Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kuzular günaydın, sena ablam bu hafta regl oldum bugün bildirim yapmasam olur muu? çünkü herkesin metosunun tam tersi ben regl döneminde kilo verip regl bitince geri alıyorum her ay böyle.. bu sabah da aç 61 çıktım ama gerçek kilom bu değil,asıl kilom haftaya belli olur.spora da başlayamıyorum bir türlü.sıcakları bahane ediyorum ama ben sıcağı çok severim,kışın yaz gelse artık dediğimiz için yazın sıcaklar geldi mi ben şükrediyorum,hiç öf dememek lazım,yaz geldi mi biraz yağmur yağsa-kış geldi mi yaz gelse deniyor,insanoğlu nankör biraz :)

guanydın canım ama bıldırım yappp gorelım . bende sıcakları hıc sevmıyorum canım ya ınsanın canı hıc bısı yapmak ıstemıyor

melek,ilknur,gülşen,hatice napıosunuz kızlar?oku oku bitiremediniz geçmişi hee :))

sena ablaa onlinesın nerelerdesin?

ya kızlar bi de şu ara film olayına sardım şöyle umut veren gaza getiren film var mı bildiğiniz? zayıflamamızda film yardımı da olsun bari :)) mesela evde pursuit of happiness (umudunu kaybetme) filmi vardı izlemediğim.will smith'in,izleyen var mı?

Son düzenleme:
guanydın canım ama bıldırım yappp gorelım . bende sıcakları hıc sevmıyorum canım ya ınsanın canı hıc bısı yapmak ıstemıyor

melekcim kilom çok dengesiz oluyor bu dönemde, minimum kiloma ulaşıyorum ondan sonraki hafta asıl kilom çıkıyor , artı ikibin gram falan olabilirim haftaya yanii :)

bu arada kadınların gerçek kilosu , regl bitiminden sonraki 5. gün tartıldığı kiloymuş ,tvde diyetisyenin biri demişti.

tatlım diqer topikteki gibi bildirim zorunluluqu yok burda..ama bayram sonrası bazı şeyleri kurallara dökmeyi düşünüyorum.. şimdilik kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım

bak bunu duymamıştım şebnemcim çok enteresanmış :44:

sen yinede şansını bir denesen canım..yerine bakacak başka biri yokmu?

günaydın canlarım

çok sinirliyim çooookkkkk

haftaya izine ayrılacaktım sadece müdürlere söylemedim resmen bangır bangır bağırdım izin alıcam dşiye amaaa gel velakin bi arkadaş benden önce müdürlerle görüşmüş almış izni şimdi bnen gitsem izin istesem vermezler ramazandan önce temizliğimi yapcaktım dinlencektim işlerimi bitirecektim şimdi nasıl yapcam ben sinirden oturup ağlayasım var yaaaa

dün muazzezin başına gelen bnmde başıma geldi..haticenin mesajına cevap verdim mesajım haticenin mesajından daha önce çıkmış :26:

gunaydın hatıcecım ve cokk haklısın kızmakta o kısıde nekadar fesatmıskı senın cıkcagını bıle bıle erken davranıp ızın almıs keske karar verdıgın anda gıdıp soleseydın canım :26:

günaydın canm iyiyim sıcaklar işler uğraşıyorum sen nasılsın?

Buradayım canım otur kalk anca okuyabildim geçmişi eşim evde olunca böyle oluyor....

sen yinede şansını bir denesen canım..yerine bakacak başka biri yokmu?

yok canım müdür çağırdı az önce s ye izin verdik yerine sen bakarsın dedi mümkün değil vermezler müdüre söyledim ama patronlar var diye ben almamıştım haftaya alıcaktım dedim arkadaşın en azından bana sorması gerekiyodu o kadarda söyledim ben izin alcam diye dedim herkes ramazanlığı düşünüyo bi benmi düşünmüyorum dedim.

canım patronlar gitsin diye bekledim cuma söylerim diye düşündüm bide herkese söyledim sadece müdür kalmıştı ne bileyim böyle olcağaını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…