Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydınlar, sabah şerifleriniz hayır olsun.

Başlangıç:74 kg
geçen hafta:69,400
bu hafta:68,700
giden: 700 gr
gelen: yook
toplam giden: 5300 gr
boy:1,63
hedef:65-60

spor: 1 saat tempolu yürüyüş ve yürüyüş yapamadığım zamanlarda leslie ile 3 mil yaptım

beden:40-42

tatlım biliyosun biz çok mobilyacı gezdik çok yerden fiyat aldık...3500-4000tl istediler..burayla 2100e anlaştık...piyasadan daha uygun yaptıqı için adam nefes almadan çalışıyor..3 defa gittik dolabımız yapılmış hazır..portmantoda bitmiş...dün için yatak başlıqının derisi ve taşları yapıştırılıp ayna yapıştırılacaktı...dün teslim etmeleri lazımdı neden bunları daha önce yapmadılar diye çok kızdım...bu kaçıncı bahane dedim...adam çalışmaktan nerdeyse eve gitmiyor yetiştirmek için..ama bu beni baqlamaz...bana verdiqi bir tarih var ve bunu fazlasıyla aştı...bugün mobilya teslimi falan beklemicem gelirse süpriz olsun..öbür türlü kendimi gerip huzursuz oluyorum...ama dediqin gibi 2-3 gün içinde teslimat yapılmazsa kesin iptal edicem...eşimde diyor hadi iptal ettin başka biyerle anlaşıp yapılıp eve gelene kadar 1 ay daha bekliceksin az daha sabırlı ol diyor..:26:

Senacım seni canı gönülden ve de yürekten tebrik ediyorum, sen motivasyonu yüksek güçlü bir kadınsın. Maşallah diyorum.

wowww süpersinn:)) tebrik ediyorumm günaydın bu arada.

aaa ablacım senin bu mobilyacılar gerçekten abarttı artık haketmişler yani.kaç zamandır onları bekliyorsun ama bunda da vardır bir hayır.bu arada 1.600 kg gitmiş çok sevindm senin adına

erıkcımmm harıkasın hedefıne ramak kalmıs tebrık ederımmm

arzcum tamam fıyat olarak cok avanyajlıymıs ama adam resmen yalancı ısı cokmus yetstıremıyorms onun sorunu madem ole ona gore gun verseydı demı???? bence 3 gune kadar daha getırmezsse ıade et elınde kalsın aklı basına gelsın bunun yalanıyla ugracagına baska yerın teslım tarıhını beklersın dha ıyı

haklı bir gurur yaşıyorsun canım..sen bunu hakettin..daha dur 7li rakamları görünce 6lar dahada çabuk geliyor...sürekleyici bir seriven bir roman gibi bu iş..ben çok keyif alarak yapıyorum..sabretmeyi ve hedefime ulaşmak için çaba göstermeyi olgunlaşmayı öqreniyorum...hepsi selinin sayesinde..ona birkez daha teşekkür edeiyorum...
ay aynı mutluluk banada nasıp olsun arzummm dua ve dıete devam edelımmmm bana dua et bole gıtsın kılo vermem saglıgımda buna baglı bılıyorsun
canım sen diyet mantıqı çözdün artık...zaman gelip kendini bırakıp bnm gibi kilo bile alsan ne yapman gerektiqini biliyosun..önemli olanda bu..inan ben 100 kilo olsam bile korkmuyorum..çünkü aklıma koyduqum an bu kiloları sıfırlayacaqımı biliyorum...aksi halde bukadar kilo alamazdım korkardım veremem diye...sende korkma...kiloların iradeni kendin yönettiqin sürece tıkır tıkır gidecek canım...çok yakın zamanda 38 bedene indim diceksin ve bana gelip sena haklı çıktın artık 38 giyiyorum diye sevinç çıqlıkları atıcaksın..ogünler senin için çok yakın tatlım
tatlım hedefine çok az kalmış her hafta yeni bir rakama merhaba diyorsun çok çok güzel canım aynı çizgide devam
Senacım seni canı gönülden ve de yürekten tebrik ediyorum, sen motivasyonu yüksek güçlü bir kadınsın. Maşallah diyorum.

teşekkür ederim canım

aaa ablacım senin bu mobilyacılar gerçekten abarttı artık haketmişler yani.kaç zamandır onları bekliyorsun ama bunda da vardır bir hayır.bu arada 1.600 kg gitmiş çok sevindm senin adına
inşallah canım hayırlısı bakalım...çok teşekkür ederim tatlım darısı kalan kilolarımıza

haklısın hayatım alıp başlarına indirmek lazım

ben tatilden dönüşte 69.300 çıkmıştım bugün sabah tartıldım 68.100 çıktımm dediğim gibi canım diyet biraz bozuldu bende ramazandan sonraya saklıyorum kendimi:))

canım bende öyle diyordum dün aklım başıma geldi..gün bugündür..bayrama kadar ne verirsen kardır cnm..

Son düzenleme:

bazen kahvaltıda gözümüz dönüyor cıslı bişeyler yemek istiyoruz...kahvaltımı yazıyım cıslardan belki vazgeçeriz

1 dilim ekmeqi ikiye böldüm yaqsız kaşarlı tost yaptım
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
form çayı

şu ana kadar 1 litre su

Son düzenleme:
ben tatilden dönüşte 69.300 çıkmıştım bugün sabah tartıldım 68.100 çıktımm dediğim gibi canım diyet biraz bozuldu bende ramazandan sonraya saklıyorum kendimi:))

canım 1,100 gr oldukca guzel bı rakam arzuya katılıyorum bayrama kadar ne versen kardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…