Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

meleğim iyiyim canım benim bıcırla kalktık kahvaltı için babamızın uyanmasını bekliyoruz gece çalışıyorduda bi kaç saat daha uyusun izin verdik...

Sen nasılı bebeğim...

meleğim iyiyim canım benim bıcırla kalktık kahvaltı için babamızın uyanmasını bekliyoruz gece çalışıyorduda bi kaç saat daha uyusun izin verdik...

Sen nasılı bebeğim...

ONCELIKLE bıcırıgını kocaman optummmm canım napayım canım ben gene ısyerındeyım bu sıcakta ve cumartesı gununde hemde saat 16,00 ya kadarrrrrrr

nurcum bir bardak sütün içine tarçın kat iç tatlı ihdiyacını alır..

Veya meleğimin dediği doduemanın üzerinede tarçın serpe bilirsin...

Aaayyyy canım dondurma istedi :18:

c.tesi günleri hiç geçmek bilmiyor dimi bende 14:00 e burdaymm

sorma aynen bende 16 ya kadar hemde offff demı yaaaa

günaydın canıım nasılsın

ıyıyım canım ne olsun aynı pınekleyecegız sen 2 ye ben 4 e kadar ısyerınde demı

canım hemen marketten cart dor lıght dondurma var ondan al harıka bısı normal dondurmadan farkı yok sadece seker gıbı tehlıkelı madde yok ıcınde

günaydın iyiyim siz nasılsınız sabah sabah çook sıcak ve ben bugünde işteyimm..

ONCELIKLE bıcırıgını kocaman optummmm canım napayım canım ben gene ısyerındeyım bu sıcakta ve cumartesı gununde hemde saat 16,00 ya kadarrrrrrr

Kızlar allah kolaylık versin şu sıcaklarda yardımcımız olsun...

Dün oturdum el işi yapmaya koyuldum sırıl sıklam olmuşum hemen kalkıp banyoya gittim çok su için kızlar vicudumuz haddınden fazla su kaybediyor insan oturduğu yerde ter atıyor...

hiç sorma canm resmen pinekliyoruz yoğun da değil neyapalm sağlık olsunn :)

sagol ılknurcum allahtan klıma dıye bı ıcat var yoksa hepten mahvolmustuk

glsencm haklısın saglık olsun demekten baska bı care yok

günaydın kızlar,

kaç gündür şu şarkıyı söylüyorum bağrı yanık dostlara da merhaabaaa :)) benim canım domates peynirden başka bişey istemiyor bu ara sabah kahvaltılarda..
yine sabah aç karna ılık limonlu suyuma başladım,reglim bitsin spora da başlayacağım inşallah

gunaydın sebnemcımm

şu 5li haneleri bir görsem artık ...

sena ablamın ramazan listesini çok merak ediyorum , çünkü ramazanda özellikle iftarda benim iştahım 10 kaplan gücüne bedel oluyor

gülşen ne iş yapıyosun? cts hakikaten hiç çekilmez çalışmak hele yaz aylarında.. olsun tatlım iyi yönünden bak,burada sohbet ediyoruz işte..

hiç sorma canım hem hafta sonu hem sıcak hemde geç çıkmak hepsi bir araya gelince hiç çekilmiyo ama burda sohbet etmenin güzelliği paha biçilemez diyorum herkes çok sıcakkanlı :) muhasebeciyim ben sen çalışıyormusun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…