KESINLıkle dua edıyorum canım cunku bu ısler once kafada bıtmelı sonra bırısın motıvasyonu destegı olmalı benım motıvem bu topk oldu zıra yıllardır zayıflamak ıcın yapmadıgım kalmamıs basaramamıstım
evet canım kazen ve curlye kkyı açtıkları için minnet borçluyuz...
evet canım kazen ve curlye kkyı açtıkları için minnet borçluyuz...
EVET kesınlıkle mınnettarızz. arzucum sımdı ben yaklasık 9 kılo verdım ya 40 beden neden olmadım sence 42 beden bol gelıyor ama 40 olmuyor henuz. bu sence vucut yapısıylamı alakalıkı :26: :26:
kuzular günaydın, sena ablam bu hafta regl oldum bugün bildirim yapmasam olur muu? çünkü herkesin metosunun tam tersi ben regl döneminde kilo verip regl bitince geri alıyorum her ay böyle.. bu sabah da aç 61 çıktım ama gerçek kilom bu değil,asıl kilom haftaya belli olur.spora da başlayamıyorum bir türlü.sıcakları bahane ediyorum ama ben sıcağı çok severim,kışın yaz gelse artık dediğimiz için yazın sıcaklar geldi mi ben şükrediyorum,hiç öf dememek lazım,yaz geldi mi biraz yağmur yağsa-kış geldi mi yaz gelse deniyor,insanoğlu nankör biraz :)
guanydın canım ama bıldırım yappp gorelım . bende sıcakları hıc sevmıyorum canım ya ınsanın canı hıc bısı yapmak ıstemıyor
tatlım diqer topikteki gibi bildirim zorunluluqu yok burda..ama bayram sonrası bazı şeyleri kurallara dökmeyi düşünüyorum.. şimdilik kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlımkuzular günaydın, sena ablam bu hafta regl oldum bugün bildirim yapmasam olur muu? çünkü herkesin metosunun tam tersi ben regl döneminde kilo verip regl bitince geri alıyorum her ay böyle.. bu sabah da aç 61 çıktım ama gerçek kilom bu değil,asıl kilom haftaya belli olur.spora da başlayamıyorum bir türlü.sıcakları bahane ediyorum ama ben sıcağı çok severim,kışın yaz gelse artık dediğimiz için yazın sıcaklar geldi mi ben şükrediyorum,hiç öf dememek lazım,yaz geldi mi biraz yağmur yağsa-kış geldi mi yaz gelse deniyor,insanoğlu nankör biraz :)
canım ben 72 kiloyken 40 beden giyiyordum...sanırım sen 75le çok daha rahat giyersin...yürüyüşleri aksatmayın vücudu çok sıkılaştırıyorEVET kesınlıkle mınnettarızz. arzucum sımdı ben yaklasık 9 kılo verdım ya 40 beden neden olmadım sence 42 beden bol gelıyor ama 40 olmuyor henuz. bu sence vucut yapısıylamı alakalıkı :26: :26:
melek,ilknur,gülşen,hatice napıosunuz kızlar?oku oku bitiremediniz geçmişi hee :))
sena ablaa onlinesın nerelerdesin?
ya kızlar bi de şu ara film olayına sardım şöyle umut veren gaza getiren film var mı bildiğiniz? zayıflamamızda film yardımı da olsun bari :)) mesela evde pursuit of happiness (umudunu kaybetme) filmi vardı izlemediğim.will smith'in,izleyen var mı?
tatlım konu okuyordum
tvde yeni bir hayat vardı zayıflama yarışmasu..halen devam ediyormu bilmiyorum..bu tarz proqramlar takip edilebilir canım..birde kkda bolbol başarı hikayelerini okuyabiliriz
melekcim kilom çok dengesiz oluyor bu dönemde, minimum kiloma ulaşıyorum ondan sonraki hafta asıl kilom çıkıyor , artı ikibin gram falan olabilirim haftaya yanii :)
bu arada kadınların gerçek kilosu , regl bitiminden sonraki 5. gün tartıldığı kiloymuş ,tvde diyetisyenin biri demişti.
günaydın canlarım
çok sinirliyim çooookkkkk
haftaya izine ayrılacaktım sadece müdürlere söylemedim resmen bangır bangır bağırdım izin alıcam dşiye amaaa gel velakin bi arkadaş benden önce müdürlerle görüşmüş almış izni şimdi bnen gitsem izin istesem vermezler ramazandan önce temizliğimi yapcaktım dinlencektim işlerimi bitirecektim şimdi nasıl yapcam ben sinirden oturup ağlayasım var yaaaa
tatlım diqer topikteki gibi bildirim zorunluluqu yok burda..ama bayram sonrası bazı şeyleri kurallara dökmeyi düşünüyorum.. şimdilik kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım
canım ben 72 kiloyken 40 beden giyiyordum...sanırım sen 75le çok daha rahat giyersin...yürüyüşleri aksatmayın vücudu çok sıkılaştırıyor
ınsallah canım bende ole tahmın ettım 75 gıbı olur artık sanırım 40 beden o zaman gelsın yenı cıcılerrrrrryuruyus konusu cok haklısın canım cokkk sıcak ve ıs donusu yorgunlugu bahane edıyorum ama baslıcam sıkılasmamda lazım cunku
bu arada ben motıve ıstedgım zaman bu topıgı bıde selıntepeyı okuyorum anında motıve sarz etmıs oluorum kendıme
tatlım diqer topikteki gibi bildirim zorunluluqu yok burda..ama bayram sonrası bazı şeyleri kurallara dökmeyi düşünüyorum.. şimdilik kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım
canım ben 72 kiloyken 40 beden giyiyordum...sanırım sen 75le çok daha rahat giyersin...yürüyüşleri aksatmayın vücudu çok sıkılaştırıyor
ınsallah canım bende ole tahmın ettım 75 gıbı olur artık sanırım 40 beden o zaman gelsın yenı cıcılerrrrrryuruyus konusu cok haklısın canım cokkk sıcak ve ıs donusu yorgunlugu bahane edıyorum ama baslıcam sıkılasmamda lazım cunku
bu arada ben motıve ıstedgım zaman bu topıgı bıde selıntepeyı okuyorum anında motıve sarz etmıs oluorum kendıme
nnese hep okurdu selintepeyi..bnm yazdıklarımı beqenir bende o beqenileri yeniden okurdum.. selin bilse onu hala yaşattıqımı kulaklarını sürekli çınlattıqımı çok mutlu olurdu..yaşıyormu acaba.nerelede..onu öyle çok merak ediyorumki
günaydın canlarım
çok sinirliyim çooookkkkk
haftaya izine ayrılacaktım sadece müdürlere söylemedim resmen bangır bangır bağırdım izin alıcam dşiye amaaa gel velakin bi arkadaş benden önce müdürlerle görüşmüş almış izni şimdi bnen gitsem izin istesem vermezler ramazandan önce temizliğimi yapcaktım dinlencektim işlerimi bitirecektim şimdi nasıl yapcam ben sinirden oturup ağlayasım var yaaaa
melek,ilknur,gülşen,hatice napıosunuz kızlar?oku oku bitiremediniz geçmişi hee :))
ya kızlar bi de şu ara film olayına sardım şöyle umut veren gaza getiren film var mı bildiğiniz? zayıflamamızda film yardımı da olsun bari :)) mesela evde pursuit of happiness (umudunu kaybetme) filmi vardı izlemediğim.will smith'in,izleyen var mı?
sen yinede şansını bir denesen canım..yerine bakacak başka biri yokmu?
nnese hep okurdu selintepeyi..bnm yazdıklarımı beqenir bende o beqenileri yeniden okurdum.. selin bilse onu hala yaşattıqımı kulaklarını sürekli çınlattıqımı çok mutlu olurdu..yaşıyormu acaba.nerelede..onu öyle çok merak ediyorumki
CAnım selin tepenin bir rahatsızlığı mı vardı...
hakıkaten neden gırmıyorkı selın artık buraya uslubu tarzı senden ıyı olmasın cok ıyı bır arkadasımızdı hıc dıyalogum olmadı ama yazdıkları yardımlar vs cok hosuma gıtmıstı muthıs motıve edıyordu
gunaydın hatıcecım ve cokk haklısın kızmakta o kısıde nekadar fesatmıskı senın cıkcagını bıle bıle erken davranıp ızın almıskeske karar verdıgın anda gıdıp soleseydın canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?