canım hoşgeldin
month noldu canım , üzme kendini bu kadar.. intihar falan hiç yakışmamış yazına bile.. canım benim hiç ağlama,reglden kaynaklanıyor olabilir, bir de havalar da melankolik bu ara,eşin de tuz biber olmuş belli ki.. dünya derdi için hayata küsmeye değmez,inadına güleceksin,takma kafana boşverrrr..
dua et.. bol bol dua et..
moral motivasyon aradığın zaman ahmet şerif izgören videoları izle canım youtubeda,kafan dağılır biraz..
spor yap, sporda terlerken negatif etkileri de atıyorsun üzerinden, hayata olumlu bakmanı sağlar,bu da kanıtlanmış bir gerçek..
gülşen günaydın tatlım.. 68 den 54 e 14 kg ne kadar zamanda düşünüyorsun?eğer kısa vadede ise haftada 5 gün spor ve sıkı beslenme düzeniyle verirsin. ilk kilo vermeye başlasan o zaman daha da azimlenir çorap söküğü gibi kilo verirsin sağlıklı olmak kaydıyla tabii güzel beslenirsen..
spor yapıyr muydun? yapmıyorsan leslie sansone , callanetics , zumba vs gibi sporlarla hemen başla canım..
çok teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama elimde değil hala kızgınım eşime hala bağırıp çağırıp içimidökesim var ona ama uzatmakta istemiyorum kavga büyüdükçe büyür böylede kendi kendimi yiyorum şimdi ona tekrar konuyu açsam daha kötü olur uzarda uzar böylede içim içimiyiyorumsporda şuan yapamam karnımçok kötü ağrıyo bir iki lokma bişey yiyip ağrı kesici içip yatıcam temizlik yapıcaktım bugün kaldı sabaha kadar uyumadım 1 saatlik uykuylayım
Canım eşinle aranızda me geçti bilmiyorum ama ölmeyi düşünmene çok kızdım çok üzüldüm...
Bak bitanem kendini bıraz toparla öyle olacak gibi değil dietime uyamadım ölcem kocamla kavga ettim ölcem ölünce herşey bitecekmi sanıyorsun mamtıklı düşün bırqz relax ol kafandan beyninden kötü düşünceleri at hergün aklına geldikce sürekli 7 defa ayetel kürsi nas felan oku günde en azından 1 yasin oku üzerindeki kötü düşünceleri atarsın hemde manevi açıdan rahata kavuşursun aklını başına topla kendinden ve evladından önemli jiç birşey yok arkadaşım bunu bil...
biraz uyu dinlen bence canım, ramazan için iyice uykusuz kalıyor insan, kendini toparla bugün
günaydın kızlarrrr:
son kahvaltımı yapmış bulunuyorummmm biraz cıslı oldu sanırım ama yarından sonra inş.. toparlanıcam veeee son aldığım 1.5 kiloyla beraber toplam 4 kilo vermeliyimm bayrama ama motivasyonum biraz düşük sıcaklardan sanırımm bide burdan uzak kalmak yaramıyo bana herhalde:26: 75 olmuşum:18::18:
....RAMAZANI ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN C.H BU AYIN NURUNDAN FEYZİNDEN İSTİFADE ETMEYİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.....
Bu akşam ilk teravihimizi kılıcaz terafih namazının hergününe ayrı bir sevap var kızlar bu gece kılanın sevabı ise....kul ve hayvan hakkı hariç anasından doğduğu gibi temizlenir bütün günahlarından kurtulur
2. gece teravih kılmanın sevabı ise eğer iman üzere öldülerse anne babası vefat edenlerin günahlarını mağfiret ediyor c.h
işte böyle hergeceye ayrı sevap var arzu ederseniz yazarım size gün gün o yüzden kılmaya gayret gösterelim
herkese hayirli günlerrr
dünkü menum
yürüyüs
Kahvalti
2 dilim ekmk, 4 zeytin, yumurta, domates/salatalik, 2kk peynir, yesillik
yesilcay
Ara
müsli
yürüyüs
Ögle
3 köfte, 3 kasik yagsiz makarna
Ara
yok
Aksam
balik
uzun yürüyüs
Ara
2 kaysi kurusu
yesilcay, 1 bardak taze sklmis portakal suyu
Lesslie sansone ile yürüyüs prgrami
gün boyunca 3 büyük bardak Su (suyu fazla icemiyorum)
Canım menün güzel ama suyu daha fazla içmelisin en az 3 litre içmeye çalış canım unutmaki yağlarımızı idrarla atıyoruz kendi zorla bıraz...birde akşam yemeğinden sonra hiç birşey yeme su ve çay çeşitleri onlarda şekersiz iç olurmu....
çoook teşekkür ederim canm tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorumm onu da değiştireyim:)
pinktomato...canım sayende avatar yaptım kendime nasıl olmuşşşşş teşekkür ederim bu arada paylaştığın için
çok teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama elimde değil hala kızgınım eşime hala bağırıp çağırıp içimidökesim var ona ama uzatmakta istemiyorum kavga büyüdükçe büyür böylede kendi kendimi yiyorum şimdi ona tekrar konuyu açsam daha kötü olur uzarda uzar böylede içim içimiyiyorumsporda şuan yapamam karnımçok kötü ağrıyo bir iki lokma bişey yiyip ağrı kesici içip yatıcam temizlik yapıcaktım bugün kaldı sabaha kadar uyumadım 1 saatlik uykuylayım
tamam canim... caylarda seker kesinlikle kullanmiyorum ama iste suyu cok az iciyorum
hic yoktan 1 litre bari icebilsem, bugün icmeye calisicam ama insllh
gülşencim avatar da , kullanıcı kontrol panelinde solda avatar bölümü var onu tıklıyorsun , orada yükle olacak, buradan kaydettiğin veya başka avatarlardan birini yükle değişikliği kaydet yap..
güle güle kullan canımm
dinlenmişsindir umarım
canım bi arkadaş her yere post-it'lerle su iç diye kocaman yazıp yapıştırmıştı evinde, görünce çok gülmüştüm ama çok işe yarıyordu onda.. minik pet şişelere su doldur ramazanda iftardan sonra içersin hem kaç şişe içip ne kadar su tükettiğini de hesaplarsın
ILKnurcum ya bısı sorcam kıbrıt kutusu buyuklugunde ıkı dılım karpuzun bu dıette ara ogun olarak yenmesınde mahsur varmı puanı 3 bıle deıldır
gamzecim herkes istediqi qibi beslenmekte serbest canım...ben listeyi asarım isteyen uygular...senin listeni beqenmedim derken sen belirlerdin demedim...normal öqünlerden derleyip iftara ve sahura uygulayamazsın...şuan listeni tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan iftarda çorba olmadan ana yemeqe geçilmesi bu son derece yanlış...hatırladıqım kadarıyla ekmekte vardı...gün boyu aç olan midemiz zaten su ve çorbayla hemen doyuyor ve tıkanıyoruz....salata ayran ana yemek vs..derken zaten fazla fazla yemiş oluyoruz... bnm vaktim olmadıqı için listenin yanlış olan yerlerini tek tek sıralayamadım...birde hangi konuda olursa olsun benim burda yazdıklarım kendi düşüncelerim deqil...ben çok sıkı saqlık takipçisiyim...kiloyla ilgili bütün proqramları izliyorum su miktarının bünyeyle hiç ilgisi yok kışın 3 yazın 4 litre içilmesi gerektiqini uzmanlar söylüyor..ha sen 2 litre içersin bu senin tercihin...ablacim ellerine saglik bu liste gayet guzel olmus biraz sert ama olsun :)
sizler de uygulayacak misiniz?
sen bayramdan sonra baslicam dedigin icin soruyorum,
bir de simdi bu liste ramazanda kilo almamak icin mi vermek icin mi?:26:
benim hazirladgm listeyi begenmedin ama onu ben kafamdan uydurmadim ki,
muzaffer kushan in listesindeki ogle yemeklerini sahur ve aksam a boldum o kadar.
orda patates makarna yazan gunleri de degistirerek uygulamayi dusunmustum zaten.
neyse liste onemli degildir, herkes neye alistiysa o ona en dogru ve en guzel geliyor.
ben simdiye kadarki kilolarimi senin sayende verdim abla uzerimde hakkin buyuk,
ama herkesin kendine gore dogrulari ve yanlislari var iste.
mesela sen 3.5 litre su icilmeli diyorsun, benim doktor arkadasim da bunun benim bunyemde biri icin cok oldugunu soyluyor.
bi sekilde kendimize uygun olan bilgiyi suzup alip uygulamaya baslamaliyiz.
ay neyse cenem dustu. hadi bakalim. ins ramazanda da zayiflamaya devam..
teşekkür ederim canım evimi toparladım..sadece ütüm kaldı..portmantoda gelince rahatlıyorum inşallahh...guanAYdın kızcelerımmmm topıgınızın demırbası actı dukkanı
nasılsınız kızlar arzucum ramazan oncesı herseyını bıtırdın sayılır canım gule gule oturrr
dunku menum
sabah
1 dılım uno lıght denge ekmek
yarım domates
salatalık
zeytın
lor peynırı
ara
acur ve cevız
ogle
ızgara kofte
domates+sogan +yesıl bıber yarımsar adet
1 bardak ayran
ara
2 adet kırmızı erık ve kıbrıt kutusu buyuklugunde karpus ( karpuzu ıstemedım ama yardımcı ablamız cokk ısrar ettıı kıramadım)
aksam
hazır kızarmıs tavuk bı parca
1 bardak dıet kola
3 lt su
davetlerde mümkün oldukça yemeklerinizi kendiniz koyun tabaqınıza...buda önemli bir ayrıntıdır..çünkü ev sahibi her zaman fazla koyar...senacım çok beğendim ramazan listesini umarım iradelerimize hakim olabilir uygulayabiliriz. Malum davetler
evet canım sıcakta bir yandan suyla doyuyor insan...cnm teşekkür ederiz liste çok güzel zaten su ve çorbayla tıkanır fazla yiyemeyiz heralde insallah
hoşgeldin canım hayırdır düqün falanmı var..bende size eşlik edebilirmiyim . isterseniz bilgilerimide vereyim kilom 65 bu pazartesi bi daha tartılmadım boyumda 1.64 .şu 75 gün içinde 55 kiloya düşmeliyim .nolurrr yardım edin banada :)
alışkanlıklarımızdan vazgeçemezsek kilo veremeyiz cnm...fedakarlık şartselam kızlar bugun ancak girebildim yogun birgundu malum ramazan geliyo diye annem temi,zlige basladı bugun hep temizlik yaptık çok yoruldum akşamda alış veriş derken yeni zaman buldum senacım raamzan diyeti guzel ama benim vazgeçilmezim olan iki şey var bi ramazan pişmaniyesi ikinde ramazan kakesi ofss ben napacam ya ben iftarda yemek yemem sadece simit yerdim öyleki çok severdim şimdi naparım bilmem neyse bugunki menumude yazıym sabah 11:00 1 bardak limonlu zencefil içtim 1 tane domates biber peynir iki dilim kepek ekmegi ara yok temizlik yaptık yemek yemeye zaman yokdu akşam saat 20:00de bulgur pilavı kucuk bi tabak ve 2 litreye yakın su
canım böyle yanlış şeyleri kafandan çıakr..Allahın verdiqi canı biz alamayız..hayat hepimiz için inişli çıkışlı...bende geçen gün tartıştım eşimle...hepimiz tartışıyoruz...sakin ve sabırlı olmalıyız canım...bugünkü menüm;
500ml su
sabah:2 dilim ekmek,çok az peynir,3 zeytin,domates,salatalık,3 bardak şekersiz çay,3 çay k.,nutella
ara:5-6 badem
aksam:1 kepçe yayla çorbası,1 kepçe patates yemeği
3lt su,2 fincan form çayı,2 fincan yeşil çay etimek tatlısıda yapmıştım ama yemedim yarın kahvaltıda yiycem
kızlar morelim çok bozuk eşimle çok kötü kavga ettik bu aksam sonradan özür diledi gönlümü aldı ama ne fayda hala kızgınım gözlerim ağlamaktan acıyo kıpkırmızı oldu canım çok sıkkın yasamaktan bile soğudum şuan bile ağlıyorum uyku tutmuyo uyuyamıyorum oğlum olmasaydı intihar bile ederdim o derece bu gece bana uyku haram insallah yarın düzelir unuturum bide üstüneregli oldum karnımda ağrıyo psikolojim alt üst oldu sinirlerim çok bozuk
günaydın kızlarrrr:
son kahvaltımı yapmış bulunuyorummmm biraz cıslı oldu sanırım ama yarından sonra inş.. toparlanıcam veeee son aldığım 1.5 kiloyla beraber toplam 4 kilo vermeliyimm bayrama ama motivasyonum biraz düşük sıcaklardan sanırımm bide burdan uzak kalmak yaramıyo bana herhalde:26: 75 olmuşum:18::18:
....RAMAZANI ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN C.H BU AYIN NURUNDAN FEYZİNDEN İSTİFADE ETMEYİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.....
Bu akşam ilk teravihimizi kılıcaz terafih namazının hergününe ayrı bir sevap var kızlar bu gece kılanın sevabı ise....kul ve hayvan hakkı hariç anasından doğduğu gibi temizlenir bütün günahlarından kurtulur
2. gece teravih kılmanın sevabı ise eğer iman üzere öldülerse anne babası vefat edenlerin günahlarını mağfiret ediyor c.h
işte böyle hergeceye ayrı sevap var arzu ederseniz yazarım size gün gün o yüzden kılmaya gayret gösterelim
gülşencim avatar da , kullanıcı kontrol panelinde solda avatar bölümü var onu tıklıyorsun , orada yükle olacak, buradan kaydettiğin veya başka avatarlardan birini yükle değişikliği kaydet yap..
güle güle kullan canımm
dinlenmişsindir umarım
canım bi arkadaş her yere post-it'lerle su iç diye kocaman yazıp yapıştırmıştı evinde, görünce çok gülmüştüm ama çok işe yarıyordu onda.. minik pet şişelere su doldur ramazanda iftardan sonra içersin hem kaç şişe içip ne kadar su tükettiğini de hesaplarsın
gamzecim herkes istediqi qibi beslenmekte serbest canım...ben listeyi asarım isteyen uygular...senin listeni beqenmedim derken sen belirlerdin demedim...normal öqünlerden derleyip iftara ve sahura uygulayamazsın...şuan listeni tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan iftarda çorba olmadan ana yemeqe geçilmesi bu son derece yanlış...hatırladıqım kadarıyla ekmekte vardı...gün boyu aç olan midemiz zaten su ve çorbayla hemen doyuyor ve tıkanıyoruz....salata ayran ana yemek vs..derken zaten fazla fazla yemiş oluyoruz... bnm vaktim olmadıqı için listenin yanlış olan yerlerini tek tek sıralayamadım...birde hangi konuda olursa olsun benim burda yazdıklarım kendi düşüncelerim deqil...ben çok sıkı saqlık takipçisiyim...kiloyla ilgili bütün proqramları izliyorum su miktarının bünyeyle hiç ilgisi yok kışın 3 yazın 4 litre içilmesi gerektiqini uzmanlar söylüyor..ha sen 2 litre içersin bu senin tercihin...
bana neden bu tarzda bir mesaj yazdıqınıda anlamış deqilim...ben kimseyi hiçbirşey için zorlamam...bilqilerimi paylaşır herkesin iradesine bırakırım..
gamzem konuyu pek anlamadım ama seni de sena ablayı da çok seviyorum, nolur aramızda yanlış anlamalar olmasın..:118:
yarın tartı günü fakat yarın bildirimleri nasıl yapacağız? diğer haftalar perşembe iftara 5dk kala tartılıp cuma yapıcaz anladığım kadarıyla..
ama yarın iftardan 5 dk önce tartılıp iftar sonrası mı yazalım buraya?çünkü sabah tartılırsak bayağı farkedebilir sahur nedeniyle :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?