canım benim üzülme gecer olur öyle şeyler ama lütfen saçma şeyler düşünme ölmek ne ki oglunda varmış onu düşünmen bile hata yarına hiç bişey kalmaz inşl canım sakın takma ve uyubugünkü menüm;
sabah:2 dilim ekmek,çok az peynir,3 zeytin,domates,salatalık,3 bardak şekersiz çay,3 çay k.,nutella
ara:5-6 badem
aksam:1 kepçe yayla çorbası,1 kepçe patates yemeği
3lt su,2 fincan form çayı,2 fincan yeşil çay etimek tatlısıda yapmıştım ama yemedim yarın kahvaltıda yiycem
kızlar morelim çok bozuk eşimle çok kötü kavga ettik bu aksam sonradan özür diledi gönlümü aldı ama ne fayda hala kızgınım gözlerim ağlamaktan acıyo kıpkırmızı oldu canım çok sıkkın yasamaktan bile soğudum şuan bile ağlıyorum uyku tutmuyo uyuyamıyorum oğlum olmasaydı intihar bile ederdim o derece bu gece bana uyku haram insallah yarın düzelir unuturum bide üstüneregli oldum karnımda ağrıyo psikolojim alt üst oldu sinirlerim çok bozuk
canım benim üzülme gecer olur öyle şeyler ama lütfen saçma şeyler düşünme ölmek ne ki oglunda varmış onu düşünmen bile hata yarına hiç bişey kalmaz inşl canım sakın takma ve uyu
Aldık bile hoşgeldin...
canım hayırdır ne oldu neden keyfin yok(
Melek sen neden bu araar böyşesin arkadaşım bıraz kendini toparla yapa böyle hasta olucaksın allah korusun..
günaydınnn kızlarr nasılsınız ? diyet felan kalmadı bende dün fena halde kaçırdım aynaya bile bakmak istemiyorum artık yaa ramazan için yapılan listeyi aldım ramazanda ve sonrasında çok dikkat etmem lazım 68 kilodan 54 kiloya düşmem lazımm nasıl yapıcam bilmiyorumm((
bende size eşlik edebilirmiyim . isterseniz bilgilerimide vereyim kilom 65 bu pazartesi bi daha tartılmadım boyumda 1.64 .şu 75 gün içinde 55 kiloya düşmeliyim .nolurrr yardım edin banada :)
bugünkü menüm;
500ml su
sabah:2 dilim ekmek,çok az peynir,3 zeytin,domates,salatalık,3 bardak şekersiz çay,3 çay k.,nutella
ara:5-6 badem
aksam:1 kepçe yayla çorbası,1 kepçe patates yemeği
3lt su,2 fincan form çayı,2 fincan yeşil çay etimek tatlısıda yapmıştım ama yemedim yarın kahvaltıda yiycem
kızlar morelim çok bozuk eşimle çok kötü kavga ettik bu aksam sonradan özür diledi gönlümü aldı ama ne fayda hala kızgınım gözlerim ağlamaktan acıyo kıpkırmızı oldu canım çok sıkkın yasamaktan bile soğudum şuan bile ağlıyorum uyku tutmuyo uyuyamıyorum oğlum olmasaydı intihar bile ederdim o derece bu gece bana uyku haram insallah yarın düzelir unuturum bide üstüneregli oldum karnımda ağrıyo psikolojim alt üst oldu sinirlerim çok bozuk
günaydınnn kızlarr nasılsınız ? diyet felan kalmadı bende dün fena halde kaçırdım aynaya bile bakmak istemiyorum artık yaa ramazan için yapılan listeyi aldım ramazanda ve sonrasında çok dikkat etmem lazım 68 kilodan 54 kiloya düşmem lazımm nasıl yapıcam bilmiyorumm((
gunaydın gulsencım ya bılmıyorumkı oyle hanı somut bısıde yok ama sıcaklardanmıdır nedır ıstahım yok oldu moralımde pıskolojık sanırım
ılknurum haklısın bı an evel toparlanmam lazım dun oglen basladı bulantım yatana kadar devam ettı pıskolojıkmı yoksa sıcaktanmı bılmıyoum
gulsencım dunu unut bugunden bastan basla emınım dıyet moduna gıreceksın
aa çok sevindim teşekkür ederim :)
Canım sıcaklardandır büyük ihtimal.. Meleğim bıraz tuhaf kaacak ama em son ne zaman regil oldun sen..
gunaydın gulsencım ya bılmıyorumkı oyle hanı somut bısıde yok ama sıcaklardanmıdır nedır ıstahım yok oldu moralımde pıskolojık sanırım
ılknurum haklısın bı an evel toparlanmam lazım dun oglen basladı bulantım yatana kadar devam ettı pıskolojıkmı yoksa sıcaktanmı bılmıyoum
gulsencım dunu unut bugunden bastan basla emınım dıyet moduna gıreceksın
teşekkür ederim cnm hala ağlıyorum uyuyamıyorum kafam çok karışık offf bu düşünceler gitmiyo kafamdan beynimden(((
gülşen tickerın yok senin yapayım mı hemen ben sana?
canım bende de oluyo ara ara sıcaktan iş ortamından vs olabilir sıkma canını kilolar gidiyo bak:) buna sevinn
ILKNURUM ben polıkıstık overım yanı ılac sayesınde regl oluyorum reglı olmama daha 10 gun var canım en son 20 gun once regl olmustumbaska bır deyısle bende yumurtlama sıfır canım
tek tesellı o sanırım ınsalalh kurtulcaz butun kılolardan gulsencım
birgün yemek yiyeyim ertesi gün çok mutsuz hissediyorum kendimi dün baya kaçırdım sabah aynaya bakınca kendimden soğudum resmen ama yapıcam bende başarıcam kiloyu çok zor veriyorum ama ümidimi kaybetmiycem :)
birgün yemek yiyeyim ertesi gün çok mutsuz hissediyorum kendimi dün baya kaçırdım sabah aynaya bakınca kendimden soğudum resmen ama yapıcam bende başarıcam kiloyu çok zor veriyorum ama ümidimi kaybetmiycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?