kızlar selamm
portmantom geldi şükürler olsun güzel olmuş çok beqendim...daha iyileri sizlerin olsun inşallahh...
neden bilmiyorum çok açlık hissediyorum bugün..ve miqrenim tetikledi...
sanırım sahuru fazla kaçırınca daha çok acıkılıyor...az yediqimde hiç acıkmıyorum....bu kadar acıkmamda miqreni tetikledi...akşama kadar çoqalmaz inşallah..yoksa kontrol altına almak zor oluyor...
evde işler bitmiyor birazdan elektrikçi yarında kartonpiyerci gelicek...ufak tefek yapıcakları şeyler var...bitsin artık evim bana kalsın...
şöyle boş kalıp sizlerle havadan sudan onlıne sohbetleri çok özledim...sanırım bayramdan sonraya kalıcak...iftarlar davetler teravihler derken zaman akıp gidiyor...dualarınızda unutmayın beni..sizleri çok seviyorumm
kızlar selamm
portmantom geldi şükürler olsun güzel olmuş çok beqendim...daha iyileri sizlerin olsun inşallahh...
neden bilmiyorum çok açlık hissediyorum bugün..ve miqrenim tetikledi...
sanırım sahuru fazla kaçırınca daha çok acıkılıyor...az yediqimde hiç acıkmıyorum....bu kadar acıkmamda miqreni tetikledi...akşama kadar çoqalmaz inşallah..yoksa kontrol altına almak zor oluyor...
evde işler bitmiyor birazdan elektrikçi yarında kartonpiyerci gelicek...ufak tefek yapıcakları şeyler var...bitsin artık evim bana kalsın...
şöyle boş kalıp sizlerle havadan sudan onlıne sohbetleri çok özledim...sanırım bayramdan sonraya kalıcak...iftarlar davetler teravihler derken zaman akıp gidiyor...dualarınızda unutmayın beni..sizleri çok seviyorumm
ablacım güle güle kullan tekrar nihayet getirmişler..dualarımız seninle mübarek günlerde hem oruç açlık hemde ev işleri zor rabbim kolaylıklar versin
Hayirli olsun gule gule kullan Ablacim
canım gule gule kullan
hayırlı geceler kızlar iki gündür üzerimde bi ağırşık var hiç birşey yapmak istwmiyorum zaten iftardan sonra dahada bi yoruluyorum birşey yapamıyorum zaten iki gündürde kasıklarımda tuhaf bir sancı var birden bire sancılanıyorum çok kötü oluyorum afedersiniz idrarımo yaparlen bile çok sancım oluyor...
Dünde iş aldım onlarıda yapmadım bir türlü elim gitmedi poşetin içinden bile çıkaramadım kadın acil felan demedi ama inşallaj bir sorun çıkmaz..
Şuan yerimden kalkasım yok...
Allaj kısmet ederse salı günündn itibaren davetlere başlıcam ne yemek yapsam bilemiyorum..
canim benim gecmis olsun idrar yolu iltihabi gibi olmusun sen ayaklarini falan soguk tutma.
ayy ne güzel oralarda ramazan bizim burda kimse kimseyi öyle davet mavet fazla etmez. zaten bizim evde esim falan tutmuyor oruc insan yalniz kendini tuhaf hissediyor
Evet canım öyle oldu sanırım... Allah kolaylıö versin canım rabbim oruçlarını kabul eylesin inşallah...
Bıraz önce benim kız uyandı ateşlenmiş bademcikleri şişmiş yarın erken kalkıp doktora götrüyeuim inşallah.....
canım benim çok geçmiş olsun allah saglık versin kızına
hayırlı geceler kızlar iki gündür üzerimde bi ağırşık var hiç birşey yapmak istwmiyorum zaten iftardan sonra dahada bi yoruluyorum birşey yapamıyorum zaten iki gündürde kasıklarımda tuhaf bir sancı var birden bire sancılanıyorum çok kötü oluyorum afedersiniz idrarımo yaparlen bile çok sancım oluyor...
Dünde iş aldım onlarıda yapmadım bir türlü elim gitmedi poşetin içinden bile çıkaramadım kadın acil felan demedi ama inşallaj bir sorun çıkmaz..
Şuan yerimden kalkasım yok...
Allaj kısmet ederse salı günündn itibaren davetlere başlıcam ne yemek yapsam bilemiyorum..
canım ev konusunda hakkınızda en hayırlı olan çıksın karşınıza...zor şeyler bilirim...Allah gönlünüze göre versin cnm... eşine gelince tıka kulaklarını..ama ramazandan çok fazla bişey bekleme...dikkat edebildiqin kadar et ama asıl bayramdan sonra çok dikkatli bri şekilde devam edicez cnm...ve aldıqımız bütün kiloları geri vericez
hadi bakalım bol iradeler cnm
canım gayet kaçamaklı bir menü olmuş...ilk akşam olduqu için es geçiyorum ama sana bir uyarıda daha bulunucam...nutelleda hınzır yaqı tesbit edildi ve bu marka bundna dolayı tvde deşifre edildi...bilqin olsun canım...
melekcim bugün kurulum yapıldı canım..ama tabii eksiklerle...aynayı unutmuşlar bu seferdehatta hiç yapmamışlar...şimdi yeniden ölçü alındı...pazartesi getireceklermiş...tabi onların gelmeleri bayramı bulucak orası Allahın emri... günlerce getirmediler beni deli ettiler ama çok güzel olmuş portmanto...en azından beklediqime deqdi diye kendimi teselli ediyorum...yinede aqzıma geleni saydım hırsımı aldım...ohh olsunn...
OH ıyı yapmıssın canım ama sınrılerın bozulsada beklemene degmesıne sevındım canımm
gunaydın gulsencım nasılsınn
günaydınlar canım iyiyim teşekkürler sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?