Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yemekhaneyi aradım bende yemek getirecekler şimdi bana bekliyorum

yemekhaneyi aradım bende yemek getirecekler şimdi bana bekliyorum afiyet olsun bu aradaaaa

yemekhaneyi aradım bende yemek getirecekler şimdi bana bekliyorum afiyet olsun bu aradaaaa

öğleyin dolma çorba yoğurt kiraz vardı ama ben dolma yememiştim kirazlarıda saat 2 gibi yedim şimdi ne getirecekler bilmiyorum müdüre ızgara yapmışlar ondan getirelimmi diye sordular inş ızgara gelir

ızgara süper olur canım artarsa bir parçada bana yolla

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler,hayırlı cumalarrrrrrrrrr
herkesi çook özledim yeniden aranızda olmanın sevinç ve mutluluğu içersndeyimmmmmm
inşallah herkesler iyidirrrr

hoşgeldin canım
bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım neler yaptın bizsiz geçen günlerde?

iyim ablacım çok şükür düğüne gitmiştim işte akrabalar falan derken çok güzeldii ha bide iştahımm çok açıldı kendimi sürekli bişeyler yerken buluyorumm ve bişeyler yemeden duramıyorummmramazanda napcam bilmiyorumm kilo almamayı nasıl becericez ablacım tavsiyelerin nelerr

canım ramazanda nasıl beslenmemiz gerektiqini önümüzdeki hafta yazıcam..1-2 püf nokta var hepsi bu...inşallah kilo almadan ataltıcaz tatlım

inşallah ablacımmramazana kadarda aldığım kiloları veririm inş.
senin tatilin nasıldı ablacm
yatak odanı da güle güle kullan Allah ağzınızın tadını bozmasınn

inşallah ablacımmramazana kadarda aldığım kiloları veririm inş.
senin tatilin nasıldı ablacm
yatak odanı da güle güle kullan Allah ağzınızın tadını bozmasınn

verirsin canım biz hanımlar bu konuda çok iradeliyiz tatlım
hafta sonu tatilinden bahsediyorsun sanırım...orta şeker geçti en güzel yanı denize girdim bu bnm için herşeye deqer cnm..
y.odası içinde teşekkür ederim cnm

hani bi hafta gitmiştin ya ablacımm safranboluya falannsen dömeden bir gün nce ben gittimm
eşime bende denize gidelim dedim geçen hafta ama mersin malum bizde tesettürlü kaldı gitmedik ama çok istiyorum hem kızım için de iyi olur belki ramazandan sonra gideriz

safranbolu tatilim süper geçti canım hatta buraya birkaç resimde yüklemiştim...bende önümüzdeki hafta uydurabilirsem aqua marineye gitmek istiyorum kızımla..

kızlar meyveyi kesinlikle akşam niyetine yemeyin..en hızlı eritilen meyvelerdir ve çabuk acıkmaya neden olur... canım bişey istemiyor diye kiraz yiyerek akaşmı kapatmıştım ama şuan midem kazınıyor...tabiki bişey yemicem ama siz bu hataya düşmeyin..sadece sabah yada öqlen arasında meyve tüketin...

Kilo bildirimi

başlangıç: 69.8
geçen hafta:62.6
bu hafta: 62.2
giden 0,4
toplam giden: 7.6
boy:1.65
hedef: 56
spor: 410 dakika
beden: 40-42

hayirli cumalar arkadaslar :)

ablacım fotoları buldum kızın sen annen baban olanlar değil mi başka bulamadım
kızın maşallah çok güzelmiş ablacım(kime çektiysee)rabbm nazardan saklasın
annenle babanada hayırlı ömürler versinnn

ben olsam ne çocuğuma kızıcam,adı üstünde çocuk o.. hiç de kızamam.. ortamda memnun olmayan varsa o gitsin.. çocuktur saç saça baş başa kavga eder beş dk sonra öpüşüp barışırlar.. annem hep der çocukların kavgasında sakın aileleri karıştırmayın çocuklarda kin yok hemen unuturlar aileler husumet içerisinde.. ne gereksiz.. cahille uğraşma boşverrr..

benim yan komşum 7/24 kafayı bizimle bozmuş biri, oğluşum yavrum memeyi bıraktı bu nisan gibi işte, ilk gece alışamadı tabii gecede 4-5 kere emmek için kalkmaya alışık,doktoru da birden kes alıştırmaya çalışma dedi,ilk akşamı sabaha kadar o kadar zor geçti ki,yavrucum uyumadı,aklına geliyor ağlıyor,yandaki cahil kadın sen sabah duvarları tak tak vur inlet,bağırıyor yeter diyor,gerizekalı,sanki ben diyorum oğluma ağla diye,bebek o,sus desen anlar mı? sen git evsahibine şikayet et bi de.. kadını bir kaşık suda boğacaktım,benden kaç yaş küçük,cahil cühela,kızı benim oğlumdan 2-3 yaş büyük,o doğduğunda bizim çocuğumuz yok tabii , biz kaç gece uykusuz kalıp işe giderdik ağzımızı açmadık yaw çocuktur tabii ki ağlar,sabırlı komşu olmak lazım çocuğun olsa da olmasa da , çocuk ve yaşlılar için bu böyle ,... sonuçta görgü bunu gerektirir.. ha bi de yatak odaları bitişik oradaki sesler konusuna hiç girmeyeyim daha iyi.. kompleksli kadının bilirim ben de saçlarını elime almayı ama Allah korusun nasıl bir psikopattır bilemiyorsun ki ne yapar ne eder , o yüzden Allah'a havale ediyorum ben de.. kapıma kafam kadar nazar boncuğu astım..
o da cahilliğiyle yaşasın işte, benim de küfrüm bu :))

Allah senin sevabına sevap katıyor , onlar da sorgu sualde üzerlerine kimbilir ne yükler alıyorlar,canım benim hiç üzülme, memnun olmayan varsa defolup gitsin o yerden .. bir kere her türlü insan haklarına aykırı başta, direkt yanlarındayken aç telefonu şikayet et o işyerini.. alsın cezayı, aklı başına gelsin.. bağıranlara da sen daha üst tondan bağır hiç çekinme.. bu bir hata ya da özür değil, her sağlam insan engelli adayıdır,insanlar hadlerini bilecek,bak yine sinirlendim..

ben biliosunuz bankada müşteri temsilcisiydim.. şu meslekte en iyi öğrendiklerimden biri ne biliyor musunuz? hakkını aramazsan sesini çıkarmazsan hakkını alamazsın.. kim çirkeflik yapıp bağırıp çağırıp şikayet ediyorsa , işyerlerinde o haklı oluyor,çatır çatır da haklı oluyor.. evet benim de hiç yapımda yok,dünyanın en sakin insanıyımdır ama bankadaki müşterilerden gördüm ki müşteri sesini çıkarıp hakkını arıyorsa hakkını veriyorlar,yok ses çıkarmazsa eziyorlar..bunu gördüm çok kez tecrübeyle.. bu özel sektör,kurumsal,esnaf vs hiç farketmez bence hep böyle..

aa o fotoları ben kaçırmışım hangi sayfadaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…