bu aralar gün ortasında niye uykum geliyor benim yaa :44:
Ilknurcum merhabaa nasıl gidiyorr.. Tm olarakk ne diyeti yapıyorsun canmm
ne iş yaptığını bilmiyorum ama kolay gelsinn cnmm
bu aralar gün ortasında niye uykum geliyor benim yaa :44:
bi kahve desemm:))
Sıcaklardan canım otururken uyku bastırıyor yatıncada uyku kaçıyor...
Olmaaaz kahve olmaz ödem yapar...
yaaa ama tek bir bardak benim de canım istedii:))))
Olmaz kız ildirim öncesi ödem toplarsın sonra üzülürsün yarın sabah... Yeşilçay iç bol bol su...
peki pekii içimiycem haklısınız( 2 fincan yeşilçay içtim 3 lt de su gün içersinde :))
Afferin kız sana irbirimizi cışlardan engelleeliyiz...
arzucummmmm yaa ben neden cok az yemekle doyuyorum yemem gerekenlerın yarısını bıle yıyemıyorum sorun yaratırmıkı bu bana yaaasımdı yemekten geldım yedıgım kucuk bı parca haslanmıs tavuk yarım domates o kadar bunları yedım tabagım dolu ama yıyemedım baska zorlasam kusacagım nıye bolekı :26: :26: :26: corba aldım bı kase onu yıyım barı dedım bır kasıktan sonra yıyemedım offffffffffffff
Arzu geçmiş olsun bitti artık sayılır ohhh miss gibi ramazanını geçirirsin Allahın izniyle..Temizlik gibisi var mı yaaa her yer misss gibi..Darısı benim başıma benimde mutfağım kaldı en zoru en sona bırakırım hep.
Arzu ne sinir bozucu durumdur bilirim ama biraz bağırıp çağırmadan hep sallarlar .Eşine söyle kızsın bağırsın biraz kadının bağırıp çağırmasını bile tınlamaz öle pişkinler...İnş gelir de yerleştirirsiniz mobilyalarınızı kızında sevinir .
Sana kolay gelsin ben kaçar Arzu oğlan kalk hadi diyooo((
biraz önce aradım eşim sen ara dedi sabahtan beri kaçıncıya aramış artık bahane duymak istemiyorum dedi tutup ben aradım tele başkası çıktı ayna kurumamışMIŞ onun kurumasını bekliyorlarmış yarına kaldı dediler aqzıma ne geldiyse saydım onlarla çalıştıqım için bin bin pişman olduqumu söyleyerek teli yüzlerine kapattım..sinirden miqrenim tuttu 2 tane birden ilaç aldım okadar sinirliyimki aqlıcam hırsımdan...bu 6. getiricez diyerek iptal ettikleri... bende 1.5 ay ödeme yapmıcaksın dedim eşime...ektiklerini biçsinler..inşalalh getirdiklerindede sorun çıkmaz dediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine...hepsini geri yollucam..
merhaba kızlarr
napıyosunuz bakimm hoş kimsede yok ama topikte neyyyyse
bugün benim diyetimin ilk günü ve süper gidiyorum şimdiye kadar 3.5 litreyi devirdim 4.de yarım
menümüde tamamladım sayılır hemen paylaşıyorum;
kahvaltı
ızgara sucuk
kaşar peyniri
domates
öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası
ara
birkaç tane kiraz
akşam
sulu köfte
1-2 dilim domates
akşamda canım bişey isterse sıvı almak istiyorum ya maden suyu yada 1 bardak süt..
suyumuda 4.5-5 litreye tamamlarım kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?