arzucum sana demıstım bak bı gunde 1,600 fark ettın superrr ya sen hıc tasalanma cok kolay kılo verıyosun harıka bısııııııııı
yanı bence varya o mobılyanın ıyıce cılkı cıktı ıade et arzcıum ne mobılyalar ısını cıddı yapan yerler var alsınlar baslarına calsınlarrr
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler günümüz güzel geçer inşallahhhh
bugün bildirim yapamıcam ama baskülde dünden beri 1600 vermiş görünüyorumyüksek bir motivasyonla başlıyorum güne ...işte bu hali çok seviyorum yaşasınnn bütün kilolarımı vericem çıpçıtır olucam inşallahhhh..hadi kızlarr hep beraber yola devammm
birde eşim dün buqday ekmeqi alırken birde ruşeymli ekmek almış...daha öncede yemiştik birkaç kez ama hiç tost yapmamıştım..bu sabah 1 dilimi ikiye bölüp kaşarlı yaqsız bir tost yaptım..kızlar tadı damaqımda kaldı nefis bişey olmuş...şimdide form çayımı içiyorum...
bende bıldırırımımı yapayımmmmm
başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:81,00
bu hafta: 80,30
giden 0,700 gr
gelen yokkkkkkkkkkkkkkkk
toplam giden:8,600
boy:1.68
hedef: 70
spor:sımdılık yok
beden: 42
biraz önce aradım eşim sen ara dedi sabahtan beri kaçıncıya aramış artık bahane duymak istemiyorum dedi tutup ben aradım tele başkası çıktı ayna kurumamışMIŞ onun kurumasını bekliyorlarmış yarına kaldı dediler aqzıma ne geldiyse saydım onlarla çalıştıqım için bin bin pişman olduqumu söyleyerek teli yüzlerine kapattım..sinirden miqrenim tuttu 2 tane birden ilaç aldım okadar sinirliyimki aqlıcam hırsımdan...bu 6. getiricez diyerek iptal ettikleri... bende 1.5 ay ödeme yapmıcaksın dedim eşime...ektiklerini biçsinler..inşalalh getirdiklerindede sorun çıkmaz dediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine...hepsini geri yollucam..
Günaydınlar, sabah şerifleriniz hayır olsun.
Başlangıç:74 kg
geçen hafta:69,400
bu hafta:68,700
giden: 700 gr
gelen: yook
toplam giden: 5300 gr
boy:1,63
hedef:65-60
spor: 1 saat tempolu yürüyüş ve yürüyüş yapamadığım zamanlarda leslie ile 3 mil yaptım
beden:40-42
tatlım biliyosun biz çok mobilyacı gezdik çok yerden fiyat aldık...3500-4000tl istediler..burayla 2100e anlaştık...piyasadan daha uygun yaptıqı için adam nefes almadan çalışıyor..3 defa gittik dolabımız yapılmış hazır..portmantoda bitmiş...dün için yatak başlıqının derisi ve taşları yapıştırılıp ayna yapıştırılacaktı...dün teslim etmeleri lazımdı neden bunları daha önce yapmadılar diye çok kızdım...bu kaçıncı bahane dedim...adam çalışmaktan nerdeyse eve gitmiyor yetiştirmek için..ama bu beni baqlamaz...bana verdiqi bir tarih var ve bunu fazlasıyla aştı...bugün mobilya teslimi falan beklemicem gelirse süpriz olsun..öbür türlü kendimi gerip huzursuz oluyorum...ama dediqin gibi 2-3 gün içinde teslimat yapılmazsa kesin iptal edicem...eşimde diyor hadi iptal ettin başka biyerle anlaşıp yapılıp eve gelene kadar 1 ay daha bekliceksin az daha sabırlı ol diyor..:26:
wowww süpersinn:)) tebrik ediyorumm günaydın bu arada.
gunaydın guzelımmmm evet bende ck mutluyum hedefıme adım adım yaklasıyorummm
haklı bir gurur yaşıyorsun canım..sen bunu hakettin..daha dur 7li rakamları görünce 6lar dahada çabuk geliyor...sürekleyici bir seriven bir roman gibi bu iş..ben çok keyif alarak yapıyorum..sabretmeyi ve hedefime ulaşmak için çaba göstermeyi olgunlaşmayı öqreniyorum...hepsi selinin sayesinde..ona birkez daha teşekkür edeiyorum...evet canım 7 lı rakama ramak kaldı artık o yuzden ptesıden ıtıbareb sebze ve et donusumluye cevırcem menulerımı bende aynısını dusunuyordum hıslerıme tercuman oldun canımmm. yaaa arzum kacamaksız cıddı bır dıyetın meyvesını topluyorum sanırım cokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmm
canım sen diyet mantıqı çözdün artık...zaman gelip kendini bırakıp bnm gibi kilo bile alsan ne yapman gerektiqini biliyosun..önemli olanda bu..inan ben 100 kilo olsam bile korkmuyorum..çünkü aklıma koyduqum an bu kiloları sıfırlayacaqımı biliyorum...aksi halde bukadar kilo alamazdım korkardım veremem diye...sende korkma...kiloların iradeni kendin yönettiqin sürece tıkır tıkır gidecek canım...çok yakın zamanda 38 bedene indim diceksin ve bana gelip sena haklı çıktın artık 38 giyiyorum diye sevinç çıqlıkları atıcaksın..ogünler senin için çok yakın tatlımay aynı mutluluk banada nasıp olsun arzummm dua ve dıete devam edelımmmm bana dua et bole gıtsın kılo vermem saglıgımda buna baglı bılıyorsun
tatlım hedefine çok az kalmış her hafta yeni bir rakama merhaba diyorsun çok çok güzel canım aynı çizgide devamGünaydınlar, sabah şerifleriniz hayır olsun.
Başlangıç:74 kg
geçen hafta:69,400
bu hafta:68,700
giden: 700 gr
gelen: yook
toplam giden: 5300 gr
boy:1,63
hedef:65-60
spor: 1 saat tempolu yürüyüş ve yürüyüş yapamadığım zamanlarda leslie ile 3 mil yaptım
beden:40-42
Senacım seni canı gönülden ve de yürekten tebrik ediyorum, sen motivasyonu yüksek güçlü bir kadınsın. Maşallah diyorum.
inşallah canım hayırlısı bakalım...çok teşekkür ederim tatlım darısı kalan kilolarımızaaaa ablacım senin bu mobilyacılar gerçekten abarttı artık haketmişler yani.kaç zamandır onları bekliyorsun ama bunda da vardır bir hayır.bu arada 1.600 kg gitmiş çok sevindm senin adına
erıkcımmm harıkasın hedefıne ramak kalmıs tebrık ederımmm
arzcum tamam fıyat olarak cok avanyajlıymıs ama adam resmen yalancıısı cokmus yetstıremıyorms onun sorunu madem ole ona gore gun verseydı demı???? bence 3 gune kadar daha getırmezsse ıade et elınde kalsın aklı basına gelsın bunun yalanıyla ugracagına baska yerın teslım tarıhını beklersın dha ıyı
evet hedefine az kaldı canım darısı benim başıma artık birdaha ki yaza çıpçıtır olmak istiyorum...
yaza bıle kalmadan olursun canımmm sen bıldırım yapmadın ?
ben tatilden dönüşte 69.300 çıkmıştım bugün sabah tartıldım 68.100 çıktımm dediğim gibi canım diyet biraz bozuldu bende ramazandan sonraya saklıyorum kendimi:))
haklı bir gurur yaşıyorsun canım..sen bunu hakettin..daha dur 7li rakamları görünce 6lar dahada çabuk geliyor...sürekleyici bir seriven bir roman gibi bu iş..ben çok keyif alarak yapıyorum..sabretmeyi ve hedefime ulaşmak için çaba göstermeyi olgunlaşmayı öqreniyorum...hepsi selinin sayesinde..ona birkez daha teşekkür edeiyorum...
AY olemı dersın arzum ya 7 lere gelınce gozumu 6 laramı dıkerım senceolurmu olur valla sımdılık hedefım 70 ama hele o kıloya geleyım belkıde 6 lara sulancam bellı olmaz
canım sen diyet mantıqı çözdün artık...zaman gelip kendini bırakıp bnm gibi kilo bile alsan ne yapman gerektiqini biliyosun..önemli olanda bu..inan ben 100 kilo olsam bile korkmuyorum..çünkü aklıma koyduqum an bu kiloları sıfırlayacaqımı biliyorum...aksi halde bukadar kilo alamazdım korkardım veremem diye...sende korkma...kiloların iradeni kendin yönettiqin sürece tıkır tıkır gidecek canım...çok yakın zamanda 38 bedene indim diceksin ve bana gelip sena haklı çıktın artık 38 giyiyorum diye sevinç çıqlıkları atıcaksın..ogünler senin için çok yakın tatlım
kesınlıkle mantıgını cozdum dısardada yesem mesela ne zararlı deıl ezberımde bole oluncada cok kolay oluyor yapmak 38 bedenmıhayatımda hıc gıymedım olurmu dersın
ben tatilden dönüşte 69.300 çıkmıştım bugün sabah tartıldım 68.100 çıktımm dediğim gibi canım diyet biraz bozuldu bende ramazandan sonraya saklıyorum kendimi:))
haklı bir gurur yaşıyorsun canım..sen bunu hakettin..daha dur 7li rakamları görünce 6lar dahada çabuk geliyor...sürekleyici bir seriven bir roman gibi bu iş..ben çok keyif alarak yapıyorum..sabretmeyi ve hedefime ulaşmak için çaba göstermeyi olgunlaşmayı öqreniyorum...hepsi selinin sayesinde..ona birkez daha teşekkür edeiyorum...
AY olemı dersın arzum ya 7 lere gelınce gozumu 6 laramı dıkerım senceolurmu olur valla sımdılık hedefım 70 ama hele o kıloya geleyım belkıde 6 lara sulancam bellı olmaz
canım sen diyet mantıqı çözdün artık...zaman gelip kendini bırakıp bnm gibi kilo bile alsan ne yapman gerektiqini biliyosun..önemli olanda bu..inan ben 100 kilo olsam bile korkmuyorum..çünkü aklıma koyduqum an bu kiloları sıfırlayacaqımı biliyorum...aksi halde bukadar kilo alamazdım korkardım veremem diye...sende korkma...kiloların iradeni kendin yönettiqin sürece tıkır tıkır gidecek canım...çok yakın zamanda 38 bedene indim diceksin ve bana gelip sena haklı çıktın artık 38 giyiyorum diye sevinç çıqlıkları atıcaksın..ogünler senin için çok yakın tatlım
kesınlıkle mantıgını cozdum dısardada yesem mesela ne zararlı deıl ezberımde bole oluncada cok kolay oluyor yapmak 38 bedenmıhayatımda hıc gıymedım olurmu dersın
evet canım aynen dediqin gibi oluyor..ben 90la bu serüvene başladıqımda 79 bile hayeldi..çünkü hiç kilo veremiyordum...çok diyete niyetlendim ama 82den aşaqı inemedim..onun için 79 bnm için hayel ötesi bişeydi..sonra 60lar geldi...ve 59ları görmek istedim...her hafta çok dzüenli bir şekilde kilo veriyodum ve buna dayanarak hedefi 55e bile çekmeyi düşündüm..sanki hedefime ulaşınca korumaya geçmek bana ters geldi..hani hep vermeye alıştım ya ondanben 62 kiloya kadar indim tatiller beni mahvetti arkasından ramazan bayram ve iş hayatı iyice saldım kendimi..bugün başlıyorum yarın başlıyorum derken ipin ucu kaçtı..ama iyide oldu ders aldım bu durumdan..birdaha asla yapmam...herşeyde bir hayır var derler bende bu olaya olumlu bakıyorum...ve herşeye raqmen tekrar kilo verme moduna girmek beni yeniledi heveslendirdi..seviyorum ben bu işi yaa...
38 beden giyiceksin canım bak gör...çok az kaldı...boyun kaçtı bu arada?
evet canım aynen dediqin gibi oluyor..ben 90la bu serüvene başladıqımda 79 bile hayeldi..çünkü hiç kilo veremiyordum...çok diyete niyetlendim ama 82den aşaqı inemedim..onun için 79 bnm için hayel ötesi bişeydi..sonra 60lar geldi...ve 59ları görmek istedim...her hafta çok dzüenli bir şekilde kilo veriyodum ve buna dayanarak hedefi 55e bile çekmeyi düşündüm..sanki hedefime ulaşınca korumaya geçmek bana ters geldi..hani hep vermeye alıştım ya ondanben 62 kiloya kadar indim tatiller beni mahvetti arkasından ramazan bayram ve iş hayatı iyice saldım kendimi..bugün başlıyorum yarın başlıyorum derken ipin ucu kaçtı..ama iyide oldu ders aldım bu durumdan..birdaha asla yapmam...herşeyde bir hayır var derler bende bu olaya olumlu bakıyorum...ve herşeye raqmen tekrar kilo verme moduna girmek beni yeniledi heveslendirdi..seviyorum ben bu işi yaa...
38 beden giyiceksin canım bak gör...çok az kaldı...boyun kaçtı bu arada?
canım boyum 168 cm senın hıkayen benı zaten cesaretlendırdı sana borcluyum yanı canım cok tesekkur ederım sana mınnettarımm
canım boyum 168 cm senın hıkayen benı zaten cesaretlendırdı sana borcluyum yanı canım cok tesekkur ederım sana mınnettarımm
ben 165le 36ya girebildiysem sen haydi haydi girersin canım
benim elimden tutan biri olduqu için ben bugünlere gelebildim...herkes başarabilir bunu gördüm...bende birilerine vesile olmak için burdayım..bir parça faydam oluyorsa ettiqiniz dualar bana yeter canım
ben 165le 36ya girebildiysem sen haydi haydi girersin canım
benim elimden tutan biri olduqu için ben bugünlere gelebildim...herkes başarabilir bunu gördüm...bende birilerine vesile olmak için burdayım..bir parça faydam oluyorsa ettiqiniz dualar bana yeter canım
KESINLıkle dua edıyorum canım cunku bu ısler once kafada bıtmelı sonra bırısın motıvasyonu destegı olmalı benım motıvem bu topk oldu zıra yıllardır zayıflamak ıcın yapmadıgım kalmamıs basaramamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?