Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hala gelmedi portmantooooooooooo:84::84::84::84:
amannn amannnn kimler gelmişşş hoşgeldin serpilcim unutulurmu kıss kk dostlukları
nasılsın bakalım..bir kayboldun bidaha haber alamadık senden..anlat bakalım neler yaptın bizsiz...
hatirlanmak ne kadar guzel bir duyguymus böyle cok sevindim beni hatirladiginiza bende seni hatiirliyorum galiba

galibamı

Son düzenleme:
ayy fenalık geldi artık....portmantoyu hala getirmediler...dün akşam 5 te getireceklerdi getirmediler..proqramım vardı iptal edip akşama kadar bekledim...eşim geçte olsa getirin dedi yine getirmediler sabah getiririz dediler...sabahta gelen giden olmayınca tel açtım..2de ordayız dediler...akşam 5 oldu eşim işten geldi hala ortada yoklar....eşim aradı çıkıyoruz abi dediler...saatler geçti ama gelmediler...napıyo bunlar dalgamı geçiyorlar yaaaa yarın son şansları..getirdiler getirdiler yoksa iptal edicem... aqır 2 kelime edip teli yüzlerine kapatıcam..kabak tadı verdi artık..yalancı çobandan beter oldular... sarpa sardı artık...iyiki kuruş para vermedim..bütün ipler bnm elimde..

adet olucam diye ödüm kopuyoo 25 dk kaldi iftara insllh su 25 dk icinde adet olmam :18::18::18:
bugün yarin olmam lazim ama hadi bakalim

başlangıç: 69.80
geçen hafta:--- 3gün oluyor baslayali
bu hafta: 69.20
giden: 0.60
boy:165
hedef:59

Son düzenleme:

hosbulduk ablacim iyim allah sukur yine dombili kus olup geldim yaniniza evet kayipoldum valla ben bile bulamadim bidaha kendimi ev is cocuk koca derken ben bile bu genc yasimda kayip ettim kendimi ablacim hala bir ev alma hayalinin pesinde kosuyoruz bir turlu kendimize göre müsatakil bir ev bulamadik evet tam on kilo aldim geri esim yine agzini acmaya basladi yavas yavas dun senin etin budun mu genisledi yine dedi moralim bozuldu ramazan ayida basladi iyice kilo almak istemiyorum oyuzden yardiminiza ihtiyacim var

kaç aydırn yapıyosun canım 78den 59 oldun

canim galiba dedigime alinma sakin emin degilim ondan dedim

yok be canım niye alınayım,aklıma bile gelmedi bir buraya bir makyaj konularına cevap yazarken unutuyorum bazen nerede kalmıştım cevaplara diye..

kaç aydırn yapıyosun canım 78den 59 oldun

canım son 5 ay yoğun olmak üzere 18 aylık bir süreç..

dedigini ayunen yaptım bitanem ama olmadı formata uygun degil filan yazıları çıktı

diyet grupları bölümünün sabit konularında da var oraya da bakabilirsin bir kere yaptın mı alışırsın zaten

bak ebru da ne güzel anlatmış.. eğer olmuyorsa bu hafta da yaparım ben sana

bu arada menumu yazmayi unutmusum adet olunca kafam döndü

dünkü menum
sahuru cok abarttim ama cok actim dayanamadim :26:

Sahur
3 dilim cavdar ekmegi, 1 catal nutella/recel, yumurta, 1kk peynir, domates/kornison tursu
2 b. cay
1 lire su

Iftar
3 kasik pilav, 2 kepce sebze yemegi
suana kadar 1 fincan yesil cay, yarim lire su, 3 biskuvi

yarim saat egzersiz hareketleri

Son düzenleme:

yanı bence varya artık kesın olarak agzına gelenı soyleyıp ıptal etmelısın arzucum benım bıle sınırım zıpladı pes yanı bak o zaman nasıl 30 dk da kapında

hekkeze gunaydın mutlu hafta sonlarıııı

dunku menum
sabah
1 dılım uno lıght denge
yumurta
yarım domates
yarım salatalık
zeytın
lor peynırı

ara
2 adet cevuz

ogle
5 kasık borulce yemegı
yarım domates
yarım salatalık

ara
cevız 2 adet

aksam

sahanda yumurta
3 kucuk kanat tavadada yaptım
yarım domates
1 kucuk kase cacık

ara
40 gr lıght dondurma

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…