Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım 36 bedene kadar düştüm...isteyince azmedince inan oluyor..şimdi selinin topiqini okuyordum 3 ayda 45 kilo veren arkadaş var...inanılır gibi deqil...çok çok sıkı tutucam hem kendimi hemde sizleri..bayrama kadar izin size sonrasında kaçamak falan istemiyorum..hatta tek menü hazırlayıp herkes aynı menüyü bile uygulayabilir..yapıcaz bişeyler artık...
kızlaaaarrrrrrr

ben geldiiimmmm

hoşgeldin canımıniçiii çok özledik seniii

ben de doğum sonrası topiğine yazdığım zayıflama serüvenine ilk başladığım yerdeki ilk mesajımı buldum ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...dan-birlikte-kurtulalim-150.html#post18023788

heey gidi günler... demek ki neymiş , zayıflamayı istemek gerekiyormuş..

diyetler nasıl gidiyor kızlar

benim şükür iyi zaten mide küçülmüş yiyemiyorum
iftarda sdece çorba ve salata yiyorum

sahurda da yumurta domatez zeytin salatalık ve yeşillik yetiyor şükür

bol bol da su

ama tartılmadım daha benim cadım tartıyı bozdu tartılamıyorum

yaa 36 bedenmi süper ötesi ablacım şu işi bizede ögret inş bizde yapalım tabi azimde lazım :)) 3ayda 45 kg way be yapalım walla bayram sonu bnde iyi gaza geldm

bak gördünmü şebnemcim nekadar yol kaydetmişsin....işte bu bir azim örneqi tebrik ediyorum seni tatlım

sağol ablacım , kadınlar kulübü , symrne nickli arkadaşım sevgili ayşeciğim , sonra sen ve senin sıcakkanlılığın,desteğin,cevapların , diğer arkadaşlarımın desteği ama en önemlisi eşimin desteği ile gerçekten uzun zamandır göremediğim kiloya ulaşabildim Allah'a şükürler olsun , herkes istediği kiloya tez zamanda ulaşsın inşallah sağlıkla devam ederiz hep beraber , en önemlisi sağlık çünkü..

avatarıma son halimi koydum silicem birazdannn

maşallh şebnem sen cıtır olmuşsın zaten

ben göremedim canım yaa..nette sörfteydim

tebrik ederim cnm azmini kutlarım bende 60 olsam rahatlıycam ama 65 ten aşağıya düşemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyo kaldım 65 te oysa hep aynı şekilde devam ediyorum ama spor yapmadığım için takılı kaldı...cnm sen spor yaptınmı birde boyun kaç

canım ben leslie sansone walk away the pounds yaptım 3 miles olanı düzenli olarak..
boyum 1.63..
ben de aylarca gram gram zayıflıyordum benim kırılma noktam sporla oldu açıkçası

Meleğim maşallah sana azmine hayranım inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın canım...
ablacım sen de ben de online iken koyarım yeniden merak etme
Bende bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…