Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım sen nedwn durmadan muttella yiyorsun???? Yeme bizim aman zatwn az yedim bişey olmaz dedimiz şeyler kilo vermemizi engeller yeme birde akşam öğünlerinde ekmek yeme birdaha...

cnm aksam 1dilim ekmek yemezsem acıkırım zaten kahvaltıyla öğle birleşiyo ozaman bile 1dilim yiyorum günde 2dilim ekmek çok değil az bile diyetisyen ayça kayanın listesinde 5dilim var ben o listenin kaç kalori olduğunu hesapladım ve 1000 kalori bile değil 945 falandı kaçamkla 1000 kalori yapar 1000 kaloride çok iyi nutella yiyorum çünkü çikolata benim metabolizmamı hızlandırıyo wcyw çıkarıyo herkeze kilo yapar benim tam tersi bunu farkettim ve o yüzden yiyorum canım öncen çok yerdimde şimdi azalttım

Son düzenleme:

Hımmm tamam o zaman herkes kendi bedenini daha iyi tanır...

Amin canım cümlesinin seninde kaşbine gçre versin... Teyzemize sevindim inşallah sonuçlarıda iyi çıkar rabbim yüzümüzü güldürr şu mubarek günlerde.....

ablacım ellerine emeğine sağlık.. su konusunda pek uyamayabilirim ama inşallah bunu uygulayabilirim..

ben ,yapışkan 7 kilom,tatlı krizlerimle artık 5 li rakamları görmek istiyorum.Tembelim iradesizim bir sinirli deynek deysede azimli ve kararlı olup kilo vermeye başlasam

ben de öyleydim.. merak etme canım bizlerle kilo verirsin..

sezgim Allah tez zamanda şifasını verir anneciğinin inşallah..

kızlar nasılsınız sabh bi girmedim gene boş kalmış buralar...

ilknur naber canım?

İyilik canım kız sabah erken uyanmıştı koltukda kemdi uyudu beni bıraltı bemde şimdi oturdum iş yapıcam canım sen nasılsın bakalım...

ben de topicler arası trekking yapıyorum :)
şu "bir derdim var" bölümü tam şenlik ya

Bazı yazılanlar doğru çıkmıyor galiba dalga geçede çok oluyor bi konuyu okumuştum çok oluyor çok üzülmüştüm ama sonraki sayfalara ilerledilce yalan olduğunu öğrenince çok kızmıştım bidahada okumak istemedim hiç ama gercekolanlarıda vardır elbette....

merhaba kizlar menumun belli olan kismini yazayim

kahvalti
2 yumurta ile sade omlet
1 cb badem
2 kk peynir
2 salatalik
4 zeytin

oglen icin
1 kocamn kase bol marullu tuna salatasi (ustune zeytinyagi ve keten tohumu doktum)
1 kucuk kase kiraz

dun gece yuruyuse ciktik esimle 1 saat yuruduk simdiye kadar bu hafta toplam 200 dakika spor oldu 3 gunde
ama su ana kadar zayiflamamisim, sanirim haftasonu kacamaklarimi ancak toparliyorum..
hadi bakalim ins guzel sayilar goruruz baskulde

Son düzenleme:
kizlar benim gordugum diger diyet topiklerinde hep yuzde hesabi yapiliyor liste yaparken.
verilen kilo miktarina gore siralama yapinca biraz haksizlik oluyor cunku?
ne dersiniz burda da yapalim mi yuzde hesabi?
gerci cok fazla bildirim olmuyor yaz oldugu icin hatta liste de yapilmadi bu hafta ama sadece haberiniz olsun diye soyleyim dedim.
isterseniz ben yuzdeleri hesaplarim ve listeyi de yaparim lily86 gelmiyorsa. nasil yapsak acaba?
liste motivasyon icin cok iyi oluyor. :26:

bende size eşlik edebilirmiyim . isterseniz bilgilerimide vereyim kilom 65 bu pazartesi bi daha tartılmadım boyumda 1.64 .şu 75 gün içinde 55 kiloya düşmeliyim .nolurrr yardım edin banada :)

selam kızlar bugun ancak girebildim yogun birgundu malum ramazan geliyo diye annem temi,zlige basladı bugun hep temizlik yaptık çok yoruldum akşamda alış veriş derken yeni zaman buldum senacım raamzan diyeti guzel ama benim vazgeçilmezim olan iki şey var bi ramazan pişmaniyesi ikinde ramazan kakesi ofss ben napacam ya ben iftarda yemek yemem sadece simit yerdim öyleki çok severdim şimdi naparım bilmem neyse bugunki menumude yazıym sabah 11:00 1 bardak limonlu zencefil içtim 1 tane domates biber peynir iki dilim kepek ekmegi ara yok temizlik yaptık yemek yemeye zaman yokdu akşam saat 20:00de bulgur pilavı kucuk bi tabak ve 2 litreye yakın su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…