bend eşimdi akşam yemeqimi yiyorum..biraz önce komşum geldi şekersiz nescafe içtik ve tıkandım...canım bişey yemek istemedi...bende akşam yemeqi yerine 8 tane kiraz yiyorum afiyet olsun bana
çok teşekkürler tatlım..yok daha bitmesi kartonpiyeri kesmeye çalışıyorlar sanırım bikaç saati bulur kurmaları..
canım menülerini görebilirsek sana daha iyi yardımcı olabiliriz
bend eşimdi akşam yemeqimi yiyorum..biraz önce komşum geldi şekersiz nescafe içtik ve tıkandım...canım bişey yemek istemedi...bende akşam yemeqi yerine 8 tane kiraz yiyorum afiyet olsun bana
çok teşekkürler tatlım..yok daha bitmesi kartonpiyeri kesmeye çalışıyorlar sanırım bikaç saati bulur kurmaları..
yemekhaneyi aradım bende yemek getirecekler şimdi bana bekliyorum
afiyet olsun canım mneüde ne var :26:
öğleyin dolma çorba yoğurt kiraz vardı ama ben dolma yememiştim kirazlarıda saat 2 gibi yedim şimdi ne getirecekler bilmiyorum müdüre ızgara yapmışlar ondan getirelimmi diye sordular inş ızgara gelir
herkese hayırlı günler,hayırlı cumalarrrrrrrrrr
herkesi çook özledim yeniden aranızda olmanın sevinç ve mutluluğu içersndeyimmmmmm
inşallah herkesler iyidirrrr
hoşgeldin canım
bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım neler yaptın bizsiz geçen günlerde?
iyim ablacım çok şükür düğüne gitmiştim işte akrabalar falan derken çok güzeldii ha bide iştahımm çok açıldı kendimi sürekli bişeyler yerken buluyorumm ve bişeyler yemeden duramıyorummmramazanda napcam bilmiyorumm kilo almamayı nasıl becericez ablacım tavsiyelerin nelerr
inşallah ablacımmramazana kadarda aldığım kiloları veririm inş.
senin tatilin nasıldı ablacm
yatak odanı da güle güle kullan Allah ağzınızın tadını bozmasınn
hani bi hafta gitmiştin ya ablacımm safranboluya falannsen dömeden bir gün nce ben gittimm
eşime bende denize gidelim dedim geçen hafta ama mersin malum bizde tesettürlü kaldı gitmedik ama çok istiyorum hem kızım için de iyi olur belki ramazandan sonra gideriz
kızlar iş aldığım yere gittim boncukları alıp çıkıcaktım kadın iş al istersen üstüne dedi neyse tamam dedim ben poşet arıyorum bi kaç kişi daha var neyse bi yabancı kadın var onun küçük bir kızı var berrayla pek yıldızları uyuşmuyor ben berraya sinirleniyorum çocuk bağrıyor kıza bitane geçirmesin diye kenara alim diyorum neyse arkamı döndüm poşet aramaya devam berra kıza küt diye bitane geçirdi berrayı aldım kenara kızoyorum birden kızın anası bana sardı yok efendim o kızı berraya bağırdığında kızına bağırmışta ben neden bişey yapmıyormusum kızlar siz söyleyin napim bem milletin içinde feryat figan döve söve kızımamı kızım anlamadım kenara çektim ben kızoma söylenirken kadın arkadan laf atmaya başladı ben diyorumki daha hala sakinim ama bak napalım çocukla çocukmu olalım onlar çocuk şimdi kavga ederler sonra bi kenara çekilip oyun oynarlar... O hala vay efendim senin yüzün değişiyor bişey demiyorsun la havle .. Ya sabır diye diye bi hal oldum cahille cahil olmak istemedim allah akıl fikir versin çatacak insan bulamadı beni buldu herhalde ama kadın orada farkında değilki ben berrayı sürekli kızın yanından alarak onun kızını korumaya çalıştığımın allah cahil insanları uzak tutsun bizleri amin...
canım benim cahille uğraşmak zor allah yardımcımız olsun ben kızım özürlü diye kaç yerden resmen kovuldum müşteriler rahatsız oluyor diye hiç unutmam bir keresinde kızımı lokantaya götürdüm o zamansa kızım daha kötüydü durumu yemeği söyledik ama ben zaptedemiyorum kızı yalnızımda müşterinin bi tanesi nasıl bağırdı bana ben buraya senimi dinlemeye geldim huzurla yemek yiyemiyecemmi bunu diyende hamile bir bayan o kadar ağrıma gittiki o kadar üzüldümki anlatamam sana hiçbişey diyemiyorum habire ağlıyorum yan masadan bi kadın kızım dedi seninde karnında var onun ne olacağını biliyomusun dedi lokanta sahibi geldi kusura bakmayın lütfen dışarıya çıkarmısınız müşteriler rahatsız oluyor diye bizi dışarıya çıkardı arkamdanda beni savunan kadın çıktı bana teselli vermeye çalışıyor bizi başka bir yere götürdü saolsun şimdi ne zaman bi yere gidicek olsak önce soruyorum rahatsız olmayacaksanız öyle giricem diye yada bildiğim bikaç yer var oraya gidiyorum cahil insan o kadar çokki etrafımızda ben toplımdan soyutlamamak için uğraştıkça toplum bizi soyutluyor maalesef
ablacım fotoları buldum kızın sen annen baban olanlar değil mi başka bulamadım
kızın maşallah çok güzelmiş ablacım(kime çektiysee)rabbm nazardan saklasın
annenle babanada hayırlı ömürler versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?