haftanın ılk bıldırımıde benden kızcelerrrr
Kilo bildirimi
başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:80,300
bu hafta: 79,800
giden 0,50
toplam giden: 9,100
boy:1.68
hedef: 70
beden: 42 ama bollastı
hayirli cumalar arkadaslar :)
veeeeeeeeeeeeeeeeee artık 7 lı rakamlara merhaba demek cokkkkk guzelll bı duyguuuuuuu cokkk mutluyummmmkımse tutmasın artık benııııııııııııııııııııııı 1 haftada verdıgım kılo 500 gr az belkı ama 7 lı rakamları gorudugum ıcın cokkk mutluyum
Herkese hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar,
Başlangıç:74 kg
geçen hafta:68,700
bu hafta:68,400
giden: 300 gr
gelen: yook
toplam giden: 5,600 gr
boy:1,63
hedef:65-60
spor: bu hafta sadece bir sabah yürüyüş yapabildim o da 45 dk filandı
beden:40-42
tatlım eqer sıkıntı olucaksa süt ayran yoqurt gibi alternatiflerimiz var...yeşilçey normalde iştah kapatır tokluk hissi verir...ama bu bünyeden bünyeye deqişir...şekersiz olmak kaydıyla istediqin içeceqi içebilirsin cnm
ilknurcum eşim doktora gitmiyor...bütün sülale ikna etmeye çalıştık yok gitmiyor... bu sabah yine 14e yakındı yinede işe gitti...bugün orucunda etkisi olucak hemen başı döne reşimin..Rabbim bütün hastalara şifa versin..amin...
amin canım çok teşekkür ederim
melekcim en azından evi toparladım..dün sözde portmanto gelecekti bizimde akşam proqramımız vardı...iptal ettik ama yine sözlerinde durup getirmediler...bugün bir ihtimal...bende bugün az buçuk ütü yapıyım diyorum...aslında koltukları yıkamam lazım ama hafta sonu herkes evde olucka diye pazartesiye erteledim...salıdan itibarende davetlerime başlıcam Allahın izniyle...
sen nasılsın canım ne var ne yok...sahur nasıl geçti...
canım bu haftalık cuma iftardan önce tartılıp bildirim yapalım haftaya düzeltiriz
haftanın ılk bıldırımıde benden kızcelerrrr
Kilo bildirimi
başlangıç: 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:80,300
bu hafta: 79,800
giden 0,50
toplam giden: 9,100
boy:1.68
hedef: 70
beden: 42 ama bollastı
hayirli cumalar arkadaslar :)
veeeeeeeeeeeeeeeeee artık 7 lı rakamlara merhaba demek cokkkkk guzelll bı duyguuuuuuu cokkk mutluyummmmkımse tutmasın artık benııııııııııııııııııııııı 1 haftada verdıgım kılo 500 gr az belkı ama 7 lı rakamları gorudugum ıcın cokkk mutluyum
tatlım eqer sıkıntı olucaksa süt ayran yoqurt gibi alternatiflerimiz var...yeşilçey normalde iştah kapatır tokluk hissi verir...ama bu bünyeden bünyeye deqişir...şekersiz olmak kaydıyla istediqin içeceqi içebilirsin cnm
ilknurcum eşim doktora gitmiyor...bütün sülale ikna etmeye çalıştık yok gitmiyor... bu sabah yine 14e yakındı yinede işe gitti...bugün orucunda etkisi olucak hemen başı döne reşimin..Rabbim bütün hastalara şifa versin..amin...
amin canım çok teşekkür ederim
melekcim en azından evi toparladım..dün sözde portmanto gelecekti bizimde akşam proqramımız vardı...iptal ettik ama yine sözlerinde durup getirmediler...bugün bir ihtimal...bende bugün az buçuk ütü yapıyım diyorum...aslında koltukları yıkamam lazım ama hafta sonu herkes evde olucka diye pazartesiye erteledim...salıdan itibarende davetlerime başlıcam Allahın izniyle...
sen nasılsın canım ne var ne yok...sahur nasıl geçti...
Kızlar tebrikler...
Meleğim artık 7li rakamları gördün ja gerisi çorap söküğü gibi gidecek
o zaman akşam yapacağız bildirimi ok ablacım..
hadi gözün aydın melekciğim,yeni hanelerin de dibini gör 6lara geç inş..
tatlım müsli ara öqün olarak kullanılamaz çünkü tam bir öqün içerir...onun dışında pilav yememeliydin..tavuk sotenin yanında 1 duble ayran süper olurdu...su miktarında çok az cnm..en az 3 litre su içmelisin
Canım öncwlikle çok gwçmiş olsun rabbim eşinin tez zamanda şifasını versin seni çok iyi anlıyorum benim eşimdede yüksek tansiyon var doktor takip dedi rabbim şu mubarek günde cümlesinin hastasına şifalar versin içleri sırada bizlerin hastalarona şifaar versin amin...
Arzum şimdi biz yeşilçay vs içersek bizi çok susatmazmı mesela ben yeşilçay içince daha çoö su içmek istiyorum ağzımın içinde bi kuruluk oluyor....
wccye çıkamıyorucanim cok az yemissin, wc ye cikabiliyor musun peki?
belki az yedgn icin vucut depolamaya gecmistir, ondan kilo veremiyosundur.
kilo cizelgesi icin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
canım klima olduqu için çok zorlanmadan yaparım düşündüqün için teşekkürler bitanemARZUCUM portmantoya sasırdım desem yalan olur o yalancılardan bu beklenırdı zatenartık bu mubarek gunde ya sabır demek lazımm. ben ıyı sayılırım canım sıkıntım gectı allaha sukur . canım sahura kalkamadım ınsallah yarın kalkacagım sende bırak artık koltuk falanda dınlen bıraz canım oruclu oruclu bu sıcakta ıs falan yapma artık
ılknurum guzelımm haklısın seytanın bacagını krıdım artık bencede arkası gelırrrrdarısı herkezın basına canım
sebnemcım sorma 7 ler hayaldı oldu 6 lar ımkansız gelıyor ama bakalım bole gıderse neden olmasın demııı
hmmm... o zaman farklı alternatifler deneyebilisiniz....süt ayran vs... yeşilçayın uruk bir tadı olsada beni hiç susatmadı..özellikle açaili yeşilçayı çok seviyorum..o burukluk onda olmuyor...isterseniz bir deneyin ...yaa bu bendede oluyor, yesilcay icince ağzımın içinde bi kuruluk oluyor nedense :26:
kızlar kilo çizelhgesi yaptım oldumu acaba ofsss ingilizce yazıyo ondan yapamadım sanırım
canlarim herkese hayirli cumalar hayirli ramazanlar Allah hpimizin oruclarini kabul eder amin. herkese saygi ve sevgiler özlemisim herkesi insallah aksama gecmisi falan okurum
elifcim hoşgeldin canım bizde seni özledik...sahuru yapınca girelim en iyisi...hemen uykusu gelmiyor insanın bir kere uyanınca...hasret gidermiş oluruz quuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?