Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tmm hatırladım canım ama bunun tuzlusundan denk geldı bana bır ıkı kere yıyemedım

bu peyniri genelde karadenizli yöreleri çok kullanır ben karadenizliyim kuymak da deniliyor muhlamada deniliyor.. Bu yemeğin içine atılıyor çok da güzel olur.. genelde tuzlu olur ama tussuzuda var..

bu peyniri genelde karadenizli yöreleri çok kullanır ben karadenizliyim kuymak da deniliyor muhlamada deniliyor.. Bu yemeğin içine atılıyor çok da güzel olur.. genelde tuzlu olur ama tussuzuda var..

lezzetı harıkaydı ama tuzlusu denk geldıgı ıcın yıyememıstım ben canım bu arada hos geldınn

Canım bende adamlar ona git desin dwmiyorum ama saygılı olmak zorunda madem rahatsız oldu kalksın kendi gitsin seni neden ağlatıyor öteki dünyada bunun hesabını nasıl verecek aa sen zaten en doğrusunu yapmışsın allaha havale etmekle üzme kendini canım her zaman yanındayız..

doğru diyosun cnm kaçamak çok yaptım ama dengeledim sanırım farkında olmadanakşam 6dan sonra yememek gerçekten kilo verdiriyo ve azda yedinmi gün içinde istediğin kadar yemek ve canımızın çektiğini sabah yada öğle yemek akşamda erken ve hafif ve az yemek çok çok etkili ama bazen gecede yiyorum tabi
bekliyorum tiramusum biraz soğusun çok uğrastım onunla hazır pasta tabanı aldım taş gibi bayat çıktı çöpe attım sonra kendim yaptım yumuşacık olmuş oda fazla yumuşsak malzemeleride koyunca iyice yumusadı şimdibiraz buzlukta donsun altta indiricem aksamda erik kompostosu yapmıştım onunla yiycem daha hiç içme fırsatım oldumu kompostomdan taze fasulyemde var ama yemek yemiycem tatlı yiycem ikisini yersem fazla gelir

tmm hatırladım canım ama bunun tuzlusundan denk geldı bana bır ıkı kere yıyemedım
evet canım bazıları aşırı tuzlu oluyor ama tuzsuz olanları harika..
Arzucum eşyalarını ağız tadınla güle güle kullan ..
çok teşekkür ederim canım
tatlım ben bimden alıyorum pasta keklerini....başka hiçbiryerinki güzel olmuyor..özellikle beyaz olanı çok süper...
canlarım benim ağlattınız beni inan hepiniz çoookkk saolun
canım benimm
kızlar ben çıkar işlerimin başına gecim yoksa yetiştiremicem cümleten öpüldüzün...
tatlım kolay gelsin
arzu unutmuşum ya kız canım hadi gözün aydın toparlandıktan sonrada güle güle otur evinde canım...

çok teşekkür ederim ilknurcumm

bu arada ben daha hala işteyim izin alıcaktım sözde bide mesaiye kaldım veeeee acıktım beeeeennnnn yaaa yemekhaneyemi dolansam ne yapsam

bugün o kadar iyi değildi malesef iki günde yokum evde yeterince dikkat etmeye çalışıcam şu 3 kilo dahi veremiyorum ya çok ilgincim

Hatice hiç canını sıkma arkadaşım eminim ki sana o lafı diyende ettiğini çeker.Nolacak ki sonuçta hiç çocuk gürültüsü duymamış mı o bayan Allahım yaa ne insanlar var Allahım.Seni anlıyabiliyorum benimde görümcem senin evladın gibi.Allah onu bana bakmaya ilerde nasip etsin ki ; Allahım senin rızanı kazanabileyim diyorum kendi kendime .Onlar bizim fani dünyadaki imtihanlarımız .

kızlar koridora çıkmıştım gardrobun ön kapaklarını gördüm çok güzel olmuş beyaza füme rengi aynada çok yakışmış tekrar resmini ekliyorum tabiki bu netten alıntı tek fark bizim dolabın üstünde yüklük var;

bu arada başlık ortalarda yok o nasıl oldu daha göremedim :26:

bu arada ben daha hala işteyim izin alıcaktım sözde bide mesaiye kaldım veeeee acıktım beeeeennnnn yaaa yemekhaneyemi dolansam ne yapsam
bend eşimdi akşam yemeqimi yiyorum..biraz önce komşum geldi şekersiz nescafe içtik ve tıkandım...canım bişey yemek istemedi...bende akşam yemeqi yerine 8 tane kiraz yiyorum afiyet olsun bana
Arzu gözün aydın inşl istediğin gibi olmuştur mobilyaların .Bitti mi kurulumu?
çok teşekkürler tatlım..yok daha bitmesi kartonpiyeri kesmeye çalışıyorlar sanırım bikaç saati bulur kurmaları..
bugün o kadar iyi değildi malesef iki günde yokum evde yeterince dikkat etmeye çalışıcam şu 3 kilo dahi veremiyorum ya çok ilgincim

canım menülerini görebilirsek sana daha iyi yardımcı olabiliriz

saol canım benim

inş canım mevlam sana mükafatını verir mutlaka allah razı olsun senden düşünmen bile ne kadar güzel bunu demen bile ne kadar büyüklük inş canım allah nasip eder sana

yemekhaneyi aradım bende yemek getirecekler şimdi bana bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…