- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
ben ,yapışkan 7 kilom,tatlı krizlerimle artık 5 li rakamları görmek istiyorum.Tembelim iradesizim bir sinirli deynek deysede azimli ve kararlı olup kilo vermeye başlasam
Canım sen nedwn durmadan muttella yiyorsun???? Yeme bizim aman zatwn az yedim bişey olmaz dedimiz şeyler kilo vermemizi engeller yeme birde akşam öğünlerinde ekmek yeme birdaha...
cnm aksam 1dilim ekmek yemezsem acıkırım zaten kahvaltıyla öğle birleşiyo ozaman bile 1dilim yiyorum günde 2dilim ekmek çok değil az bile diyetisyen ayça kayanın listesinde 5dilim var ben o listenin kaç kalori olduğunu hesapladım ve 1000 kalori bile değil 945 falandı kaçamkla 1000 kalori yapar 1000 kaloride çok iyi nutella yiyorum çünkü çikolata benim metabolizmamı hızlandırıyo wcyw çıkarıyo herkeze kilo yapar benim tam tersi bunu farkettim ve o yüzden yiyorum canım öncen çok yerdimde şimdi azalttım
slm kızlar bugün biraz daha mutluyum annem azda olsa yemek yemeye başladı allahım çok şükür.yarın hastaneye gidicez sonucu belli olacak allahım inşallah iyi haberler alırız.hepinizi çok seviyorum ya kardeşlerim benim.allah gönlünüzün muradını versin hepinizin inşallah.:)
RAMAZAN LİSTEMİZ ARKADAŞLAR...
SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...
iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su
ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..
şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...
misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...
ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin kardeşlerim...
ben ,yapışkan 7 kilom,tatlı krizlerimle artık 5 li rakamları görmek istiyorum.Tembelim iradesizim bir sinirli deynek deysede azimli ve kararlı olup kilo vermeye başlasam
slm kızlar bugün biraz daha mutluyum annem azda olsa yemek yemeye başladı allahım çok şükür.yarın hastaneye gidicez sonucu belli olacak allahım inşallah iyi haberler alırız.hepinizi çok seviyorum ya kardeşlerim benim.allah gönlünüzün muradını versin hepinizin inşallah.:)
kızlar nasılsınız sabh bi girmedim gene boş kalmış buralar...
ablacım ellerine emeğine sağlık.. su konusunda pek uyamayabilirim ama inşallah bunu uygulayabilirim..
ben de öyleydim.. merak etme canım bizlerle kilo verirsin..
sezgim Allah tez zamanda şifasını verir anneciğinin inşallah..
ilknur naber canım?
İyilik canım kız sabah erken uyanmıştı koltukda kemdi uyudu beni bıraltı bemde şimdi oturdum iş yapıcam canım sen nasılsın bakalım...
KIZLAR gene ne keyfım var nede ıstahım sızler nasılsınız:26::26:
ben de topicler arası trekking yapıyorum :)
şu "bir derdim var" bölümü tam şenlik ya
KIZLAR gene ne keyfım var nede ıstahım sızler nasılsınız:26::26:
RAMAZAN LİSTEMİZ ARKADAŞLAR...
SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...
iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su
ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..
şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...
misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...
ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin kardeşlerim...
bende size eşlik edebilirmiyim . isterseniz bilgilerimide vereyim kilom 65 bu pazartesi bi daha tartılmadım boyumda 1.64 .şu 75 gün içinde 55 kiloya düşmeliyim .nolurrr yardım edin banada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?