Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arzum bak biz istedimiz kiloya ulaşsakda bu topiği terk etmeyelim bir birimizi bırakmayalım olmazmı mesela ben iki gündür doğru giremedim ama aklım buradaydı zaten eskilerden bi bizşef kaldık gönülde gelmiyor melekte gelmiyor gamzede öteki topikte zaten ramazan kimse vakit ayıramıyor bizler ayrılamayız ayrılmayalım.....

Birde şunu söyleyim burada hemen hemen herkes seninle bu yola başladı bn inanmıyorumki hedef kilolarımıza ulaştığımzda seni unutucamızı bunu bi kere unut bizler bir birimizi unutamayız ve buradan ayrılamayız çitir olunca erginsenanın çıtır hatunları diye bir topik açarız...

şebnemcim kaç kere özel mesj attım ama benim yazdıklarımı göndermemiş canım.. Bugün süvariye gittim lore alde %30 indirim vardı hemen fondoteni aldım şansa sonra rimel de alıcaktım aladam çıktım yarın allah kısmet ederse starcitye gidicem orada watsonseden bakıcam... Teşekkürler canım...

ben de sana yazacaktım şimdi boş msj geliyor diye ..bugün de bloğumda o fondötenin yorumunu yazmıştım :) güle güle kullan canım .. rimelde ise sana tek tavsiyem var , max factor false lash effect bunu yaz öyle git,ama waterproof yani suya dayanıklı olanı değil klasik olanı al , siyah .. makyajsız git almaya , bir kere denettir watsonsta bir gözüne denesinler , sonra öbür gözünle kıyasla .. ama nasıl sürüldüğünü de tarif ettir satış danışmanına .. takma kirpik gibi yapıyor ben acayip memnunumm.. beğenmezsen başka bir marka alırsın.
starcity olduğuna göre yenibosna bakırköy taraflarında mısın?

onlinesan koyayım fotomu hadii

canım ben leslie sansone walk away the pounds yaptım 3 miles olanı düzenli olarak..
boyum 1.63..
ben de aylarca gram gram zayıflıyordum benim kırılma noktam sporla oldu açıkçası

evet bende yapıcam leslie kısın arada yapıyodum callanetiscle beraber ama yazın spor yapmak terlemek çok kötü istenmiyo bi temizlik yaparken terliyorum spor yapıp terlede yağları atsam süper olucak hemde sıkılaşmış olucam sıkılaşmayada ihtiyacım var spor şart oldu bana yapmak

Canım elimde telefon uyuya kalmışım tamam dediğin rimele bakıcam inşallah oda indirimdedir... Yenibosnadayım canım sen nerdeydin...
Canım bugün resmini göremedim ama yarından ümitliyim...

Bişey daha dicektim çocuk konusunda aynen sana katılıyoum benim kızda sabah erkenden damlıyor erkem yatırınca bende iki gündür onum uyku düzenini bozdum sayılır akşama doğru uyuyor gece sahura yakın uyanıyor bir iki saat ayakta sonra tekrar bizimle yatıyor böyle daha iyi yoksa öbür türlü senin gibi bemde 3-4 saatlik uykuyla deli gibü ortalıkta dolanıyorum....

45.ytl civarında ...çok geldi :S

şebnem canım ben c3 beige rose rose beige olanını aldım yani çeneme sürünce cildimle uyum sağladı ama bir ton daha koyusunumu alsaydım diye düşünüyorum ordaki kızada dedim ama o çok koyj gelir dedi hatta ilk denemeyi bu aldığımın bir açık tonundan sonra bunu karar verdim aslında cildime uyum sağladı gerçi daha denemedim açadım bile fondoteni ben çok takıntılıyım yaa... Birde bunu sürdüöten sonra pudraya felan gerek kalmıyor değilmi....

arkadaslar beni de aranıza alın nolur ya :) bende kilo vermek istiyorum 26 yasındayım bir dönem alıp bir dönem veriyorum yıllardır çok sıkıldım artık karar verdim bu sefer 38 beden olucam aslında biraz verdim basladığımda 79 kiloydum şu an 69 um amacım 59 olmak ama ramazan biraz sekteye uğrattı sanki çok bişey yemememe rağmen kilomda bir azalma olmuyor nasipse ramazandan sonra spora başlamak istiyorum öyle daha çabuk veririm inşallah mesajlarınızı bekliyorum :)

kızçeler nasılsınız bu akşam misafirim vardı..sabahtan beri yorgunluktan öldüm...menüme gelince

oğmaç çorbası
pideli köfte
şaksuka
pazı sarması
patates püresi
acılı ezme
cacık
gavurdağı salatası
tulumba ve şöbiyet
arkasından da bolca soda
bu akşam yine misafir çağırmayı düşünüyorum ama menüm belli değil..bir menü rica etsem

Aldık bile hoşgeldin aramıza...

topıgın butun cıtır adaylarına gunaydınlarrr

dunku menum
sabah
uno denge lıght 1 dılım
yarım domates
zeytın
peynır
yumurta

ara
15 gr kuru uzum ve 1 adet salatalık

ogle

peynırlı omlet
yarım domates

ara
kıbrıt kutusu buyuklugunde karpus ve 2 adet cevız

aksam
haslanmıs bır tabak borulce

2,5 lt su

:) günaydın ilknurcum benim sıpa yine erkenci ..

eğer çenende veya boynunda uygulayıp dağıttığında tenine uyduysa merak etme , ben amber rengini kullanıyorum hafif bronzluk seviyorum. ben bunu kullanınca pudra kullanmıyorum canım.

yok canım ben rimelin fiatini yazdım çok geldi max factor false lash effect ....

merhaba canım doğru 45 tl olması lazım , ben 23 liraya aldım %50 indirimleri takip ederim hep , daha önce ilknura da yazdım istersen indirim dönemlerini bekle diye , çünkü ben de 45 tl vermekten yana değilim.. ama ürün harika bir ürün .. ilk denediğimde inanamamıştım aradaki farka , ki ben çok daha pahalısı lancome hypnose kullanıyordum , çoktan rafa kaldırdım lancome'u..
yani ilknurcum bence de indirimli dönemleri bekle acil değilse.. ama almasan da mutlaka dene gittiğin yerde bu dediğim rimeli , kimisi hiç beğenmeyebiliyor , kimisi de üstüne tanımıyor.. kirpik yapına bağlı yani kısa mı seyrek mi uzun mu vs..

neyse dönelim konumuz zayıflığaaa

Son düzenleme:

ilknurcum çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim.... inşallah arkadaşlıklıarımız hiçbir zaman kopmaz hatta reele taşıyabiliriz...ne güzel olur aslında...

hoşgeldin tatlım öncelikle biraz verdim dediqin kilo koskoca 10 kilo çok tebrik ederim seni...ama gerçekten birlikten kuvvet doquyor destek motivasyon çok önemli...ramazan ayı hepimizi etkiledi ama mübarek ay mutlaka kazandırdıkları tartışılmaz...sen şimdi dikkat edebildiqin kadar et bayram sonrası çok sıkı diyet uygulucaz hep birlikte

melek_yt ;
canım ben iftar menünü çok çok aqır buldum...oqmaç çorbası undan oluşan bir çorba...pideli köfte ona keza....pazı sarması ve patates püresi hep karbonhidrat...hani diyet açısından söylemiyorum normal açıdan deqerlendiriyorum..şakşukada vardı deqilmi.. çok baqımsız bir menü olmuş...yiyenlerin finali maden suyuyla yapmaları çok normal...ve iki çeşit tatlı ve ikiside şerbetli...umarım sen dikkatli yemişsindir...

günaydın arkadaşlarr
karşı binayı yıkıma devam ediyorlar ve müthiş bir gürültü var...baş aqrım hiç geçmedi malesef
bu sabah ekmeksiz tam bir diyet kahvaltısı yaptım inşallah bayrama kadar azda olsa dikkat etmeye çalışıcam...yarında inşallah oruç tutabilicem..
bugün öqünlerimi düzenledim içim rahat...acaba diyorum bayram sonrası haftalık menü listesi yapsak herkes uyabilirmi ?
birde bu şekilde herkesin verdiqi kiloya baksak diyorum...menüleri önceden belirleyince kaçamakta yapılmıyor...daha mantıklı gibi bence...siz ne dersiniz kızlar herkes uyabilirmi acaba..mesela bugün tavuk ve fasulye koysak menüye herkes alıp yapabilirmi? fikirlerinizi yazarmısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…