- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
şebnemcim kaç kere özel mesj attım ama benim yazdıklarımı göndermemiş canım.. Bugün süvariye gittim lore alde %30 indirim vardı hemen fondoteni aldım şansa sonra rimel de alıcaktım aladam çıktım yarın allah kısmet ederse starcitye gidicem orada watsonseden bakıcam... Teşekkürler canım...
canım ben leslie sansone walk away the pounds yaptım 3 miles olanı düzenli olarak..
boyum 1.63..
ben de aylarca gram gram zayıflıyordum benim kırılma noktam sporla oldu açıkçası
ben de sana yazacaktım şimdi boş msj geliyor diye ..bugün de bloğumda o fondötenin yorumunu yazmıştım :) güle güle kullan canım .. rimelde ise sana tek tavsiyem var , max factor false lash effect bunu yaz öyle git,ama waterproof yani suya dayanıklı olanı değil klasik olanı al , siyah .. makyajsız git almaya , bir kere denettir watsonsta bir gözüne denesinler , sonra öbür gözünle kıyasla .. ama nasıl sürüldüğünü de tarif ettir satış danışmanına .. takma kirpik gibi yapıyor ben acayip memnunumm.. beğenmezsen başka bir marka alırsın.
starcity olduğuna göre yenibosna bakırköy taraflarında mısın?
onlinesan koyayım fotomu hadii
45.ytl civarında ...çok geldi :SCanım elimde telefon uyuya kalmışım tamam dediğin rimele bakıcam inşallah oda indirimdedir... Yenibosnadayım canım sen nerdeydin...
Canım bugün resmini göremedim ama yarından ümitliyim...
Bişey daha dicektim çocuk konusunda aynen sana katılıyoum benim kızda sabah erkenden damlıyor erkem yatırınca bende iki gündür onum uyku düzenini bozdum sayılır akşama doğru uyuyor gece sahura yakın uyanıyor bir iki saat ayakta sonra tekrar bizimle yatıyor böyle daha iyi yoksa öbür türlü senin gibi bemde 3-4 saatlik uykuyla deli gibü ortalıkta dolanıyorum....
45.ytl civarında ...çok geldi :S
yok canım ben rimelin fiatini yazdım çok geldi max factor false lash effect ....Canım 36tl ye aldım... Ama şunu söyleye bilirimki kadifemsi birşey öteki fondotenler gibi değil bugün..
yok canım ben rimelin fiatini yazdım çok geldi max factor false lash effect ....
arkadaslar beni de aranıza alın nolur ya :) bende kilo vermek istiyorum 26 yasındayım bir dönem alıp bir dönem veriyorum yıllardır çok sıkıldım artık karar verdim bu sefer 38 beden olucam aslında biraz verdim basladığımda 79 kiloydum şu an 69 um amacım 59 olmak ama ramazan biraz sekteye uğrattı sanki çok bişey yemememe rağmen kilomda bir azalma olmuyor nasipse ramazandan sonra spora başlamak istiyorum öyle daha çabuk veririm inşallah mesajlarınızı bekliyorum :)
Meleğim maşallah sana azmine hayranım inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın canım...
ınsallah ılknurum allahın ıznı ıle ulasacagım canım
bıde fondoten onerım olabılır canım eger cıldın cok sorunlu ıse este louder double wear deılse qlınıqe fondoten onerırım canım hem
spf lı hemde cok kalıcı rımelde ıse dıor black aut yada mac ın rımellerı cok guzel
:) günaydın ilknurcum benim sıpa yine erkenci ..Canım elimde telefon uyuya kalmışım tamam dediğin rimele bakıcam inşallah oda indirimdedir... Yenibosnadayım canım sen nerdeydin...
Canım bugün resmini göremedim ama yarından ümitliyim...
Bişey daha dicektim çocuk konusunda aynen sana katılıyoum benim kızda sabah erkenden damlıyor erkem yatırınca bende iki gündür onum uyku düzenini bozdum sayılır akşama doğru uyuyor gece sahura yakın uyanıyor bir iki saat ayakta sonra tekrar bizimle yatıyor böyle daha iyi yoksa öbür türlü senin gibi bemde 3-4 saatlik uykuyla deli gibü ortalıkta dolanıyorum....
şebnem canım ben c3 beige rose rose beige olanını aldım yani çeneme sürünce cildimle uyum sağladı ama bir ton daha koyusunumu alsaydım diye düşünüyorum ordaki kızada dedim ama o çok koyj gelir dedi hatta ilk denemeyi bu aldığımın bir açık tonundan sonra bunu karar verdim aslında cildime uyum sağladı gerçi daha denemedim açadım bile fondoteni ben çok takıntılıyım yaa... Birde bunu sürdüöten sonra pudraya felan gerek kalmıyor değilmi....
yok canım ben rimelin fiatini yazdım çok geldi max factor false lash effect ....
Meleğim maşallah sana azmine hayranım inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın canım...
ınsallah ılknurum allahın ıznı ıle ulasacagım canım
bıde fondoten onerım olabılır canım eger cıldın cok sorunlu ıse este louder double wear deılse qlınıqe fondoten onerırım canım hem
spf lı hemde cok kalıcı rımelde ıse dıor black aut yada mac ın rımellerı cok guzel
günaydın melekcim , estee lauder tabii ki nefis bir fondöten , rimelde de dior'un diorshow'larına bayılırım ama o kadar para verilmez indirim döneminde değilken,onlar daha yüksek segment , ilknura önerdiklerim benim de kullandığım orta segment,fiyatlar da orta..
meleeeek .. aaaa ama sena abla yazar sen yazarsın menülere bak , bayıldım yani .. bu menüleri ben mümkün değil hazırlayamam maşallah yawkızçeler nasılsınız bu akşam misafirim vardı..sabahtan beri yorgunluktan öldüm...menüme gelince
oğmaç çorbası
pideli köfte
şaksuka
pazı sarması
patates püresi
acılı ezme
cacık
gavurdağı salatası
tulumba ve şöbiyet
arkasından da bolca soda
bu akşam yine misafir çağırmayı düşünüyorum ama menüm belli değil..bir menü rica etsemsen antalya-mersin-hatay taraflarından mısın?aşığım oranın yemeklerine.. bi de gavurdağı salatası of of off
arkadaslar beni de aranıza alın nolur ya :) bende kilo vermek istiyorum 26 yasındayım bir dönem alıp bir dönem veriyorum yıllardır çok sıkıldım artık karar verdim bu sefer 38 beden olucam aslında biraz verdim basladığımda 79 kiloydum şu an 69 um amacım 59 olmak ama ramazan biraz sekteye uğrattı sanki çok bişey yemememe rağmen kilomda bir azalma olmuyor nasipse ramazandan sonra spora başlamak istiyorum öyle daha çabuk veririm inşallah mesajlarınızı bekliyorum :)
canım hoşgeldin , bakma bizim böyle başka konulara da değindiğimize .. ortak amacımız zayıflamak ve çok şükür buraya takılan kilocuklarından kurtuluyor hafifliyor , sık sık paylaşımda bulun , anlat kendini her gün , neler yedin neler yemedin ne spor yaptın .. bu akşam tartılacağız mesela iftardan 5 dk önce falan, yarın bildirim günümüz başlangıç kilosu , şimdiki kilon , verdiğin- aldığın kilo,boy,beden,spor bunları detaylı yazacağız inşallah.. yarın sen de bizim bildirimlere bakarak kendi bildirimini yazarsın ve ilk bildirimde bulunursun..
günaydın melekcim , estee lauder tabii ki nefis bir fondöten , rimelde de dior'un diorshow'larına bayılırım ama o kadar para verilmez indirim döneminde değilken,onlar daha yüksek segment , ilknura önerdiklerim benim de kullandığım orta segment,fiyatlar da orta..
sebnemcım haklısın :44::44: ben makyajda denemedım sey kalmayıp bunlardan memnun kaldıgım ıcın yazdım ama cok haklısın cok pahalı bunlar helekı rımel naparsan yap cabuk kuruyan bısı o kadar para verılmez ama ben cok sevıorum kozmetıgı o yuzden vermek zorunda kalıyorum zaman zamanama max factorun rımelınıde kullanmıstım katılılyorum o konuda sana tam bır takma kırpık etkısı yaratmıstı
ilknurcum çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim.... inşallah arkadaşlıklıarımız hiçbir zaman kopmaz hatta reele taşıyabiliriz...ne güzel olur aslında...arzum bak biz istedimiz kiloya ulaşsakda bu topiği terk etmeyelim bir birimizi bırakmayalım olmazmı mesela ben iki gündür doğru giremedim ama aklım buradaydı zaten eskilerden bi bizşef kaldık gönülde gelmiyor melekte gelmiyor gamzede öteki topikte zaten ramazan kimse vakit ayıramıyor bizler ayrılamayız ayrılmayalım.....
Birde şunu söyleyim burada hemen hemen herkes seninle bu yola başladı bn inanmıyorumki hedef kilolarımıza ulaştığımzda seni unutucamızı bunu bi kere unut bizler bir birimizi unutamayız ve buradan ayrılamayız çitir olunca erginsenanın çıtır hatunları diye bir topik açarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?