Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ilknurcum merhabaa nasıl gidiyorr.. Tm olarakk ne diyeti yapıyorsun canmm

Canım ben başlarda arzunun yazdığı beslenme listesine yaptım daha sonra topikce kb dietine başladık sonra ben 1 ayı geçkin ara verdim pazartesi yeniden başladım şimdi ikisinin arasında bişeyler yapıyorum ama bir iki güne tamamen kb dieti yaparıminsan bi kere karbonları saymaya alışınca bırakamıyor bişey alırken bile karbon değerlerine bakıyorum ilk önce işte böyle...

misafirleri beklerken bir girip bakayım dedim...temizliğimi yaptım..girdim mutfağa bir sürü cıslar yaptım..ben yarın bildirim falan yapamam .off yaa.neyse hala regl olmadım şiştimmmmmm imdat...makarna salatası ıslak kurabiye birde cevizli ekmek yaptım çayım demleniyor tabaklarmı bardaklarımı hazırladım ..bir tek misafirlerim eksik çok şükür yetiştirdim..bu arada yemek hazırlama dediler ben 5 çayı tarzında birşeyler yaptım işte böyle kızlar görüşrüz canlarım....

merhaba kızlarr
napıyosunuz bakimm hoş kimsede yok ama topikte neyyyyse
bugün benim diyetimin ilk günü ve süper gidiyorum şimdiye kadar 3.5 litreyi devirdim 4.de yarım
menümüde tamamladım sayılır hemen paylaşıyorum;

kahvaltı
ızgara sucuk
kaşar peyniri
domates

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası

ara
birkaç tane kiraz

akşam
sulu köfte
1-2 dilim domates

akşamda canım bişey isterse sıvı almak istiyorum ya maden suyu yada 1 bardak süt..

suyumuda 4.5-5 litreye tamamlarım kızlarr

sözde bu akşam mobilyalarımız gelicek...merakta tel bekliyorum bakalım bu akşam hangi bahaneyle iptal edicekler...kızım diyorki anne ben inanmıyorum artık getireceklerine diyor..yalancı çoban hikayesine döndü bizimki..

Son düzenleme:

miden de küçülmüş olabilir öncekine nazaran ne güzel işte ... birde diyeti beyninde bitirdiğin zamanda beyin komut verio bence mideye ve yiyemiyorsun tebrikler ne güzel işte devam et arkadaşım..

Arzu geçmiş olsun bitti artık sayılır ohhh miss gibi ramazanını geçirirsin Allahın izniyle..Temizlik gibisi var mı yaaa her yer misss gibi..Darısı benim başıma benimde mutfağım kaldı en zoru en sona bırakırım hep.

tatlım teşekkür ederim ama daha yerleşemedik mobilyalar gelmeden işim bitmicek...bu saat oldu hala ses seda yok sanırım bu akşamda gelmicek

Arzu ne sinir bozucu durumdur bilirim ama biraz bağırıp çağırmadan hep sallarlar .Eşine söyle kızsın bağırsın biraz kadının bağırıp çağırmasını bile tınlamaz öle pişkinler...İnş gelir de yerleştirirsiniz mobilyalarınızı kızında sevinir .

Sana kolay gelsin ben kaçar Arzu oğlan kalk hadi diyooo ((

biraz önce aradım eşim sen ara dedi sabahtan beri kaçıncıya aramış artık bahane duymak istemiyorum dedi tutup ben aradım tele başkası çıktı ayna kurumamışMIŞ onun kurumasını bekliyorlarmış yarına kaldı dediler aqzıma ne geldiyse saydım onlarla çalıştıqım için bin bin pişman olduqumu söyleyerek teli yüzlerine kapattım..sinirden miqrenim tuttu 2 tane birden ilaç aldım okadar sinirliyimki aqlıcam hırsımdan...bu 6. getiricez diyerek iptal ettikleri... bende 1.5 ay ödeme yapmıcaksın dedim eşime...ektiklerini biçsinler..inşalalh getirdiklerindede sorun çıkmaz dediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine...hepsini geri yollucam..

arzum ne yapmış senin mobilyacılar abartmışlar iyice yahuu
ayıp artık 1,5 ay değil aydan önce ödemeiyecen
yuh diyorum ben buna başka bişey diyemiyorum ayıp artık yaaa bu gelen ramazan ayı bir an önce bitirelim insanlarda işlerine baksın der

hadi hayirli olsun ablacim diyetin..
ben obur topikte bi sey ogrendim onu paylasayim dedim.
gunluk icilmesi gereken su miktari insanin kilosunun 1/30 u kadarmis.
mesela simdi ben 62.2 kiloyum 62.2/30=2.07 litre icmem gerek.
ben genel diyet mantigiyla 3.5-4 litre ye tamalamaya calisiyordum ama coook sisiyordum ve karnim boyle patlicak gibi oluyordu.
cok fazla su icmek bobrekleri de yoruyormus ablacim. haberin olsun cok cok optum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…