Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gülşen şu bilgileri hemen yazabilir misin?
hedef kilo:
başlangıç kilon:
geçen cumaki veya şimdiki kilon:
boyun:

gülşen şu bilgileri hemen yazabilir misin?
hedef kilo:
başlangıç kilon:
geçen cumaki veya şimdiki kilon:
boyun:

gülşen bu aşağıdaki yazıyı kopyala , kullanıcı kontrol paneline gir , sol tarafta profili düzenle var onu tıkla , çizelge bölümü var , ona yapıştır bunu..
şimdiki kilonu aldım.
her cuma değiştirmen gerekiyor tickerını ki hem kaç kg verdiğini gör hem hevesin artsın.. ben tickerfactory den yaptım..

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wq189fz/weight.png

aynı benim durumdasın sende bende 65 kiloyum ve hedefimizde neredeyse aynı .inşallah 2-3 ayda toparlarız :)
canım hoşgeldin
çok sağol :)

Eki Görüntüle 467526 Eki Görüntüle 467527 Eki Görüntüle 467528 Eki Görüntüle 467529 Eki Görüntüle 467530 Eki Görüntüle 467531 Eki Görüntüle 467532 Eki Görüntüle 467533

bunlar da kulittanın avatarlarından.. sağ tık yapıp kaydedip avatar veya profil resmi yapabilirsiniz..

not: her an baktığımız için bence avatarın , altındaki rütbe yazısının motive edici olması çok önemli,sakın ümitsiz şeyler yazmayın,negatifi çağırmayın hep olumluyu çağırın..

yeni gelen arkadaşlarıma olumlama yapmalarını da öneririm..
zayıflama olumlaması yazarsanız googleda örnekler var.. sık sık tekrarlamanız gerekiyor en az 21 gün-1 ay.. beyin 21 günden sonra tekrarlaıklarınızı gerçekmiş gibi algılarmış.. ben bi tane yazayım:

Sağlığıma önem veriyorum.
Dengelenmiş bir hayat tarzım var.
Spor yapmaktan hoşlanırım.
Sağlıklı yemekler yemekten hoşlanırım.
Vücuduma saygı duyuyorum.
Diğer insanlar bana saygı duyuyor.
Sağlıklı kiloma ulaşıyorum. (hedef kilo) ... kilodayım, (hedef kilo) ... kiloda olduğum için şükürler olsun.
Enerjik bir insanım.
Ne yediğimin farkındayım.
Dengeli besleniyorum.
İnce görünüyorum.
İnce hissediyorum.
Kendimi ince hissettirecek yemekler yiyorum.
Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
Kilo vermek için iradem ve arzum var.
Sadece sağlıklı gıdalar yiyorum.

yaptım ama oldumu bilmiyorum canm..

olmuş canım, yarın da değiştiricez kilonda değişiklik olursa , ok?

avatar da kullan bence .. ve yazı yaz rütbenin oradaki yazı bölümüne motive edici seninle ilgili her ne varsa..

Son düzenleme:
bu arada gözün aydın,psikolojik 100 mesaj sınırını da aşmışsın, artık özel mesaj da atabilirsin herkese

olmuş canım, yarın da değiştiricez kilonda değişiklik olursa , ok?

avatar da kullan bence .. ve yazı yaz rütbenin oradaki yazı bölümüne motive edici seninle ilgili her ne varsa..

çoook teşekkür ederim canm tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorumm onu da değiştireyim:)

günaydın kızlarrrr:
son kahvaltımı yapmış bulunuyorummmm biraz cıslı oldu sanırım ama yarından sonra inş.. toparlanıcam veeee son aldığım 1.5 kiloyla beraber toplam 4 kilo vermeliyimm bayrama ama motivasyonum biraz düşük sıcaklardan sanırımm bide burdan uzak kalmak yaramıyo bana herhalde:26: 75 olmuşum:18::18:

....RAMAZANI ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN C.H BU AYIN NURUNDAN FEYZİNDEN İSTİFADE ETMEYİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.....

Bu akşam ilk teravihimizi kılıcaz terafih namazının hergününe ayrı bir sevap var kızlar bu gece kılanın sevabı ise....kul ve hayvan hakkı hariç anasından doğduğu gibi temizlenir bütün günahlarından kurtulur

2. gece teravih kılmanın sevabı ise eğer iman üzere öldülerse anne babası vefat edenlerin günahlarını mağfiret ediyor c.h

işte böyle hergeceye ayrı sevap var arzu ederseniz yazarım size gün gün o yüzden kılmaya gayret gösterelim

çok teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama elimde değil hala kızgınım eşime hala bağırıp çağırıp içimidökesim var ona ama uzatmakta istemiyorum kavga büyüdükçe büyür böylede kendi kendimi yiyorum şimdi ona tekrar konuyu açsam daha kötü olur uzarda uzar böylede içim içimiyiyorumsporda şuan yapamam karnımçok kötü ağrıyo bir iki lokma bişey yiyip ağrı kesici içip yatıcam temizlik yapıcaktım bugün kaldı sabaha kadar uyumadım 1 saatlik uykuylayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…