tmm hatırladım canım ama bunun tuzlusundan denk geldı bana bır ıkı kere yıyemedım
bu peyniri genelde karadenizli yöreleri çok kullanır ben karadenizliyim kuymak da deniliyor muhlamada deniliyor.. Bu yemeğin içine atılıyor çok da güzel olur..genelde tuzlu olur ama tussuzuda var..
gözün aydııınnnnn inş istediğin gibi olur
gitmesin canım ona git desin demiyorum ama o şekildede davranmasın bende istemezdim kızımın o durumunu ama allah verdi ne yapabilirim herkes rahatsız diye ben kızımı eve kapatamamki
Maşallah canım demekki dengelemişsin tiramusuyuda fazla kaçırma
beynimde öyle bitirdimki dünkü rakamı görünce aqzıma kimse bişeycik koyduramaz...sanırım bende sorun var yaptımı tam yapıyorum saldımıda gözüm bişey görmüyor
tatlım benim buraya koyduqum resimlerden eşimin haberi yok çok karşı böyle şeylere...faceye atıcam diye kandırıp atıyorum...evin resimlerini nasıl çekip atarım bilmiyorum..pcye resimleri eşim geçiriyor...nasıl ikna etmeli bilmiyorumki...1-2 gün geçsin bir söylerim bakalım..zaten bana diyorki ben herkese tadilatta olduqumuzu söylediqim için aksilikler oluyormuş...ne alakaysa...
teşekkürler meleqimm
600qr daha hafiflemişsin nesini beqenmiyorsun hayatımm
oldu bidenemm
çocuk için tartışanlara gülüyorum inanki..adı üstünde çocuk...sen okadar dikkat etmişsin birazda hanfendi kollasaymış kızını...
Allah sendende razı olsun canım herşeyin en iyisine en güzeline layıksın sen herşeyi hakedensin
evet canım bazıları aşırı tuzlu oluyor ama tuzsuz olanları harika..tmm hatırladım canım ama bunun tuzlusundan denk geldı bana bır ıkı kere yıyemedım
çok teşekkür ederim canımArzucum eşyalarını ağız tadınla güle güle kullan ..
tatlım ben bimden alıyorum pasta keklerini....başka hiçbiryerinki güzel olmuyor..özellikle beyaz olanı çok süper...doğru diyosun cnm kaçamak çok yaptım ama dengeledim sanırım farkında olmadanakşam 6dan sonra yememek gerçekten kilo verdiriyo ve azda yedinmi gün içinde istediğin kadar yemek ve canımızın çektiğini sabah yada öğle yemek akşamda erken ve hafif ve az yemek çok çok etkili ama bazen gecede yiyorum tabi
bekliyorum tiramusum biraz soğusun çok uğrastım onunla hazır pasta tabanı aldım taş gibi bayat çıktı çöpe attım sonra kendim yaptım yumuşacık olmuş oda fazla yumuşsak malzemeleride koyunca iyice yumusadı şimdibiraz buzlukta donsun altta indiricem aksamda erik kompostosu yapmıştım onunla yiycem daha hiç içme fırsatım oldumu kompostomdan taze fasulyemde var ama yemek yemiycem tatlı yiycem ikisini yersem fazla gelir
canım benimmcanlarım benim ağlattınız beni inan hepiniz çoookkk saolun
tatlım kolay gelsinkızlar ben çıkar işlerimin başına gecim yoksa yetiştiremicem cümleten öpüldüzün...
arzu unutmuşum ya kız canım hadi gözün aydın toparlandıktan sonrada güle güle otur evinde canım...
bend eşimdi akşam yemeqimi yiyorum..biraz önce komşum geldi şekersiz nescafe içtik ve tıkandım...canım bişey yemek istemedi...bende akşam yemeqi yerine 8 tane kiraz yiyorum afiyet olsun banabu arada ben daha hala işteyim izin alıcaktım sözde bide mesaiye kaldım veeeee acıktım beeeeennnnn yaaa yemekhaneyemi dolansam ne yapsam
çok teşekkürler tatlım..yok daha bitmesi kartonpiyeri kesmeye çalışıyorlar sanırım bikaç saati bulur kurmaları..Arzu gözün aydın inşl istediğin gibi olmuştur mobilyaların .Bitti mi kurulumu?
bugün o kadar iyi değildi malesefiki günde yokum evde yeterince dikkat etmeye çalışıcam şu 3 kilo dahi veremiyorum ya çok ilgincim
Hatice hiç canını sıkma arkadaşım eminim ki sana o lafı diyende ettiğini çeker.Nolacak ki sonuçta hiç çocuk gürültüsü duymamış mı o bayan Allahım yaa ne insanlar var Allahım.Seni anlıyabiliyorum benimde görümcem senin evladın gibi.Allah onu bana bakmaya ilerde nasip etsin ki ; Allahım senin rızanı kazanabileyim diyorum kendi kendime .Onlar bizim fani dünyadaki imtihanlarımız .
bend eşimdi akşam yemeqimi yiyorum..biraz önce komşum geldi şekersiz nescafe içtik ve tıkandım...canım bişey yemek istemedi...bende akşam yemeqi yerine 8 tane kiraz yiyorum afiyet olsun bana
çok teşekkürler tatlım..yok daha bitmesi kartonpiyeri kesmeye çalışıyorlar sanırım bikaç saati bulur kurmaları..
canım menülerini görebilirsek sana daha iyi yardımcı olabiliriz
O süpermiş güle güle kullan Arzu ...Başlığında ortası pembe mi seninki de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?