gülşen şu bilgileri hemen yazabilir misin?aaa çok sevinirim canıım spor bir ara yapıyordum ama bıraktım normalde de günde 40 dakika yürüyorum işe giderken servise bindiğim mesafe 20 dk lık bir yol akşamda aynı şekilde günde 3 lt içerim ekmek felanda yemem ama basenlerim çok çok fazlaa(
hepımız zaman zaman bunu yasıuoruz canım uzulme yanlız deılsın bu konuda ben 90 lardayken aynaya bıle bakamazdım dusun artık
Camım sen menülerini paylaşıyormuydun :26:
gülşen şu bilgileri hemen yazabilir misin?aaa çok sevinirim canıım spor bir ara yapıyordum ama bıraktım normalde de günde 40 dakika yürüyorum işe giderken servise bindiğim mesafe 20 dk lık bir yol akşamda aynı şekilde günde 3 lt içerim ekmek felanda yemem ama basenlerim çok çok fazlaa(
gülşen şu bilgileri hemen yazabilir misin?
hedef kilo:
başlangıç kilon:
geçen cumaki veya şimdiki kilon:
boyun:
aynı benim durumdasın sende bende 65 kiloyum ve hedefimizde neredeyse aynı .inşallah 2-3 ayda toparlarız :)günaydınnn kızlarr nasılsınız ? diyet felan kalmadı bende dün fena halde kaçırdım aynaya bile bakmak istemiyorum artık yaa ramazan için yapılan listeyi aldım ramazanda ve sonrasında çok dikkat etmem lazım 68 kilodan 54 kiloya düşmem lazımm nasıl yapıcam bilmiyorumm((
çok sağol :)canım hoşgeldin
hayır paylaşmadım hiç yeni katıldım zaten bir kaç hafta oldu tatile gittim kaçırdım felan o yüzden yazamadım.
gülşen bu aşağıdaki yazıyı kopyala , kullanıcı kontrol paneline gir , sol tarafta profili düzenle var onu tıkla , çizelge bölümü var , ona yapıştır bunu..
şimdiki kilonu aldım.
her cuma değiştirmen gerekiyor tickerını ki hem kaç kg verdiğini gör hem hevesin artsın.. ben tickerfactory den yaptım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wq189fz/weight.png
yaptım ama oldumu bilmiyorum canm..
aynı benim durumdasın sende bende 65 kiloyum ve hedefimizde neredeyse aynı .inşallah 2-3 ayda toparlarız :)
çok sağol :)
olmuş canım, yarın da değiştiricez kilonda değişiklik olursa , ok?
avatar da kullan bence .. ve yazı yaz rütbenin oradaki yazı bölümüne motive edici seninle ilgili her ne varsa..
Tamam canım hergün menünü bizimle paylaş oldumu hem motive olmuş olursun....
canım hoşgeldin
month noldu canım , üzme kendini bu kadar.. intihar falan hiç yakışmamış yazına bile.. canım benim hiç ağlama,reglden kaynaklanıyor olabilir, bir de havalar da melankolik bu ara,eşin de tuz biber olmuş belli ki.. dünya derdi için hayata küsmeye değmez,inadına güleceksin,takma kafana boşverrrr..
dua et.. bol bol dua et..
moral motivasyon aradığın zaman ahmet şerif izgören videoları izle canım youtubeda,kafan dağılır biraz..
spor yap, sporda terlerken negatif etkileri de atıyorsun üzerinden, hayata olumlu bakmanı sağlar,bu da kanıtlanmış bir gerçek..
gülşen günaydın tatlım.. 68 den 54 e 14 kg ne kadar zamanda düşünüyorsun?eğer kısa vadede ise haftada 5 gün spor ve sıkı beslenme düzeniyle verirsin. ilk kilo vermeye başlasan o zaman daha da azimlenir çorap söküğü gibi kilo verirsin sağlıklı olmak kaydıyla tabii güzel beslenirsen..
spor yapıyr muydun? yapmıyorsan leslie sansone , callanetics , zumba vs gibi sporlarla hemen başla canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?