böyle geçmezmiş,verdiklerimi geri alacakmışım ...çok canımı sıktı yaaa moralimi bozdu topikten başka kimseyle paylaşmamak en iyisi diyet serüvenini...

Buğün gidip kan değerlerimin sonucunu alıcam 23 mayısdan önce kolestrol şker sınırda idi.. Geçen hafta kan aldırdım.. Bakalım sonucu paylaşıcam..eger düştüyse çok mutlu olurum... Bu kan tahlilini diyet yaptığım için yaptırdım... Bebek tedavimle ilgili değil..

ha bu arada yan komşum yeni ameliyattan çıktı ve 5 kilo vermiş çok hoşuna gitmiş vermek istiyormuş...Bana sabahları 2 yumurtaya devammı dedi ...Bende evet dedim.Ama ben acıkmadan diyet yapıyorum niye sıkılayım ki dedim kendisine .Açlık çeksem nerdeyse 3 ay olacak nasıl yapayım ki dedim...Ama genede içime korkular salıyo işte sanki 1 hafta tıka basa yesem ki yiyemiyorum artık verdiğim tüm kiloları alıcakmışım gibi korkuttu beni ...Osöleyeyene kadar inanın böyle korkularım yoktu arkadaşlar

Buğün gidip kan değerlerimin sonucunu alıcam 23 mayısdan önce kolestrol şker sınırda idi.. Geçen hafta kan aldırdım.. Bakalım sonucu paylaşıcam..eger düştüyse çok mutlu olurum... Bu kan tahlilini diyet yaptığım için yaptırdım... Bebek tedavimle ilgili değil..

inşllah istediğin gibi olur herşey

Gamzecim çok üzüldüm lakin en iyisini rabbim bilir inşallah verir muradınızı

Erginsena sanırım senin topiğim sana dün gece bişeler yazdımm okudunmu:) valla dünden beri yazıyorum ama bilemedim şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…