Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ARZUUUUU

sımdı yemekten geldım ve 1 porsıyon koftenın yarısını anca zar zor ıttır kaktır zor yedımmm bı lokma daha yesem ınan cıkarcaktım neden boleee yaaa sımdıde sankı bı kuzu yemıs kadar tokum yanında yarım bardak ayranı zorr ıctım

Melek maşallah arkadaşım Arzuya katılıyorum artık diyetin mantığını çözmüşsün bence 1 ayı bulmaz 40 beden çıtır hatun olursun .yine çok güzel kilo vermişsin.

Melek maşallah arkadaşım Arzuya katılıyorum artık diyetin mantığını çözmüşsün bence 1 ayı bulmaz 40 beden çıtır hatun olursun .yine çok güzel kilo vermişsin.

nurcum hosgeldın bıtanemmmm evet bende cok mutlu oldum sorma ınsallah oyle olurum burda resımlerımı koyarım canımmm

canım inan sıcak havanında çok etkisi var...birazda psikolojik hale gelmiş gibi...takma bunları kafana iştahın olsa daha fazla yersin..nasılki bazen dünyayı yiyesimiz gelir buda onun gibi...geçici bir dönem canım

Son düzenleme:

sakın sakın devamını getirme ben öyle öyle kilo aldım..bolbol su iç akşamalrı yada bitki çayı...sakın başka bişey yeme...yenilme iradene..

Allahım bende Melek gibi olayım şu boğazımı tutayım 2 gündür geceleri atıştırmaya başladım .Tutamıyorum kendimi Noluyor acaba bana 3 ayı devireceğim nerdeyse 2 gündür azıttım yine yaaa ilk defa böyle geceleri acıkmaya başladım...

nur mesajına cevap verdim ama nasıl olduysa senin yazdıqın mesajın bir önceki yere yerleşmiş..oku canım..

Son düzenleme:

nurcum arzununda dedıgı gıbı benım durumum sanırım pıskolojık bıraz . gece yememenn tek caresı erken uyumak canım ben 10 gıbı yatourum sorun olmuyo hos bu aralar sabaha dek otursamda bısı yıyemıyom ama

yok suyu mutlaka her gün 4 litre içiyorum ee bide çaylar falan derken 4.5 litre oluyordur sanırım

umarım oledır canım cunku ben yemeyerek ac kalarak kılo vermek ıstemıyorum en guzelı bızım yaptıgımız gıbı saglıklı beslenerek kılo vermek

umarım oledır canım cunku ben yemeyerek ac kalarak kılo vermek ıstemıyorum en guzelı bızım yaptıgımız gıbı saglıklı beslenerek kılo vermek

birkaç gün sonra normale döneceksin canım dediqim gibi bende yaşamıştım aynı şeyleri...nerdeyse hiçbirşey yemiyordum..hatta birgünü 4 karbonla kapattıqımı bilirim...geçici bir durum bu takılma canım..

herkese merhaba nasılsınız bakalım misafirimz kalmadı...sadece çay a gelmişler....birde eşime kağıt imzalatmaya babaannesi vefat etmişti ya hak hukuk meselesi anlayacağınız..ilnurcum cevizli ekmek tarfini gelince yaş mayayı eritip bir kenardan beklet kabarsın kabardıktan sonra 1 kg unun içine kabaran mayayı ekle tuz ve ılık su ile yoğur...1 saat beklet kabardıktan sonra bir beze alıyorsun eline tezgahın üstüne koyup oklava falan deil elinle açıyorsun(kolay açılması için yağ sana yardımcı oluyor sıvı yağ)çekilmiş ceviz içlerim vardı ...açtığım hamura eşit şekilde dağtıp sonra rulo yapıp kesiyorum...tepsiye dikey şekilde koyuyorum..tepside kabarmasını bekliyorum ardından yumurta ve susam koyup fırına ..bu kadar tatlım umarım anlatabilmişimdir...

bildirme gelince kızlar bana az müsade regl olmadığım için müthiş bir şişlik var bildirim yapmayacağım..canım acayip tatlı istiyor kriz geldi sanki şu anda türk kahvesi ve yanında çikolata yiyorum..

1 kare bitterle şekersiz türk kahvesi gayet masum canım (bu dönemde)..

Arzu sana ne kadar teşekkür etsem azdır sağol her sorduğumuz cevaplıyor ve bizi motive ediyorsun .Arzu ben 48 kiloydum evlendiğimde ama lise yıllarımda bile 45 olmadım.şimdi çok merak ediyorum 45 kilo nasıl olurum acaba diye ve içimi kilo verdikçe heyecan kaplıyor.ama inan 48 kiloyken bile zayıf durmuyordum normal kilolu duruyordum.Eşime 48 sonrada 45 olacağım diyorum bana sen hiç 48 bile olmadın diyo bana evlendiğimiz zaman öyleydim diyorum inanmıyor bana...Haklı adam evlenr evlenmez hamile kaldım adam beni hiç hatırlamıyor.

canlarım bana müsade hazırlanıp çıkayım...canım gezmek istiyor duş alayım ..eşime eşofman bakacağım ..birde saç boyası istiyorum ama rengini bulamadım hala pınar altuğun saç rengini bilen varmı kızlar...:26::26::26:birde en iyi saç boyasının loreal casting olduğunu söylüyorlar içinde amonyak yokmuş..amonyak saç için çok tehlikeliymiş...

Allahta seni güldürsün emii
Eki Görüntüle 464244

bakın kızlar renk bu lütfen bana yardımcı olurmusunuz..

tatlım kataloqtan bu rengi bulabilirsin...ama ilk yapışta aynısı olmayabilir..istersen kuaföre git

arzucum bu renge baktım kadınlar kulubünde konu açmışlar garnier colour shine seirisinin sıcak çikolata 5.35 miş...umarım tuttururum..çok hoşuma gidiyor..

melek nerelisiniz siz?biz inegöllüyüz biz de cevizli lokum deriz buna,ama dikey koyuyorsun ya cevizli hamuru,onu piştikten sonra kesiyorsun hani, biz o dikey halinde hamur iken kalın dilimler halinde keseriz cevizleri görünen rulo kısımları üste bakacak şekilde yanyana dizer öyle pişiririz. bizim orada her bayramda mutlaka baklava ile birlikte cevizli lokum yapılır , bir de yaprak sarma.
hatta bizim oralarda her ekmek fırınında her gün mutlaka cevizli lokum satılır çok da uygun fiyata.biz normal zamanda da beyaz ekmek yerine fırından cevizli lokum alırız.ben annem gelmeden sipariş veriyorum ya kendi yapıyor ya fırından alıyor birsürü,dipfrize atıyorum,istediğin zaman çıkar fırına koyunca çıtır çıtır oluyor.ben üni.yi okumak için izmire gittiğimde fırınlarda göremeyince şok olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…