şebnemcim başımın üstünde yeriniz var tatlım buyrun bütün topik toplanıp gelin...bunlar neki ben daha size neler yaparımsena abla o misafirlerinin yanında ben de geliyorum ALLAH misafiri dersin artık .. bu ne menü böyle
kıss kalp kalbe karşıymış..akşam msnne not bıraktım...Allah kolaylık versin canım.. mübarek ayın en güzel yanlarından birisi ifatr davetleri...Rabbim kabul etsin cümlemizinkini...canım menünü yazsaydın ya örnek olurdu..misafir geleceqi zaman çok düşünüyoruz ne yapsak diye...kızlaaarrrr ben geldim
nasılsınız bakem
ramazan nasıl gidiyor şükür bu sene benim dolu dolu geçiyor
muakbeleye gidiyorum işten geldikten sonra yemek hazırlığı derken ezan okunmuş oluyor sonra teravihe gidiyorum teravihten gelip azıcık kızla oynuyorum
kızla oynarken ben uyuyup kalıyorum bugün erken uyudu cadım öyle girebildim ben teravihteyken uyumuş
sahurdan sonrada kuran okuyayım namaz kılayım derken işe gitme vakti geliyor çoookkk şükür sorunsuz geçiyor ramazan ayımız
diyetse iyi şimdilik zaten yiyemiyorum suyla doyuyorum azıcıkta çorba yetiyor
yarına misafir var arzuuuu senin iki aileymiş benim dayımlar iki teyzeler anneannemler vede biz olmak üzere 5 aile bugün sahurdan sonra uyumayıp halletmeye çalışacam annem yapamıyor artık eskisi gibi şekeri yükseldi 2 gün niyetlenince babam tutturmadı ama hala yüksek allahtan teyze kızı burda yarın ben işten gelinceye kadar annemle yaparlar geri kalanınıda yarın yaklaşık 25 kişi oluruz çoluk çocuk derken
kızlar özledim ben sizi yaaaa ramazanı geçirelim hayırlısıylada sohbet edelim artık
neyse benden şimdilik bu kadar kız uyumuşken tatlıyı halledeyim yarına hazır olsun hepinizi çoooookkkkk öpüyorum
gülşenimm buyur gel tatlım ben sizler için özel hazırlanırım.. başkalarıyla bir tutmam...biz özel bir akşam lazım..sadece bizim topikablacııımm sen süpersinnn menüde süperr :)) bayıldımmm bayıldımmm bende geliyorummmm...
teşekkürler meleqim...birde elim çok çabuk bnm...hemen yapıveriyorum....hiç zor gelmez bana yemek hazırlamak...severek yapıyorum...ama geçen günki gibi çiq köfte alınıp menüm devre dışı kaldııqnda haklı olarak deliye dönüyorum..eşime dedim bidaha senin ailene yemek hazırlamıcam..git çiq köfte yaptır senarzucum o menu ne oyle gozlerım boyleacık kaldı . sen varya gorulmemıs bır hamaratlıga sahıpsın ben varya bunların ceyregını yapamam ınan bendemı bı kosede dursam harıka gorunuor . ellerıne saglık canım
hatıcecım nerelerdesın yaa ozledıkkkk
melekcim süpersin canımkızlar ben bu aralar nedense hergun tartılıyorum bu sabah bır baktım cumadan berı 700 gr daha gtmıssveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugun ıtıbarıyle 78,100 kg yım mutlulugumu sormayın gıtsınnn
dunku menum
sabah
uno denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
yarım bıber
yumurta
peynır
zeyrın
ara
2 adet cevız 1 adet ıncır
ogle
haslanmıs tavuk
domates
ara
taze ıncır 1 adet
aksam
fırında tavuk
bır kase cacık
2 lt su ( cok ıcemedım)
günaydın canımıniçiiiarzucum, ılknurcum sebnemcım gulsencım ve dıger butun kızlarrr gunaydnnnn bu aradaaaatopıgınızın demırbası actı tukkanı
günaydın kızlaaar :)
çok şükür yağmur yağdı
şebnemcim başımın üstünde yeriniz var tatlım buyrun bütün topik toplanıp gelin...bunlar neki ben daha size neler yaparımsebze falan haşlarım kilo almayın diye
kıss kalp kalbe karşıymış..akşam msnne not bıraktım...Allah kolaylık versin canım.. mübarek ayın en güzel yanlarından birisi ifatr davetleri...Rabbim kabul etsin cümlemizinkini...canım menünü yazsaydın ya örnek olurdu..misafir geleceqi zaman çok düşünüyoruz ne yapsak diye...
gülşenimm buyur gel tatlım ben sizler için özel hazırlanırım.. başkalarıyla bir tutmam...biz özel bir akşam lazım..sadece bizim topik
teşekkürler meleqim...birde elim çok çabuk bnm...hemen yapıveriyorum....hiç zor gelmez bana yemek hazırlamak...severek yapıyorum...ama geçen günki gibi çiq köfte alınıp menüm devre dışı kaldııqnda haklı olarak deliye dönüyorum..eşime dedim bidaha senin ailene yemek hazırlamıcam..git çiq köfte yaptır sen
esıne o ceza bencede gereklı nasılsa esın ve aılesı cıg kofteyede fıt demızahmete gerek yok
melekcim süpersin canıminanırmısın ramazan bitip diyete geri dönücem diye van atıyorum...bu sabah tarıldım 2 kilo gitmiş...hiç dikkat etmediqim halde..çok mutlu oldum...halbuki akşam makarna yemiştim :26:
harıkasın senın vucudunun bu durumuna bayılıyorum bıraz dıkkat et yada etme anında kılo verebılıyorsn cok sanslısın canım
günaydın canımıniçiii
şebnemmm sen nerde yaşıyorsun canım...yaqmurmu dedin....inşallah istanbuldada yaqar..hava serin gibi ama klima açık bizim...pek anlamıyorum dışarsı nasıl....ayy inşallah burayada yaqar...dua et bolbol yaqmurda yapılan dualar kabul olur tatlım
günaydın kızlarr
bugün işlerim çok ama yinede buraya girmek için zamanım kalır diye düşünüyorum... aralarda gelip bakarım..hadi bana kolay gelsinn
melekcim bu arada haşlanmış tavuk fırında tavuk gıdaklıcaksın yakında
tatlım bir arkadaşım 35 kilo verdikten sonra sırf tavuk yemekten safra kesesini kaybetti...işlevini göremez hale gelmiş...günde bir öqün et yemeqi yeter tatlım..mutlaka sebze ekleyelim olurmu
şebnemcim başımın üstünde yeriniz var tatlım buyrun bütün topik toplanıp gelin...bunlar neki ben daha size neler yaparımsebze falan haşlarım kilo almayın diye
kıss kalp kalbe karşıymış..akşam msnne not bıraktım...Allah kolaylık versin canım.. mübarek ayın en güzel yanlarından birisi ifatr davetleri...Rabbim kabul etsin cümlemizinkini...canım menünü yazsaydın ya örnek olurdu..misafir geleceqi zaman çok düşünüyoruz ne yapsak diye...
gülşenimm buyur gel tatlım ben sizler için özel hazırlanırım.. başkalarıyla bir tutmam...biz özel bir akşam lazım..sadece bizim topik
teşekkürler meleqim...birde elim çok çabuk bnm...hemen yapıveriyorum....hiç zor gelmez bana yemek hazırlamak...severek yapıyorum...ama geçen günki gibi çiq köfte alınıp menüm devre dışı kaldııqnda haklı olarak deliye dönüyorum..eşime dedim bidaha senin ailene yemek hazırlamıcam..git çiq köfte yaptır sen
melekcim süpersin canıminanırmısın ramazan bitip diyete geri dönücem diye van atıyorum...bu sabah tarıldım 2 kilo gitmiş...hiç dikkat etmediqim halde..çok mutlu oldum...halbuki akşam makarna yemiştim :26:
günaydın canımıniçiii
şebnemmm sen nerde yaşıyorsun canım...yaqmurmu dedin....inşallah istanbuldada yaqar..hava serin gibi ama klima açık bizim...pek anlamıyorum dışarsı nasıl....ayy inşallah burayada yaqar...dua et bolbol yaqmurda yapılan dualar kabul olur tatlım
canım Allah hasta olan anneciğine , benim babacığıma her hastaya şifa versin inşallahslm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.çok giremiyorum kızmayın sakın bana unutmayında beni ev iş hastane arasında koşturuyorum.anneme net bi teşhis koymadılar ama galiba karnında kitle varmış.allahım inşallah değildir yarabbim çok dua ediyorum kızlar sizde eksik etmeyin nolur dualarınızı.duların en makbulü müslümanın müslüman kardeşine yaptığı duaymış öyle derdi anacım.sizler nasılsınız nasıl gidiyo ramazan.şu mübarek günlerin hatrına allahım kabul etsin benimde dualarımı anacığıma sağlık versin inşallah
arzucum, ılknurcum sebnemcım gulsencım ve dıger butun kızlarrr gunaydnnnn bu aradaaaatopıgınızın demırbası actı tukkanı
slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.çok giremiyorum kızmayın sakın bana unutmayında beni ev iş hastane arasında koşturuyorum.anneme net bi teşhis koymadılar ama galiba karnında kitle varmış.allahım inşallah değildir yarabbim çok dua ediyorum kızlar sizde eksik etmeyin nolur dualarınızı.duların en makbulü müslümanın müslüman kardeşine yaptığı duaymış öyle derdi anacım.sizler nasılsınız nasıl gidiyo ramazan.şu mübarek günlerin hatrına allahım kabul etsin benimde dualarımı anacığıma sağlık versin inşallah
aynen canım ya bende yiyorum spor yapmıyorum arada yapıyom ramazan bize yaramadıselam kizlaar nasilsiniz
davetler basladii pek fazla giremiyorum.. sporda yapamiyorum acikcasi temizlik haric
ramazanda biraz zor kilo vericem ben ya onu anladim :18::18:
aynen canım ya bende yiyorum spor yapmıyorum arada yapıyom ramazan bize yaramadı
canım bende fasulyeyi sade yemeqi çok seviyorum..buhar aparatında haşlayıp buzdolabına atıyorum..arada soquk soquk iyi gidiyor...gönül rahatlıqıyla yiyebilirsin cnmsık sık yokla arzucum ya ıs bıtmez nasılsa
arzucum yerden goge kadar haklısın soz bugunden ıtıbaren oyle yapacagım ogle ısgara tavuk yada et aksam mutlaka sebzebıde bısı sorcam haslanmıs borulcecı sade olarak cok severım bır tabak yesem bana zararı olmaz demı:26::26: yanı yag lımon vs olmadan?
ttalım Rabbim anneciqine ve bütün şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin..hayırlı haberlerini alırız inşallahh...slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.çok giremiyorum kızmayın sakın bana unutmayında beni ev iş hastane arasında koşturuyorum.anneme net bi teşhis koymadılar ama galiba karnında kitle varmış.allahım inşallah değildir yarabbim çok dua ediyorum kızlar sizde eksik etmeyin nolur dualarınızı.duların en makbulü müslümanın müslüman kardeşine yaptığı duaymış öyle derdi anacım.sizler nasılsınız nasıl gidiyo ramazan.şu mübarek günlerin hatrına allahım kabul etsin benimde dualarımı anacığıma sağlık versin inşallah
canım hemen hemen aynı durumdayız..inşallah bayram sonrası acısını çıkarıcaz...selam kizlaar nasilsiniz
davetler basladii pek fazla giremiyorum.. sporda yapamiyorum acikcasi temizlik haric
ramazanda biraz zor kilo vericem ben ya onu anladim :18::18:
melekcim gönül koyuyorum inanki...bu kadarmıydı arkadaşlıqımız...kızlar nasılsınız....herkesin ramazanı mübarek olsun biraz geç oldu ama ..ben dişlerimle uğraştım bu zamana kadar şükür bugün bitti..oruç tutamadım haliyle aşırı diş ağrılarından dolayı..ee sizler nasılsınız bakalım..ne var ne yok...
sudemi diyelim şebnemmi canım?arzu ablacım ben kötüyüm kilo veremiyorum iştahım acıldı bide arzu ablacım iştah kapatacak bişeyler söyle bana lütfen bu arada benim ismim sude şebnem cnm
GUNAYDIN kızlarr
dunku menum
bır lokma uno denge lıght ekmek
ceyrek domates
peynır
zeytın
yumurta
yarm sımıt ( kızlar puanı 25 deıl 53 mus bılseydım yemezdm bıdaha asla yemem
ara
ceyrek eksı elma
ogle
ızgara kofte
bır kase cacık
cok az dometes
ara
2 adet cevuz kıbrıt kutusu karpus
aksam
5 kasık bamya yemegı
1 kase cacık
2,5 lt su
kızlar yarın iki ayrı aile iftara geliyor...bugünden sarma sardım...şu ana kadar tek yaptıqım bu :26:
yarın yine bir sil süpür yaparım menümse yine çok kabarık... hani bazıları temizlik hastası olur ya bende yemeqe gelen misafirlerime çok özenirim sofrada her türden şey olucak...çorba ana yemek pilav verenlere hayranım açıkçası...
sizinlede paylaşayım yarınki misafir menümü;
tavuk suyundan süzme mercimek çorbası
zeytinyaqlı taze fasulye
köfteli patlıcan ve kabak sarma (fırında)
saltanat pilavı(tavuk, havuç rendesi, kuru üzüm, dolmalık fıstık ve bademli)
havuçlu göbek salata
garnitür olarak 1 er tane düşecek şekilde çiqköfte
zeytinyaqlı yaprak sarma
kıymalı minik gül böreqi (üzerine sarımsaklı yoqurt ve salçalı sos gelicek)
incir tatlısı
vişne ve limonata karışımı özel içecek (kendim hazırlıyorum)
hurma
daha sonra ikram etmek üzere;
prenses tatlısı ve dondurma..
benn yemicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?