hala gelmedi portmantooooooooooo:84::84::84::84:slm hanımlar herkese hayırlı iftarlar şimdiden
çok sıcak olmasına ramen rahat bi gün geçirdik hamdolsun klimalar sayesinde vee az önce tartı beni 75 gösterdiiiii
2 kilo almışım hangi ara aldıysam artık
iftar menüm
ayranaşı çorbası
karpuz vee kavun
azcık pidenin tadına bakarım artık
sonrasında 1 dilim tatlıbiliyorsunuzdur ama 2 paket kremşantiyi 1 bardak sütle çırpıp içine ufak doğranmış 6 adet halley karıştırıyorum sitreçlediğim kalıba koyup donduruyorum 1 dilim kalorisi çok olmaz herhalde :30benim şekerim çok düşük yemesem duramam artık en hafiflerini tercih edicem
arzuuuuuu ne yaptın işlerini toparladınmı canım hiç göremiyorum seni online gerçi bende giremiyorum
amannn amannnn kimler gelmişşş hoşgeldin serpilcim
sena abla yeni topik kurmussun hayirli olsun beni hatirlandinmi gecen sene 70-79 topigin deydim baya kilo vermistim ama malesef bu sene yeniden aldim bu kilolari ve yardiminiza ihtiyacim bana bi el atin yahuuuuu lutfeeeeeeeeeeennnnnn mutsuuzummm bölye olmak istemiyorum
hatirlanmak ne kadar guzel bir duyguymus böyle cok sevindim beni hatirladiginiza bende seni hatiirliyorum galiba
hala gelmedi portmantooooooooooo:84::84::84::84:
amannn amannnn kimler gelmişşş hoşgeldin serpilcimunutulurmu kıss kk dostlukları
nasılsın bakalım..bir kayboldun bidaha haber alamadık senden..anlat bakalım neler yaptın bizsiz...
galibamı
ve adet oldum offffffffffffffffffff
hatirlanmak ne kadar guzel bir duyguymus böyle cok sevindim beni hatirladiginiza bende seni hatiirliyorum galiba
ayyyyyyyy canim orucunu acdinmiydi bari
yok canim yaaa 15 dk kaldiydii.. zaten belliydi gelecegi bugün yarin ama son 15dk öncede yapilirmi bu bana yaaaa
neyse saglik olsun canim biraz kötü olmus gerci :26:
kaç aydırn yapıyosun canım 78den 59 oldunben şimdi tartıldım iftara geç kalmadan yazayım.. iştahım çok kapalıydı son zamanlarda,kendini belli etti tartıda..
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :- (regldim bildirim yapmamıştım)
bu hafta:59.2 kg
giden/gelen: -
toplam giden : 18.8 kg
Hedef : 56 kg
boy : 1.63
beden : 40
spor : 1 kez 3 mil leslie başka yok
süslü prenses, aşağıdaki satırı kopyala canım , kullanıcı kontrol paneline gir,solda profili düzenle var, oraya gir, aşağı doğru çizelge diye bir bölüm var , oraya bu satırı yapıştır , değişikliği kaydet..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wYCmTDP/weight.png
dedigini ayunen yaptım bitanem ama olmadı formata uygun degil filan yazıları çıktı
canim galiba dedigime alinma sakin emin degilim ondan dedim
kaç aydırn yapıyosun canım 78den 59 oldun
dedigini ayunen yaptım bitanem ama olmadı formata uygun degil filan yazıları çıktı
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
canim burdan cizelgeni yapabilirsin
en son asamaya gelince
alttaki ilk kutucuktaki sadece 2. http ile baslayan png ile biten kismini sadece kopyalayip yapistiriyorsun
:26:
ayy fenalık geldi artık....portmantoyu hala getirmediler...dün akşam 5 te getireceklerdi getirmediler..proqramım vardı iptal edip akşama kadar bekledim...eşim geçte olsa getirin dedi yine getirmediler sabah getiririz dediler...sabahta gelen giden olmayınca tel açtım..2de ordayız dediler...akşam 5 oldu eşim işten geldi hala ortada yoklar....eşim aradı çıkıyoruz abi dediler...saatler geçti ama gelmediler...napıyo bunlar dalgamı geçiyorlar yaaaayarın son şansları..getirdiler getirdiler yoksa iptal edicem... aqır 2 kelime edip teli yüzlerine kapatıcam..kabak tadı verdi artık..yalancı çobandan beter oldular... sarpa sardı artık...iyiki kuruş para vermedim..bütün ipler bnm elimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?