Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Hayirli olsun gule gule kullan Ablacim

canım gule gule kullan

iyiakşamlar hatunlarrr ve aşaqıdaki 2 ziyaretçi
nasılsınız dicem ama topiqimiz hafta sonundan ansibini almış..ramazanda girince davetler falan derken unuttunuz burayı
bu akşam teravih namazımı başka bir camide kıldım...bahçeye hanımlar için yer yapmışlar...üfür üfür esiyor hiç terlemedik...hocada hızlı kıldırdı çok güzel oldu..artık her akşam oraya gidicem inşallahhh...
kızlar itiraf ediyim bu akşam iftarda çok kaçırdım...ama çok rahatsız oldum...hafta sonu olmasınında etkisi vardı...bundan sonra listeye uyucam söz veriyorum
bayramı bir atalatalım öyle bir diyete giricemki hemen ama hemen atıcam aldıqım kiloları...bayram sonrası havalarda serinler yürüyüşlerimizi rahat rahat yapabiliriz...hadi bakalım hayırlısı...gelsin artık o günler...
neyse nette biraz işim var sonrada azcık sahura kadar uzanayım...kendinize iyi bakın kızlar hayırlı sahurlarr

hayırlı geceler kızlar iki gündür üzerimde bi ağırşık var hiç birşey yapmak istwmiyorum zaten iftardan sonra dahada bi yoruluyorum birşey yapamıyorum zaten iki gündürde kasıklarımda tuhaf bir sancı var birden bire sancılanıyorum çok kötü oluyorum afedersiniz idrarımo yaparlen bile çok sancım oluyor...
Dünde iş aldım onlarıda yapmadım bir türlü elim gitmedi poşetin içinden bile çıkaramadım kadın acil felan demedi ama inşallaj bir sorun çıkmaz..
Şuan yerimden kalkasım yok...
Allaj kısmet ederse salı günündn itibaren davetlere başlıcam ne yemek yapsam bilemiyorum..

canim benim gecmis olsun idrar yolu iltihabi gibi olmusun sen ayaklarini falan soguk tutma.
ayy ne güzel oralarda ramazan bizim burda kimse kimseyi öyle davet mavet fazla etmez. zaten bizim evde esim falan tutmuyor oruc insan yalniz kendini tuhaf hissediyor

Evet canım öyle oldu sanırım... Allah kolaylıö versin canım rabbim oruçlarını kabul eylesin inşallah...
Bıraz önce benim kız uyandı ateşlenmiş bademcikleri şişmiş yarın erken kalkıp doktora götrüyeuim inşallah.....

canım benim çok geçmiş olsun allah saglık versin kızına

kızlar bugun bende fena kaçırdım iftarda cacık yedim bir tabak fasulye yemegi pilv yedim arkasından tulumba tatlısı yedim ve sahurdada yine simit bitaneden az bide kepek eknegi bi tane ay oha demeyin biliyorum saçmaladım

canim idrar yolu enfeksiyonuna benziyor, bol su ic, ayaklarinida sicak tut gecmis olsun

kızlar gunaydınnn herkee mutlu sabahlarrr

cumartesı gunku menum

sabah
uno lıght denge ekmek 1 dılım
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta

ara

2 adet cevuz

ogle

tavuk haslama
yarım bardak ayran

ara

yok dısardaydım

aksam
tavuk sote
1 bardak dıet kola

3 lt su

pazar

sahur
uno lıght denge ekmek
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta
yarım lıtre su

ıftas
yarım kase mercımek corbası
1 porsıyon bamya

1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…