Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

off otur kalk otur kalk geçmişi anca bitirebildim...
Kocışı işe gönderdim bırazdan bende giderim iş almaya kadının aramasını bekliyorum hava çok sıcak dedim kociş evdeyken cimcimeyi ona bırakıp işi alıyım ama dana gelmemiş 1 saat sonra gelicek dedi kadın sıcakta zor oluyor çocukla... Saban minukla markete gittik inanın boğazımdan aşşağı boncuk boncuk ter akıyor şu işleri aldıktan sonra hemen suyun altına atıcam kendimi...

Arzu takımı iki günde topladık bak oh oh ne güzel oldu çok sevindim ya bom boş kalmıştı topiğimiz...

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler inşallah hep birlikte çıtır hatunlar olcaz....

Benimde verdiğim aradan sonra başlamam iyi oldu 40 beden giymeye başlamıştım yavaştan pantolonlar daralmaya başlamıştı üç bünde fark etti yeniden iyi olmaya doğru bi yol aldı simitler çıkmaya başlamıştı darlıktan inşallah ramazana kadar güzel kilo veririm bu hafta tartılmıcam bidaki hafta vakit bjlırsam eyer gidip tartılırım kocışe bi tartı aldıramadım yahuu ama bazende düşünüyorumda plaması daha mı iyi en azından zırt bırt tartılmam iştd böyle kızlar....

gamzem canım bemim sen kalbini ferah tut rabbim sana hayırlı olan evladını verecek inşallah yeterki sen bu sınavı geç bu dünyada senin ve eşinin ilk sınavı bu inşallah bu sınavdan alnınızın akıyla çıkarsın sen kalbini bozma bebeğim rabbim elbette en doğru zamanı bilir her hayırda bir şer her şerdede bir hayır vardır canım benim dualarım seninle öpüyorum bitanem...

arkadaşalrr şimdi eşimden BİM marketten ceviz aldrdımm evde vardı ama işlem görmemiş olsun dedim.. dün bagdat caddesinde beyaz fırında bir bayanla kasada tanıştık çünkü canım cay çekmişti bide diyet kurabiyeleri çok iyi 2 tane ondan istedim bayan yanıma yaklaştı bende alayım bayann istediğinden dedi.. sonra hangi diyeti yapıyorsunuz dedi dedim DUKAN AMA TAM DA DEĞİL :)) KADIN DEDİ AMANN SAKIN YAPMAA HER ŞEY LIGHT SEBZEYİ ÇOK AZ VERİYOR BAKLİYT YOK BENCE VAZGEÇ DEDİ SONRA AYNI MASADA OTURDUK YAPYTIĞIMI ANLATTIM OOOO SİZ ZATEN DUKAN YAPMIYOSUNUZ KURUYEMİŞ BİDE TEREYAĞ ZEYTİN ZEYTİNYAĞ YEMİYORSUN YOKSA SENİN KARATAY DEDİ BANA:))) ÇOK SAĞLIKLI BİR CİLDİN VAR BELLİ BENİM TANIDIKLARIM DUKAN YAPTI RENK MEK GİTTİ DEDİ AMA ONLAR HARFİYEN YAPTILAR TABİKİ ÖNERMİYORM DEDİ.. KENDİSİDE KARATAY DİYETİ YAPIYORLARMIŞ KİLOLAARINI VERMİŞLER ŞİMDİ HAYAT STLİ OLMUŞ KADININ..ÇOK HOŞUMA GİTTİ..ARADA BİR TABİKİ TATLANDIRICILI KURABİYE YADA NORMAL YİYORUM AAM GÜN İÇİNDE ONU DENGELİYORUM...NEFSİMM KONTROL ALTINDA HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR DEDİ...AYYY SİZEDE SANKİ YANIMDAYMIŞSINIZ GİBİ ANLATTIM.. NAPİMM BAZI ŞEYLER AYRINTIDA GİZLİ OLUYORR DİMİ AMA

Arzucumm zeroo evet zararlı şimdi ben bu dukana başlarken stoklu alışveriş yaptıkk biliyosunuzz zeroo serbestt bu yaz aylarında da iyi gidiyor evdekiler bitsin almayacagımm Ama şimdi hepsi buzdolabındaa buz gibi duruyorlarr nasıl içmim yaa soğukk soğukk

Melekçim sanada merhabaa nasılsınınn.. Iiçin sıkıntılı sanırsam ilknur arkadaşm dediği gibi ne varsa dualarımızda varr.. Yaradan korusun.. Iyi şeyler düşünn pozitif düşüncenin de olumlu yanlarıı cokk.. Iyi düşün iyi olsunn herşeyy

KIZlar hıc mı hıc ıs yapasım yok ıcım sıkılıyor allah hayıra cıkarsın
bir abdest al yasin oku canım...Rabbim hayırlara çıkarsın..
evet canım canlandık yeniden
bizde yanındaymışız gibi dinledik...güzel bir sohbet olmuş canım

Allah seni ne diyim emii

SAGOL AZracım duaları okudum ınsallah sıkıntımı alır. bana zaman zaman oluyor bole seyler nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…