arzucum bu renge baktım kadınlar kulubünde konu açmışlar garnier colour shine seirisinin sıcak çikolata 5.35 miş...umarım tuttururum..çok hoşuma gidiyor..
melek nerelisiniz siz?biz inegöllüyüz biz de cevizli lokum deriz buna,ama dikey koyuyorsun ya cevizli hamuru,onu piştikten sonra kesiyorsun hani, biz o dikey halinde hamur iken kalın dilimler halinde keseriz cevizleri görünen rulo kısımları üste bakacak şekilde yanyana dizer öyle pişiririz. bizim orada her bayramda mutlaka baklava ile birlikte cevizli lokum yapılır , bir de yaprak sarma.
hatta bizim oralarda her ekmek fırınında her gün mutlaka cevizli lokum satılır çok da uygun fiyata.biz normal zamanda da beyaz ekmek yerine fırından cevizli lokum alırız.ben annem gelmeden sipariş veriyorum ya kendi yapıyor ya fırından alıyor birsürü,dipfrize atıyorum,istediğin zaman çıkar fırına koyunca çıtır çıtır oluyor.ben üni.yi okumak için izmire gittiğimde fırınlarda göremeyince şok olmuştum.
kızlar noluyoruzzz
bugüne bugün diyete başlamış bulunuyoruz ekmekler cevizler dikey koymalar falan ne iş
canımız çeliyor dimii
arzucum kuzu kesme ama..en yakın zamanda evinin resimlerini çek bize göster...lütfen çokk merak ediyorumm..gözün aydın bu aradakızlar eşim aradı şimdi...3.5 ta mobilyalar geliyormuş...ayy ne yapsam ne etsem kuzumu kessem acaba?
kızlar eşim aradı şimdi...3.5 ta mobilyalar geliyormuş...ayy ne yapsam ne etsem kuzumu kessem acaba?
arzucum bu renge baktım kadınlar kulubünde konu açmışlar garnier colour shine seirisinin sıcak çikolata 5.35 miş...umarım tuttururum..çok hoşuma gidiyor..
slm kızlar pek uğrayamıyorum burayaben bu hafta 600grmcık vermişim okadar kaçamağa rağmen yine iyi bunada şükür:) ne zamandır canım tiramusu çekiyodu birazdan yapıcam
kızlar iş aldığım yere gittim boncukları alıp çıkıcaktım kadın iş al istersen üstüne dedi neyse tamam dedim ben poşet arıyorum bi kaç kişi daha var neyse bi yabancı kadın var onun küçük bir kızı var berrayla pek yıldızları uyuşmuyor ben berraya sinirleniyorum çocuk bağrıyor kıza bitane geçirmesin diye kenara alim diyorum neyse arkamı döndüm poşet aramaya devam berra kıza küt diye bitane geçirdi berrayı aldım kenara kızoyorum birden kızın anası bana sardı yok efendim o kızı berraya bağırdığında kızına bağırmışta ben neden bişey yapmıyormusum kızlar siz söyleyin napim bem milletin içinde feryat figan döve söve kızımamı kızım anlamadım kenara çektim ben kızoma söylenirken kadın arkadan laf atmaya başladı ben diyorumki daha hala sakinim ama bak napalım çocukla çocukmu olalım onlar çocuk şimdi kavga ederler sonra bi kenara çekilip oyun oynarlar... O hala vay efendim senin yüzün değişiyor bişey demiyorsun la havle .. Ya sabır diye diye bi hal oldum cahille cahil olmak istemedim allah akıl fikir versin çatacak insan bulamadı beni buldu herhalde ama kadın orada farkında değilki ben berrayı sürekli kızın yanından alarak onun kızını korumaya çalıştığımın allah cahil insanları uzak tutsun bizleri amin...
beynimde öyle bitirdimki dünkü rakamı görünce aqzıma kimse bişeycik koyduramaz...sanırım bende sorun var yaptımı tam yapıyorum saldımıda gözüm bişey görmüyorayy kıyamam arzucum 2 tepsi yaptımda bir tanesini zor yedim..ama makarna salatasını hüplettim döv beni arzu
tatlım benim buraya koyduqum resimlerden eşimin haberi yok çok karşı böyle şeylere...faceye atıcam diye kandırıp atıyorum...evin resimlerini nasıl çekip atarım bilmiyorum..pcye resimleri eşim geçiriyor...nasıl ikna etmeli bilmiyorumki...1-2 gün geçsin bir söylerim bakalım..zaten bana diyorki ben herkese tadilatta olduqumuzu söylediqim için aksilikler oluyormuş...ne alakaysa...arzucum kuzu kesme ama..en yakın zamanda evinin resimlerini çek bize göster...lütfen çokk merak ediyorumm..gözün aydın bu arada
teşekkürler meleqimmhadı gozun aydın canımmm
600qr daha hafiflemişsin nesini beqenmiyorsun hayatımmslm kızlar pek uğrayamıyorum burayaben bu hafta 600grmcık vermişim okadar kaçamağa rağmen yine iyi bunada şükür:) ne zamandır canım tiramusu çekiyodu birazdan yapıcam
oldu bidenemmarzucum hadi gözün aydın dicem diyemiyorum son dakika golü atarlar diye en iyisimi mobilyar eve ayak basınca sem yaz göz aydınlığı verim oldumu bidenem....
kızlar iş aldığım yere gittim boncukları alıp çıkıcaktım kadın iş al istersen üstüne dedi neyse tamam dedim ben poşet arıyorum bi kaç kişi daha var neyse bi yabancı kadın var onun küçük bir kızı var berrayla pek yıldızları uyuşmuyor ben berraya sinirleniyorum çocuk bağrıyor kıza bitane geçirmesin diye kenara alim diyorum neyse arkamı döndüm poşet aramaya devam berra kıza küt diye bitane geçirdi berrayı aldım kenara kızoyorum birden kızın anası bana sardı yok efendim o kızı berraya bağırdığında kızına bağırmışta ben neden bişey yapmıyormusum kızlar siz söyleyin napim bem milletin içinde feryat figan döve söve kızımamı kızım anlamadım kenara çektim ben kızoma söylenirken kadın arkadan laf atmaya başladı ben diyorumki daha hala sakinim ama bak napalım çocukla çocukmu olalım onlar çocuk şimdi kavga ederler sonra bi kenara çekilip oyun oynarlar... O hala vay efendim senin yüzün değişiyor bişey demiyorsun la havle .. Ya sabır diye diye bi hal oldum cahille cahil olmak istemedim allah akıl fikir versin çatacak insan bulamadı beni buldu herhalde ama kadın orada farkında değilki ben berrayı sürekli kızın yanından alarak onun kızını korumaya çalıştığımın allah cahil insanları uzak tutsun bizleri amin...
canım benim cahille uğraşmak zor allah yardımcımız olsun ben kızım özürlü diye kaç yerden resmen kovuldum müşteriler rahatsız oluyor diye hiç unutmam bir keresinde kızımı lokantaya götürdüm o zamansa kızım daha kötüydü durumu yemeği söyledik ama ben zaptedemiyorum kızı yalnızımda müşterinin bi tanesi nasıl bağırdı bana ben buraya senimi dinlemeye geldim huzurla yemek yiyemiyecemmi bunu diyende hamile bir bayan o kadar ağrıma gittiki o kadar üzüldümki anlatamam sana hiçbişey diyemiyorum habire ağlıyorum yan masadan bi kadın kızım dedi seninde karnında var onun ne olacağını biliyomusun dedi lokanta sahibi geldi kusura bakmayın lütfen dışarıya çıkarmısınız müşteriler rahatsız oluyor diye bizi dışarıya çıkardı arkamdanda beni savunan kadın çıktı bana teselli vermeye çalışıyor bizi başka bir yere götürdü saolsun şimdi ne zaman bi yere gidicek olsak önce soruyorum rahatsız olmayacaksanız öyle giricem diye yada bildiğim bikaç yer var oraya gidiyorum cahil insan o kadar çokki etrafımızda ben toplımdan soyutlamamak için uğraştıkça toplum bizi soyutluyor maalesef
arzuuuu gözün aydın diyelimmi canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?