günaydın kızlarr
üstünüze saqlık başım çok aqrıyor kızlar...reqlimin son günü bugün..ilaçta attım ama daha faydasını göstermedi...
bu akşamda misafirlerim gelecekti iptal oldu...rahatım...öqleden sonra belki biraz dışarı çıkarım yada arkadaşımı çaqırırım...
mutfak ve banyo dolaplarımı ciflemem lazım...elimin deqmediqi bi onlar kaldı...rahatsız oluyorum yapıyımda bitsin...
şebnemcim bu sabah yaqmurla uyandık canım çok güzel bir duygu...ben zaten yaz mevsimi sevmiyorum çok sıcak oluyor..bahar ve kış mevsimi daha güzel bence...
melekcim ben kalktım cnm nedense hiç geç kalkamam... olurda uyuyup kalırsam ki binde bir olur ogün akşama kadar başım aqrır..
MUAZZAM BIR MENÜ OLMUŞ..
Ellerıne sağlık..
Ben de değişik yemekler yapmaya bayılıyorum senin gibi..
Ama yiyememek!??
ablacım günaydınnnnnasılsın canımmm geçmiş olsunnnn yağmur mu yağdı darısı bursanın başınaaa
ablam yaa ben sabah tartıldım tartılmaz olaydımm 15 gundde 3.7 kg almışımm ayakkabılarım dar geliyor sıkıyor parmaklarım şişti yüzük filan takamıyorum ödem mi var acabaa :26:
sevgili çıtır bayanlar gunaydınn gununuzun az kalori bol enerjili mutlu geçmesi dileğiyleee
günaydın aysuncum
tatlım çokmu tuzlu besleniyorsun...tuz ödem yapar çok az ekle yemeklerine....hatta salata domates vs.. şeylere hiç tuz katma...
3700 2 haftada çok fazla ve daha hamileliqinin başlarındasın...son ayalrda çok daha fazla kilo alınıyor...lütfen menülerine çok dikkat et cnm..sen 2 canlısın 2 katı yiceksin ondanda ye bundanda laflarına sakın aldırış etme...muhtemelen kan ve demir ilacıda kullanıyorsundur bunlar iştah açıyor...son zamanlardaki kilolarımı bu ilaca borçluyum...çok çok dikkat et cnm...hatta menülerini paylaş bakalım nasıl gidiyorsun..kendini frenlemiş olursun buraya yazınca
canım bende fasulyeyi sade yemeqi çok seviyorum..buhar aparatında haşlayıp buzdolabına atıyorum..arada soquk soquk iyi gidiyor...gönül rahatlıqıyla yiyebilirsin cnm
buna okk sevındım canım cunku tam bır haslanmıs borulce canavarıyım ben aksamkı menum o o zaman
canım simit 25 k. ebru akının dışında olan deqerleri kaile alma
günaydın kızlarr
üstünüze saqlık başım çok aqrıyor kızlar...reqlimin son günü bugün..ilaçta attım ama daha faydasını göstermedi...
bu akşamda misafirlerim gelecekti iptal oldu...rahatım...öqleden sonra belki biraz dışarı çıkarım yada arkadaşımı çaqırırım...
mutfak ve banyo dolaplarımı ciflemem lazım...elimin deqmediqi bi onlar kaldı...rahatsız oluyorum yapıyımda bitsin...
şebnemcim bu sabah yaqmurla uyandık canım çok güzel bir duygu...ben zaten yaz mevsimi sevmiyorum çok sıcak oluyor..bahar ve kış mevsimi daha güzel bence...
melekcim ben kalktım cnm nedense hiç geç kalkamam... olurda uyuyup kalırsam ki binde bir olur ogün akşama kadar başım aqrır..
canım ekmeqin ne sana nede bebişq hiçbir faydası yok..sadece kilo alırsın okadar..beyaz ekmek heleki hayatının hiçbir döneminde yeme çok saqlıksız....eşim geçen gün bimden karışık tahıllı ekmek almış çok lezzetli börek gibi yedim...bebişede sanada faydalı bir sürü şey var içinde...bazk canım bizim diyetimizin içinde insan saqlıqına faydalı olan herşey var..etten tavuqa sebzeden meyveye sütten yoqurda herşey....uygularsan bebek kilo alır sense verirsin...bizim istediqimizde bu...senin menüleirne bir el atmak lazım anlaşıldı
haklısın ablacım canım sıkkın aslındaaçok yaaa ben normal tuzlu yıyorum ekmek cok yiyorummm
aynen kan ilacı kullanıyorum birde vitamin kullanıyorummm
inşAllah yarından itibaren menumu sızlerle paylasıcam neden yarın çunku evde bişi kalmamış sebze meyve alayımdaa ancak yarın adam akıllı baslarımmm
oh be rahatladım o zaman cunku hala dun yedıgım yarım sımıtın vıcdan hesabını cekıyordum ıyıkı sormusum sana
bende tahmın ettım ama tukkanda kımseyı goremeyınce moralım bozuluyorherkz gelsın fırsat buldukca
canım ekmeqin ne sana nede bebişq hiçbir faydası yok..sadece kilo alırsın okadar..beyaz ekmek heleki hayatının hiçbir döneminde yeme çok saqlıksız....eşim geçen gün bimden karışık tahıllı ekmek almış çok lezzetli börek gibi yedim...bebişede sanada faydalı bir sürü şey var içinde...bazk canım bizim diyetimizin içinde insan saqlıqına faydalı olan herşey var..etten tavuqa sebzeden meyveye sütten yoqurda herşey....uygularsan bebek kilo alır sense verirsin...bizim istediqimizde bu...senin menüleirne bir el atmak lazım anlaşıldı
sende geçen yılki halimi görüyorum...iraden çok çok süper...5li rakamları görmeden bırakmıcaz ikimizde..hatta bayramdna sonra seninle rakip olalım canım kim daha fazla verciek haftada..hem motivasyon olur ne dersin
ben bahar ve yaz mevsimlerini seviyorum aslında ablacım ama küresel ısınmadan mevsimler de değişti maalesef, sıcak çok sıcak soğuk çok soğuk oluyor artık..günaydın kızlarr
ablacım günaydınnnnnasılsın canımmm geçmiş olsunnnn yağmur mu yağdı darısı bursanın başınaaa
ablam yaa ben sabah tartıldım tartılmaz olaydımm 15 gundde 3.7 kg almışımm ayakkabılarım dar geliyor sıkıyor parmaklarım şişti yüzük filan takamıyorum ödem mi var acabaa :26:
sevgili çıtır bayanlar gunaydınn gununuzun az kalori bol enerjili mutlu geçmesi dileğiyleee
SUPER OTESI olurda ben senı gecememkı arzucum ya sende muthıs bır meto var bıraz dıkkat et tıkır tıkır gıdıyor kılolar sendeben malum pko hastasıyım ya bu kadar cıddı tutuyorum genede asırı kılo veremedım :44: gercı hızlı verıp cabuk almaktanda boylesı daha ıyı ama su var bu topık ve sen bana cok sev ogrettınız oncelıkle bunun ıcın allah razı olsun sımdı hayatımdakı beslenme adına yanlısları o kadar net gorebılıyormkı :26::26: dıet bıtse bıle sanırım eskısı gıbı asla beslenmem ben bu arada sanırım hedefımı asagıya cektım 70 deıl 65 artık hedefım kılo verdıkce az gelmeye basladı sanırı verdıgım kılolar sen cokk sanslısın ama canım bayramdan sonra 2 aya kalmaz 6 ları gorursun
2 ay 6ları görmek için çok uzun zaman canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
okadar temizlik yaptım canım çıktı haftalardır...
karşı binayı yıkıyor makinalar.... gözgözü görmüyooooo camları kapıları kapadım batıcak heryerrr.........baş aqrım yine tetiklediii:84::84::84::84::84:
O zaman super arzum ya 1 aya kalmaz 6 lardasın desenedarısı basıma ama benım ıcın sanırım en az 2,5 ayı bulur 6 lı rakamlar
ınanmıyorum okadar temızlıgın ardından olcak seymı?? :26::26:
tatlım ben k. diyetiyle 2 ayda 16 kilo verdim ve yine k.diyeti gibi başlıcam diyete...6ları göreyim normal beslenmeme öyle dönücem...senin büyük bir avantajın var...sen ben gelene kadar baya yok katedersin..çünkü bayram sonrası 1 hafta daha izin yapıcam ben...aqustosun sonu gibi burda olucam inşallah..sen o zamana kadar 70 civarı olursun..ve ben seni yakalayamam...ama yinede birbirimize motivasyon oluruz...65in altı çok süper inanırmısın...38 bedenler falan harika...şimdi hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum...moralim bozuluyor...hatta küçük küçük beslenmeme dikkat etmeye şimdiden başlayabilirim..ama davetler var gideceqim...onun için pekte ümitli deqilim..tam anlamıyla bayram sonrasına saklıyorum kendimi....çıtır olucaz hepimiz
aqlıcam hırsımdan zamanlamaları mükemmellll.............
aqlıcam hırsımdan zamanlamaları mükemmellll.............
tatlım benim etim sıkı deqil boyumda 165...sıkı olsaydı 36 giyerdim...62yle 36yı ancak giyebildim.. kaç beden giydiqimden ziyade kilo vermek çok güzel bir maraton...sürekli deqişiyorsun ve sürekli inceliyorsun...işin bu yönüyle daha çok ilgileniyorum canım...bak yakın zamanda 80 küsürlerdeydin..ben sana ne dedim yakında 70leri göreceksin dedim...karamsarsın..ama bak şimdi 70lerdesin ve çok yakında 60larda olucaksın..50lerede birlikte adım atıcaz inşallah..ARZucum agzından bal damlıyor ama sence 1 ayda 8 kılo verebılırmıyımkı agustos sonuna kadar 70 olsam bayram ederım ınankı. arzucum sence ben 65 kg de 38 gıyebılırmıyım?? ınsallah olur cunku hayatım boyunca hıc 38 olmadım ben arzucum bayram sonrası ıkımız kıran kırana yarısıp cıpcıtır olalımmmmmmmmmmmm
off haklısın malesef o kadar temızlıgın ustune olacak sey deıldı perdeler camlar gene sılınıp yıkanmak ıstıcek
BU arada kızlar dıete baslamadan once bacaklarımdan yukarı cıkmayan bır kotumun ıcınde dans edıyorum su anda ve mutlulugum tarıfsızzzzzsabah deneyım bı dedım ve cuk oturdu ustume cokkk sevındımmm bu kotu bır kere daha 7 lı rakamları dusmustum o zaman almısrtm sımdı gene gıydımmmmm
tatlım benim etim sıkı deqil boyumda 165...sıkı olsaydı 36 giyerdim...62yle 36yı ancak giyebildim.. kaç beden giydiqimden ziyade kilo vermek çok güzel bir maraton...sürekli deqişiyorsun ve sürekli inceliyorsun...işin bu yönüyle daha çok ilgileniyorum canım...bak yakın zamanda 80 küsürlerdeydin..ben sana ne dedim yakında 70leri göreceksin dedim...karamsarsın..ama bak şimdi 70lerdesin ve çok yakında 60larda olucaksın..50lerede birlikte adım atıcaz inşallah..
ALLAHIN ıznı ıle canım kımse tatamaz artık bızı gelsın 60 lar 50 lerrrrr
çok sinir bozucu yaaa
canım şu yaşadıqın varya tarifi imkansız bir mutluluk..işte herkes sabredip ucundanda olsa bu mutluluqu görebilse zaten diyetin devamı gelicek...ben geçen gün 38 beden kotumu çıkardım ve dizlerimden yukarı çıkmadı..çok kötü oldum..dediqin gibi geçen yıl içinde dans ediyordum...ve şimdi o kotumu kızım giyiyor...onun için çok daha fazla hırslıyım....asla kaçamak falan yapmıcam şimdiye kadar yaptıklarıma sayıcam...seni tekrar kutluyorum canım süper gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?