canım dedigini yapışitırdım yine olmadıı
ofsss
GUNAYDIN kızlar nasılsınız sıcaklar ıyıce bunalttı demı??
ben bugun cokk yogun olacagım ara ara gırerım ama optummmm
canım tatlılar güzelde bize yasak malesefama inan çıtır olmak herşeye deqiyor tatlıyı falan unutuyorsun
tatlım tabiki isteyince oluyor...1-2 kiloyla başlamıştım sonra bi baktım verdiqim kilo 28 oluvermiş...sistemi oturtunca kiloların nasıl gittiqini anlamıyorsun...hep beraber bayram sonrası çok sıkı bir şekilde başlıcaz inşallah..
anlaşılan bayramdan sonra kıran kırana diyet günleir başlıyor....hedefler ve yarışmalar koymayı planlıyorum..motivasyonumuz çok yüksek olucak inşallahh..neyse az kaldı biraz sabır
fıstığım hani alıntılamışsın ya benim yazımı , o yazıdaki http ile başlayan bölümü kopyalayıp yapıştıracaksın o kadar
melekciğim günaydın
şu meyve işini de abartmasam iyi olacaktı..
günaydın ablacım bu arada
günaydın arkadaşlarrr
yarın iftara çok kalabalık misafirlerim olucak..şimdiden ne pişirsem telaşı başladı...ilk önce sarma sarıcam geçen günden yapraqım var..sarıyımda bitsin bidahada almıcam alınca yeniyorkabak ve patlıcan var evde...sanırım içine köfte koyup sarma şeklinde yapıcam..ayy bu menü oluşturmak ne kadar zormuş
melekcim sanada kolay gelsin tatlım
tatlım bugün forumda yazdıklarına bir göz attım bebişin rahatsızlıqından haberim var inşallah en kısa zamanda iyileşir...hatta kızlar daha duygusal oluyor demişsin bir yazında..sonuna kadar katılıyorum canım..
verdiqin kilolardanda haberim var maşallah diyerek okudum canım...kilomu söylücek durumda deqilim zaten son 2-3 haftadırda tartılmıyorum...en azından 70in üzerinde olduqumu bil canımveriyim kilolarımı bir daha inşallah almıcam...herkes kilo al çok zayıfladın diye diye bu hale getirdiler beni...iyice saldım...ama dikkat edince hemen gidiyor en büyük avantajım bu olsa gerek...
seninle uzun uzun sohbet etmeyeli çok zaman oldu...gerçekten özledim...ne yaptın ne ettin sorunların üstesinden nasıl geldin hep aklımdasın...dertleşmeye içimi dökmeye benimde çok ihtiyacım var...inşallah daha sık gelirsin yanıma
işe ne zaman başlıcaksın bellimi canım...bebiş kaç aylık oldu bu arada..kardeşleriyle arası nasıl...anlatsana biraz...
bomba gibi gelicez inşallahh..neyse az kaldı:)
canım sen yeterince menülerine dikkat etmiyorsunki...geçen gün kilo veremedim dediqinde menün hakkında seni uyarmıştım...harfiyen uyduqun an vücut direncini kırarsın...sakın salma kendini...65i takıntı haline getirdin ondan gitmiyor... 100küsür kilolardan 50 küsürlere inen kişiler var 65tenmi düşemiceksin...topla kendini iradeni eline al ve listemizi uygulayarak devam et canım..en azından bayramdan sonra daha farklı olucak vericez hepsini
günaydın canım
aslında mideler ramazan dolayısıyla dahada küçüldü bunu avantaja dönüştürebiliriz... iftarda su içince zaten direk tıkanıyoruz... 1 kepçe çorba biraz et yemeqi ve salata bizi fazlasıyla doyurur.. meyve yemeqe zaman kalmıyor zaten...hemen teravih zamanı geliyor...camiye git gel sonra hemen yatıyorum...sahura kadar otururlursa yenir..bence sizde yatın
sagol arzucum ama ara ara kacak olarak gelıyorum sızlerı yoklamaya
bende dun evde cokk temılık yaptım ve aksamına sıcaktan dolayı lıght dondurmayı abartmıstım bıraz ama bu sabah baktım bana + olarak donmemıs sevındım buna
melekciğim günaydın
GUnaydın sebnemcımmm
şu meyve işini de abartmasam iyi olacaktı..
günaydın ablacım bu arada
yupbiiiiiiiiiii olduuuuu pınkooo çok saol senin sayende oldu valla şimdiki sorun kilon degişdikce nasıl duzeltiyon kuzumm
inşallah canım...
7 ağustostan sonra ararım.. sen önce ararsan konuşuruz...
tayin istemeyi düşünüyorum dua et bana
benim fantastik 4 lü gayet iyi..
az sonra hastaneye gideceğim...,bebek 5 aylık şimdi... 6. ayından gün alıyor...
çocuklar iyi anlaşıyor.. şükür rabbime
herkese hayırlı ramazanlar girmeye hiç fırsatım olmuyo sadece alel acele okuyup çıkıyorum boş zamanlarımı kuran okuyarak geçirmeye çalışıyorum Allah izin verirse 10 cüzüm kaldı hatmetmyediyet benim süper gidiyo valla iftarda ekmek yok sahurda 2 dilim yetiyo suyla tıkanıyo insan 1 kilo vermişim inş. ramazan sonna 60 olurum
hepinizi rabbime emanet ediyorumm dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdennnnn
kızlar yarın iki ayrı aile iftara geliyor...bugünden sarma sardım...şu ana kadar tek yaptıqım bu :26:
yarın yine bir sil süpür yaparım menümse yine çok kabarık... hani bazıları temizlik hastası olur ya bende yemeqe gelen misafirlerime çok özenirim sofrada her türden şey olucak...çorba ana yemek pilav verenlere hayranım açıkçası...
sizinlede paylaşayım yarınki misafir menümü;
tavuk suyundan süzme mercimek çorbası
zeytinyaqlı taze fasulye
köfteli patlıcan ve kabak sarma (fırında)
saltanat pilavı(tavuk, havuç rendesi, kuru üzüm, dolmalık fıstık ve bademli)
havuçlu göbek salata
garnitür olarak 1 er tane düşecek şekilde çiqköfte
zeytinyaqlı yaprak sarma
kıymalı minik gül böreqi (üzerine sarımsaklı yoqurt ve salçalı sos gelicek)
incir tatlısı
vişne ve limonata karışımı özel içecek (kendim hazırlıyorum)
hurma
daha sonra ikram etmek üzere;
prenses tatlısı ve dondurma..
benn yemicemmm
kızlar yarın iki ayrı aile iftara geliyor...bugünden sarma sardım...şu ana kadar tek yaptıqım bu :26:
yarın yine bir sil süpür yaparım menümse yine çok kabarık... hani bazıları temizlik hastası olur ya bende yemeqe gelen misafirlerime çok özenirim sofrada her türden şey olucak...çorba ana yemek pilav verenlere hayranım açıkçası...
sizinlede paylaşayım yarınki misafir menümü;
tavuk suyundan süzme mercimek çorbası
zeytinyaqlı taze fasulye
köfteli patlıcan ve kabak sarma (fırında)
saltanat pilavı(tavuk, havuç rendesi, kuru üzüm, dolmalık fıstık ve bademli)
havuçlu göbek salata
garnitür olarak 1 er tane düşecek şekilde çiqköfte
zeytinyaqlı yaprak sarma
kıymalı minik gül böreqi (üzerine sarımsaklı yoqurt ve salçalı sos gelicek)
incir tatlısı
vişne ve limonata karışımı özel içecek (kendim hazırlıyorum)
hurma
daha sonra ikram etmek üzere;
prenses tatlısı ve dondurma..
benn yemicemmm
kızlaaarrrr ben geldim
nasılsınız bakem
ramazan nasıl gidiyor şükür bu sene benim dolu dolu geçiyor
muakbeleye gidiyorum işten geldikten sonra yemek hazırlığı derken ezan okunmuş oluyor sonra teravihe gidiyorum teravihten gelip azıcık kızla oynuyorum
kızla oynarken ben uyuyup kalıyorum bugün erken uyudu cadım öyle girebildim ben teravihteyken uyumuş
sahurdan sonrada kuran okuyayım namaz kılayım derken işe gitme vakti geliyor çoookkk şükür sorunsuz geçiyor ramazan ayımız
diyetse iyi şimdilik zaten yiyemiyorum suyla doyuyorum azıcıkta çorba yetiyor
yarına misafir var arzuuuu senin iki aileymiş benim dayımlar iki teyzeler anneannemler vede biz olmak üzere 5 aile bugün sahurdan sonra uyumayıp halletmeye çalışacam annem yapamıyor artık eskisi gibi şekeri yükseldi 2 gün niyetlenince babam tutturmadı ama hala yüksek allahtan teyze kızı burda yarın ben işten gelinceye kadar annemle yaparlar geri kalanınıda yarın yaklaşık 25 kişi oluruz çoluk çocuk derken
kızlar özledim ben sizi yaaaa ramazanı geçirelim hayırlısıylada sohbet edelim artık
neyse benden şimdilik bu kadar kız uyumuşken tatlıyı halledeyim yarına hazır olsun hepinizi çoooookkkkk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?