Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

söylicek bişey bulamıyorum..çok sinirliyim sadece bunu yazabilirim..

canım bana doktorum söyledi 3.5 litre herkes içmeli dedi..2 litre çok az bence..kilo vermeni aqırlaştırır..

bende bu hafta yaptırdım açlık ve tokluk kan şekerim aynı çıktı94 hemogramım süper yüksek 14,8 lipitlerimde çok iyi çıktı bende sonucu alınca çok sevindim.işallah seninde iyi çıkar

bugün itibariyle motivasyonumm tamamdıır :122: ramazan başlayana kadar 7 gün protein diyetime başlıyorum hedef -2 kg bakalım nolucak :) sporumu biraz erteliyorum malesef..

Arzucum artık söylicek hiç birşey bulamıyorum allah bunşarı nasıl biliyorsa öyle yapsın yuhun en alasını çektim yuuuuuuuuhhh oooohhaaaaaaaaa

Canım kolay gelsin yalnız cevizli ekmeğin tarifii istiyorum merakla bekliyorum....

Uzun zamandır menulerimi paylaşmıyordum, pek paylaşılacak gibi değillerdi doğrusu bugün çok dikkatli olmaya çalıştım elimden geldiğince bi yazayım bakalım. Belki motivasyonum yükselir

Sabah büyük bir bardak su
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Salatalık
3 zeytin
1 ince dal tel peynir

Ara
2 kuru kayısı

Öğle
Mercimek çorbası

Ara yok ama kaçamak kabilinden bir neskafe var

Akşam
Küçük bir haşlama et
Ayran
Salata

3-5 litre su fazlası da olabilir

Akşam 1 saat tempolu yürüyüş

Canım menün süper olmuş maşallah...

bugün itibariyle motivasyonumm tamamdıır :122: ramazan başlayana kadar 7 gün protein diyetime başlıyorum hedef -2 kg bakalım nolucak :) sporumu biraz erteliyorum malesef..
avatarındaki araba gibi hızlı bir gelişme bekliyorum canım senden..hadi bakalım bol iradelerr

yeşilimmmçok çok güzel bir menü olmuş bu arada inşallah nescafen şekersizdir :26:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler günümüz güzel geçer inşallahhhh

bugün bildirim yapamıcam ama baskülde dünden beri 1600 vermiş görünüyorum yüksek bir motivasyonla başlıyorum güne...işte bu hali çok seviyorum yaşasınnn bütün kilolarımı vericem çıpçıtır olucam inşallahhhh..hadi kızlarr hep beraber yola devammm

birde eşim dün buqday ekmeqi alırken birde ruşeymli ekmek almış...daha öncede yemiştik birkaç kez ama hiç tost yapmamıştım..bu sabah 1 dilimi ikiye bölüp kaşarlı yaqsız bir tost yaptım..kızlar tadı damaqımda kaldı nefis bişey olmuş...şimdide form çayımı içiyorum...

miden de küçülmüş olabilir öncekine nazaran ne güzel işte ... birde diyeti beyninde bitirdiğin zamanda beyin komut verio bence mideye ve yiyemiyorsun tebrikler ne güzel işte devam et arkadaşım..

arzucum menunle super bı donus yapmıssn super bence su mıktarınıda kıskandım ben 2,5-3 u zor ıcıyorumm nurcum haklısın sanırım mıde kuculdukce yemek ısı de azaldıkca azalıyor umarım avantajdır benım ıcın

veeeeeeeeee mobılyacılar cok afedersın ama ıyıce b....nu cıkarmıslar yanı parasını vermedıysenız ıade edın zarar etsın gerızekalılar bukadarmı zormus ya bı mobılya getırıp kurmak ben bıle sınır oldummmmm

evet canım bencede süper bir dönüş oldu çok rahatladım eski düzenime dönünce...hafifim ve mutluyum
mobilyacılara gerçekten dicek bişeyim yok dün Allah ne verdiyse saydım bugüne bişey kalmadı bugünde bir bahane bulup getirmez onlar hiç ümidim kalmadı...çok yoqunlar yetiştiremiyorlar anlıyorum ama ben sipariş vereli 1.5 ay oldu...her yer her yerde ve ben bu duruma hiç alışık deqilim...

kızlarrrrrrr herkeze gunaydınnnnn gene havalarda ucan bır melekle karsı karsıyasıız cunku gene guzel kılo vermısımmmmmmmmmm buhafta :

dunku menum
sabah
ceyrek sımıt
yumurta
yarım domates
peynır
zeytın 5 adet

ara
bı parca peynır+1 adet cevuz

ogle
1 parca tavuk haslama
yarım domates ve salatalık

ara
1 adet kuru kayısı ve kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz

aksam
tavuk sote yagsız
yarım domates sogan

2,5 lt su

canım menün süper her zamanki gibi...her zaman söylüyorum tavuk çok güzel kilo verdiriyor ama hem öqlen hem akşam tavuk yeme...biri sebze olsun..kabızlık çekersin sonra...bir arkadaşım sürekli tavuk yediqi için safra kesesini kaybetti...menülerini dengeleyerek kilo verirsen çok daha saqlıklı olursun tatlım
ee bildirimi görelim

bende bıldırırımımı yapayımmmmm

başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:81,00
bu hafta: 80,30
giden 0,700 gr
gelen yokkkkkkkkkkkkkkkk
toplam giden:8,600
boy:1.68
hedef: 70
spor:sımdılık yok
beden: 42

canım çok çok güzel aferin sanaa hadi bakalım haftaya 7li rakamları görmek istiyorum... herşey bizim elimizde gördüqün gibi emek veren çabalayan sonucu alıyor..8lerden 7lere inmek bulutların üstünde gezmek gibi bişey...ogün ne mutluydum hiç unutmam..

arzucum sana demıstım bak bı gunde 1,600 fark ettın superrr ya sen hıc tasalanma cok kolay kılo verıyosun harıka bısııııııııı

yanı bence varya o mobılyanın ıyıce cılkı cıktı ıade et arzcıum ne mobılyalar ısını cıddı yapan yerler var alsınlar baslarına calsınlarrr

evet canım 7 lı rakama ramak kaldı artık o yuzden ptesıden ıtıbareb sebze ve et donusumluye cevırcem menulerımı bende aynısını dusunuyordum hıslerıme tercuman oldun canımmm. yaaa arzum kacamaksız cıddı bır dıyetın meyvesını topluyorum sanırım cokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmm

ay aynı mutluluk banada nasıp olsun arzummm dua ve dıete devam edelımmmm bana dua et bole gıtsın kılo vermem saglıgımda buna baglı bılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…