tatlım sende bayrama alırsın belki böyle hayırlıdır..bayram tatiliyle birlikte uzun bir tatilde yapmış olursun..yok canım müdür çağırdı az önce s ye izin verdik yerine sen bakarsın dedi mümkün değil vermezler müdüre söyledim ama patronlar var diye ben almamıştım haftaya alıcaktım dedim arkadaşın en azından bana sorması gerekiyodu o kadarda söyledim ben izin alcam diye dedim herkes ramazanlığı düşünüyo bi benmi düşünmüyorum dedim.
yok canım en son memlektine gitti k.pederi bypass olucaktı..2 yıl önce...ve birdaha kendisinden haber alamdık..dönmemesi mümkün deqil devlet dairesinde çalışıyor...ankarada..gece bile olsa girip yazardı..yer yarıldı içine girdi sanki..CAnım selin tepenin bir rahatsızlığı mı vardı...
hakıkaten neden gırmıyorkı selın artık buraya uslubu tarzı senden ıyı olmasın cok ıyı bır arkadasımızdı hıc dıyalogum olmadı ama yazdıkları yardımlar vs cok hosuma gıtmıstı muthıs motıve edıyordu
canım başına kaza falan geldi diye düşünüyorum...inşallah öyle deqildir ama aklıma girmemesi için başka neden gelmiyor..
kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum... En ne ladae verdim acaba çok meral ediyorum ama bidaki hafta inşallah tartılırım...
Dün aldığım işler hep yarım kaldı üçtane ancak çıkarabildim kadın az vermiş boncukları sabah kalkınca çaldırdım ama aramadı demekki bile bile az verdi zaten fazla yyoktu boncuk neyse bednde erken yatmış oldum açıkcası işimede geldi...
Bugün çok işim var markete felam gidicem bırazdan kalkarım ortalığı toplarım...
canım patronlar gitsin diye bekledim cuma söylerim diye düşündüm bide herkese söyledim sadece müdür kalmıştı ne bileyim böyle olcağaını[/QUO
ISTE malesef bazı ınsanlar boyle canım cok uzuldun ama olan olmus artık
tatlım sende bayrama alırsın belki baöyle hayırlıdır..bayram tatiliyle birlikte uzun bir tatilde yapmış olursun..
yok canım en son memlektine gitti k.pederi bypass olucaktı..2 yıl önce...ve birdaha kendisinden haber alamdık..dönmemesi mümkün deqil devlet dairesinde çalışıyor...ankarada..gece bile olsa girip yazardı..yer yarıldı içine girdi sanki..
canım başına kaza falan geldi diye düşünüyorum...inşallah öyle deqildir ama aklıma girmemesi için başka neden gelmiyor..
Hımm allan hayırlara çıkarsın...
Bu arada benim yazdığım mesajı melek yazmış gibi göstermiş kk noluyor dostum bi sirkelen hopla zıpla kendine gel arkadım...
tatlım sende bayrama alırsın belki baöyle hayırlıdır..bayram tatiliyle birlikte uzun bir tatilde yapmış olursun..
yok canım en son memlektine gitti k.pederi bypass olucaktı..2 yıl önce...ve birdaha kendisinden haber alamdık..dönmemesi mümkün deqil devlet dairesinde çalışıyor...ankarada..gece bile olsa girip yazardı..yer yarıldı içine girdi sanki..
ınsallah sadece gırmıyordur basına bısı gelmemıstır
Hımm allan hayırlara çıkarsın...
Bu arada benim yazdığım mesajı melek yazmış gibi göstermiş kk noluyor dostum bi sirkelen hopla zıpla kendine gel arkadım...
evet ılknurcum ya bende dıyorum ben yazmadım bole bısı
canım kolay gelsin arada uqra yanımıza
evet canım kkya bi halleyyy oluyooHımm allan hayırlara çıkarsın...
inşallah cnm..ınsallah sadece gırmıyordur basına bısı gelmemıstır
kolay gelsin tatlımgünaydın çıtırlarrrrr kilo veren herkesi tebrik ederimmm sabah sabah iş çıkardılar başıma son dakika ihaleye dosyamı hazırlanır ya allahtan her evraktan ayırıp dosya yapmıştım aaa size yazarken diğer iş aklıma geldi uff onuda yapıyım öptüm kızlar gene gelirimm
GELİRim canım uğramadan edemiyorum burası zaten benim ikinci evim kovsanda gitmem başına kaldım...
evet canım kkya bi halleyyy oluyoo
inşallah cnm..
kızlar çok kötüyüm biliyosunuz annem hastaydı dün sonucunu aldık tümör? yazıyodu tam emin değiller ama tahlil tetkik devam ediyo.ben neyapacam şimdi allahımm kanım çekiliyo sanki boğuluyorum düşünmekten kendimi alamıyorum(((((inşallahh değildir yarabbim korktuğumuza uğratmasın.kızlar nolur annnem için dua edermisiniz
kızlar çok kötüyüm biliyosunuz annem hastaydı dün sonucunu aldık tümör? yazıyodu tam emin değiller ama tahlil tetkik devam ediyo.ben neyapacam şimdi allahımm kanım çekiliyo sanki boğuluyorum düşünmekten kendimi alamıyorum(((((inşallahh değildir yarabbim korktuğumuza uğratmasın.kızlar nolur annnem için dua edermisiniz
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kötü bişey çıkmaz canım rabbim teyzemizin tez zamanda şifasını versin...
canım ınsallah kotu bısı deıldır dualrımız senınle . allah sıfa versın
canım çok geçmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah kötü bişey deqildir cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?