Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Herkeslere günaydın,

Ben bu aralar pek katılamadım aranıza lakin çok rahatsızım bir haftadır. Yorgunluk halsizlik çok bitkin düştüm. Sabah yürüyüşlerini bırakmak zorunda kaldım. Üstüne üstlük hafta sonu misafir trafiğim çoktu. Bu hafta sonuda öyle olacak ama nasıl üstesinden geleceğim hiç bilmiyorum. Sağolsun eşim ve kayınvalidem hiç bana sormadan planları yapıyorlar, sonra zeynepin ayakları biryerlerine vuruyor . Sabır çekiyorum anlayacağınız aslında benim kalbimden ramazan öncesi bu hafta sonu termal bir tatil geçiyordu ama olmayacak sanırım. Benim en büyük sorunum bu zaten kimseye hayır diyememek sonra da kendi kendimi yiyorum. Neyse böyle benden haberler stresten ağzımın içinde bir sürü aft çıktı. Diyetten değil ama yiyemekten dolayı iyi gidiyorum şimdilik. Sabah 68,8 dim.

Şimdilik herkesleri öpüyorum, yeni gelenlere hoşgeldin diyorum, senacım sana da Allah sabırlık versin şu topikte bitti tadilatı ohh sefam olsun diye yazdığını görmek istiyorum.

günaydın hepinize

patronları gönderdim gezmelere ben oturdum buraya nasılsınız bakem

hoşgeldin cnmm

cnm geçmiş olsun havalar etken ama sende baya yorulmuşsun sters yapma lütfen bak sağlıgın etkileniyo

melekcim bizimde bozulmuştu elektrikçiye yaptırdık uzun bir süre idare etti..sonra tekrar bozuldu gittik yenisini aldık yok ben senin laptopsuz olmana itiraz ediyorum madem enişte bey almaya tazı alsın..sensiz kalmak istemiyoruz..lütfen bu işe çabuk tarafından bir çözüm bu tatlım
hoşgeldin canım
bidaha bukadar bizi sensiz bırakma olurmu işten giremiyorsan akşam mutlaka katıl bize
teşekkür ederim azracım
diyetlerin ismi her nekadar deqişik olsada ve her diyetin farklı kuralları olsada biz kendi bünyemize göre ayarlayıp ilerlersek çok daha iyi sonuçlar alırız..ben karbon diyeti yaptım ama bütün kuralları uygulamadım..kendi damak tadıma göre düzenledim..sende dukan diyetinde doqru olanı yapıyorsun..önemli olan süreklilik ve bunun için kendi düzenizmila pekişecek bir yol tutturmalıyız..ancak o zaman uzun vadeli olur cnm
mesela ben yaq tuz gibi ana qıdaları hiç kısmadım...ama salata domates yumurta gibi şeyleri yerkende tuz katmadım...tuzla aram pek iyi deqil...ama uyaq konusunda yemekelre nekadar katıyorsam okadar kattım..meyveyide az çok yemeye çalıştım..şekeri kestiqimiz için kan şekerimizin düşmemesi için mutlaka şeker ihtiyacımızı almamız lazım..ve ne masumu meyveler..tabi yine ölçülü olmak kaydıyla...yoqurt demişsin işte bnm karbundiyetinde uymadıqım kurallardan biride bu..ne kadar yoqurt yersek yiyelim yoqurt bize asla kilo aldırmaz...karbon deqerine bakaran yoqurdu azaltmak hiç mantıklı gelmiyor bana...yeşillik süt yoqurt ve peynir gibi besinlerisınırsız tüketmemizde bir sakınca olmadıqını düşünüyorum...zaten yesek yesek nekadar yiyebiliriz...seninde menülerini takip edicem canım gözlerim üzerinde
tatlım demekki daha zamanı gelmemiş Rabbim en hayırlı zamanda nasşp etsin tatlım
hoşgeldin uyusummm naber quuu
canım çok canın istiyorsa dediqin gibi bol yeşillikle yap ama inşallah sabah ekmek yememişsindir akşamıda çok hafif geçir dengelensin en azından
tatlım...hızlı kilo vermek korkutmasın seni..ben 2 ayda 16 kilo vermiştim...kim ne derse desim tıka kulaklarını...kimse dost deqil tatlım..komşun seni kıskandıqı için vemoralini bozmak istediqi için yapıyor bunları ve amacınada ulaşmış görünüyor...birdaha böyel bişey olursa gül geç üstüne yorum bile yapma..kendi söylesin kendi dinlesin...
hadi bakalım inşallah deqerlerin güzel çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım neden o kişinin söyledikelri seni bu kadar etkiliyor anlamıyorum...çokmu biliyomuş o kadar...hem biz yiyerek kilo veriyoruz nedne geri alalımki..hem baskül denen bişey var az bir artışta hemen kendimizi toparlarız...ona söyle bunları hiç dert etmesin biz kendi başımızın çaresine bakabiliriz..

hamd olsun canım mşdem yanıyor hep baskı yapıyor sanırım cumartesi doktora gidicez teyzesi merakla bekliyorum oyle harekette etmiyor umarım iyidir:44:

Erginsena sanırım senin topiğim sana dün gece bişeler yazdımm okudunmu:) valla dünden beri yazıyorum ama bilemedim şimdii
tatlım cevapladım bir üst mesajda...sormak istediqin ne varsa sorabilirsin canım :!6:
günaydın hepinize

patronları gönderdim gezmelere ben oturdum buraya nasılsınız bakem
günaydın canım hoşgeldinn
msnyi açsana quuu

canım çok geçmiş olsun
analdıqım kadarıyla k.valideyle birlikte oturuyorsun...planlar sana sromadan yapıldıqına göree...bir trülü sevemedim şu k.valide kültürünü...dün telde anneme anlatıyorum oda bana kızım sende k.valide olucaksın diyor..ben onun gibi olmam diyorum bende..babamda sen daha beterini yaprsın diyoo

işyerinde msn yi çaçamamki ben ama :) ama gelişmeler güzel hiç alttan almadım ben tafra yapıyorum şimdilik bukadarını söyliyim sabah beri kaç olduğu aradığı açmadım

hoşbulduk muazzez kuzum senin oğluşun güldürdü beni sabah canım

sıpanın aklına nerden geldiyse

bomba enerjik süper bomba gibiyim

canım ben acıkcası kıloma gore ( 88,90 la baslamıstım) cokta hızlı vermedım kı yanı kılo cok olunca ılk aylar cok gıdıyor . ama bıraz daha verınce dahada zor verılecegını bılıyorum benıde endıselendıren bu. ayrıca ornek oluyorsam ne mutlu bana . maydanozcum ben belkıde hmen hemen hıc kacamak yapmadıgım ıcın de 48 gunde 8 kılo verms olabılırım bıde menulerımı takıp etmısssın canım ben bıraz sıkı tutuyorum sanırım ısı. ınankı yıllardır ugrasıyorum canım ya bıran evel kurtulayım artık dıye duzenlı bozmadan gıdıyorum. verdıklerımızı almak bızım elımızde canım korkma hele bı verelım almayız allahın ıznı ıle. canım senın kılo kac bu arada? kac kg verdın? ayrıca komsunada cok kızdım daha cok moral verecegıne umıdını kırmıs sen bakma ona canım verecez ve bıda almıcaz

Son düzenleme:
nihayet günaydına sıra geldi
günaydın kıssçelerr herkese hayırlı sabahlarrr
sabah sabah aqda yaptım sıcakta hiç çekilmiyor... en azından yaz ayında ara verselerde bizde rahat etsek
bütün gece uyuyamadım anamm ne sıcakk....havale geçiricem sandım...koçişte başka şeylerin derdinde...fırçaladım bigüzel...erkekleri yazın toplu halde tatile yollamak lazım..

işyerinde msn yi çaçamamki ben ama :) ama gelişmeler güzel hiç alttan almadım ben tafra yapıyorum şimdilik bukadarını söyliyim sabah beri kaç olduğu aradığı açmadım

cnm iş yerinde nasıl bilmiyorum ama msn açma zaten hotmail aç ordan konuş kimse anlamıyo

günaydın cnm oyy bu sıcakta ağda geçmiş olsun bende akşam gitcek kuaföre yapsında kurtuluyumm

aferinnnn bildir ona haddini
sakın dediklerimin dışına çıkma...ektiqini biçsin...yaşasın kötülükkk
cnm iş yerinde nasıl bilmiyorum ama msn açma zaten hotmail aç ordan konuş kimse anlamıyo

günaydın cnm oyy bu sıcakta ağda geçmiş olsun bende akşam gitcek kuaföre yapsında kurtuluyumm

bugün topiqin aqda günü sanırım...milli gün ilan ediyorum

hamd olsun canım mşdem yanıyor hep baskı yapıyor sanırım cumartesi doktora gidicez teyzesi merakla bekliyorum oyle harekette etmiyor umarım iyidir:44:

canım ıyıdır merak etme benımkıde 6 aya kadar pek kıpırdamıyordu ama sorun yoktu yanı korkma canım. allah kucagına almayı nasıp etsın canım

gunaydın canım aynı kocısten bende de var hepsı aynı ya kılo vermek hatamıydı arzum yoksa yaaaaa

bugün baskülde öyle bir rakam gördümki aha aynen gözlerim böyle kaldı
hemen başladım bugün hatta kahvaltıda ekmek mekmek yemedim..anam o neydi öyle kabus gibii sakın kaç çıktın diye sormayın asla laf alamazsınız..ama en azından şunu söyliyim en az 2 hafta basküle çıkmayı düşünmüyorum...çok sıkı başladım öylede devam edicem 2 hafta sonra istediqim rakamı göreceqime inanıyorum..siz siz olun kendinizi asla salmayın..tevbe walla bidahamııı

arzucum korkutma ya kac cıktında bole gozlerın yerınden fıladı soyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ve 1.5 litre suyu devirmiş bulunuyorum...
davetsiz gelen sevgili kilolarım..geçici olarak bende bulunmaktasınız..bugünlerin kıymetini bilin..zira yarın itibariyle bir bir beni terk ediceksiniz...hadiiii başka kapıyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…