Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugünkü menüm;
500ml su
sabah:2 dilim ekmek,çok az peynir,3 zeytin,domates,salatalık,3 bardak şekersiz çay,3 çay k.,nutella
ara:5-6 badem
aksam:1 kepçe yayla çorbası,1 kepçe patates yemeği
3lt su,2 fincan form çayı,2 fincan yeşil çay etimek tatlısıda yapmıştım ama yemedim yarın kahvaltıda yiycem
kızlar morelim çok bozuk eşimle çok kötü kavga ettik bu aksam sonradan özür diledi gönlümü aldı ama ne fayda hala kızgınım gözlerim ağlamaktan acıyo kıpkırmızı oldu canım çok sıkkın yasamaktan bile soğudum şuan bile ağlıyorum uyku tutmuyo uyuyamıyorum oğlum olmasaydı intihar bile ederdim o derece bu gece bana uyku haram insallah yarın düzelir unuturum bide üstüneregli oldum karnımda ağrıyo psikolojim alt üst oldu sinirlerim çok bozuk

Son düzenleme:
canım benim üzülme gecer olur öyle şeyler ama lütfen saçma şeyler düşünme ölmek ne ki oglunda varmış onu düşünmen bile hata yarına hiç bişey kalmaz inşl canım sakın takma ve uyu

canım benim üzülme gecer olur öyle şeyler ama lütfen saçma şeyler düşünme ölmek ne ki oglunda varmış onu düşünmen bile hata yarına hiç bişey kalmaz inşl canım sakın takma ve uyu

teşekkür ederim cnm hala ağlıyorum uyuyamıyorum kafam çok karışık offf bu düşünceler gitmiyo kafamdan beynimden(((

günaydınnn kızlarr nasılsınız ? diyet felan kalmadı bende dün fena halde kaçırdım aynaya bile bakmak istemiyorum artık yaa ramazan için yapılan listeyi aldım ramazanda ve sonrasında çok dikkat etmem lazım 68 kilodan 54 kiloya düşmem lazımm nasıl yapıcam bilmiyorumm((

canım hayırdır ne oldu neden keyfin yok(

gunaydın gulsencım ya bılmıyorumkı oyle hanı somut bısıde yok ama sıcaklardanmıdır nedır ıstahım yok oldu moralımde pıskolojık sanırım

Melek sen neden bu araar böyşesin arkadaşım bıraz kendini toparla yapa böyle hasta olucaksın allah korusun..

ılknurum haklısın bı an evel toparlanmam lazım dun oglen basladı bulantım yatana kadar devam ettı pıskolojıkmı yoksa sıcaktanmı bılmıyoum

gulsencım dunu unut bugunden bastan basla emınım dıyet moduna gıreceksın

bende size eşlik edebilirmiyim . isterseniz bilgilerimide vereyim kilom 65 bu pazartesi bi daha tartılmadım boyumda 1.64 .şu 75 gün içinde 55 kiloya düşmeliyim .nolurrr yardım edin banada :)

canım hoşgeldin

month noldu canım , üzme kendini bu kadar.. intihar falan hiç yakışmamış yazına bile.. canım benim hiç ağlama,reglden kaynaklanıyor olabilir, bir de havalar da melankolik bu ara,eşin de tuz biber olmuş belli ki.. dünya derdi için hayata küsmeye değmez,inadına güleceksin,takma kafana boşverrrr..
dua et.. bol bol dua et..
moral motivasyon aradığın zaman ahmet şerif izgören videoları izle canım youtubeda,kafan dağılır biraz..
spor yap, sporda terlerken negatif etkileri de atıyorsun üzerinden, hayata olumlu bakmanı sağlar,bu da kanıtlanmış bir gerçek..

gülşen günaydın tatlım.. 68 den 54 e 14 kg ne kadar zamanda düşünüyorsun?eğer kısa vadede ise haftada 5 gün spor ve sıkı beslenme düzeniyle verirsin. ilk kilo vermeye başlasan o zaman daha da azimlenir çorap söküğü gibi kilo verirsin sağlıklı olmak kaydıyla tabii güzel beslenirsen..
spor yapıyr muydun? yapmıyorsan leslie sansone , callanetics , zumba vs gibi sporlarla hemen başla canım..

guanydın mutlu sabahlar kızlar

dunku menum

yarım domates
zeytın
az lor peynırı
1 dılım uno lıhht denge
yumurta

ara
kayısı ve cevız

ogle

et doner sade cokk az
yarım domates
yarım bardak dıet kola

ara
karpus 2 mınık dılım kıbrıt kutusu buyuklugunde

aksam
asırı bulantım vardı bunları zor yedım
yarım domates
az lor peynırı
bır yemek kasıgı sahanda yumurta

3 lt su

Canım sıcaklardandır büyük ihtimal.. Meleğim bıraz tuhaf kaacak ama em son ne zaman regil oldun sen..

Canım sıcaklardandır büyük ihtimal.. Meleğim bıraz tuhaf kaacak ama em son ne zaman regil oldun sen..

ILKNURUM ben polıkıstık overım yanı ılac sayesınde regl oluyorum reglı olmama daha 10 gun var canım en son 20 gun once regl olmustum baska bır deyısle bende yumurtlama sıfır canım

canım bende de oluyo ara ara sıcaktan iş ortamından vs olabilir sıkma canını kilolar gidiyo bak:) buna sevinn

teşekkür ederim cnm hala ağlıyorum uyuyamıyorum kafam çok karışık offf bu düşünceler gitmiyo kafamdan beynimden(((

Canım eşinle aranızda me geçti bilmiyorum ama ölmeyi düşünmene çok kızdım çok üzüldüm...
Bak bitanem kendini bıraz toparla öyle olacak gibi değil dietime uyamadım ölcem kocamla kavga ettim ölcem ölünce herşey bitecekmi sanıyorsun mamtıklı düşün bırqz relax ol kafandan beyninden kötü düşünceleri at hergün aklına geldikce sürekli 7 defa ayetel kürsi nas felan oku günde en azından 1 yasin oku üzerindeki kötü düşünceleri atarsın hemde manevi açıdan rahata kavuşursun aklını başına topla kendinden ve evladından önemli jiç birşey yok arkadaşım bunu bil...

gülşen tickerın yok senin yapayım mı hemen ben sana?

aaa çok sevinirim canıım spor bir ara yapıyordum ama bıraktım normalde de günde 40 dakika yürüyorum işe giderken servise bindiğim mesafe 20 dk lık bir yol akşamda aynı şekilde günde 3 lt içerim ekmek felanda yemem ama basenlerim çok çok fazlaa (

ILKNURUM ben polıkıstık overım yanı ılac sayesınde regl oluyorum reglı olmama daha 10 gun var canım en son 20 gun once regl olmustum baska bır deyısle bende yumurtlama sıfır canım

Hımm tamam canım unutmuşum... Canım sıcaklardan bu böyle bıraz daha gider sonra toparlanırsın merak etme...

tek tesellı o sanırım ınsalalh kurtulcaz butun kılolardan gulsencım

birgün yemek yiyeyim ertesi gün çok mutsuz hissediyorum kendimi dün baya kaçırdım sabah aynaya bakınca kendimden soğudum resmen ama yapıcam bende başarıcam kiloyu çok zor veriyorum ama ümidimi kaybetmiycem :)

birgün yemek yiyeyim ertesi gün çok mutsuz hissediyorum kendimi dün baya kaçırdım sabah aynaya bakınca kendimden soğudum resmen ama yapıcam bende başarıcam kiloyu çok zor veriyorum ama ümidimi kaybetmiycem :)

hepımız zaman zaman bunu yasıuoruz canım uzulme yanlız deılsın bu konuda ben 90 lardayken aynaya bıle bakamazdım dusun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…