Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

uyku gözümden akıyor bi bakıyım ne var ne yok dedim ama kimse uqramamış :26: neyse herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlarr

eeeeeee bugun tartilma gunu degilmiydi ben mi yanlis hatirliyom acaba neyse saten bende tartilamadim bugun iftarda evde degildim kendimi abimlere zorla davet ettirdim saten kiloda veremedim galiba adetim gununu bes gun gecti niye olmuyo anlamis degilim kendi kendime stress yapmaya basladim ne yalan söylim normalda böyle olmazdi simdi bu yazdiklarimi okuyan bir cogunuz hamilemisin yoksa diyordurlar ama dayanamadim dun test yaptim degilmisim saten öyle bir planimda yok suan neyse allah isteyenlere versin ins hepicinizi öpüyorum kizceler

hayırlı geceler kızlar ezanın okunmasıı ekliyorum namazımı kılıp yatıcam bugün çok yoruldum sabaj doktora gittim ayak parmağımda mantar oldu abdest alınca kurulamadım parmak arasını şimdi acısını çekiyorjm krem verdi....
Sonra iş aldığım yere gittim eve iğ getirdim starcitye doğru yol aldım maviden iki pantolon biri dar kesim biri bol kesim aldım önceden mavide bedenime uygun pantolon bulamazdım şimdi elimi atınca buluyorum spnra lcw ya gittim ordanda bir penye aldım sonra işldım kadın aradı koştura koştura eve geldim işlerin yakaı yanlış dikşmmiş geri göndereceklerdi götürdüm vaz geçmiş işleri veren adam öyle dikin demiş sinir oldum yorgun argın neyse bıraz orada kaldık işleri aldım eve geldim bıraz evi toparladım berrayla gittik yattık ama bana 1-2 saatlik uyku 5 dakika gibi geldi uykumu alamadım ve ha la çok yorgunum namazdan sonra hemen uyku moduna geçicem...

Bu arada kulelideki maviyle starcity deki mavinin fiyatları değişik 20 lira oynuyor aralarımda kulelidekinin fiyatı daha yüksek....

kızlarrr günaydıınnn nasılsınızz bu aralar bende çok fazla giremiyorumm işler çook yoğunnn sadece geçmişi okuyabiliyorumm..birde regl oldumm bu ay çok fenayımm karnımm kasıklarımm feci halde ağrıyoorr.hepinizi öpüyorummm...

gunaydın kızlarrr

dunku menum

uno denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
zeytın
peynır
yarım bıber
yumurta

ara
5-6 kuru uzum+salatalık

ogle
et doner
yarım domates

ara
kuru uzum+karpuz cokk cok az

aksam
tavuk sote domateslı
cacık

2,5 lt su

bu haftanın bıldırımı

başlangıç kilo:88,90 kg ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta :79,100 kg
bu hafta:78 kg
gelen: yokkk
gıden: 1100 kg
toplam giden: 10,900 kg
Hedef : 65 kg
boy : 1.68
beden : 42 ama cokk bollastı
spor : sımdılık uok

arzucum dune gore bugun +400 gr fazla cıktım dunku menume bakarak yorum yapabılırmıyız sebebı ne olabılr? odemmı)

başlangıç:69.30
geçen hafta:68.00
bu hafta :66.40
gelen:yookkkk:))
giden:1.60
toplam giden:2.90
boy:1.61
hedef:54
beden:40-42
spor:şimdilik yok.

canım hoşgeldim özlemişim yazılarını:)
çok pozitif bir mesaj olmuş gülümseyerek okudum yazdıklarını...kendini zorla davet kısmı müthişti
bu ay benim reqlimde erken geldi belki oruçla alakalıdır...bebişte yokmuş eninde sonunda gelmek zorunda
ilknurcum aldıklarını güle güle kullan canım ne güzel aradıqını bulabiliyormuşsun..bende eski bedenlerimi giyemiyorum çünkü kilo aldım ne sinir bozucu bir durum...hemen vermek istiyorum bu kiloları dün itibariyle dikkat etmeye başladım..bayrama kadar ne versem kardır ama bayram sonrası esip geçicem Allahın izniyle...ama cuma cumartesi pazar iftara davetliyiz elimden geldiqi kadar dikkat etmeye çalışıcam inşallah firesiz geçer....:26:
bu sıcakta işlerle boquşuyorsun Allah kolaylık versin canım...ordan orray koşturup durmuşsun okurken ben bile yoruldum..
günaydın gülşencim nasılsın tatlım...
reqliymişsin canım çok geçmiş olsun..aqrı kesici alsan belki biraz iyi gelir...

tatlım menünü okurken ilk dikkatimi çeken iki öqün yediqin kuru üzüm ve karpuz oldu...sonuçta ikiside aşırı tatlı..çok dikkatli tüketilmeli..birde tavuk sote geç saattemi yenildi acaba? su miktarında oldukça az...iki ana öqünde et yemişsin ama suyu az içmişsin böbrekler zarar görür Allah korusun...

ARZUUUcum gunaydınnn gecmısımı okuyosun dıcem ama cok sayfada ılerlememıs

gulsencım bu hafta harıka kılo vermıssın tebrıkleerrrr

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar

melek ve gülşen verdiqiniz kilo mükemmel çok çok iyi gidiyorsunuz...çok tebrik ederimm

suclunun kuru uzum ve karpuz oldugunu bılıyordum ama emın olmak ıstedım keske yemeseydım offf . aksam yemegını saat 8 gıbı anca yıyebıldım cunku o saatte evdeydım su mıktarıda dunku menuye gore azdı sanırım bunlar bırlesınce +400 cıktım bu durumda demı :26::26::26: bıdaha aynı hataya dusmıcem ogrenmıs oldum canım. bıde annem yapmıstı domateslı tavk soteyı annemın yag konusunda elının ayarı yok malesef nekadarda suyunu yemesemde oda etkı yapmıs olabılır demı???

canım herkesin bünyesi farklıdır..ben diyet yaparken dikkatli bir şekilde yemeklerime yaq koydum...ve etkilenmedim...karbon diyeti yaptıqım için kızartma falan serbestti onun için yaqa çok fazla takılmadım..birde benim vücudumdaki yaq oranım çok düşük...onunda etkisi olabilir...aldıqım kilo kilo deqil su benim..onun için kolay verip kolay alıyorum...yani konuya dönücek olursak herkes kendi vücudunu metosunu tanıcak...ne kilo aldırıyor ne verdiriyor bilicek...400qramada takılma bugün dikkat edersen yarına bişey kalmaz...zaten bu tür oynamalar hafif artılar eksiler ideal kilomuza indiqmiz zamanda olucaktır..önemli olan benim gibi ipin ucunu fazla kaçırmamak..buda bana büyük bir ders oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…