kızlar çok kötüyüm biliyosunuz annem hastaydı dün sonucunu aldık tümör? yazıyodu tam emin değiller ama tahlil tetkik devam ediyo.ben neyapacam şimdi allahımm kanım çekiliyo sanki boğuluyorum düşünmekten kendimi alamıyorum(((((inşallahh değildir yarabbim korktuğumuza uğratmasın.kızlar nolur annnem için dua edermisiniz
tık.tık.tıııııkkk
eski bir dost geldi girebilirmiyim aranızaa:26::26:
rabbim acil şifalar versin
ayselcimmmmmmmmmm canımm hoşgeldinnntık.tık.tıııııkkk
eski bir dost geldi girebilirmiyim aranızaa:26::26:
yuuhhh kızlar 1 kullanıcı o şahıs bi şakis ben ve 16 ziyaretci kızlar gizlenmeyin giriş yapın gelin sohbete hııı saklambaç mı oynuyonuz guuuu:26:
ayselcimmmmmmmmmm canımm hoşgeldinnn
kıss sen nerelerdesin ne bir haber ne bir mesaj nede bir tel....unuttu bu kız beni demiştim...unutulmamışım demekki
eee naber fıstıqım nasılsın kızlar nasıl...anlat bakalım bizsiz ne alemdesin neler yaptın...diyet ne alemde?
yuhh yaniii....hepsi benden gizleniyor bencedostum kadarda düşmanım vardır eminim...ne yapıyorum ne ediyorum merak ediyorlar...nickleriyle girecek cesaretleride yok...kedinin ciqere baktıqı gibi uzaktan bakıyorlar bize
geldim arzucum geldimm
evet uzun zaman oldu görüşmeyeli ama iyiyim çok şükür diyet dersen 73de çakıldım bir grm inmiyo aşağıya senden yardım almaya geldim dedim bu sorunumu çözse çözse arzu çözer
sen nasılsın senin nasıl gidiyo diyetin geçmişe baktım biraz ama anlayamadım pek
diğer kızlar sizlerde iyisiniz inş.allah iyilik versin herkese birazda serinlikçokk sıcakkk dışarı çıkılcak gibi değil
Hahahahaaahanaaaaayy çok güldüm ya allah iyiliğini versin....
başlangıç: 64.5
geçen hafta:55.9
bu hafta: 55.3
giden/gelen:0.7
toplam giden:9.2
boy:1.58
hedef: 48
spor:yok
beden:40-42 sanırım .
Herkese hayırlı cumalar...
kızlar çok kötüyüm biliyosunuz annem hastaydı dün sonucunu aldık tümör? yazıyodu tam emin değiller ama tahlil tetkik devam ediyo.ben neyapacam şimdi allahımm kanım çekiliyo sanki boğuluyorum düşünmekten kendimi alamıyorum(((((inşallahh değildir yarabbim korktuğumuza uğratmasın.kızlar nolur annnem için dua edermisiniz
ayselcimmmmmmmmmm canımm hoşgeldinnn
kıss sen nerelerdesin ne bir haber ne bir mesaj nede bir tel....unuttu bu kız beni demiştim...unutulmamışım demekki
eee naber fıstıqım nasılsın kızlar nasıl...anlat bakalım bizsiz ne alemdesin neler yaptın...diyet ne alemde?
yuhh yaniii....hepsi benden gizleniyor bencedostum kadarda düşmanım vardır eminim...ne yapıyorum ne ediyorum merak ediyorlar...nickleriyle girecek cesaretleride yok...kedinin ciqere baktıqı gibi uzaktan bakıyorlar bize
haklısın şebnemcim kesinlikle biz böyle iyiyizah canım geçmiş olsun,anneciğin tez zamanda iyileşsin inşallah cuma saati yüzü suyu hürmetine.. Allah herkese sağlık versin,hasta olanlara tez zamanda sağlıklarını geri versin inşallah.hep olumlu düşün canım.
etme bulma dünyası ablacım, geçenlerde alakasız bir topikte bile ismi lazım değil topiktekilerden şikayet eden bir konu okudum.bence biz böyle iyiyiz, çekemeyen de anten taksın bi zahmet, bi de yakın gözlüğü ee sayfalarca oku oku bitmez bizim sıcak muhabbetimiz
kızlar kadın aradı şimdi malzeme gelmiş onları almaya gidiyorum ufff yaaa hava o kadar sıcakki ne oraya nede markete gidesim varr....
Arzu ben dün sabah tartıda 54.9 u görmenin sarhoşluğuyla sanırım biraz kaçırdım ve bu sabah 55.3 ü gördüm nasıl oluyo bu kadar fark anlmadım...Hain köfteler beni mahvetti
Bu arada bende eşin gibi düşünüyorum aynı diyetteki gibi sabret bence başka bir yere sipariş versen en az bayramdan sonraya kalır ve 2 misli para ödersin...Sabreden derviş muradına ermiş .gelicekmiş gibi motive etme kendini gelirse süpriz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?