CANIM benımde sık sık dustugm bı durumdasın. bende cogu zaman ne evde ne ıste olmak ıstemıyrum sanırım ruh halımızle alakalı :2: yanı bebek konusunda kararsızlıgında haklısın zor ıs arzucum ya ben sahsen su anda goze alamam ıs konusunda ıse eger ıcınden gelmıyorsa baslama ne zaman hazır hıssedersen o zaman. benım ıcın sevındırııcı bır durum oldu patronumla konustum 1 haftalık yıllık ıznımı cumartesılerı gelmeyerek kullanacagım
bilemiyorum canım yaa...bu aralar böyle bir şey var üzerimde...çalışmayı çok isityorum ama nedense bu aralar elim hiçbirşeye gitmiyor...bebek banada çok uzun bir maraton olarak geliyor zaten öylede...kafam karmakarışık...aylardır çalışmıyorum bu süre bana iyi gelri kafamı toplar ne yapacaqıma karar veririm dedim ama deqişen bişey olmadı...bu anlamda boşluktayım ve bu hal beni çok üzüyor..
izin konusunda hakkında hayırlısı olsun canım...1 haftayı tatile giderek deqerlendirsen daha iyi deqilmiydi...
CANIMM haklısında esımın ızın hakkı yok o yuzden yanlızda cıkamam bole sankı daha mantıklı gelı bu durumda banadıger konudada sıkılma canım zaman zaman hepımızın oluyor gecıcektır bana hele sık sık oluyor. cunku mutsuz bır evlılıgım var o yuzden sanırım :2::2:
daha önce bu durumdan hiç bahsetmemiştin sanırım yada benmi hatırlamıyorum...anlatmak istermisin cnm...
merhabaaaaçıtır hatunlar nasılsınızzzz
menumu yazayım sizee
Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
2 kk peynir
Yarım dilim karpuzzz ( gece karpuz aşerdim durdum)
Ara YOK
ÖĞLE
1 kepçe düğün çorba
tavuk göğsü ve azıcık patates
1 tabak salata
ARA
1 şeftali, 1 erik
AKŞAM
2 kase cacık
6 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
1 et köfte
diyetisyenin menusune göre çok dahaa az yedim
bundan azınıda yiyemem bayılırımmm
3.5 LT Su
merhabaaaaçıtır hatunlar nasılsınızzzz
menumu yazayım sizee
Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
2 kk peynir
Yarım dilim karpuzzz ( gece karpuz aşerdim durdum)
Ara YOK
ÖĞLE
1 kepçe düğün çorba
tavuk göğsü ve azıcık patates
1 tabak salata
ARA
1 şeftali, 1 erik
AKŞAM
2 kase cacık
6 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
1 et köfte
diyetisyenin menusune göre çok dahaa az yedim
bundan azınıda yiyemem bayılırımmm
3.5 LT Su
CANIM BIraz bahsetmıstım bu benım esımle ıkıncı evlenmemıs bız bır kere bosanmıstık 3 sene sonra tekrar evlendık ama klasık bır laf vardır ya denenmısı denememek lazım dıye sanırım dogru cunku sanırım hersey bıtmıs aramızdahıc bısı hıssetmıyorum sımdılık sadece cocuk ıcın suruyor ama ne kadar yurur bılemıyorum
aysuncum menün tabi biraz fazla...patates bulgur pilavı ekmek ve karpuz 1 gün için çok fazla...bu sana kilo aldırır...ye ama çok çokı az ye cnm...su miktarında çok çok güzel
evet şimdi hatırladım canım...çok özel deqilse sorunlarından biraz bahsedermisin tatlım..
tatlım sen hamile hamile diyetisyenemi gittin :26:anammm abla sen beni öldürceennnn diyetisyen daha bunun yanında ekmek veriyor 2 şer dilimmm
tamam daha dikkat edicem
tabıkı bahsederım bızım ılk bosanma nedenımız onun asırı ılgısız tavırları ve annesı yuzundendı. annesı ben 1 haftalık evlıyken geldı bızle yasamaya basladı ve bu 2 sene surdu kabus gıbı ıkı senekımsenın basına vermesın allahtan calısıyordum ama aksamları bıle onla aynı catıda olmak yetıyordu. sunu net soylemelıyımkı gokten ınmıs melek olsa kaynanayla aynı evde asla olmyor ev ev ustunde asla olmuyr. yanı bu ıkı sorun bırlesınce aramızdakı kavga ucurumlar ııyıce acıldı en son dayanamadık ve 2007 de bosandık. hıc unutmam tum sulalesı barıstımak ıcın cırpınırken o kadın uzaktan seyredıyordu sadece hemde 17 aylıktı daha oglum. sonra 3 yıl gectı aradan baktık cocuk varken olmuyor ona haklsızlık olmasın baba anne bı arada buyusun ıstedık ama duygu hıs olmayınca olmuyor yanı en azından benım acımdan
tatlım sen hamile hamile diyetisyenemi gittin :26:
peki ne yapmayı düşünüyosun...
yanı su anda elım kolum baglı bu sekılde gıttıgı yere kadar gıdeceksonunu ınan bende bılmıyorum tek bıldıgım cok ama cok mutsuzum bu evlılıkte. cunku ask ve sevgı yok bbunlar olmayınca da sadece mecburıyetlerden dolayı bukadar oluyıor ancak
canım benim ne desem bilemedim... ayrılıp tekrar evlenmen bence büyük bir hata...ayrılabilmek büyük erdem bence...üstüne nasıl tekrar evlendin canım yaa..neyse olan olmuş... ilgisizliqinin dışında başka sorun yoksa idare et derim...çünkü hiçbir erkek mükemmel deqildir cnm..
yanı annemlerın baskısı cocuk konusundakı duygu somurulerı kı belkıde kendılerınce haklıydılar benı tekrar barısmaya ıttı. ama dedıgın gıbı hıc bır erkek mukemmel deıl ayrıca yenı bırı huyu suyu ne bılmedıgım bırı hıc gozum kesmıyor sanırım sımdılık boyle gıtmek zorunda zorda olsa
bunu çok sevdim:kararsız olma konusunda çok kararlıyımkızlar burda hava karardı ve birden yaqmur başladı büyük büyük yaqıyor..ama malesef camları açamıyorum yıkımdan dolayı
mis gibi kokar şimdi heryer
1-2 iş görüşmesi yaptım telde...hepsi hiç beklemediqim kadar olumlu geçti...ama nedense içimden gidip görüşmek gelmiyor...hem bebek hem iş konuları beni bunalttı sanırım...kararsız olma konusunda çok kararlıyım... ne bebek istiyorum ne işe gitmek nede evde oturmak..karman çormanım..bişeyler söyleyin bana...
biri bizi gözetliyorşu altta bizi gizli gizli okuyanlar sizi bir elime geçirirsem varyaa
CANIM BIraz bahsetmıstım bu benım esımle ıkıncı evlenmemıs bız bır kere bosanmıstık 3 sene sonra tekrar evlendık ama klasık bır laf vardır ya denenmısı denememek lazım dıye sanırım dogru cunku sanırım hersey bıtmıs aramızdahıc bısı hıssetmıyorum sımdılık sadece cocuk ıcın suruyor ama ne kadar yurur bılemıyorum
tatlım sen hamile hamile diyetisyenemi gittin :26:
peki ne yapmayı düşünüyosun...
bunu çok sevdim:kararsız olma konusunda çok kararlıyımabla valla kaderinde olacağı varsa sen istemesen de olur akışına bırak sakin ol
biri bizi gözetliyor
melekciğim ben erkeklerin 7sinde neyse 70 inde de aynı olduklarını düşünüyorum , hiçbir kuvvet onları değiştiremez temelde, değiştim derler ama lafta , değişmezler .. ancak çocuğunun gelişimi de çok önemli .. eksileri artıları çok iyi düşünmelisin..
e abla ben de diyetisyendeydim hep hamileliğimde 4. aydan sonra, gün gün yediklerimi yazıp , -önceden kan görünce bayılan bendeniz-her gün günde 5 kere elimi makineyle delip kan değerlerimi alıyordum onları tek tek inceliyordu,doğum olana kadar diyetle beslendim.. gebelik şekeri vardı bende..
biliyorum o makineleri canım babamda sık sık şekerini ölçer hatta bazen bizde ölçüyoruz..
bu arada avatarındaki resmin süepr canım harika olmuşsun
yaşın kaçtı canım? ben eşimden ayrılsam birdaha asla evliliqi düşümem...çocuklarımla ilgilenirim bir işe girip bakarım kendimize.. ama başka bir erkeqi asla içim almaz büyük konuşmıyımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?