- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Allahın izniyle izmire geldiminde inşallah uqrucam sana...ama bzi kalablık geliriz ona göre
tamam o zaman anlaştık...çnce bize kendini anlat biraz...neler yiyosun nelere dayanamıyorsun vs...ona göre seni yönlendirelim canım
malesef canm resimlerini görmedim( ama 70 aşırı bir kilo değil bence sana yeteceğinden eminim ama gözlerinn çok güzel demeden geçemeyeceğmm.
TUM sulalenle gel arzum ya agırlarım allahın ıznı ıle cok severım ben mısafırı helekı kafa dengıyse bırakmam bıle hapsederım eve
yok canım o kadar uzun boylu deqil...3-5 kişiyi geçmeyiz...ama sende bize geliceksin...
GELIRIM canım oglumu alır gelırım ıstanbuluda gormus olurum hem
ERGİNSENA CANIM İSMİNİ BİLMİYORUM .. BU ARADA TŞK EDRİM CVPLARIN İÇİN.. DİMİ AMA BİRİSİNE BİRŞEY YAZIYORSAN EGER BİDE BURDAYSAN CVP VERME NEZAKETİNDE BULUNMAK EN DOĞRUSUDR.. AMACIMIZ BURDA GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPMAK BİRBİRİMİZDEN BİŞELER KAPMAK YARDIMCI OLMAK..BEN MESALA DİĞER MAYIS AYI ZAYIFLAYAN TOPİKDE GENELDE ORADA OLUYORDUM BEBEK DAVALARINDAN DOLAYI PEK GİREMEDİM AMA ORDA İNANILMAZ BİR SOHBET GELENİ O KADA R İYİ KARŞILIYORUZZ SİZİ KAST ETMİYORUM ERGİNSENA BİDESAĞOLSUN BARKİNİM.. ANLAYAMADM KİŞİYE BİRŞEY YAZIYORSUN DÖNMÜYORR GARİP YADIRGADIM..AMA TOPİK SAHİBİ OLARAK SİZİ KUTLUYORUMM İNANILMAZZ SAHİPLENMİŞSİNZZ SÜPERSİNZZ..
GELELM 1 SAAT ÖÖNCE GGİTTİM DEGERLERİ ALDIM KADIN AİLE SAĞLIĞINDAN.. 23 MAYISDAN ÖNCE Kİ KOLESTROL VE GLUKOZ DEGERLERİNİ YAZAYIM..
REFERANS AGIRLIĞI(EN AZ EN ÇOK OLMASI GEREKEN)
GLUKOZ : 99 70-105
KOLESTEROL: 197 O-200
LDL KOLESTEROL: 117 O-130
HDL KOLESTEROL: 69.7 35-70 65 AŞAGISI RİSK TASIYORMŞ
TRİGGLİSERİD : 53 0-170
BUĞÜNKÜ DEGERLER İSE
GLUKOZ : 83 70-105
KOLESTEROL: 177 O-200
LDL KOLESTEROL: 103 O-130
HDL KOLESTEROL: 69 35-70 65
TRİGGLİSERİD 49 0-170
EN AZINDAN FARK ETTİYSENİZ SINIRA ÇOK YAKINMIŞIM EVET KÖTÜ DEĞİLDİ AMA SINIRA YAKINDIM.. DÜŞÜRDÜĞÜME SEVİNDİM..ÇOK DA DÜŞMESİ İYİ DEĞİLDİR ZATEN
Melek kilomu sormuşsun arkadaşım.Ha bu arada benim adım da Nurhayat ama kısaca Nur diyebilirsiniz.boyum 1.58 kilom bu sabah itibariyle 54.9 u gördüm. çok mutluyum.diyete 64.5 la 23 nisan da başladım.11 gün sonra 3 ay olacak işte verdiğim toplam kilo da 9 kilo 0.6 gram .hedefim önce 48 sonrada 45 inşallah.yani ikinci hedefim 45 e 10 kilo kaldı diyelim yuvarlak hesap.Arzu bide birşey sorucam nerdeyse 10 kg yakın verdim .Ama yanlardaki yağlar tam istediğim gibi gitmedi sanki incelme var ama pantalon giydiğim zaman yine bi fışkırma var yanlardan sanki yaaa... kalan 10 kiloyu verince onlar da gidermi nasıl oluyor sende nasıl olmuştu.Bazen hedefime ulaştıktan sonra bile onlar kalıcakmış gibi geliyo sonrada saçmalama Nur 10 kg verince gider onlar diyorum. eee 2 çocuk sabihibi bir anne olarak kalırsa kalsın artık ne yapayım....[/Q
nurcum bence harıka kılo vermıssın 9 kılo cok guzel rakam. 55 kılo sana cok mu gelıyor canım bence normal kılon ama tabı oncelık olan kısının ıcıne sınmesıdır. benımde sımıt ( yanı yan taraftakı yaglar) sorunum var onun ıcın sana bır ıkı onerım olcak oncelıkle kesınlıkle dusuk bel pant gıyme bıde omuzlarına bı sopa al 150 saga 150 sola dogru vucudunu dondur . yanlar ıcın muthıs faydalı canım ayrıca da 2 cocuga ragmen 55 kılo olmandan dolayı senı cokkk tebrık edıyorum canımm
evet canım bend eaynı dertten muzdariptim..en sonunda kendime laptop aldım...başka türlü oplmuyor malesef..Bu arada yaşım 35 arkadaşlar 2 çocuk annesiyim oğlum 14 yaşında kızım da 8 yaşında .arzu oğlumun yaşından anlayacağın gibi bilgisayarın başına kaçamak oturabilirsem oturuyorum .Bıktım senin diyet sayfalarından diyor.Bütün gün pc başında onlıne oyun oynuyor..k.bakmayın ....
canım zero neden içiyosun asitli sonuçta hem çok saqlıksız...tavuk sotende harika görünüyor..birgün bizim topiqede yaparsın artıköğlen menüm... Kabak haşlama üstüne yoğurtlu sarımsak dere otu ve cevizz ..ceviz hiç yemiyordumm karataydan da etkilenmiş ve sizden de etkilendim :)
kuşbaşı doğranmış tavuk tavada haşladım suyu çekince ama çoook az su kalacak şekilde diyim daha doğru.. Hakiki kırmızı biber, köri ,kekik, zerdeçal, zencefil, kimyon, bu baharatlarım özel bir yerden alıyorum bunları orada degirmende ögüttürüyorum... Sonra 2 dakika bunları ters düz kariştıyorum o kdar enfess yağsız tuzsuz tavuk anca bu kadar güzel olurr... Bir dilim dukn ekmeğim.. Ve zero çay bardağı.. Işde böylee.. Akşama düşünüyorumm arkadaşalrr
Erginsena ismini yazmamamışsın :) ben azra... Evet şun bi siz katılıyosunz.. Ben 35 yaşında...7 yıllık evliyim..ya sen canmm
canlarım merhaba nasılsınız bir selam vereyim dedim..eşimin amcası gelmiş artvinden sanırım bize gelecekler..tam tekmil temizliğe ardından yemeğe kaçıyorum eğer kalırsa 2 gün beni unutun ..kaçtım byyeee
tatlım çok güzel bir boy avantajın var...az bir kilo versen vücudun kendine gelir..abur cubur meselesine gelince hiçbir şekilde eve alma..alırsan yersin...onun yerine süt ceviz ve kurumeyvelerden al..canın bişey isteyince onlardan atıştırırsın...kola yerinede ayran süt yada maden suyu tercih et...su oranını artır..ve menülerini her akşam paylaş gerisi için Allah kerim canımAdım Seda. 172 boyundayım 24 yaşındayım. Abur cuburu çok seven biriyim. Kestim artık onları ben hareketsiz bir insanım. Bunu yok etmeye çalışıyorum... İnsülin direncim var... Şuan Karatay diyetini uyguluyorum. Şeker canım istemiyor artık... Kolaya dayanamazdım ona da veda ettim arada kaçamak yapıyorum =) Diet kola manyağı diyebiliriz kısaca...
arzucummmmm yaa ben neden cok az yemekle doyuyorum yemem gerekenlerın yarısını bıle yıyemıyorum sorun yaratırmıkı bu bana yaaasımdı yemekten geldım yedıgım kucuk bı parca haslanmıs tavuk yarım domates o kadar bunları yedım tabagım dolu ama yıyemedım baska zorlasam kusacagım nıye bolekı :26: :26: :26: corba aldım bı kase onu yıyım barı dedım bır kasıktan sonra yıyemedım offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?