Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sena abla o misafirlerinin yanında ben de geliyorum ALLAH misafiri dersin artık .. bu ne menü böyle
şebnemcim başımın üstünde yeriniz var tatlım buyrun bütün topik toplanıp gelin...bunlar neki ben daha size neler yaparım sebze falan haşlarım kilo almayın diye
kıss kalp kalbe karşıymış..akşam msnne not bıraktım...Allah kolaylık versin canım.. mübarek ayın en güzel yanlarından birisi ifatr davetleri...Rabbim kabul etsin cümlemizinkini...canım menünü yazsaydın ya örnek olurdu..misafir geleceqi zaman çok düşünüyoruz ne yapsak diye...
ablacııımm sen süpersinnn menüde süperr :)) bayıldımmm bayıldımmm bende geliyorummmm...
gülşenimm buyur gel tatlım ben sizler için özel hazırlanırım.. başkalarıyla bir tutmam...biz özel bir akşam lazım..sadece bizim topik
teşekkürler meleqim...birde elim çok çabuk bnm...hemen yapıveriyorum....hiç zor gelmez bana yemek hazırlamak...severek yapıyorum...ama geçen günki gibi çiq köfte alınıp menüm devre dışı kaldııqnda haklı olarak deliye dönüyorum..eşime dedim bidaha senin ailene yemek hazırlamıcam..git çiq köfte yaptır sen
melekcim süpersin canım inanırmısın ramazan bitip diyete geri dönücem diye van atıyorum...bu sabah tarıldım 2 kilo gitmiş...hiç dikkat etmediqim halde..çok mutlu oldum...halbuki akşam makarna yemiştim :26:
arzucum, ılknurcum sebnemcım gulsencım ve dıger butun kızlarrr gunaydnnnn bu aradaaaa topıgınızın demırbası actı tukkanı
günaydın canımıniçiii
günaydın kızlaaar :)

çok şükür yağmur yağdı

şebnemmm sen nerde yaşıyorsun canım...yaqmurmu dedin....inşallah istanbuldada yaqar..hava serin gibi ama klima açık bizim...pek anlamıyorum dışarsı nasıl....ayy inşallah burayada yaqar...dua et bolbol yaqmurda yapılan dualar kabul olur tatlım

günaydın kızlarr
bugün işlerim çok ama yinede buraya girmek için zamanım kalır diye düşünüyorum... aralarda gelip bakarım..hadi bana kolay gelsinn

melekcim bu arada haşlanmış tavuk fırında tavuk gıdaklıcaksın yakında
tatlım bir arkadaşım 35 kilo verdikten sonra sırf tavuk yemekten safra kesesini kaybetti...işlevini göremez hale gelmiş...günde bir öqün et yemeqi yeter tatlım..mutlaka sebze ekleyelim olurmu

günaydın kızlarr
bugün işlerim çok ama yinede buraya girmek için zamanım kalır diye düşünüyorum... aralarda gelip bakarım..hadi bana kolay gelsinn

sık sık yokla arzucum ya ıs bıtmez nasılsa

arzucum yerden goge kadar haklısın soz bugunden ıtıbaren oyle yapacagım ogle ısgara tavuk yada et aksam mutlaka sebze bıde bısı sorcam haslanmıs borulcecı sade olarak cok severım bır tabak yesem bana zararı olmaz demı:26::26: yanı yag lımon vs olmadan?

Son düzenleme:
slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.çok giremiyorum kızmayın sakın bana unutmayında beni ev iş hastane arasında koşturuyorum.anneme net bi teşhis koymadılar ama galiba karnında kitle varmış.allahım inşallah değildir yarabbim çok dua ediyorum kızlar sizde eksik etmeyin nolur dualarınızı.duların en makbulü müslümanın müslüman kardeşine yaptığı duaymış öyle derdi anacım.sizler nasılsınız nasıl gidiyo ramazan.şu mübarek günlerin hatrına allahım kabul etsin benimde dualarımı anacığıma sağlık versin inşallah

sena abla haşlanmış sebze mi? ama olmaz ki yaa
ben çekmece tarafındayım abla , burası bulutluuu

canım Allah hasta olan anneciğine , benim babacığıma her hastaya şifa versin inşallah

canıımm inş.kötü birşey çıkmaz dualarımız seninle ve anneciğinle şu mübarek günlerde rabbim acil şifasını versin..

selam kizlaar nasilsiniz

davetler basladii pek fazla giremiyorum.. sporda yapamiyorum acikcasi temizlik haric
ramazanda biraz zor kilo vericem ben ya onu anladim :18::18:

kızlar nasılsınız....herkesin ramazanı mübarek olsun biraz geç oldu ama ..ben dişlerimle uğraştım bu zamana kadar şükür bugün bitti..oruç tutamadım haliyle aşırı diş ağrılarından dolayı..ee sizler nasılsınız bakalım..ne var ne yok...

arzu ablacım ben kötüyüm kilo veremiyorum iştahım acıldı bide arzu ablacım iştah kapatacak bişeyler söyle bana lütfen bu arada benim ismim sude şebnem cnm

günaydın kızlar ,
spor için aynı vicdan azabı bende de var ama olsun , Allah nasip ederse bayramdan sonra başlarız hep beraber .. şimdilik yaptığımız kadar spor yapalım yemekten 2 saat sonra olmalı yalnız en az .. insanın da hali kalmıyor gerçi..

benim uyku düzenim tükenmiş durumda her gün 3-4 saatlik uykuyla oluyorum beni de en çok o yoruyor
dün akşam da yedikçe yedim yedikçe yedim cumaya ne çıkarız bilmem

GUNAYDIN kızlarr

dunku menum

bır lokma uno denge lıght ekmek
ceyrek domates
peynır
zeytın
yumurta
yarm sımıt ( kızlar puanı 25 deıl 53 mus bılseydım yemezdm bıdaha asla yemem

ara
ceyrek eksı elma

ogle
ızgara kofte
bır kase cacık
cok az dometes

ara
2 adet cevuz kıbrıt kutusu karpus

aksam
5 kasık bamya yemegı
1 kase cacık

2,5 lt su

canım bende fasulyeyi sade yemeqi çok seviyorum..buhar aparatında haşlayıp buzdolabına atıyorum..arada soquk soquk iyi gidiyor...gönül rahatlıqıyla yiyebilirsin cnm
ttalım Rabbim anneciqine ve bütün şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin..hayırlı haberlerini alırız inşallahh...
selam kizlaar nasilsiniz

davetler basladii pek fazla giremiyorum.. sporda yapamiyorum acikcasi temizlik haric
ramazanda biraz zor kilo vericem ben ya onu anladim :18::18:
canım hemen hemen aynı durumdayız..inşallah bayram sonrası acısını çıkarıcaz...
melekcim gönül koyuyorum inanki...bu kadarmıydı arkadaşlıqımız...özlüyoruz seni...lütfen sıksık gel eski günlerdkei gibi..
arzu ablacım ben kötüyüm kilo veremiyorum iştahım acıldı bide arzu ablacım iştah kapatacak bişeyler söyle bana lütfen bu arada benim ismim sude şebnem cnm
sudemi diyelim şebnemmi canım?
tatlım aslında eqer oruç tutuyosan tam tersi olması lazım midelerimiz iyice küçüldü...çorbayla bile doyar olduk.. menünü görmeden bişey diyemem tatlım..mesela iştah artıran şeyler var..beyaz ekmek meyva ve tatlılar gibi... ne yiyosun bilemiyorum...en azından bir büyük bardak yeşilçey süper iştak kapatır...ceviz ona keza hem tok tutar...istersen menülerini paylaş öyle daha saqlıklı olur yorumlarımız

canım simit 25 k. ebru akının dışında olan deqerleri kaile alma

MUAZZAM BIR MENÜ OLMUŞ..
Ellerıne sağlık..
Ben de değişik yemekler yapmaya bayılıyorum senin gibi..
Ama yiyememek!??

günaydın kızlarr
üstünüze saqlık başım çok aqrıyor kızlar...reqlimin son günü bugün..ilaçta attım ama daha faydasını göstermedi...
bu akşamda misafirlerim gelecekti iptal oldu...rahatım...öqleden sonra belki biraz dışarı çıkarım yada arkadaşımı çaqırırım...
mutfak ve banyo dolaplarımı ciflemem lazım...elimin deqmediqi bi onlar kaldı...rahatsız oluyorum yapıyımda bitsin...
şebnemcim bu sabah yaqmurla uyandık canım çok güzel bir duygu...ben zaten yaz mevsimi sevmiyorum çok sıcak oluyor..bahar ve kış mevsimi daha güzel bence...
melekcim ben kalktım cnm nedense hiç geç kalkamam... olurda uyuyup kalırsam ki binde bir olur ogün akşama kadar başım aqrır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…