Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama elimde değil hala kızgınım eşime hala bağırıp çağırıp içimidökesim var ona ama uzatmakta istemiyorum kavga büyüdükçe büyür böylede kendi kendimi yiyorum şimdi ona tekrar konuyu açsam daha kötü olur uzarda uzar böylede içim içimiyiyorumsporda şuan yapamam karnımçok kötü ağrıyo bir iki lokma bişey yiyip ağrı kesici içip yatıcam temizlik yapıcaktım bugün kaldı sabaha kadar uyumadım 1 saatlik uykuylayım

biraz uyu dinlen bence canım, ramazan için iyice uykusuz kalıyor insan, kendini toparla bugün

sağolcnm doğru diyosun ama morel bozukluğuyla insanın aklına geliyo malesef( oğlum için dünyayı bile yakarım onu asla kolsuz kanatsız anasız bırakmam..dua hep okuyorum zaten cnm bugünde çok kötüyüm ve morelim çok bozuk ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum birazdan bişeyler yiyp ağrı kesici içip yatıcam kafamı toplamam lazım acayip başımağrıyo gözlerim acıyo uykusuzluktan ve ağlamakta ancak uyursam kafamı toplarım bütün gece kafa takmaktan düşünmekten uyuyamadım sabaha kadar

biraz uyu dinlen bence canım, ramazan için iyice uykusuz kalıyor insan, kendini toparla bugün

evet cnm şimdi gidecem bişeyler yiycemmidem ağrıyo sabah karnım açtı vermidon içtim midemi ağrıttı çok kötü zar zor uyutucam kendimi yoksa daha kötü olurum düşündükçe kafayı sıyırırım yoksa psikiyatristlik olurum yoksa

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız çok iyisiniz içimi bi tek size dökebiliyorum sizleri çok seviyorum sayenizde bunuda atlatıcam insallah

Çok memnun oluruz canım terafiden önce yazarsan daha iyi olur en azından okuduktan sonra dahada hevesleniriz allah razı olsun arkadaşım...

herkese hayirli günlerrr

dünkü menum

yürüyüs

Kahvalti
2 dilim ekmk, 4 zeytin, yumurta, domates/salatalik, 2kk peynir, yesillik
yesilcay

Ara
müsli
yürüyüs

Ögle
3 köfte, 3 kasik yagsiz makarna

Ara
yok

Aksam
balik
uzun yürüyüs

Ara
2 kaysi kurusu
yesilcay, 1 bardak taze sklmis portakal suyu
Lesslie sansone ile yürüyüs prgrami

gün boyunca 3 büyük bardak Su (suyu fazla icemiyorum )

Canım menün güzel ama suyu daha fazla içmelisin en az 3 litre içmeye çalış canım unutmaki yağlarımızı idrarla atıyoruz kendi zorla bıraz...birde akşam yemeğinden sonra hiç birşey yeme su ve çay çeşitleri onlarda şekersiz iç olurmu....

Son düzenleme:

tamam canim... caylarda seker kesinlikle kullanmiyorum ama iste suyu cok az iciyorum
hic yoktan 1 litre bari icebilsem, bugün icmeye calisicam ama insllh

çoook teşekkür ederim canm tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorumm onu da değiştireyim:)

gülşencim avatar da , kullanıcı kontrol panelinde solda avatar bölümü var onu tıklıyorsun , orada yükle olacak, buradan kaydettiğin veya başka avatarlardan birini yükle değişikliği kaydet yap..

pinktomato...canım sayende avatar yaptım kendime nasıl olmuşşşşş teşekkür ederim bu arada paylaştığın için

güle güle kullan canımm

dinlenmişsindir umarım

tamam canim... caylarda seker kesinlikle kullanmiyorum ama iste suyu cok az iciyorum
hic yoktan 1 litre bari icebilsem, bugün icmeye calisicam ama insllh

canım bi arkadaş her yere post-it'lerle su iç diye kocaman yazıp yapıştırmıştı evinde, görünce çok gülmüştüm ama çok işe yarıyordu onda.. minik pet şişelere su doldur ramazanda iftardan sonra içersin hem kaç şişe içip ne kadar su tükettiğini de hesaplarsın

çook sağol canım sanırım avatarıda yaptımm:)

ILKnurcum ya bısı sorcam kıbrıt kutusu buyuklugunde ıkı dılım karpuzun bu dıette ara ogun olarak yenmesınde mahsur varmı puanı 3 bıle deıldır

gamzecim herkes istediqi qibi beslenmekte serbest canım...ben listeyi asarım isteyen uygular...senin listeni beqenmedim derken sen belirlerdin demedim...normal öqünlerden derleyip iftara ve sahura uygulayamazsın...şuan listeni tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan iftarda çorba olmadan ana yemeqe geçilmesi bu son derece yanlış...hatırladıqım kadarıyla ekmekte vardı...gün boyu aç olan midemiz zaten su ve çorbayla hemen doyuyor ve tıkanıyoruz....salata ayran ana yemek vs..derken zaten fazla fazla yemiş oluyoruz... bnm vaktim olmadıqı için listenin yanlış olan yerlerini tek tek sıralayamadım...birde hangi konuda olursa olsun benim burda yazdıklarım kendi düşüncelerim deqil...ben çok sıkı saqlık takipçisiyim...kiloyla ilgili bütün proqramları izliyorum su miktarının bünyeyle hiç ilgisi yok kışın 3 yazın 4 litre içilmesi gerektiqini uzmanlar söylüyor..ha sen 2 litre içersin bu senin tercihin...
bana neden bu tarzda bir mesaj yazdıqınıda anlamış deqilim...ben kimseyi hiçbirşey için zorlamam...bilqilerimi paylaşır herkesin iradesine bırakırım...
teşekkür ederim canım evimi toparladım..sadece ütüm kaldı..portmantoda gelince rahatlıyorum inşallahh...
senacım çok beğendim ramazan listesini umarım iradelerimize hakim olabilir uygulayabiliriz. Malum davetler
davetlerde mümkün oldukça yemeklerinizi kendiniz koyun tabaqınıza...buda önemli bir ayrıntıdır..çünkü ev sahibi her zaman fazla koyar...
cnm teşekkür ederiz liste çok güzel zaten su ve çorbayla tıkanır fazla yiyemeyiz heralde insallah
evet canım sıcakta bir yandan suyla doyuyor insan...
bende size eşlik edebilirmiyim . isterseniz bilgilerimide vereyim kilom 65 bu pazartesi bi daha tartılmadım boyumda 1.64 .şu 75 gün içinde 55 kiloya düşmeliyim .nolurrr yardım edin banada :)
hoşgeldin canım hayırdır düqün falanmı var..
alışkanlıklarımızdan vazgeçemezsek kilo veremeyiz cnm...fedakarlık şart
canım böyle yanlış şeyleri kafandan çıakr..Allahın verdiqi canı biz alamayız..hayat hepimiz için inişli çıkışlı...bende geçen gün tartıştım eşimle...hepimiz tartışıyoruz...sakin ve sabırlı olmalıyız canım...

tatlım çok güzel paylaşımlar bunlar...devamını bekliyoruz

merhaba arkadaşlarr
2 gündür eşimin tansiyonu yüksek..daha önce böyle bişey yaşamamıştık...düşürmeye çalıştık düşmedi...doktora gitmeyede ikna edemedim...sürekli yanındayım..topiqe bu yüzden giremedim..mutfaqa gitsem sesleniyor... bugün işe gidemedi sürekli yatıyor ve sürekli tansiyonunu ölçüyoruz...şuan için daha iyi ama hala tansiyonu oynuyor..dualarınıza ihtiyacımız var...
bu akşam mübarek ay teşrif ediyor...Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki birkez daha erdik bu aya..akşama teravih var ve mükafatları çok fazla...hepimiz için hayırlara vesile olur inşallahhh...

Son düzenleme:

evet cnm 2 saat uyuduk oğlumla beraber biraz daha iyiyim cnm

herkese hayırlı günler bi kaç gündür yoğunluktan giremedim sadece okuyup çıktım bi yandan kızım bi yandan ramazan telaşı anca oldu...
rabbimize şükürler olsun ki bizi bir kez daha ramazan ayına uluaştırdı herkese hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ederimm
alacım RABBİM eşine acil şifalar sağlık sıhhat versinnn

ablacim yok ya o liste oyle uzerinde dusunerek hazirlanmis bi sey degildi zaten,oylesine o tarz 5-6 tane liste gecirdim elimdem hatta esime de gonderdim hangisini yapsam filan diye. dukan isvec diyeti muzaffer kushan filan baktim sirayla hepsine. daha o zaman sen paylasmamistin listeni onu beklerken yani.
neyse ben uzatmayacagim, insan mesajlarda sesinin tonunu veremiyor yaziya. uzmanlar oyle demistir kesin ve bu da dogrudur ve tv izleyen herkes de bunlari ogrenebilir.
ama benim bunyem icin uygun degil iste ben rahatsiz oluyorum, karnim sisiyor ve bobreklerime zarar verdigini dusunuyorum. sen beni zorladin da demedim iste ben de kendim ici dogru buldugum seyi soyluyorum. neyse size hayirli Ramazan lar, sanirim evdeki yogunluk ve ustune esinin tansiyonu falan biraz seni gerdi bu aralar.
yoksa ben kimseyi uzmek ya da sinirlendirmak istemedim. neyse hadi gorusuruz Allaha emanet olun.

gamzem konuyu pek anlamadım ama seni de sena ablayı da çok seviyorum, nolur aramızda yanlış anlamalar olmasın.. :118:

yarın tartı günü fakat yarın bildirimleri nasıl yapacağız? diğer haftalar perşembe iftara 5dk kala tartılıp cuma yapıcaz anladığım kadarıyla..
ama yarın iftardan 5 dk önce tartılıp iftar sonrası mı yazalım buraya?çünkü sabah tartılırsak bayağı farkedebilir sahur nedeniyle :26:

bilemiyorum canim, ben bugun sabah tartildim, bi de yarin iftardan once tartilirim,
hangisi olcaksa onu yazarim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…