- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
eee kızlar nasılsınız bugün bakalım keyifler nasıl...
meleğim iyiyim canım benim bıcırla kalktık kahvaltı için babamızın uyanmasını bekliyoruz gece çalışıyorduda bi kaç saat daha uyusun izin verdik...
Sen nasılı bebeğim...
ONCELIKLE bıcırıgını kocaman optummmm canım napayım canım ben gene ısyerındeyım bu sıcakta ve cumartesı gununde hemde saat 16,00 ya kadarrrrrrr
glsencım gunaydınnn
c.tesi günleri hiç geçmek bilmiyor dimi bende 14:00 e burdaymm
günaydın canıım nasılsın
nurcum bir bardak sütün içine tarçın kat iç tatlı ihdiyacını alır..
Veya meleğimin dediği doduemanın üzerinede tarçın serpe bilirsin...
evet ılknurum ya ben azıcık yedımmı anında tatlı ıstegım yok oluyor gercı hergun yemıyorm arada
Aaayyyy canım dondurma istedi:18:
günaydın iyiyim siz nasılsınız sabah sabah çook sıcak ve ben bugünde işteyimm..
ONCELIKLE bıcırıgını kocaman optummmm canım napayım canım ben gene ısyerındeyım bu sıcakta ve cumartesı gununde hemde saat 16,00 ya kadarrrrrrr
sorma aynen bende 16 ya kadar hemde offff demı yaaaa
ıyıyım canım ne olsun aynı pınekleyecegız sen 2 ye ben 4 e kadar ısyerınde demı
canım hemen marketten cart dor lıght dondurma var ondan al harıka bısı normal dondurmadan farkı yok sadece seker gıbı tehlıkelı madde yok ıcınde
günaydın kızlar,
kaç gündür şu şarkıyı söylüyorum bağrı yanık dostlara da merhaabaaa :)) benim canım domates peynirden başka bişey istemiyor bu ara sabah kahvaltılarda..
yine sabah aç karna ılık limonlu suyuma başladım,reglim bitsin spora da başlayacağım inşallah
gunaydın sebnemcımm
c.tesi günleri hiç geçmek bilmiyor dimi bende 14:00 e burdaymm
napıosun melekcim?
ya şu fotonda ben seni birine benzeticem ama.. kime.. milla jovovich mi desem kim desem..
kız tanımıo musun milla jovovich i..HIC SEBNEMCIM ya ısteyım ne olsın sen nasılsın canım. avatar resmım mı canım ? mılla jovıvıch kım kı?
gülşen ne iş yapıyosun? cts hakikaten hiç çekilmez çalışmak hele yaz aylarında.. olsun tatlım iyi yönünden bak,burada sohbet ediyoruz işte..
kız tanımıo musun milla jovovich i..
iyiyim ben de , oda sıcaklığı 30 dereceyi gösteriyor nem de %57.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?