Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

artık kola içmiyoruz deqilmi tatlım

offfff olucak şey değilll inanmıyorumm ((

laf aramızda ablamda kızıyor ama o ısın gunah kısmından dolayı kzıyor. ablam aılecek eve bıle sokmazlar kolayı

kızlar baktım kilolar aldı başını gidiyor selinin topiqini yeniden okumaya karar verdim ve bakın ne buldum 2 yıl önce diyete başlamaya karar verdiqimde ilk yazdıqım mesaj işte buyrun;

erginsena kullanıcısından alıntı:
slm kızlarr ben yeni arkadaşınızım kabul ederseniz ve şimdilik şişman sınıfındayım 89 topiqi 1 saattir okuyorum çok heyecanlandım ve okumadan önce oqlumu börek almaya gönderecektim ama şimdi kızıma yumurta haşlamasını söyledim çok heyecanlıyım kızlarr...

ve selinin cevabı;
selintepe kullanıcısından alıntı:

Canım, çok güldüm, çok tatlısın :))) Hoşgeldin sen de. Seni çabuk zayıflayacaklar sınıfındasın kilona bayıldım, yeminle başla hemen farkı göreceksin, anlamadığın, sormak istediğin birşey olursa çekinme.

ne günlerdi kızlar yaa özledim selinli günleri
acaba günün birinde bizlerde ayrıldıqımızda sizde benim için bu duyguları taşırmısınız...

Son düzenleme:

CANIM bende demın o topıkteydım evet bu kısmı bende okumusstum bızler ınsallah burda hep olacagız canım oyle konusma sabah gelır gelmez ılk baktıgım yer burası

CANIM bende demın o topıkteydım evet bu kısmı bende okumusstum bızler ınsallah burda hep olacagız canım oyle konusma sabah gelır gelmez ılk baktıgım yer burası

selin çok donanımlı biriydi...bizlere çok faydası oldu...onun binde biri benim bilgilerim...buna raqmen bir parça diyetinizde yardımcı olup duanızı alabilirsem başka bişey istmem..en kısa zamanda hedeflerimize ulaşıcaz inşallah...bayram sonrası çok sıkı diyet var bugünlerin kıymetini bilin kızlar

ben 7/24 hazırım kaptan zaten sıkı yaptıgım ıcın bayram sonrası zorlanmıcam canımmmmm

tatlım selinin topiqini okuyosun sende...hani demiştim ya sana bir arkadaş sırf tavuk yemekten safra kesesini kaybetti diye işte o arkadaş aysebru... o topikten..

CIDDImısınnnnnnnnnnn o kızı o topıkten tanıorum hanı gunde 12 tane tavuk burger yıyen kız :) tuh sımdı nasıl pekı acaba hıc haber yokmu kı? bıde o kızcagız o kadar kılo vermıs ama sonradan almıs sanırım dıkkat edemedım aldım demıstı

ayy allaha sukur ole bı durum olmadan uyardın benı cok sagol canım gercı o cokk abartmıstı okumustum bastan sona ben o topıgı :44:

ayy allaha sukur ole bı durum olmadan uyardın benı cok sagol canım gercı o cokk abartmıstı okumustum bastan sona ben o topıgı :44:

canım aysebru 120 kilodan 75 inmiş daha sonra tekrar kilo almış..ben diyete başladıqımda oda yeniden başlamıştı ozaman tanıştık...selin gidip topik daqıldıktan çok sonra aysebrunun sırf tavuk yediqi için safra kesesini kaybettiqini arkadaşlardan duydum..topiqede yazmış dediler ama ben okumadım cnm...

cok uzuldum umarım sımdı saglıgına kavusmustur. demekkı gene zayıflamak ıcın eskısı gıbı tavuga yuklendı sonuc boyle oldu allah sıfa versın :2:

cok uzuldum umarım sımdı saglıgına kavusmustur. demekkı gene zayıflamak ıcın eskısı gıbı tavuga yuklendı sonuc boyle oldu allah sıfa versın :2:

inşallah saqlıqına kavuşmuştur canım...
bu örnektede olduqu gibi görüyoruzki asla tek çeşit beslenmemeliyiz... kilo vermek kadar saqlıqımız korumakta sonderece önemli...bizim listemiz saqlık açısından süper bir liste...liste dışına çıkıp saqlıksız beslenmek yok

AYNen canım katılıyorum bende zaten artık lıstemı duzelttım ogle et aksam sebze duzenım bole olcak bundan sonra. saglık herseyden onemlı

ayy ben de bulayım ilk mesajımı , ne heyecanlı di mii? abla bazen ben de düşünüyorum ben ayrılsam kimseler hatırlar mı diye..

Son düzenleme:
slm ablacım evet gerçekten liste süper ve mantıklı..eski günlere gitmen ne güzel duygulandırmış seni inş bizde senin gibi oluruz ablacım 38 beden giymişin geçmişi okudumda ne güzel ben hayatıma hiç giyemedim inş seninle hedefime ulaşacagım senin topiğine bagımlı oldum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…