- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
nihayet ustalar evdeler kızlar...ufak tefek problemler hakim ama...dolabı bütün kurmak için süpürgelikleri söktüler eşim fena bozuldu..sonra tekrar çakıcaklarmış ama biz yeni yaptırdıqımız için içimiz gitti..birde kartonpiyeri kesecekler dolap başak türlü sıqmıyor...sonra kartonpiyerci gelip düzeltme yapıcak...portmanto arabaya sıqmamış tekrar ikinci servise gitti...diqerleri evde çalışıyor...çekmeceleri bnm bulunduuqm odaya koydular şimdilik..bembeyaz ayna gibi parlıyor...hoşuma gitti...ama kapakları nasıldır bilmiyorum..modeli çok aramıştım..istediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine..neyse bikaç saate akmı karamı belli olur...
ay nıhayet arzucum ya hadı gozun aydın
beynimde öyle bitirdimki dünkü rakamı görünce aqzıma kimse bişeycik koyduramaz...sanırım bende sorun var yaptımı tam yapıyorum saldımıda gözüm bişey görmüyor
tatlım benim buraya koyduqum resimlerden eşimin haberi yok çok karşı böyle şeylere...faceye atıcam diye kandırıp atıyorum...evin resimlerini nasıl çekip atarım bilmiyorum..pcye resimleri eşim geçiriyor...nasıl ikna etmeli bilmiyorumki...1-2 gün geçsin bir söylerim bakalım..zaten bana diyorki ben herkese tadilatta olduqumuzu söylediqim için aksilikler oluyormuş...ne alakaysa...
teşekkürler meleqimm
600qr daha hafiflemişsin nesini beqenmiyorsun hayatımm
oldu bidenemm
çocuk için tartışanlara gülüyorum inanki..adı üstünde çocuk...sen okadar dikkat etmişsin birazda hanfendi kollasaymış kızını...
nihayet ustalar evdeler kızlar...ufak tefek problemler hakim ama...dolabı bütün kurmak için süpürgelikleri söktüler eşim fena bozuldu..sonra tekrar çakıcaklarmış ama biz yeni yaptırdıqımız için içimiz gitti..birde kartonpiyeri kesecekler dolap başak türlü sıqmıyor...sonra kartonpiyerci gelip düzeltme yapıcak...portmanto arabaya sıqmamış tekrar ikinci servise gitti...diqerleri evde çalışıyor...çekmeceleri bnm bulunduuqm odaya koydular şimdilik..bembeyaz ayna gibi parlıyor...hoşuma gitti...ama kapakları nasıldır bilmiyorum..modeli çok aramıştım..istediqim gibi yapmadılarsa vay hallerine..neyse bikaç saate akmı karamı belli olur...
e yanii nihayett....
gitmesin canım ona git desin demiyorum ama o şekildede davranmasın bende istemezdim kızımın o durumunu ama allah verdi ne yapabilirim herkes rahatsız diye ben kızımı eve kapatamamkiilknur84 .!.:Tövbe tövbe yuh yani bide hamile sonuçta yavrucağın özel durumu var ne var yani madem rahatsız olmuş bir zahmet kalkıp kendi gitsin terbiyesiz allaha havale ediyorum böyle insanlıktan çıkmış insancıkları zavallılar...
canım benim cahille uğraşmak zor allah yardımcımız olsun ben kızım özürlü diye kaç yerden resmen kovuldum müşteriler rahatsız oluyor diye hiç unutmam bir keresinde kızımı lokantaya götürdüm o zamansa kızım daha kötüydü durumu yemeği söyledik ama ben zaptedemiyorum kızı yalnızımda müşterinin bi tanesi nasıl bağırdı bana ben buraya senimi dinlemeye geldim huzurla yemek yiyemiyecemmi bunu diyende hamile bir bayan o kadar ağrıma gittiki o kadar üzüldümki anlatamam sana hiçbişey diyemiyorum habire ağlıyorum yan masadan bi kadın kızım dedi seninde karnında var onun ne olacağını biliyomusun dedi lokanta sahibi geldi kusura bakmayın lütfen dışarıya çıkarmısınız müşteriler rahatsız oluyor diye bizi dışarıya çıkardı arkamdanda beni savunan kadın çıktı bana teselli vermeye çalışıyor bizi başka bir yere götürdü saolsun şimdi ne zaman bi yere gidicek olsak önce soruyorum rahatsız olmayacaksanız öyle giricem diye yada bildiğim bikaç yer var oraya gidiyorum cahil insan o kadar çokki etrafımızda ben toplımdan soyutlamamak için uğraştıkça toplum bizi soyutluyor maalesef
ay nıhayet arzucum ya hadı gozun aydın
saqol canım geldi gelmesinede yapıp bitmeden bitmiş halini görmeden içim rahat etmicek...
e yanii nihayett....
bu insanlarda hiç Allah korkusu yokmu yaa...ne kadar ayıp ne kadar günah...insanlık dışı bir hareket... ben onu bilir onu söylerim biriyle alay eden kendi başına gelmedikçe ölmez... oda bu yaptıqını ömür boyu unutmucak canım va hekkın geçmiş..nasıl helal ettirecek bakalım sana hakkını...ve yaşattıklarını...
saqol canım geldi gelmesinede yapıp bitmeden bitmiş halini görmeden içim rahat etmicek...
cogu gıtmıs azı kalmıs canım artık nıhayet
kızlar iş aldığım yere gittim boncukları alıp çıkıcaktım kadın iş al istersen üstüne dedi neyse tamam dedim ben poşet arıyorum bi kaç kişi daha var neyse bi yabancı kadın var onun küçük bir kızı var berrayla pek yıldızları uyuşmuyor ben berraya sinirleniyorum çocuk bağrıyor kıza bitane geçirmesin diye kenara alim diyorum neyse arkamı döndüm poşet aramaya devam berra kıza küt diye bitane geçirdi berrayı aldım kenara kızoyorum birden kızın anası bana sardı yok efendim o kızı berraya bağırdığında kızına bağırmışta ben neden bişey yapmıyormusum kızlar siz söyleyin napim bem milletin içinde feryat figan döve söve kızımamı kızım anlamadım kenara çektim ben kızoma söylenirken kadın arkadan laf atmaya başladı ben diyorumki daha hala sakinim ama bak napalım çocukla çocukmu olalım onlar çocuk şimdi kavga ederler sonra bi kenara çekilip oyun oynarlar... O hala vay efendim senin yüzün değişiyor bişey demiyorsun la havle .. Ya sabır diye diye bi hal oldum cahille cahil olmak istemedim allah akıl fikir versin çatacak insan bulamadı beni buldu herhalde ama kadın orada farkında değilki ben berrayı sürekli kızın yanından alarak onun kızını korumaya çalıştığımın allah cahil insanları uzak tutsun bizleri amin...
bu insanlarda hiç Allah korkusu yokmu yaa...ne kadar ayıp ne kadar günah...insanlık dışı bir hareket... ben onu bilir onu söylerim biriyle alay eden kendi başına gelmedikçe ölmez... oda bu yaptıqını ömür boyu unutmucak canım va hekkın geçmiş..nasıl helal ettirecek bakalım sana hakkını...ve yaşattıklarını...
bende bir ara çeçil peynirine takmıştım kafayı...parçalanmamış olarak alıp bir plakasını oturup yiyordum arkasına bir bardak süt ayy walla canım çekti bu hafta gidip alayım pazardanaksam menum bellı oldu kızlar pazardan kasar loru almıstım ya sahanda lorlu omlet yapcam yada sucuklu yumurta
gözün aydııınnnnn inş istediğin gibi olur
gitmesin canım ona git desin demiyorum ama o şekildede davranmasın bende istemezdim kızımın o durumunu ama allah verdi ne yapabilirim herkes rahatsız diye ben kızımı eve kapatamamki
bende bir ara çeçil peynirine takmıştım kafayı...parçalanmamış olarak alıp bir plakasını oturup yiyordum arkasına bir bardak süt ayy walla canım çekti bu hafta gidip alayım pazardan
hc duymadım nasıl bı peynır o arzucum tuzlu deıl demı ben tuza taktım bu ara odem yapar vs dıye tuz pek kullanmıyomda
canım benim çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin başınagözün aydın ablacımm aksilikler olmadan güzellikler olmuyor maleseff şimdiden güle güle kullan :)
canım allhım kimseye o acıyı yaşatmasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok acı bi duygu düşmanım bile olsa yaşamasın kimse bu duyguyu ama mevlam biliyor halimi görüyor ben ona havele ediyorum
bende bir ara çeçil peynirine takmıştım kafayı...parçalanmamış olarak alıp bir plakasını oturup yiyordum arkasına bir bardak süt ayy walla canım çekti bu hafta gidip alayım pazardan
hc duymadım nasıl bı peynır o arzucum tuzlu deıl demı ben tuza taktım bu ara odem yapar vs dıye tuz pek kullanmıyomda
canım benim çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin başına
yapmamız gereken en doqru şeyde bu canım Rabbimize havale etmek...yapman gereken en doqru hareketi yapmışsın...biz her konuda senin ve ceydanın yanındayız unutma bitanem
saol canım benim allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?