Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım sende bayrama alırsın belki böyle hayırlıdır..bayram tatiliyle birlikte uzun bir tatilde yapmış olursun..

Son düzenleme:
kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum... En ne ladae verdim acaba çok meral ediyorum ama bidaki hafta inşallah tartılırım...

Dün aldığım işler hep yarım kaldı üçtane ancak çıkarabildim kadın az vermiş boncukları sabah kalkınca çaldırdım ama aramadı demekki bile bile az verdi zaten fazla yyoktu boncuk neyse bednde erken yatmış oldum açıkcası işimede geldi...

Bugün çok işim var markete felam gidicem bırazdan kalkarım ortalığı toplarım...

canım kolay gelsin arada uqra yanımıza

günaydın çıtırlarrrrr kilo veren herkesi tebrik ederimmm sabah sabah iş çıkardılar başıma son dakika ihaleye dosyamı hazırlanır ya allahtan her evraktan ayırıp dosya yapmıştım aaa size yazarken diğer iş aklıma geldi uff onuda yapıyım öptüm kızlar gene gelirimm

Son düzenleme:
kolay gelsin tatlım
GELİRim canım uğramadan edemiyorum burası zaten benim ikinci evim kovsanda gitmem başına kaldım...

başımın üstünde yerin var canım

haticem canım sıkma canını bundada bir hayır vardır canım cuma vakti sıkma canını bayrama yakın alırsın arzunun dediği gibi oldumu canım benim...

kızlar çok kötüyüm biliyosunuz annem hastaydı dün sonucunu aldık tümör? yazıyodu tam emin değiller ama tahlil tetkik devam ediyo.ben neyapacam şimdi allahımm kanım çekiliyo sanki boğuluyorum düşünmekten kendimi alamıyorum (((((inşallahh değildir yarabbim korktuğumuza uğratmasın.kızlar nolur annnem için dua edermisiniz

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kötü bişey çıkmaz canım rabbim teyzemizin tez zamanda şifasını versin...

canım ınsallah kotu bısı deıldır dualrımız senınle . allah sıfa versın

canım çok geçmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah kötü bişey deqildir cnm..

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kötü bişey çıkmaz canım rabbim teyzemizin tez zamanda şifasını versin...

canım ınsallah kotu bısı deıldır dualrımız senınle . allah sıfa versın

canım çok geçmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah kötü bişey deqildir cnm..

çok sağolun kızlar.amin inşallah allahım şu mübarek cuma günü korktuğumuza uğratmaz temiz çıkar inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…