Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yaa bu bendede oluyor, yesilcay icince ağzımın içinde bi kuruluk oluyor nedense :26:

Evet canım o zaman dqja fazla su içiyorum aslında benim için daha iyi oluyordu ama artık oruç tutuyoruz akşam iftardan sonra artık içeriz sahurdada deyişik bitki çayları açaili yeşilçayı çok merak ettim ...

vee sahur menum

1.5 haslanmis yumurta (kayisi kivaminda)
1 cay bard ceviz/badem
2 kk peynir
1/2 domates
8 zeytin
1 cay kasigi bal (wc icin)
4 kuru kayisi

2 bardak cay
1/2 litre su

sebnemcım sorma 7 ler hayaldı oldu 6 lar ımkansız gelıyor ama bakalım bole gıderse neden olmasın demııı

meleğim sen azimle devam et, Allah'ın izniyle 6ları da görürsün..

wccye çıkamıyoru

m canım kilo çizelgesini yapamıyorum baktım ama anlamadım o adrese

süslücük adın neydi unuttummm,ben sana yardımcı olayım canım çizelge konusunda hemen online mısın?
dur bildirimine bakayım eğer bilgilerin tamsa hemen yaparım sana

hadi kızlar , ben mutfağa kaçar ..
Allah kabul etsin şimdiden..
bu arada 1000 mesaj tamamlamışım vay be ne çabuk geçmiş zaman

slm hanımlar herkese hayırlı iftarlar şimdiden
çok sıcak olmasına ramen rahat bi gün geçirdik hamdolsun klimalar sayesinde vee az önce tartı beni 75 gösterdiiiii
2 kilo almışım hangi ara aldıysam artık

iftar menüm
ayranaşı çorbası
karpuz vee kavun
azcık pidenin tadına bakarım artık

sonrasında 1 dilim tatlı biliyorsunuzdur ama 2 paket kremşantiyi 1 bardak sütle çırpıp içine ufak doğranmış 6 adet halley karıştırıyorum sitreçlediğim kalıba koyup donduruyorum 1 dilim kalorisi çok olmaz herhalde :30benim şekerim çok düşük yemesem duramam artık en hafiflerini tercih edicem

arzuuuuuu ne yaptın işlerini toparladınmı canım hiç göremiyorum seni online gerçi bende giremiyorum

sena abla yeni topik kurmussun hayirli olsun beni hatirlandinmi gecen sene 70-79 topigin deydim baya kilo vermistim ama malesef bu sene yeniden aldim bu kilolari ve yardiminiza ihtiyacim bana bi el atin yahuuuuu lutfeeeeeeeeeeennnnnn mutsuuzummm bölye olmak istemiyorum

ben şimdi tartıldım iftara geç kalmadan yazayım.. iştahım çok kapalıydı son zamanlarda,kendini belli etti tartıda..

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :- (regldim bildirim yapmamıştım)
bu hafta:59.2 kg
giden/gelen: -
toplam giden : 18.8 kg
Hedef : 56 kg
boy : 1.63
beden : 40
spor : 1 kez 3 mil leslie başka yok

slm canim cok guzel kilo vermissin nekadar surede verdin ve arti baska birsey yaptinmi saglikli beslenmeden baska bide beden 40 diyor kilona göre fazla degilmi

liste yi kim yapiyor özel mesajlami gönderriyoruz yoksa burdan mi kopyaliyor ????

slm canim cok guzel kilo vermissin nekadar surede verdin ve arti baska birsey yaptinmi saglikli beslenmeden baska bide beden 40 diyor kilona göre fazla degilmi
sağol canım hoşgeldin topiğimize.. ben son 5 ayı yoğun olmak üzere toplam 18 ayda verdim.beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama benim dönüm noktam haftada 5-6 gün Leslie Sansone walk away the pounds 3 miles yapmamla oldu, tavsiye ederim..
canım 38-40 beden giyiyorum benim doğum göbeğim ve göğüs bedenim büyük olduğu için üst beden daha geniş oluyor.

kizlar bu topik de kilo bildirimi varmi her cuma bide liste yapiyomu sena abla ?????

canım benim bildirimime bak aynı sırada bildirimi yapıyoruz cumaları liste için

evet bende merak ettimm.. aynen oyle yapariz cnm bnm

selam hosgeldin ben tanidim seni bende aranizdaydim o zamanlar

liste yi kim yapiyor özel mesajlami gönderriyoruz yoksa burdan mi kopyaliyor ????

serpi buraya yapıyoruz canım bildirimleri,özele yapmıyoruz..

serpi nickini hatırladım ama ebru ben seni hatırlayamadım oradan,aynı dönemde girmedik herhalde

serpi nickini hatırladım ama ebru ben seni hatırlayamadım oradan,aynı dönemde girmedik herhalde

hmm evet bende seni hatirlayamadim.. evt olabilir

hosbulduk canim evet bende seni hatirladim nasilsin iyisindir umarim

iyiyimm saol sanirim siz iftari actinizzz benim daha 45 dakikam var
acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…