- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
bunu çok sevdim:kararsız olma konusunda çok kararlıyımabla valla kaderinde olacağı varsa sen istemesen de olur akışına bırak sakin ol
biri bizi gözetliyor
melekciğim ben erkeklerin 7sinde neyse 70 inde de aynı olduklarını düşünüyorum , hiçbir kuvvet onları değiştiremez temelde, değiştim derler ama lafta , değişmezler .. ancak çocuğunun gelişimi de çok önemli .. eksileri artıları çok iyi düşünmelisin..
haklısın canım kısı neyse o asla degısmıor . destegın ıcın tesekkurler canım sımdılık bole gıdecek bakalım
canım hoşgeldim özlemişim yazılarını:)eeeeeee bugun tartilma gunu degilmiydi ben mi yanlis hatirliyom acaba neyse saten bende tartilamadimbugun iftarda evde degildim kendimi abimlere zorla davet ettirdim saten kiloda veremedim galiba adetim gununu bes gun gecti niye olmuyo anlamis degilim kendi kendime stress yapmaya basladim ne yalan söylim normalda böyle olmazdi simdi bu yazdiklarimi okuyan bir cogunuz hamilemisin yoksa diyordurlar ama dayanamadim dun test yaptim degilmisim saten öyle bir planimda yok suan neyse allah isteyenlere versin ins hepicinizi öpüyorum kizceler
ilknurcum aldıklarını güle güle kullan canım ne güzel aradıqını bulabiliyormuşsun..bende eski bedenlerimi giyemiyorum çünkü kilo aldım ne sinir bozucu bir durum...hemen vermek istiyorum bu kiloları dün itibariyle dikkat etmeye başladım..bayrama kadar ne versem kardır ama bayram sonrası esip geçicem Allahın izniyle...ama cuma cumartesi pazar iftara davetliyiz elimden geldiqi kadar dikkat etmeye çalışıcam inşallah firesiz geçer....:26:hayırlı geceler kızlar ezanın okunmasıı ekliyorum namazımı kılıp yatıcam bugün çok yoruldum sabaj doktora gittim ayak parmağımda mantar oldu abdest alınca kurulamadım parmak arasını şimdi acısını çekiyorjm krem verdi....
Sonra iş aldığım yere gittim eve iğ getirdim starcitye doğru yol aldım maviden iki pantolon biri dar kesim biri bol kesim aldım önceden mavide bedenime uygun pantolon bulamazdım şimdi elimi atınca buluyorum spnra lcw ya gittim ordanda bir penye aldım sonra işldım kadın aradı koştura koştura eve geldim işlerin yakaı yanlış dikşmmiş geri göndereceklerdi götürdüm vaz geçmiş işleri veren adam öyle dikin demiş sinir oldum yorgun argın neyse bıraz orada kaldık işleri aldım eve geldim bıraz evi toparladım berrayla gittik yattık ama bana 1-2 saatlik uyku 5 dakika gibi geldi uykumu alamadım ve ha la çok yorgunum namazdan sonra hemen uyku moduna geçicem...
Bu arada kulelideki maviyle starcity deki mavinin fiyatları değişik 20 lira oynuyor aralarımda kulelidekinin fiyatı daha yüksek....
günaydın gülşencim nasılsın tatlım...kızlarrr günaydıınnn nasılsınızz bu aralar bende çok fazla giremiyorumm işler çook yoğunnn sadece geçmişi okuyabiliyorumm..birde regl oldumm bu ay çok fenayımm karnımm kasıklarımm feci halde ağrıyoorr.hepinizi öpüyorummm...
bu haftanın bıldırımı
başlangıç kilo:88,90 kg ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta :79,100 kg
bu hafta:78 kg
gelen: yokkk
gıden: 1100 kg
toplam giden: 10,900 kg
Hedef : 65 kg
boy : 1.68
beden : 42 ama cokk bollastı
spor : sımdılık uok
arzucum dune gore bugun +400 gr fazla cıktım dunku menume bakarak yorum yapabılırmıyız sebebı ne olabılr? odemmı)
ARZUUUcum gunaydınnn gecmısımı okuyosun dıcem ama cok sayfada ılerlememıs
gulsencım bu hafta harıka kılo vermıssın tebrıkleerrrr
canım hoşgeldim özlemişim yazılarını:)
çok pozitif bir mesaj olmuş gülümseyerek okudum yazdıklarını...kendini zorla davet kısmı müthişti
bu ay benim reqlimde erken geldi belki oruçla alakalıdır...bebişte yokmuş eninde sonunda gelmek zorunda
ilknurcum aldıklarını güle güle kullan canım ne güzel aradıqını bulabiliyormuşsun..bende eski bedenlerimi giyemiyorum çünkü kilo aldım ne sinir bozucu bir durum...hemen vermek istiyorum bu kiloları dün itibariyle dikkat etmeye başladım..bayrama kadar ne versem kardır ama bayram sonrası esip geçicem Allahın izniyle...ama cuma cumartesi pazar iftara davetliyiz elimden geldiqi kadar dikkat etmeye çalışıcam inşallah firesiz geçer....:26:
bu sıcakta işlerle boquşuyorsun Allah kolaylık versin canım...ordan orray koşturup durmuşsun okurken ben bile yoruldum..
günaydın gülşencim nasılsın tatlım...
reqliymişsin canım çok geçmiş olsun..aqrı kesici alsan belki biraz iyi gelir...
tatlım menünü okurken ilk dikkatimi çeken iki öqün yediqin kuru üzüm ve karpuz oldu...sonuçta ikiside aşırı tatlı..çok dikkatli tüketilmeli..birde tavuk sote geç saattemi yenildi acaba? su miktarında oldukça az...iki ana öqünde et yemişsin ama suyu az içmişsin böbrekler zarar görür Allah korusun...
ARZUUUcum gunaydınnn gecmısımı okuyosun dıcem ama cok sayfada ılerlememıs
gulsencım bu hafta harıka kılo vermıssın tebrıkleerrrr
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
melek ve gülşen verdiqiniz kilo mükemmel çok çok iyi gidiyorsunuz...çok tebrik ederimm
suclunun kuru uzum ve karpuz oldugunu bılıyordum ama emın olmak ıstedımkeske yemeseydım offf . aksam yemegını saat 8 gıbı anca yıyebıldım cunku o saatte evdeydım su mıktarıda dunku menuye gore azdı sanırım bunlar bırlesınce +400 cıktım bu durumda demı :26::26::26: bıdaha aynı hataya dusmıcem ogrenmıs oldum canım. bıde annem yapmıstı domateslı tavk soteyı annemın yag konusunda elının ayarı yok malesef nekadarda suyunu yemesemde oda etkı yapmıs olabılır demı???
evet cnm ben bile şaşırdım :)) tartıya çıkınca gözlerime inanamadımm süper bişey buu.
günaydın kızçeler
günaydın kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?