:26::26::26::26: 82 ve ustu olamaz demıııı
laf alamazsınız didim sizee
kac olursa olsun verırsın canım sen hıcccc takma bencesanslısınkı cabuk verebılıyorsun canımm
bu durum avantajmı dezavantajmı anlamadım gitti :44:
yanı bence avantaj. sole dusun ya kolay alıp zor veren bırı olsaydınbence avantaj
alttaki cemmati müslimin niçin yazmıyorlar acaba...
gecmısımı okuyolarkı acep :26: ben patron karsımda yazıyorum kızlarrrrr hadıııı braz harekettttt
alttaki cemmati müslimin niçin yazmıyorlar acaba...
muazzez kesin ftlere dalmıştır
gecmısımı okuyolarkı acep :26: ben patron karsımda yazıyorum kızlarrrrr hadıııı braz harekettttt
msnye daldım kızlar yettim gariiiiii
yazdıklarım niye bi eski konuşmanın altından çıkıyor yaaa topik huu kendine gel ben yeni azıyom eski çıkartıyon sıcakmı çarptı
walla benımde onumde yıgılı ama kım takar yaparım bı araenselenmedıgım surece sorun yok . hos enselensemde bısı demez patronum sanırım yanı
nihayet günaydına sıra geldi
günaydın kıssçelerr herkese hayırlı sabahlarrr
sabah sabah aqda yaptım sıcakta hiç çekilmiyor... en azından yaz ayında ara verselerde bizde rahat etsek
bütün gece uyuyamadım anamm ne sıcakk....havale geçiricem sandım...koçişte başka şeylerin derdinde...fırçaladım bigüzel...erkekleri yazın toplu halde tatile yollamak lazım..
öyle bir patronda bize bul quuu
BULAYIM canım ayıpsın ızmıre gel buluruz alımallah
walla benımde onumde yıgılı ama kım takar yaparım bı araenselenmedıgım surece sorun yok . hos enselensemde bısı demez patronum sanırım yanı
tatlım izmirde iş imkanları çok kısıtlı..nasıl bulucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?