Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydın glsencımmm valla ne olsun aynı ıs ev mekık dokuyoruz bu sıcaklarda . sen nasılsın canım dıet nasıl gıdıyor

bende aynı iş ev tatil bitti bende bittim :) hastalık yığılan işler yeni yeni geliyorum kendime diyette değilim ama çok dikkat ediyorum yediklerime ramazanda olmuyor diye bayramdan sonra başlıycam.sen süpersin çok iyi kilo veriyorsun tebrik ediyorum tekrar..

CANIM Aslında bence yok ya var ıs ama tabı kafana gore duzgun ıs bıraz zor malesef tanıdık vs olursa oluyor ama maaslar ıstanbula gore dusuk sanırım

haklısın cnm...burası iş açısındanda maaş açısındanda avantajlı..ama izmirin güzelliqini hiçbirşeye deqişmem...

Son düzenleme:

canım cok tesekkur ederım dıkkat etmeye calısıuorum bı an evel ıstedıgım kıloya ınmek ıcın ınsallah bole gıder kılo vvermem canımmm sole bı 75 ı gorsemm degme keyfıme gılsenım yaaaa

görüceksin tabiki canım biz buna inanıyoruz :)) isteyipte yapamadığımız birşey yok biliyorsun..

canım çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahh
bak ne dicem gel katıl aramıza...sana yepyeni bir sayfa açalım hem kilo ver hemde siqaradan kurtul..olurmu? istermisin canım
Amin inş =)) Kilo vermek için mücadele veriyorum, sigara da 2. bela olarak ortaya çıktı... Olabilir neden olmasın =)

geldınmı banada geleceksın unutma
Allahın izniyle izmire geldiminde inşallah uqrucam sana...ama bzi kalablık geliriz ona göre
Amin inş =)) Kilo vermek için mücadele veriyorum, sigara da 2. bela olarak ortaya çıktı... Olabilir neden olmasın =)

tamam o zaman anlaştık...çnce bize kendini anlat biraz...neler yiyosun nelere dayanamıyorsun vs...ona göre seni yönlendirelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…