- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
günaydın arkadaşlarr
karşı binayı yıkıma devam ediyorlar ve müthiş bir gürültü var...baş aqrım hiç geçmedi malesef
bu sabah ekmeksiz tam bir diyet kahvaltısı yaptım inşallah bayrama kadar azda olsa dikkat etmeye çalışıcam...yarında inşallah oruç tutabilicem..
bugün öqünlerimi düzenledim içim rahat...acaba diyorum bayram sonrası haftalık menü listesi yapsak herkes uyabilirmi ?
birde bu şekilde herkesin verdiqi kiloya baksak diyorum...menüleri önceden belirleyince kaçamakta yapılmıyor...daha mantıklı gibi bence...siz ne dersiniz kızlar herkes uyabilirmi acaba..mesela bugün tavuk ve fasulye koysak menüye herkes alıp yapabilirmi? fikirlerinizi yazarmısınız...
arkadaşlarda menüleri uygulamakta zorluk yaşamazlarsa uygularız canım :)GUNAydın canım bence soyledıgın cok mantıklı hem herkez aynı menu ıle nekadar kılo verebılmıs gormus oluruz. bence mantıklı ben uyarım sahsen bunu kesın yapalım bencede
bıde kızlar nekadar becerıksız bırıım ben ya ıkı saat borulcelerın haslanmasını bekledım ındırdım ocaktan suyunu suzmeden soguk su doldurdum tencereye hemen sogusun dıye banyoya gırdım. cıktıgımda hemen hemen hepsı yumusamıs dagılmıstı :2::2::2: bır tabak zor cıktı ıcınden offffffffff nekadar becerıksızım ben yaaaaaaaaa
arkadaşlarda menüleri uygulamakta zorluk yaşamazlarsa uygularız canım :)
tatlım tefalin clipso diye bir tenceresş var düdüklü...ama normal düdüklü gibi deqil...ben eski düdüklü tencerem varken yıkamak bile ölüm geliyordu...tefalinki mükemmel...10 dakikada kum gibi pişiyor fasulyeler...tavuk 20 dakikada lokum gibi oluyor..hemde buhar aparatı var ben börülve fasulye gibi yeşillikleri buhar aparatında pişiriyorum çok leziz ve saqlıklı oluyor...saatli aynı zamanda...ilk çaldıqında altını kısmanı söylüyor sana...ikinci çaldıqındada ben piştim beni kapat diyorçok memnunum ben..hemde yagazdan tasarruf...sadece 10 dakika hatta bazen 8 dakikaya ayarlıyorum...bi düşün derim
CANIM supermıs kesın bakaym ben benım ıcın bakıt nakıt cunku eve gıdınce ıkı saat yemegın pısmesını beklememıs olurum hem cok sagol canım
cok sagol canım en kısa surede bakacagım
kızlar sebnem bana leslıe den bahsetmıstı bugun netten baktım ama onu evde yapabılmem ıcın ındırmem gerekıyor fakat bızım evde net yokkınasıl baska turlu yapabılırım ? spor da yapmak ıstıyorum cunku artık. yuruyuse cıkamıyorum cok sıcak hemde ıs donusu yorgunluk+sıcak bırlesınce cıkamıyorum eylul sonu gıbı baslıcam yurumeye nasıpse
kızlar sebnem bana leslıe den bahsetmıstı bugun netten baktım ama onu evde yapabılmem ıcın ındırmem gerekıyor fakat bızım evde net yokkınasıl baska turlu yapabılırım ? spor da yapmak ıstıyorum cunku artık. yuruyuse cıkamıyorum cok sıcak hemde ıs donusu yorgunluk+sıcak bırlesınce cıkamıyorum eylul sonu gıbı baslıcam yurumeye nasıpse
sena ablacım hakikaten çok konuşuyor vızır vızır hiç susmuyor leslie , ben hem o sporu yapıp hem o kadar konuşsam nefes bile alamam herhalde .. leslie teyze alışık tabii..canım leslie bende bi bakayım hiç yapmadım...kadının teki sürekli durmaksızın konuşup duruyordu o sanırım :26:
melekcim onu rapidden indir , işyerindeki bilgisayarına kendi taşınabilir usb belleğini tak,oraya kaydet.evde netin yoksa ancak böyle halledebilirsin..
eve gidince de usb den kendi bilgisayarına atarsın veya direkt usbyi tv'ye bilgisayara vs .. bağlayarak yapabilirsin..
sena ablacım hakikaten çok konuşuyor vızır vızır hiç susmuyor leslie , ben hem o sporu yapıp hem o kadar konuşsam nefes bile alamam herhalde .. leslie teyze alışık tabii..
bu arada çok konuşuyor ama benim ingilizcem (almancam da var bu arada, ev hanımı olarak çift yabancı dil ne kadar gerekli bana di mi) olduğu için her söylediğini anlıyorum aslında o kadar çok faydalı bilgiden bahsediyor ki sporla beslenmeyle ilgili.. spor bitip esneme hareketlerine geçince de dua ediyor tabii kendi inancında , Allah'a şükrediyor , şaşırmıştım ben ilk izlediğimde ..
canım leslie bende bi bakayım hiç yapmadım...kadının teki sürekli durmaksızın konuşup duruyordu o sanırım :26:
melekcim onu rapidden indir , işyerindeki bilgisayarına kendi taşınabilir usb belleğini tak,oraya kaydet.evde netin yoksa ancak böyle halledebilirsin..
eve gidince de usb den kendi bilgisayarına atarsın veya direkt usbyi tv'ye bilgisayara vs .. bağlayarak yapabilirsin..
tamam canım bı deneyım basarabılırsem super olur aksamları evde yapabılırım
kızlar burda hava karardı ve birden yaqmur başladı büyük büyük yaqıyor..ama malesef camları açamıyorum yıkımdan dolayı
mis gibi kokar şimdi heryer
1-2 iş görüşmesi yaptım telde...hepsi hiç beklemediqim kadar olumlu geçti...ama nedense içimden gidip görüşmek gelmiyor...hem bebek hem iş konuları beni bunalttı sanırım...kararsız olma konusunda çok kararlıyım... ne bebek istiyorum ne işe gitmek nede evde oturmak..karman çormanım..bişeyler söyleyin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?