gamzecim herkes istediqi qibi beslenmekte serbest canım...ben listeyi asarım isteyen uygular...senin listeni beqenmedim derken sen belirlerdin demedim...normal öqünlerden derleyip iftara ve sahura uygulayamazsın...şuan listeni tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan iftarda çorba olmadan ana yemeqe geçilmesi bu son derece yanlış...hatırladıqım kadarıyla ekmekte vardı...gün boyu aç olan midemiz zaten su ve çorbayla hemen doyuyor ve tıkanıyoruz....salata ayran ana yemek vs..derken zaten fazla fazla yemiş oluyoruz... bnm vaktim olmadıqı için listenin yanlış olan yerlerini tek tek sıralayamadım...birde hangi konuda olursa olsun benim burda yazdıklarım kendi düşüncelerim deqil...ben çok sıkı saqlık takipçisiyim...kiloyla ilgili bütün proqramları izliyorum su miktarının bünyeyle hiç ilgisi yok kışın 3 yazın 4 litre içilmesi gerektiqini uzmanlar söylüyor..ha sen 2 litre içersin bu senin tercihin...
bana neden bu tarzda bir mesaj yazdıqınıda anlamış deqilim...ben kimseyi hiçbirşey için zorlamam...bilqilerimi paylaşır herkesin iradesine bırakırım...
teşekkür ederim canım evimi toparladım..sadece ütüm kaldı..portmantoda gelince rahatlıyorum inşallahh...
davetlerde mümkün oldukça yemeklerinizi kendiniz koyun tabaqınıza...buda önemli bir ayrıntıdır..çünkü ev sahibi her zaman fazla koyar...
evet canım sıcakta bir yandan suyla doyuyor insan...
hoşgeldin canım hayırdır düqün falanmı var..
alışkanlıklarımızdan vazgeçemezsek kilo veremeyiz cnm...fedakarlık şart
canım böyle yanlış şeyleri kafandan çıakr..Allahın verdiqi canı biz alamayız..hayat hepimiz için inişli çıkışlı...bende geçen gün tartıştım eşimle...hepimiz tartışıyoruz...sakin ve sabırlı olmalıyız canım...
tatlım çok güzel paylaşımlar bunlar...devamını bekliyoruz
Selam kızlar bugunki menum sabah bir bardak limonlu su 2 dilim kepek ekmegi ve peynir ara yok öglen sonrasıda çok az pilav ve akşamda bişey yemedim bugun nedense hiç bişey yemedim akşamda bol bol su içtim ya şu kilo çizelgesini yapamadım gitti ya ne cahil oldum aslında bişeyi bi defada yapan ben bunu yapamadım gitti senaaaa yardım et yaa sena ben 73de kaldım halaa delircemm 2 haftadır aynı kilodayım
canım bi arkadaş her yere post-it'lerle su iç diye kocaman yazıp yapıştırmıştı evinde, görünce çok gülmüştüm ama çok işe yarıyordu onda.. minik pet şişelere su doldur ramazanda iftardan sonra içersin hem kaç şişe içip ne kadar su tükettiğini de hesaplarsın
teşekkür ederim tatlımherkese hayırlı günler bi kaç gündür yoğunluktan giremedim sadece okuyup çıktım bi yandan kızım bi yandan ramazan telaşı anca oldu...
rabbimize şükürler olsun ki bizi bir kez daha ramazan ayına uluaştırdı herkese hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ederimm
alacım RABBİM eşine acil şifalar sağlık sıhhat versinnn
canım bu haftalık cuma iftardan önce tartılıp bildirim yapalım haftaya düzeltirizgamzem konuyu pek anlamadım ama seni de sena ablayı da çok seviyorum, nolur aramızda yanlış anlamalar olmasın..:118:
yarın tartı günü fakat yarın bildirimleri nasıl yapacağız? diğer haftalar perşembe iftara 5dk kala tartılıp cuma yapıcaz anladığım kadarıyla..
ama yarın iftardan 5 dk önce tartılıp iftar sonrası mı yazalım buraya?çünkü sabah tartılırsak bayağı farkedebilir sahur nedeniyle :26:
tatlım menün hiç olmamış çok düzensiz beslenmişsin...öqün atlarsan kilo veremezsin cnm...pilavda yemiyelim sebze yada ızgara tercih edelimSelam kızlar bugunki menum sabah bir bardak limonlu su 2 dilim kepek ekmegi ve peynir ara yok öglen sonrasıda çok az pilav ve akşamda bişey yemedim bugun nedense hiç bişey yemedim akşamda bol bol su içtim ya şu kilo çizelgesini yapamadım gitti ya ne cahil oldum aslında bişeyi bi defada yapan ben bunu yapamadım gitti senaaaa yardım et yaa sena ben 73de kaldım halaa delircemm 2 haftadır aynı kilodayım
dunku menumm
yürüyüs, kosu
Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi, 1kk peynir, domates salatalik yesillik
yesil cay
Ara
müsli
Ögle
tavuk sote, 2 kasik pilav
Ara
yogurt
sekersiz kahve
Aksam
1 kase corba
gün boyunca 1,5 litre su
45 dk yüzme
30 dk yürüyüs
Allahtan geçmişe şöyle bi göz attım yoksa klasik listeyi ekleyip rezil olurdumRAMAZAN LİSTEMİZ ARKADAŞLAR...
SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...
iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su
ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..
şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...
misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...
ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin kardeşlerim...
hayırlı sahurlar kızlarr bir kez daha mübarek ayımız cümlemize hayırlar getirsin
sahur
yarım litre su
2 dilim ruşeymli ekmekten kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
peynir
erik suyu
yarım litre su...
kızlar sahurumu tamamladım ama ruşeymli ekmeqin dilimleri bence çok büyük...1 dilim yesek daha iyi olucak...birde erik vs..suyu bize kilo aldırır...normal bitki çayımızı içmemiz gerekiyor...yani bnm sahur yemeqi hiç olmadı...
ilknur canımmm nasılsın
merhaba arkadaşlarr
2 gündür eşimin tansiyonu yüksek..daha önce böyle bişey yaşamamıştık...düşürmeye çalıştık düşmedi...doktora gitmeyede ikna edemedim...sürekli yanındayım..topiqe bu yüzden giremedim..mutfaqa gitsem sesleniyor... bugün işe gidemedi sürekli yatıyor ve sürekli tansiyonunu ölçüyoruz...şuan için daha iyi ama hala tansiyonu oynuyor..dualarınıza ihtiyacımız var...
bu akşam mübarek ay teşrif ediyor...Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki birkez daha erdik bu aya..akşama teravih var ve mükafatları çok fazla...hepimiz için hayırlara vesile olur inşallahhh...
tatlım eqer sıkıntı olucaksa süt ayran yoqurt gibi alternatiflerimiz var...yeşilçey normalde iştah kapatır tokluk hissi verir...ama bu bünyeden bünyeye deqişir...şekersiz olmak kaydıyla istediqin içeceqi içebilirsin cnmCanım öncwlikle çok gwçmiş olsun rabbim eşinin tez zamanda şifasını versin seni çok iyi anlıyorum benim eşimdede yüksek tansiyon var doktor takip dedi rabbim şu mubarek günde cümlesinin hastasına şifalar versin içleri sırada bizlerin hastalarona şifaar versin amin...
Arzum şimdi biz yeşilçay vs içersek bizi çok susatmazmı mesela ben yeşilçay içince daha çoö su içmek istiyorum ağzımın içinde bi kuruluk oluyor....
amin canım çok teşekkür ederimablacım çook geçmiş olsun rabbim şu güzel günlerde şifasını versin..
KIZLR herkeze hayırlı ramazanlarrr
arzucum bıtırmıs sayılırsın mubarek ay oncesı herseyını gozun aydın canım. esıne cok uzuldum bu arada ama lutfen doktora goturmeye ıkna et saglık bu asla şakaya gelmezhelekı tansıyon sorunu
dunku menum
sabah
1 adet kayısı
40 dk sonra
yarım domates
ceyrek sımıt
kasar loru
zeytın
yumurta
ara
1 adet kayısı
ogle
cok cok az tavuk doner sade ( gene bulantm vardı cok az yedım)
yarım domates
yarım bardak ayran
ara
2 kobrıt kutusu buyuklugunde karpuz
aksam
borulce haslaması ve 5 -6 kasık borulce yemegı( cokkk severım )
yarım domates
1 kasık yogurt
3 lt suu
haftanın ılk bıldırımıde benden kızcelerrrr
Kilo bildirimi
başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:80,300
bu hafta: 79,800
giden 0,50
toplam giden: 9,100
boy:1.68
hedef: 70
beden: 42 ama bollastı
hayirli cumalar arkadaslar :)
veeeeeeeeeeeeeeeeee artık 7 lı rakamlara merhaba demek cokkkkk guzelll bı duyguuuuuuu cokkk mutluyummmmkımse tutmasın artık benııııııııııııııııııııııı 1 haftada verdıgım kılo 500 gr az belkı ama 7 lı rakamları gorudugum ıcın cokkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?