Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

rabbim acil şifalar versin

yuuhhh kızlar 1 kullanıcı o şahıs bi şakis ben ve 16 ziyaretci kızlar gizlenmeyin giriş yapın gelin sohbete hııı saklambaç mı oynuyonuz guuuu:26:

tık.tık.tıııııkkk
eski bir dost geldi girebilirmiyim aranızaa:26::26:
ayselcimmmmmmmmmm canımm hoşgeldinnn
kıss sen nerelerdesin ne bir haber ne bir mesaj nede bir tel....unuttu bu kız beni demiştim...unutulmamışım demekki
eee naber fıstıqım nasılsın kızlar nasıl...anlat bakalım bizsiz ne alemdesin neler yaptın...diyet ne alemde?
yuuhhh kızlar 1 kullanıcı o şahıs bi şakis ben ve 16 ziyaretci kızlar gizlenmeyin giriş yapın gelin sohbete hııı saklambaç mı oynuyonuz guuuu:26:

yuhh yaniii....hepsi benden gizleniyor bence dostum kadarda düşmanım vardır eminim...ne yapıyorum ne ediyorum merak ediyorlar...nickleriyle girecek cesaretleride yok...kedinin ciqere baktıqı gibi uzaktan bakıyorlar bize

öqlen menüm kızlar
sadece sulu köfte
su miktarım şuan itibariyle 2.5 litre oldu kızlar..

kütahyadan 1 kasa kiraz geldi büyüklükleri ceviz kadar...daqıtacaklarımı daqıttım yinede çok fazla kaldı..bende şimdi onları kaynatıyorum....ramazanda içecek olarak kullanıcam...daha önce limonata yapıp içine eklemiştim süper bir içecek olmuştu...şimdi yine limonata yaptım dolaba attım...kirazlarıda süzünce için eklicem.. doqal içecekelr hazırlyıp eşinize çocuklarınıza içirin hatunlar..sıcak yaz günlerinde iyi gidiyor

Son düzenleme:
geldim arzucum geldimm
evet uzun zaman oldu görüşmeyeli ama iyiyim çok şükür diyet dersen 73de çakıldım bir grm inmiyo aşağıya senden yardım almaya geldim dedim bu sorunumu çözse çözse arzu çözer
sen nasılsın senin nasıl gidiyo diyetin geçmişe baktım biraz ama anlayamadım pek

diğer kızlar sizlerde iyisiniz inş.allah iyilik versin herkese birazda serinlikçokk sıcakkk dışarı çıkılcak gibi değil

Hahahahaaahanaaaaayy çok güldüm ya allah iyiliğini versin....

anlayamazsın tabii çünkü kilo aldım:18::18: kilomu söylemiyorum kimseye onun için sende sorma
hayatım kilo vermenin en etkili yolu burda olmak biliyosun..hergün gelip menülerini paylaşıcaksın cıss yediqinde benden azar işiteceksin ertesi gün menüne daha fazla dikket ediceksin derken kilolar gidiverecek

başlangıç: 64.5
geçen hafta:55.9
bu hafta: 55.3
giden/gelen:0.7
toplam giden:9.2
boy:1.58
hedef: 48
spor:yok
beden:40-42 sanırım .
Herkese hayırlı cumalar...

ah canım geçmiş olsun,anneciğin tez zamanda iyileşsin inşallah cuma saati yüzü suyu hürmetine.. Allah herkese sağlık versin,hasta olanlara tez zamanda sağlıklarını geri versin inşallah.hep olumlu düşün canım.

etme bulma dünyası ablacım, geçenlerde alakasız bir topikte bile ismi lazım değil topiktekilerden şikayet eden bir konu okudum.bence biz böyle iyiyiz, çekemeyen de anten taksın bi zahmet, bi de yakın gözlüğü ee sayfalarca oku oku bitmez bizim sıcak muhabbetimiz

İnşallah kötü bir şey çıkmaz .Rabbim tez zamanda teyzemizin şifasını verir inş.

kızlar kadın aradı şimdi malzeme gelmiş onları almaya gidiyorum ufff yaaa hava o kadar sıcakki ne oraya nede markete gidesim varr....

haklısın şebnemcim kesinlikle biz böyle iyiyiz
kızlar kadın aradı şimdi malzeme gelmiş onları almaya gidiyorum ufff yaaa hava o kadar sıcakki ne oraya nede markete gidesim varr....

Allah kolaylık versin cnm gerçekten çok sıcak var...

Arzu ben dün sabah tartıda 54.9 u görmenin sarhoşluğuyla sanırım biraz kaçırdım ve bu sabah 55.3 ü gördüm nasıl oluyo bu kadar fark anlmadım...Hain köfteler beni mahvetti
Bu arada bende eşin gibi düşünüyorum aynı diyetteki gibi sabret bence başka bir yere sipariş versen en az bayramdan sonraya kalır ve 2 misli para ödersin...Sabreden derviş muradına ermiş .gelicekmiş gibi motive etme kendini gelirse süpriz olsun...

tatlım o kilo deqil ödem..köftedende kaynaklanmıyor..ya suyu az içmişsindir ya yatarken su içmişsindir yada acılı ekşili yada baharatlı bişeyler yemişsindir...akşam yemeqini çok geç saate bırakma canım..hatta bildirimden önceki akşam su içme işini bile erken bitir...sabah boş vücutla tartıl...
mobilyacıyı bugün hiç aramadım aramıcamda..bakalım ne zaman ses seda çıkıcak..aradıkça stres oluyorum...ama fırtına öncesi sessizliqi yaşıyorum.. benim bu halim hayra delalet deqildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…