söylicek bişey bulamıyorum..çok sinirliyim sadece bunu yazabilirim..arzum ne yapmış senin mobilyacılar abartmışlar iyice yahuu
ayıp artık 1,5 ay değil aydan önce ödemeiyecen
yuh diyorum ben buna başka bişey diyemiyorum ayıp artık yaaa bu gelen ramazan ayı bir an önce bitirelim insanlarda işlerine baksın der
hadi hayirli olsun ablacim diyetin..
ben obur topikte bi sey ogrendim onu paylasayim dedim.
gunluk icilmesi gereken su miktari insanin kilosunun 1/30 u kadarmis.
mesela simdi ben 62.2 kiloyum 62.2/30=2.07 litre icmem gerek.
ben genel diyet mantigiyla 3.5-4 litre ye tamalamaya calisiyordum ama coook sisiyordum ve karnim boyle patlicak gibi oluyordu.
cok fazla su icmek bobrekleri de yoruyormus ablacim. haberin olsun cok cok optum!
Buğün gidip kan değerlerimin sonucunu alıcam 23 mayısdan önce kolestrol şker sınırda idi.. Geçen hafta kan aldırdım.. Bakalım sonucu paylaşıcam..eger düştüyse çok mutlu olurum... Bu kan tahlilini diyet yaptığım için yaptırdım... Bebek tedavimle ilgili değil..
biraz önce aradım eşim sen ara dedi sabahtan beri kaçıncıya aramış artık bahane duymak istemiyorum dedi tutup ben aradım tele başkası çıktı ayna kurumamışMIŞ onun kurumasını bekliyorlarmış yarına kaldı dediler aqzıma ne geldiyse saydım onlarla çalıştıqım için bin bin pişman olduqumu söyleyerek teli yüzlerine kapattım..sinirden miqrenim tuttu 2 tane birden ilaç aldım okadar sinirliyimki aqlıcam hırsımdan...bu 6. getiricez diyerek iptal ettikleri... bende 1.5 ay ödeme yapmıcaksın dedim eşime...ektiklerini biçsinler..inşalalh getirdiklerindede sorun çıkmaz dediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine...hepsini geri yollucam..
bugün itibariyle motivasyonumm tamamdıır :122: ramazan başlayana kadar 7 gün protein diyetime başlıyorum hedef -2 kg bakalım nolucak :) sporumu biraz erteliyorum malesef..
misafirleri beklerken bir girip bakayım dedim...temizliğimi yaptım..girdim mutfağa bir sürü cıslar yaptım..ben yarın bildirim falan yapamam .off yaa.neyse hala regl olmadım şiştimmmmmm imdat...makarna salatası ıslak kurabiye birde cevizli ekmek yaptım çayım demleniyor tabaklarmı bardaklarımı hazırladım ..bir tek misafirlerim eksik çok şükür yetiştirdim.. bu arada yemek hazırlama dediler ben 5 çayı tarzında birşeyler yaptım işte böyle kızlar görüşrüz canlarım....
Uzun zamandır menulerimi paylaşmıyordum, pek paylaşılacak gibi değillerdi doğrusu bugün çok dikkatli olmaya çalıştım elimden geldiğince bi yazayım bakalım. Belki motivasyonum yükselir
Sabah büyük bir bardak su
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Salatalık
3 zeytin
1 ince dal tel peynir
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
Mercimek çorbası
Ara yok ama kaçamak kabilinden bir neskafe var
Akşam
Küçük bir haşlama et
Ayran
Salata
3-5 litre su fazlası da olabilir
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş
avatarındaki araba gibi hızlı bir gelişme bekliyorum canım senden..hadi bakalım bol iradelerrbugün itibariyle motivasyonumm tamamdıır :122: ramazan başlayana kadar 7 gün protein diyetime başlıyorum hedef -2 kg bakalım nolucak :) sporumu biraz erteliyorum malesef..
Uzun zamandır menulerimi paylaşmıyordum, pek paylaşılacak gibi değillerdi doğrusu bugün çok dikkatli olmaya çalıştım elimden geldiğince bi yazayım bakalım. Belki motivasyonum yükselir
Sabah büyük bir bardak su
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Salatalık
3 zeytin
1 ince dal tel peynir
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
Mercimek çorbası
Ara yok ama kaçamak kabilinden bir neskafe var
Akşam
Küçük bir haşlama et
Ayran
Salata
3-5 litre su fazlası da olabilir
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş
merhaba kızlarr
napıyosunuz bakimm hoş kimsede yok ama topikte neyyyyse
bugün benim diyetimin ilk günü ve süper gidiyorum şimdiye kadar 3.5 litreyi devirdim 4.de yarım
menümüde tamamladım sayılır hemen paylaşıyorum;
kahvaltı
ızgara sucuk
kaşar peyniri
domates
öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası
ara
birkaç tane kiraz
akşam
sulu köfte
1-2 dilim domates
akşamda canım bişey isterse sıvı almak istiyorum ya maden suyu yada 1 bardak süt..
suyumuda 4.5-5 litreye tamamlarım kızlarr
miden de küçülmüş olabilir öncekine nazaran ne güzel işte ... birde diyeti beyninde bitirdiğin zamanda beyin komut verio bence mideye ve yiyemiyorsun tebrikler ne güzel işte devam et arkadaşım..
biraz önce aradım eşim sen ara dedi sabahtan beri kaçıncıya aramış artık bahane duymak istemiyorum dedi tutup ben aradım tele başkası çıktı ayna kurumamışMIŞ onun kurumasını bekliyorlarmış yarına kaldı dediler aqzıma ne geldiyse saydım onlarla çalıştıqım için bin bin pişman olduqumu söyleyerek teli yüzlerine kapattım..sinirden miqrenim tuttu 2 tane birden ilaç aldım okadar sinirliyimki aqlıcam hırsımdan...bu 6. getiricez diyerek iptal ettikleri... bende 1.5 ay ödeme yapmıcaksın dedim eşime...ektiklerini biçsinler..inşalalh getirdiklerindede sorun çıkmaz dediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine...hepsini geri yollucam..
arzucum menunle super bı donus yapmıssn super bence su mıktarınıda kıskandım ben 2,5-3 u zor ıcıyorummnurcum haklısın sanırım mıde kuculdukce yemek ısı de azaldıkca azalıyor umarım avantajdır benım ıcın
veeeeeeeeee mobılyacılar cok afedersın ama ıyıce b....nu cıkarmıslar yanı parasını vermedıysenız ıade edın zarar etsın gerızekalılar bukadarmı zormus ya bı mobılya getırıp kurmak ben bıle sınır oldummmmm
kızlarrrrrrr herkeze gunaydınnnnn gene havalarda ucan bır melekle karsı karsıyasıız cunku gene guzel kılo vermısımmmmmmmmmm buhafta :
dunku menum
sabah
ceyrek sımıt
yumurta
yarım domates
peynır
zeytın 5 adet
ara
bı parca peynır+1 adet cevuz
ogle
1 parca tavuk haslama
yarım domates ve salatalık
ara
1 adet kuru kayısı ve kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz
aksam
tavuk sote yagsız
yarım domates sogan
2,5 lt su
bende bıldırırımımı yapayımmmmm
başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:81,00
bu hafta: 80,30
giden 0,700 gr
gelen yokkkkkkkkkkkkkkkk
toplam giden:8,600
boy:1.68
hedef: 70
spor:sımdılık yok
beden: 42
evet canım bencede süper bir dönüş oldu çok rahatladım eski düzenime dönünce...hafifim ve mutluyum
mobilyacılara gerçekten dicek bişeyim yok dün Allah ne verdiyse saydım bugüne bişey kalmadıbugünde bir bahane bulup getirmez onlar hiç ümidim kalmadı...çok yoqunlar yetiştiremiyorlar anlıyorum ama ben sipariş vereli 1.5 ay oldu...her yer her yerde ve ben bu duruma hiç alışık deqilim...
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler günümüz güzel geçer inşallahhhh
bugün bildirim yapamıcam ama baskülde dünden beri 1600 vermiş görünüyorumyüksek bir motivasyonla başlıyorum güne ...işte bu hali çok seviyorum yaşasınnn bütün kilolarımı vericem çıpçıtır olucam inşallahhhh..hadi kızlarr hep beraber yola devammm
birde eşim dün buqday ekmeqi alırken birde ruşeymli ekmek almış...daha öncede yemiştik birkaç kez ama hiç tost yapmamıştım..bu sabah 1 dilimi ikiye bölüp kaşarlı yaqsız bir tost yaptım..kızlar tadı damaqımda kaldı nefis bişey olmuş...şimdide form çayımı içiyorum...
canım menün süper her zamanki gibi...her zaman söylüyorum tavuk çok güzel kilo verdiriyor ama hem öqlen hem akşam tavuk yeme...biri sebze olsun..kabızlık çekersin sonra...bir arkadaşım sürekli tavuk yediqi için safra kesesini kaybetti...menülerini dengeleyerek kilo verirsen çok daha saqlıklı olursun tatlım
ee bildirimi görelim
canım çok çok güzel aferin sanaahadi bakalım haftaya 7li rakamları görmek istiyorum... herşey bizim elimizde gördüqün gibi emek veren çabalayan sonucu alıyor..8lerden 7lere inmek bulutların üstünde gezmek gibi bişey...ogün ne mutluydum hiç unutmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?