- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
kızlar 5 ayda 36 kg diye bir başlık var hiç incelediniz mi? 9 bitkili çaydan bahsediyorlar yapan var mı bizden?
canım ev konusunda hakkınızda en hayırlı olan çıksın karşınıza...zor şeyler bilirim...Allah gönlünüze göre versin cnm... eşine gelince tıka kulaklarını..ama ramazandan çok fazla bişey bekleme...dikkat edebildiqin kadar et ama asıl bayramdan sonra çok dikkatli bri şekilde devam edicez cnm...ve aldıqımız bütün kiloları geri vericezhosbulduk ablacim iyim allah sukur yine dombili kus olup geldim yaniniza evet kayipoldum valla ben bile bulamadim bidaha kendimi ev is cocuk koca derken ben bile bu genc yasimda kayip ettim kendimi ablacim hala bir ev alma hayalinin pesinde kosuyoruz bir turlu kendimize göre müsatakil bir ev bulamadik evet tam on kilo aldim geri esim yine agzini acmaya basladi yavas yavas dun senin etin budun mu genisledi yine dedi moralim bozuldu ramazan ayida basladi iyice kilo almak istemiyorum oyuzden yardiminiza ihtiyacim var
hadi bakalım bol iradeler cnmbaslangic: 73,8
gecen hafta: bugun basladim
gelen/giden: --
boy: 1,62
hedef:65
canım gayet kaçamaklı bir menü olmuş...ilk akşam olduqu için es geçiyorum ama sana bir uyarıda daha bulunucam...nutelleda hınzır yaqı tesbit edildi ve bu marka bundna dolayı tvde deşifre edildi...bilqin olsun canım...bu arada menumu yazmayi unutmusum adet olunca kafam döndü
dünkü menum
sahuru cok abarttim ama cok actim dayanamadim :26:
Sahur
3 dilim cavdar ekmegi, 1 catal nutella/recel, yumurta, 1kk peynir, domates/kornison tursu
2 b. cay
1 lire su
Iftar
3 kasik pilav, 2 kepce sebze yemegi
suana kadar 1 fincan yesil cay, yarim lire su, 3 biskuvi
yarim saat egzersiz hareketleri
melekcim bugün kurulum yapıldı canım..ama tabii eksiklerle...aynayı unutmuşlar bu seferdeyanı bence varya artık kesın olarak agzına gelenı soyleyıp ıptal etmelısın arzucum benım bıle sınırım zıpladı pes yanıbak o zaman nasıl 30 dk da kapında
ayselim ne diyim tatlım sana yaa...akşam bnm eşimde inat gibi tatlı alıp gelmiş...yemicem dedim ama kutuyu açınca olan oldu... neyse yine dikkat edebildiqimiz kadar edelim en az hasarla kapatalım mübarek ayı..inşallah kilo olmaz Rabbim yardım eder...bayramdan sonra telafi edicez cnm merak etme :34günaydınnn
ben bi türlü toparlanamıyorummmm kızlarr yardımmm edin banaaa tatlıya hiç dayanamıyorummm sahurda bal olmazsa doymuyorumm
reglimde yakın bugün yarın ondanmı anlamıyorumm yaa
kızlar 5 ayda 36 kg diye bir başlık var hiç incelediniz mi? 9 bitkili çaydan bahsediyorlar yapan var mı bizden?
canım gayet kaçamaklı bir menü olmuş...ilk akşam olduqu için es geçiyorum ama sana bir uyarıda daha bulunucam...nutelleda hınzır yaqı tesbit edildi ve bu marka bundna dolayı tvde deşifre edildi...bilqin olsun canım...
aman Allahim igrenc bisey bu :120:
choco duo benim yedigim nutella degil ama belki TR'de yoktur diye nutella yazdim
sagol bilgilendirdigin icin nutella almayi düsünüyodum esim cok severrr almam artik
bu arada menum kötü oldu ama adet olunca seker cikolata yagli seyler falan ne varsa canim cekiyo iste
kızlar selamm
portmantom geldi şükürler olsun güzel olmuş çok beqendim...daha iyileri sizlerin olsun inşallahh...
neden bilmiyorum çok açlık hissediyorum bugün..ve miqrenim tetikledi...
sanırım sahuru fazla kaçırınca daha çok acıkılıyor...az yediqimde hiç acıkmıyorum....bu kadar acıkmamda miqreni tetikledi...akşama kadar çoqalmaz inşallah..yoksa kontrol altına almak zor oluyor...
evde işler bitmiyor birazdan elektrikçi yarında kartonpiyerci gelicek...ufak tefek yapıcakları şeyler var...bitsin artık evim bana kalsın...
şöyle boş kalıp sizlerle havadan sudan onlıne sohbetleri çok özledim...sanırım bayramdan sonraya kalıcak...iftarlar davetler teravihler derken zaman akıp gidiyor...dualarınızda unutmayın beni..sizleri çok seviyorumm
evet canım reql dönemlerimiz hepimizin böyle geçiyor...saldırıyoruz resmen...kışın 1 duble sıcak süte 1 çucuk tarçın ilaç gibi yetişiyordu...şimdi soquk sütle nasıl olur hiç denemedim...ama en azından bir kare bitter ve bir bardak süt içebilirsin cnm...
hayırlı akşamlar kızlar...
Bugün dışarı çıkmıştım alışverişe her zaman tartıldığım eczqnenin önünden geçtim tartılsammı tartılmasammı karar veremedim ama tartıldım ve 65 kilo çıktım yani benim ramazandan önce düzenli beslenmeye başlamam iyi oldu çünki kilo almıştım pantolon dar geliyordu baya şimdi gayet rahat oluyor çok sevindim...
Gamzem benim çizelgemi deyiğtirirmisin bıraz daha motive olayım... Şimdiden allah razı olsu arkadaşım....
kızlar selamm
portmantom geldi şükürler olsun güzel olmuş çok beqendim...daha iyileri sizlerin olsun inşallahh...
neden bilmiyorum çok açlık hissediyorum bugün..ve miqrenim tetikledi...
sanırım sahuru fazla kaçırınca daha çok acıkılıyor...az yediqimde hiç acıkmıyorum....bu kadar acıkmamda miqreni tetikledi...akşama kadar çoqalmaz inşallah..yoksa kontrol altına almak zor oluyor...
evde işler bitmiyor birazdan elektrikçi yarında kartonpiyerci gelicek...ufak tefek yapıcakları şeyler var...bitsin artık evim bana kalsın...
şöyle boş kalıp sizlerle havadan sudan onlıne sohbetleri çok özledim...sanırım bayramdan sonraya kalıcak...iftarlar davetler teravihler derken zaman akıp gidiyor...dualarınızda unutmayın beni..sizleri çok seviyorumm
waaawwww süpersiiinn
65i bende bi görebilsem cok cok mutlu olucam yaa...
Canım görüceksin inşallah cümleten istediğimiz kilolara geecez çıtır hatunlarım...
hayırlı akşamlar kızlar...
Bugün dışarı çıkmıştım alışverişe her zaman tartıldığım eczqnenin önünden geçtim tartılsammı tartılmasammı karar veremedim ama tartıldım ve 65 kilo çıktım yani benim ramazandan önce düzenli beslenmeye başlamam iyi oldu çünki kilo almıştım pantolon dar geliyordu baya şimdi gayet rahat oluyor çok sevindim...
Gamzem benim çizelgemi deyiğtirirmisin bıraz daha motive olayım... Şimdiden allah razı olsu arkadaşım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?