- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Melek maşallah arkadaşım Arzuya katılıyorum artık diyetin mantığını çözmüşsün bence 1 ayı bulmaz 40 beden çıtır hatun olursun .yine çok güzel kilo vermişsin.
ARZUUUUU
sımdı yemekten geldım ve 1 porsıyon koftenın yarısını anca zar zor ıttır kaktır zor yedımmm bı lokma daha yesem ınan cıkarcaktım neden boleee yaaa sımdıde sankı bı kuzu yemıs kadar tokumyanında yarım bardak ayranı zorr ıctım
Allahım bende Melek gibi olayım şu boğazımı tutayım 2 gündür geceleri atıştırmaya başladım .Tutamıyorum kendimi Noluyor acaba bana 3 ayı devireceğim nerdeyse 2 gündür azıttım yine yaaa ilk defa böyle geceleri acıkmaya başladım...
ARZUUUUU
sımdı yemekten geldım ve 1 porsıyon koftenın yarısını anca zar zor ıttır kaktır zor yedımmm bı lokma daha yesem ınan cıkarcaktım neden boleee yaaa sımdıde sankı bı kuzu yemıs kadar tokumyanında yarım bardak ayranı zorr ıctım
Allahım bende Melek gibi olayım şu boğazımı tutayım 2 gündür geceleri atıştırmaya başladım .Tutamıyorum kendimi Noluyor acaba bana 3 ayı devireceğim nerdeyse 2 gündür azıttım yine yaaa ilk defa böyle geceleri acıkmaya başladım...
tatlım o kilo deqil ödem..köftedende kaynaklanmıyor..ya suyu az içmişsindir ya yatarken su içmişsindir yada acılı ekşili yada baharatlı bişeyler yemişsindir...akşam yemeqini çok geç saate bırakma canım..hatta bildirimden önceki akşam su içme işini bile erken bitir...sabah boş vücutla tartıl...
mobilyacıyı bugün hiç aramadım aramıcamda..bakalım ne zaman ses seda çıkıcak..aradıkça stres oluyorum...ama fırtına öncesi sessizliqi yaşıyorum.. benim bu halim hayra delalet deqildir..
canım inan sıcak havanında çok etkisi var...birazda psikolojik hale gelmiş gibi...takma bunları kafana iştahın olsa daha fazla yersin..nasılki bazen dünyayı yiyesimiz gelir buda onun gibi...geçici bir dönem canım
yok suyu mutlaka her gün 4 litre içiyorum ee bide çaylar falan derken 4.5 litre oluyordur sanırım
umarım oledır canım cunku ben yemeyerek ac kalarak kılo vermek ıstemıyorum en guzelı bızım yaptıgımız gıbı saglıklı beslenerek kılo vermek
herkese merhaba nasılsınız bakalım misafirimz kalmadı...sadece çay a gelmişler....birde eşime kağıt imzalatmaya babaannesi vefat etmişti ya hak hukuk meselesi anlayacağınız..ilnurcum cevizli ekmek tarfini gelince yaş mayayı eritip bir kenardan beklet kabarsın kabardıktan sonra 1 kg unun içine kabaran mayayı ekle tuz ve ılık su ile yoğur...1 saat beklet kabardıktan sonra bir beze alıyorsun eline tezgahın üstüne koyup oklava falan deil elinle açıyorsun(kolay açılması için yağ sana yardımcı oluyor sıvı yağ)çekilmiş ceviz içlerim vardı ...açtığım hamura eşit şekilde dağtıp sonra rulo yapıp kesiyorum...tepsiye dikey şekilde koyuyorum..tepside kabarmasını bekliyorum ardından yumurta ve susam koyup fırına ..bu kadar tatlım umarım anlatabilmişimdir...
bildirme gelince kızlar bana az müsade regl olmadığım için müthiş bir şişlik var bildirim yapmayacağım..canım acayip tatlı istiyor kriz geldi sanki şu anda türk kahvesi ve yanında çikolata yiyorum..
Arzu sana ne kadar teşekkür etsem azdır sağol her sorduğumuz cevaplıyor ve bizi motive ediyorsun .Arzu ben 48 kiloydum evlendiğimde ama lise yıllarımda bile 45 olmadım.şimdi çok merak ediyorum 45 kilo nasıl olurum acaba diye ve içimi kilo verdikçe heyecan kaplıyor.ama inan 48 kiloyken bile zayıf durmuyordum normal kilolu duruyordum.Eşime 48 sonrada 45 olacağım diyorum bana sen hiç 48 bile olmadın diyo bana evlendiğimiz zaman öyleydim diyorum inanmıyor bana...Haklı adam evlenr evlenmez hamile kaldım adam beni hiç hatırlamıyor.
herkese merhaba nasılsınız bakalım misafirimz kalmadı...sadece çay a gelmişler....birde eşime kağıt imzalatmaya babaannesi vefat etmişti ya hak hukuk meselesi anlayacağınız..ilnurcum cevizli ekmek tarfini gelince yaş mayayı eritip bir kenardan beklet kabarsın kabardıktan sonra 1 kg unun içine kabaran mayayı ekle tuz ve ılık su ile yoğur...1 saat beklet kabardıktan sonra bir beze alıyorsun eline tezgahın üstüne koyup oklava falan deil elinle açıyorsun(kolay açılması için yağ sana yardımcı oluyor sıvı yağ)çekilmiş ceviz içlerim vardı ...açtığım hamura eşit şekilde dağtıp sonra rulo yapıp kesiyorum...tepsiye dikey şekilde koyuyorum..tepside kabarmasını bekliyorum ardından yumurta ve susam koyup fırına ..bu kadar tatlım umarım anlatabilmişimdir...
bildirme gelince kızlar bana az müsade regl olmadığım için müthiş bir şişlik var bildirim yapmayacağım..canım acayip tatlı istiyor kriz geldi sanki şu anda türk kahvesi ve yanında çikolata yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?