Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam kızlar bugunki menum sabah bir bardak limonlu su 2 dilim kepek ekmegi ve peynir ara yok öglen sonrasıda çok az pilav ve akşamda bişey yemedim bugun nedense hiç bişey yemedim akşamda bol bol su içtim ya şu kilo çizelgesini yapamadım gitti ya ne cahil oldum aslında bişeyi bi defada yapan ben bunu yapamadım gitti senaaaa yardım et yaa sena ben 73de kaldım halaa delircemm 2 haftadır aynı kilodayım

teşekkür ederim cnm şimdi çok daha iyiyim az önce parktan geldik eşim ve oğlumla gittik bende oradakispor aletlerinle azcık yaptım karnım ağrısı hafifledi dolerex içtim iyi geldi yarın oruç tutamıycam reglimden dolayı çok istiyodum tutmayı çok heyecanlanmıştım eşim tutucak sahura kalkıcam allah yardım etsin günler çok uzun

canim cok az yemissin, wc ye cikabiliyor musun peki?
belki az yedgn icin vucut depolamaya gecmistir, ondan kilo veremiyosundur.

kilo cizelgesi icin

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:

hmm iyi fikirmis
kocaman bir bardak birde sise suyum var 1,5 litrelik.. gözümün önünde bulunduruyorum aklima geldikcede cay gibi icmeye basladim

dunku menumm

yürüyüs, kosu

Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi, 1kk peynir, domates salatalik yesillik
yesil cay

Ara
müsli

Ögle
tavuk sote, 2 kasik pilav

Ara
yogurt
sekersiz kahve

Aksam
1 kase corba

gün boyunca 1,5 litre su
45 dk yüzme
30 dk yürüyüs

teşekkür ederim tatlım
canım bu haftalık cuma iftardan önce tartılıp bildirim yapalım haftaya düzeltiriz
tatlım menün hiç olmamış çok düzensiz beslenmişsin...öqün atlarsan kilo veremezsin cnm...pilavda yemiyelim sebze yada ızgara tercih edelim

tatlım müsli ara öqün olarak kullanılamaz çünkü tam bir öqün içerir...onun dışında pilav yememeliydin..tavuk sotenin yanında 1 duble ayran süper olurdu...su miktarında çok az cnm..en az 3 litre su içmelisin

hayırlı sahurlar kızlarr bir kez daha mübarek ayımız cümlemize hayırlar getirsin

sahur

yarım litre su
2 dilim ruşeymli ekmekten kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
peynir
erik suyu
yarım litre su...

kızlar sahurumu tamamladım ama ruşeymli ekmeqin dilimleri bence çok büyük...1 dilim yesek daha iyi olucak...birde erik vs..suyu bize kilo aldırır...normal bitki çayımızı içmemiz gerekiyor...yani bnm sahur yemeqi hiç olmadı...

lilyyyy naber quuu
inşallah son sayfayı okursun nickini altta görünce selam vermek istedim...
hadi kaçtım ben hayırlı sabahlar herkese

selamlar arkadaşlar
geçen hafta hastane kontrolüm vardı 3 gündür de ara ara giriyorum ama en fazla 5dk kalıp çıkıyordum
dr kontrolüm çok şükür iyi geçti
tabii aile ziyaretleri vs bi de sıcak... inanın mahvoldum
bugun Ramazan-ı Şerif'in ilk günü, Rabbim oruçlarınızı kabul etsin, dualarınızı bu mübarek günler hirmetine kabul etsin,ayrıca hayırlı Cumalar diliyorum
listemizi ve kilo bildirimiyle ilgili yazımızı da ekliyim inşallah
sevgiler...

Allahtan geçmişe şöyle bi göz attım yoksa klasik listeyi ekleyip rezil olurdum

kızlaaaarrrrr

hepinizin ramazan ayı mübarek olsun çok şükür kavuştuk bu senede allah seneye kavuşturmayı nasip etsin allahım tuttuğumuz oruçları kabul etsin

giremiyorum artık biliyorum kızıyosunuz bana ama işyerinde net yasaklandı :) evdede anca işlere yetişebiliyorum bilgisayarın yanına bile uğrayamıyorum uğrasam da hemen maillere bakıp çıkıyorum anneme yüklenmek istemiyorum fazla zaten kızın peşinde koşturacam diye yoruluyor bugün sahurda gireyim dedim diyetse yalan oldu hatta kilo bile aldım vermek için haftalarca uğraştım ama 1 haftada geri geldi bana ama ramazanla tekrar başladım inş irademe sahip olabilirim

sahur menüme gelince

1 tane yumurta
2 dilim ekmek
zeytin
domates
biber
salatalık
3 bardakda çay vee 1,5 litre su

şimdilik benden bu kadar canlarım
hepinizi çok özledim

Canım öncwlikle çok gwçmiş olsun rabbim eşinin tez zamanda şifasını versin seni çok iyi anlıyorum benim eşimdede yüksek tansiyon var doktor takip dedi rabbim şu mubarek günde cümlesinin hastasına şifalar versin içleri sırada bizlerin hastalarona şifaar versin amin...

Arzum şimdi biz yeşilçay vs içersek bizi çok susatmazmı mesela ben yeşilçay içince daha çoö su içmek istiyorum ağzımın içinde bi kuruluk oluyor....

haticem ben çıkıyorum çok uykum geldi sabahdır uyumadım gözlerim kapanıyor..

Kızlar ramazanımız hayırlara vesile olsun hepimizin oruçları kabul olsun inşallah hayırlı ramazanlar hayırlı sabahlar öpüyprum hepinizi...

ablacım çook geçmiş olsun rabbim şu güzel günlerde şifasını versin..

herkese hayırlı ramazanlar şükürler olsun ki rabbim bu sene de bu mübarek aya erdirmeyi nasip etti.hayırlara vesile olsun, rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin.HAYIRLI CUMALAR..

KIZLR herkeze hayırlı ramazanlarrr

arzucum bıtırmıs sayılırsın mubarek ay oncesı herseyını gozun aydın canım. esıne cok uzuldum bu arada ama lutfen doktora goturmeye ıkna et saglık bu asla şakaya gelmez helekı tansıyon sorunu

dunku menum

sabah
1 adet kayısı

40 dk sonra

yarım domates
ceyrek sımıt
kasar loru
zeytın
yumurta

ara

1 adet kayısı

ogle

cok cok az tavuk doner sade ( gene bulantm vardı cok az yedım)
yarım domates
yarım bardak ayran

ara
2 kobrıt kutusu buyuklugunde karpuz

aksam
borulce haslaması ve 5 -6 kasık borulce yemegı( cokkk severım )
yarım domates
1 kasık yogurt

3 lt suu

haftanın ılk bıldırımıde benden kızcelerrrr

Kilo bildirimi

başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:80,300
bu hafta: 79,800
giden 0,50
toplam giden: 9,100
boy:1.68
hedef: 70
beden: 42 ama bollastı

hayirli cumalar arkadaslar :)

veeeeeeeeeeeeeeeeee artık 7 lı rakamlara merhaba demek cokkkkk guzelll bı duyguuuuuuu cokkk mutluyummmm kımse tutmasın artık benııııııııııııııııııııııı 1 haftada verdıgım kılo 500 gr az belkı ama 7 lı rakamları gorudugum ıcın cokkk mutluyum

tatlım eqer sıkıntı olucaksa süt ayran yoqurt gibi alternatiflerimiz var...yeşilçey normalde iştah kapatır tokluk hissi verir...ama bu bünyeden bünyeye deqişir...şekersiz olmak kaydıyla istediqin içeceqi içebilirsin cnm
ilknurcum eşim doktora gitmiyor...bütün sülale ikna etmeye çalıştık yok gitmiyor... bu sabah yine 14e yakındı yinede işe gitti...bugün orucunda etkisi olucak hemen başı döne reşimin..Rabbim bütün hastalara şifa versin..amin...
ablacım çook geçmiş olsun rabbim şu güzel günlerde şifasını versin..
amin canım çok teşekkür ederim

melekcim en azından evi toparladım..dün sözde portmanto gelecekti bizimde akşam proqramımız vardı...iptal ettik ama yine sözlerinde durup getirmediler...bugün bir ihtimal...bende bugün az buçuk ütü yapıyım diyorum...aslında koltukları yıkamam lazım ama hafta sonu herkes evde olucka diye pazartesiye erteledim...salıdan itibarende davetlerime başlıcam Allahın izniyle...
sen nasılsın canım ne var ne yok...sahur nasıl geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…