Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bende ona öyle dedim çocukla çocul oluyorsun komik sadece gülüyorum dedim o ha la konuşuyor bişey demedim zaten napabilirimki sonuçta çocuk sustum cahil işte ya sabır çektim durmadan...

gözün aydııınnnnn inş istediğin gibi olur

gitmesin canım ona git desin demiyorum ama o şekildede davranmasın bende istemezdim kızımın o durumunu ama allah verdi ne yapabilirim herkes rahatsız diye ben kızımı eve kapatamamki

bu insanlarda hiç Allah korkusu yokmu yaa...ne kadar ayıp ne kadar günah...insanlık dışı bir hareket... ben onu bilir onu söylerim biriyle alay eden kendi başına gelmedikçe ölmez... oda bu yaptıqını ömür boyu unutmucak canım va hekkın geçmiş..nasıl helal ettirecek bakalım sana hakkını...ve yaşattıklarını...

gözün aydın ablacımm aksilikler olmadan güzellikler olmuyor maleseff şimdiden güle güle kullan :)

sımdı varya o adı kadın her kımse gıdıp bulmak o sacını basını yolmak ıcın neler vermezdım pıslık kadın ya yapılcak soylencek lafmı ay aksam aksam sınırlerım bosaldı yemın edeerım. hatıcecım uzulme nolur o karı belasını bulmustur hıc merak etme

allah bu tip insanlara gani gani akıl versinn ne diyelim uğraşmak zor böyle insanlarla allah karşılaştırmasınn

canım allhım kimseye o acıyı yaşatmasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok acı bi duygu düşmanım bile olsa yaşamasın kimse bu duyguyu ama mevlam biliyor halimi görüyor ben ona havele ediyorum

ya agzımı bozdum kızlar kusura bakmayın ama hıc olmadıgım kadar sınırlendım ben orda olsaydım eger yemın ederım kı o kadının hıccccc ama hıc sansı yoktu agzı burnu dagılmıs vazıyette cıkardı ordan

aksam menum bellı oldu kızlar pazardan kasar loru almıstım ya sahanda lorlu omlet yapcam yada sucuklu yumurta
bende bir ara çeçil peynirine takmıştım kafayı...parçalanmamış olarak alıp bir plakasını oturup yiyordum arkasına bir bardak süt ayy walla canım çekti bu hafta gidip alayım pazardan

teşekkürler fıstıqım..daha iyileri sizlere nasip olur inşallahh...

gözün aydın ablacımm aksilikler olmadan güzellikler olmuyor maleseff şimdiden güle güle kullan :)
canım benim çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin başına
canım allhım kimseye o acıyı yaşatmasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok acı bi duygu düşmanım bile olsa yaşamasın kimse bu duyguyu ama mevlam biliyor halimi görüyor ben ona havele ediyorum

yapmamız gereken en doqru şeyde bu canım Rabbimize havale etmek...yapman gereken en doqru hareketi yapmışsın...biz her konuda senin ve ceydanın yanındayız unutma bitanem

çok tuzlu olanları var canım ben parçalanmış olanların tadına bakarak alıyorum..aslında pazarda bişeylerin tadına bakanlarada hep sinir olmuşumdur çok kötü bir görüntü bence...ama tuzla aram olmadıqı için önce soruyorum tuzlumu diye eqer tuzlu derlerse hiç tadına bakmadan vazgeçiyorum almaktan..az tuzlu derlerse çok küçük bir parça alıp tadıyorum...çünkü herkesin tzu anlayaşı çok farklı..canım çeçil peyniri tel tel ayrılıyor ya saç gibi hani onlardan...

Son düzenleme:

saol canım benim allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…