ayy ben de bulayım ilk mesajımı , ne heyecanlı di mii? abla bazen ben de düşünüyorum ben ayrılsam kimseler hatırlar mı diye..
tatlım 36 bedene kadar düştüm...isteyince azmedince inan oluyor..şimdi selinin topiqini okuyordum 3 ayda 45 kilo veren arkadaş var...inanılır gibi deqil...çok çok sıkı tutucam hem kendimi hemde sizleri..bayrama kadar izin size sonrasında kaçamak falan istemiyorum..hatta tek menü hazırlayıp herkes aynı menüyü bile uygulayabilir..yapıcaz bişeyler artık...slm ablacım evet gerçekten liste süper ve mantıklı..eski günlere gitmen ne güzel duygulandırmış seni inş bizde senin gibi oluruzablacım 38 beden giymişin geçmişi okudumda ne güzel ben hayatıma hiç giyemedim inş seninle hedefime ulaşacagım senin topiğine bagımlı oldum walla
kızlaaaarrrrrrr
ben geldiiimmmm
HAtıcecım hos geldın nerelerdesınnnnnn
yazdıklarını okudum da aynı bensenin en azından 3 çocuğun var, ben ne yapayım?
şimdi benim öyküm: 48 kg idim evlenmeden,52 kg ile evlendim,en ideal kilom 55 civarıdır boyuma göre,5.yılın sonunda bebeğe karar verdik,hamilelik başlangıç kilom 67 idi, 80 li kilolarda doğum yaptım..hamilelikte gebelik diabeti vardı,5 ay harfi harfine diyet yaptım günde 6 öğün diyetisyen emel unutmaz'ın kontrolünde.. (düşünüyorum da hamilelikte bi de diyet yapmasam kimbilir kaç kilo alırmışım)
şimdi bebeğim 6,5 aylık, hala ağırlıklı olarak emziriyorum fakat hadi sorun bana kilomu..sorun sorun.. 78.. şaka gibi.. 48 nere,78 nere?kilo almaya da devam ediyorum maalesef..
sebepler mi? hamilelikte şekerli gıdaları ağzıma koymadım ya,acısını 6,5 aydır her günnn çıkarıyorum, bol bol çikolata,cips,antepfıstığıymış,yok dondurulmuş gıdaymış,yağlı yiyeceklermiş, hepsini deli gibi yiyorum..arkadaşlar ben de biliyorum zararlı,günde 2 öğün yiyorum,öğle ve akşam, bi de bütün zararlı gıdalardaha da kötüsü aileler başka şehirde olduğu için yalnız bakıyorum çocuğuma,kimsem yok yani yardım edecek, o yüzden çocuğa bakmaktan sporun ssini yapamıyorum..hamilelikteki diyet listemi buzdolabına astım belki yaparım diye ama gün gün o öğünleri eksiksiz hazırlamak gözümde büyüyor,kolayına kaçıyorum, görmezden geliyorum,bi de bahane ediyorum açıkçası zamanım yok düzenli beslenmeye diye..kış bi de,evde otur otur yakındır yani 3 haneli kiloları tartıda görmem..
ya benim gaza gelmem lazım kızlar,karar verdim mi kesin yaparım da.. nasıl diyeyim üşeniyorum işte
off ya,ne çok döktüm içimi..
hadi birbirimizi gaza getirelim de yavaş yavaş verelim şu kiloları,zorlanmadan, gerekirse 1 sene sürsün,ama bi yerden başlayalım..
tatlım 36 bedene kadar düştüm...isteyince azmedince inan oluyor..şimdi selinin topiqini okuyordum 3 ayda 45 kilo veren arkadaş var...inanılır gibi deqil...çok çok sıkı tutucam hem kendimi hemde sizleri..bayrama kadar izin size sonrasında kaçamak falan istemiyorum..hatta tek menü hazırlayıp herkes aynı menüyü bile uygulayabilir..yapıcaz bişeyler
hoşbuldum meleğim
canım ramazanlık olunca giremedim kuran okuyayım namaz kılayım iftar tervih sahur derken vakit geçiveriyor gündüzde malum iş yerinde yasak
ben de doğum sonrası topiğine yazdığım zayıflama serüvenine ilk başladığım yerdeki ilk mesajımı buldum ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...dan-birlikte-kurtulalim-150.html#post18023788
heey gidi günler... demek ki neymiş , zayıflamayı istemek gerekiyormuş..
haklısın canım ama ozletme kendını
bak gördünmü şebnemcim nekadar yol kaydetmişsin....işte bu bir azim örneqitebrik ediyorum seni tatlım
sağol ablacım , kadınlar kulübü , symrne nickli arkadaşım sevgili ayşeciğim , sonra sen ve senin sıcakkanlılığın,desteğin,cevapların , diğer arkadaşlarımın desteği ama en önemlisi eşimin desteği ile gerçekten uzun zamandır göremediğim kiloya ulaşabildim Allah'a şükürler olsun , herkes istediği kiloya tez zamanda ulaşsın inşallah sağlıkla devam ederiz hep beraber , en önemlisi sağlık çünkü..
avatarıma son halimi koydum silicem birazdannn
maşallh şebnemsen cıtır olmuşsın zaten
sağol ablacım , kadınlar kulübü , symrne nickli arkadaşım sevgili ayşeciğim , sonra sen ve senin sıcakkanlılığın,desteğin,cevapların , diğer arkadaşlarımın desteği ama en önemlisi eşimin desteği ile gerçekten uzun zamandır göremediğim kiloya ulaşabildim Allah'a şükürler olsun , herkes istediği kiloya tez zamanda ulaşsın inşallah sağlıkla devam ederiz hep beraber , en önemlisi sağlık çünkü..
avatarıma son halimi koydum silicem birazdannn
ben de doğum sonrası topiğine yazdığım zayıflama serüvenine ilk başladığım yerdeki ilk mesajımı buldum ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...dan-birlikte-kurtulalim-150.html#post18023788
heey gidi günler... demek ki neymiş , zayıflamayı istemek gerekiyormuş..
tebrik ederim cnm azmini kutlarım bende 60 olsam rahatlıycam ama 65 ten aşağıya düşemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyo kaldım 65 te oysa hep aynı şekilde devam ediyorum ama spor yapmadığım için takılı kaldı...cnm sen spor yaptınmı birde boyun kaç
ablacım sen de ben de online iken koyarım yeniden merak etmeben göremedim canım yaa..nette sörfteydim
BU arada kızlar dıete baslamadan once bacaklarımdan yukarı cıkmayan bır kotumun ıcınde dans edıyorum su anda ve mutlulugum tarıfsızzzzzsabah deneyım bı dedım ve cuk oturdu ustume cokkk sevındımmm bu kotu bır kere daha 7 lı rakamları dusmustum o zaman almısrtm sımdı gene gıydımmmmm
Bende bende merak ettimablacım sen de ben de online iken koyarım yeniden merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?