- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
ee ne yapalım bizde haklıyız hep iş hep iş dedikodu da lazım ama :)) nasılsın canm geç oldu biraz ama günaydınn..
gunaydın glsencımmm valla ne olsun aynı ıs ev mekık dokuyoruz bu sıcaklarda . sen nasılsın canım dıet nasıl gıdıyor
CANIM Aslında bence yok ya var ıs ama tabı kafana gore duzgun ıs bıraz zor maleseftanıdık vs olursa oluyor ama maaslar ıstanbula gore dusuk sanırım
kızlarrrrrrrrrrrrrrr acktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bencede canım ızmır hem sakın hem guzel. karmasa kalabalık trafık sorunumuz yokk egenın ıncısı burası nede olsahaklısın cnm...burası iş açısındanda maaş açısındanda avantajlı..ama izmirin güzelliqini hiçbirşeye deqişmem...
ne var menüde? banada fikir olur belki :26:
bencede canım ızmır hem sakın hem guzel. karmasa kalabalık trafık sorunumuz yokk egenın ıncısı burası nede olsa
bende aynı iş ev tatil bitti bende bittim :) hastalık yığılan işler yeni yeni geliyorum kendime diyette değilim ama çok dikkat ediyorum yediklerime ramazanda olmuyor diye bayramdan sonra başlıycam.sen süpersin çok iyi kilo veriyorsun tebrik ediyorum tekrar..
kesinlikle katılıyorum canım..denizin rengi trafiqin sakinliqi süper...inşallah seneye gelriiz bu yıl olmadı geçti artık...
canım cok tesekkur ederım dıkkat etmeye calısıuorum bı an evel ıstedıgım kıloya ınmek ıcınınsallah bole gıder kılo vvermem canımmm sole bı 75 ı gorsemm degme keyfıme gılsenım yaaaa
görüceksin tabiki canım biz buna inanıyoruz :)) isteyipte yapamadığımız birşey yok biliyorsun..
TABIKI BASARCAZ bızden kacarmı yaaa demıgercı bunca zaman kactı ama olsun gec olsun guıc olmasın
ahhh ahhh bende şöyle 54 ü bir görebilsem :))
azımle devam edersen gormemen ıcın hıc bı neden yok ben 70 olayım yeter korumaya alcam artık kılomu o zaman
Amin inş =)) Kilo vermek için mücadele veriyorum, sigara da 2. bela olarak ortaya çıktı... Olabilir neden olmasın =)canım çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahh
bak ne dicem gel katıl aramıza...sana yepyeni bir sayfa açalım hem kilo ver hemde siqaradan kurtul..olurmu? istermisin canım
azim sabır =istediğimiz kilolar :))
budurrr.benım resımlerımı gormussundur belkı 70 olsam bana yetecek sanırım
Allahın izniyle izmire geldiminde inşallah uqrucam sana...ama bzi kalablık geliriz ona göregeldınmı banada geleceksın unutma
Amin inş =)) Kilo vermek için mücadele veriyorum, sigara da 2. bela olarak ortaya çıktı... Olabilir neden olmasın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?