- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
yaa bu bendede oluyor, yesilcay icince ağzımın içinde bi kuruluk oluyor nedense :26:
sebnemcım sorma 7 ler hayaldı oldu 6 lar ımkansız gelıyor ama bakalım bole gıderse neden olmasın demııı
wccye çıkamıyoru
m canım kilo çizelgesini yapamıyorum baktım ama anlamadım o adrese
ben şimdi tartıldım iftara geç kalmadan yazayım.. iştahım çok kapalıydı son zamanlarda,kendini belli etti tartıda..
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :- (regldim bildirim yapmamıştım)
bu hafta:59.2 kg
giden/gelen: -
toplam giden : 18.8 kg
Hedef : 56 kg
boy : 1.63
beden : 40
spor : 1 kez 3 mil leslie başka yok
sağol canım hoşgeldin topiğimize.. ben son 5 ayı yoğun olmak üzere toplam 18 ayda verdim.beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama benim dönüm noktam haftada 5-6 gün Leslie Sansone walk away the pounds 3 miles yapmamla oldu, tavsiye ederim..
canım 38-40 beden giyiyorum benim doğum göbeğim ve göğüs bedenim büyük olduğu için üst beden daha geniş oluyor.
canım benim bildirimime bak aynı sırada bildirimi yapıyoruz cumaları liste için
sağol canım hoşgeldin topiğimize.. ben son 5 ayı yoğun olmak üzere toplam 18 ayda verdim.beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama benim dönüm noktam haftada 5-6 gün Leslie Sansone walk away the pounds 3 miles yapmamla oldu, tavsiye ederim..slm canim cok guzel kilo vermissin nekadar surede verdin ve arti baska birsey yaptinmi saglikli beslenmeden baska bide beden 40 diyor kilona göre fazla degilmi
kizlar bu topik de kilo bildirimi varmi her cuma bide liste yapiyomu sena abla ?????
Evet canım o zaman dqja fazla su içiyorum aslında benim için daha iyi oluyordu ama artık oruç tutuyoruz akşam iftardan sonra artık içeriz sahurdada deyişik bitki çayları açaili yeşilçayı çok merak ettim ...
sena abla yeni topik kurmussun hayirli olsun beni hatirlandinmi gecen sene 70-79 topigin deydim baya kilo vermistim ama malesef bu sene yeniden aldim bu kilolari ve yardiminiza ihtiyacim bana bi el atin yahuuuuu lutfeeeeeeeeeeennnnnn mutsuuzummm bölye olmak istemiyorum
liste yi kim yapiyor özel mesajlami gönderriyoruz yoksa burdan mi kopyaliyor ????
evet bende merak ettimm.. aynen oyle yapariz cnm bnm
selam hosgeldin ben tanidim seni bende aranizdaydim o zamanlar
liste yi kim yapiyor özel mesajlami gönderriyoruz yoksa burdan mi kopyaliyor ????
serpi buraya yapıyoruz canım bildirimleri,özele yapmıyoruz..
serpi nickini hatırladım ama ebru ben seni hatırlayamadım oradan,aynı dönemde girmedik herhalde
hosbulduk canimevet bende seni hatirladim nasilsin iyisindir umarim
serpi buraya yapıyoruz canım bildirimleri,özele yapmıyoruz..
serpi nickini hatırladım ama ebru ben seni hatırlayamadım oradan,aynı dönemde girmedik herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?