Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Aynen canı m zaten benim berraya bağırarak değilde sakınce çıkışmama kadın kafayı taktı bağırdı bağırdı sustu kendi terbiyesizliği allaha havale ettim..

Hak konusundada çok haklısın sesini çıkarmayınca karşınsaki kim olursa olsun seni ezmeye çalışıyor allah cemi cümlesin ve bizleri cahil insalarla karşı karşıya getirmesi AMİN,,,

Herkese günaydın arkadaşlar Arzu bana noluyor böyle resmen iştah patlaması yaşıyorum çok canım sıkkın çoookkk .Allahım inş ramazanda verdiklerimi almam.Diyete başlayalı neredeyse 3 ay olacak hiç böle durum yaşamadım . Motivasyonumumu kaybediyorum offfff. Hayırrrrr eski halime dönmek istemiyorum........

Bu arada bitti mi yatak odanın işi tamamen .Bencede yatak başının ortası beyaz olmalı pembeden hoşlanmadım,basitleştirmiş sanki .Güzel tercih yapmışsın.Yüreğine sağlık....İştah patlaması konusunda beni durdurabilecek önerilerin var mı ???

Melek nasılsın ?? sen çalışıyordun sanırım.Niye sordum biliyormusun .Eşim bu sabah şu klimalar beni mahvediyor iştah falan kalmadı dedi de .Sen geldin aklıma.Sende de iştah yok ya bu aralar farkında olmadan klimalar çarpıyo herhalde sindirim sisteminiz etkileniyor olabilir diye düşünüyorum.

guaydın nurcum ıkımız varız bugun sanırım sadece ıyıyım canım sen nasılsın evet canım ya calısıyorum o yuzden erkenden grdım baktım olabılır canım ama benımlı pıskolojık nurcum ya verıyorum ya kılo vermem durur dıye beynıme sınyal gıdıyo sanırım oda ıstahımı kesıyor

canım regl zamanına yakınmı? yada acaba sekerın mı dustu bu ıkı durumda cok yemek ıstıyo ınsanın canı cunku :26:

walla model harıka arzucum cokk zewklısın bıttı sanırım sımdı demı kurulumu nasıl oldu keske resım koyabılsen

evet kızlar herkeze kocaman gunaydınlarrrr herkez uyurken ben burdayım cumartesı cumartesı

dunku menum

sabah
1 dılım uno lıght denge ekmek
1 yumurta
peynır

ara
salatalık 1 adet

ogle
ısgara kofte malesefkı yarım porsıyon
yarım domates
yarım bardak ayran

ara
kuru kayısı 1 adet 2 cevız ve kırmızı erık 1 adet

aksam
sucuklu yumurta
lor peynırı

cokkk az lıght dondurma

2,5 lt su

günaydın topiğimizim çıtır hatunları...
Bakıyorumda herkes bi erkenci maşallah maşallah çıtırlarıma nazar deymesim...

Maydonoz senin o şeftalilerden vaz geçmen lazım meyvelerin karbonu ne kadar masum olsada çabuk eritip çabuk acıktırır meleğimin de dediği gibi bir kaç günde meyve yemeden dene bakalım.. Çok canın istersede sabah öğlen arası ye akşam yemeki seni acıktırmasın oldumu canım....

NOT 3-4 TANEDE YEMD BEBEĞİM

Son düzenleme:
nurcum bak ben tatlı ıstedıgımde napıyorumm bılıyormusun lıght dondurma aldım ıcınde seker yok karbonuda 100 gr da 12 ondan 30 gram cıvarı yıyorum kı 4 karbon falan yapıyo tatlı ıhtıyacımı anında kesıyor mutfak tartım var onda tartıyoum 30-40 gr kadar anında tatlı ıhtıyacım sıfırlanıyorrr sende ole yap bence meyvelerde seker cokk ve hemen acıktırır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…