Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Hayırlı Ramzanlar Hayırlı cumalar kızlarr Rabbim hakkıyla bu mübarek ayı ihya edebilmeyi cümlemize nasip etsin...
kızlar akşam teravihe giden oldumu...biz kızımla gittik hoca baya aqır kıldırdı geçen yıl çok güzle kıldırıyordu..eve gelince eşime söyledim diyanet işleri başkanı açıklama yapmış aqır kıldırın diye...giden varsa bilgi verebilirmi heryerdemi aqır kıldıryorlar acaba :26:

Son düzenleme:
Herkese hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar,

Başlangıç:74 kg
geçen hafta:68,700
bu hafta:68,400
giden: 300 gr
gelen: yook
toplam giden: 5,600 gr
boy:1,63
hedef:65-60

spor: bu hafta sadece bir sabah yürüyüş yapabildim o da 45 dk filandı

beden:40-42

selam çıtır hatunlar nasılsınız bakalımmmm

Ramazanı şerifleriniz hayırlı olsunnn hep beraber nice ramazanlaraa ben maalesef oruçlu değilim Allah affetsin :2:

siz verin kilocukları gelsin banaaa

Kızlar tebrikler...
Meleğim artık 7li rakamları gördün ja gerisi çorap söküğü gibi gidecek

Yada papatya rezene felanmı alsam zaten içtiğim bir bardak çay canım ben zaten normaldede çayı hep şekersiz içerim şekerli çay içemiyorum tadını bozuyor sanki çayın..
Bugün erkendwn fırına gidip t.buğday ekmeği almalıyım inşallah fırın çıkarıyordur ramazan gelince fırın t.buğday çıkarmıyor...

canım bu haftalık cuma iftardan önce tartılıp bildirim yapalım haftaya düzeltiriz

o zaman akşam yapacağız bildirimi ok ablacım..

hadi gözün aydın melekciğim,yeni hanelerin de dibini gör 6lara geç inş..

hayırlı ramazanlar kızçeler,
Allah oruçlarımızı kabul etsin, bu güzel ayda tüm dualarımız kabul olsun inşallah..

ARZUCUM portmantoya sasırdım desem yalan olur o yalancılardan bu beklenırdı zaten artık bu mubarek gunde ya sabır demek lazımm. ben ıyı sayılırım canım sıkıntım gectı allaha sukur . canım sahura kalkamadım ınsallah yarın kalkacagım sende bırak artık koltuk falanda dınlen bıraz canım oruclu oruclu bu sıcakta ıs falan yapma artık

Kızlar tebrikler...
Meleğim artık 7li rakamları gördün ja gerisi çorap söküğü gibi gidecek

ılknurum guzelımm haklısın seytanın bacagını krıdım artık bencede arkası gelırrrr darısı herkezın basına canım

o zaman akşam yapacağız bildirimi ok ablacım..

hadi gözün aydın melekciğim,yeni hanelerin de dibini gör 6lara geç inş..

sebnemcım sorma 7 ler hayaldı oldu 6 lar ımkansız gelıyor ama bakalım bole gıderse neden olmasın demııı

yaa bu bendede oluyor, yesilcay icince ağzımın içinde bi kuruluk oluyor nedense :26:

slm kızlar bu hafta sadece 100grmcık vermişim bu sabah tartılmayı unuttum dün sabah tartılmıştım bide regli olduğum içinde tartıda doğru rakamı çıkmayabilir haftaya bakalım bitince ödem gidince ne kadar çıkıcam (ödemin gitmesiiçinde haftaya kadar bol bol yeşil çay içicem)şu 65in bacağını bi kırabilsem hep takılıp kalıyorum yahu

başlangıç:66.7
geçen hafta:65.2
bu hafta:65.1
giden:100gr
toplam giden:1,5 kilo
boy:165
hedef:59

slm kızlar bu hafta sadece 100grmcık vermişim bu sabah tartılmayı unuttum dün sabah tartılmıştım bide regli olduğum içinde tartıda doğru rakam çıkmayabilir haftaya bakalım bitince ödem gidince ne kadar çıkıcam (ödemin gitmesi içinde haftaya kadar bol bol yeşil çay içicem)şu 65in bacağını bi kırabilsem hep takılıp kalıyorum yahu

başlangıç:66.7
geçen hafta:65.2
bu hafta:65.1
giden:100gr
toplam giden:1,5 kilo
boy:165
hedef:59

canlarim herkese hayirli cumalar hayirli ramazanlar Allah hpimizin oruclarini kabul eder amin. herkese saygi ve sevgiler özlemisim herkesi insallah aksama gecmisi falan okurum

canım klima olduqu için çok zorlanmadan yaparım düşündüqün için teşekkürler bitanem
yaa bu bendede oluyor, yesilcay icince ağzımın içinde bi kuruluk oluyor nedense :26:
hmmm... o zaman farklı alternatifler deneyebilisiniz....süt ayran vs... yeşilçayın uruk bir tadı olsada beni hiç susatmadı..özellikle açaili yeşilçayı çok seviyorum..o burukluk onda olmuyor...isterseniz bir deneyin ...
kızlar kilo çizelhgesi yaptım oldumu acaba ofsss ingilizce yazıyo ondan yapamadım sanırım

tatlım verilen linkte açıkça anlatılıyor olması lazım...yada kkdan farklı adreslerden arat..belki daha ayrıntılı yazanı vardır..

canlarim herkese hayirli cumalar hayirli ramazanlar Allah hpimizin oruclarini kabul eder amin. herkese saygi ve sevgiler özlemisim herkesi insallah aksama gecmisi falan okurum

elifcim hoşgeldin canım bizde seni özledik...sahuru yapınca girelim en iyisi...hemen uykusu gelmiyor insanın bir kere uyanınca...hasret gidermiş oluruz quuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…