Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

katılıyorum canım benı uzen demeyelımde sasırtan o 5-10 kuru uzum ve ıkı kcuk parca karpuzun bu kadar kılomu etkılemesı oldu ama sanırım daha dıkkatlı olmam sart demekkı bana sekerlı bısı( kuru uzum karpuz vs ) anında artı oluyor bu da bugun yasadıgım seyde hemen anlasıldı. bıde aksamkı cacıkta sanırım tuz fazlaydı ondanda olabılr :26:

evet verdıkce dahada super olacak hıslerın merak etme

gunaydın sebnemcımm

kızlar hadı versekte alsakta bıldırımelrı gorelımmm
he he bu lafın bana heralde ama üzgünüm bayram sonrasına kadar bildirim yapamam..çok kilo aldım ve tartılmıyorum..geçen gün tartıldım korktuqum kadar yokmuş..ama yinede biraz verip öyle baskülle aramı düzelticem..bayram sonrasıda 80 bile olsam her hafta düzenli bildirimlerle devam edicem..bildirim yapmak ve çizelgeler beni inanılmaz motive ediyor...az daha bekleticem yanee sizi
yalnız çizelgeden bizmi değiştiriyoruz arkadaşlar?
yok hayatım sen verdikçe o kendi düşüyor

karbonları çok fazla canım ve su tutar...tuzlu cacıkta su tutar canım..hepsi birleşince böyle olmuş...her iki ara öqündede aynı şeyleri yeme ve tek çeşit ye...ne biliyim süt yoqurt ceviz gibi seçeneklerde var...ve çok faydalı..özellikle yoqurt göbüşteki yaqları süper eritiyor...

eveeet bildirimim:

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :59.4 kg
bu hafta:58.8 kg
giden: 600 gr
toplam giden : 19.2 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 38
spor:ya tam tutamadım sayıyı ama sanırım bu hafta 3 akşam 3 mil leslie yaptım..

canlarım iyiyim siz nasılsınız?
kızlar zayıflayınca en güzeli korse takmak zorunda kalmamak , gerçi ben hala göbeğim için göbek korsesi takıyorum arasıra.. bir de reklam olmasın ama migrosta spor bölümünde tesadüfen bulduğum şekillendirici vücut korsesi var bende , 15 lira mı neydi aldığımda , biraz daha kiloluyken giydiğimde 2 beden küçük gösteriyordu toparladığı için , aklınızda olsun mesela kot için elbiseler için güzel toparlıyor, ama tabii benim sezeryan göbeğim hala var , o da doğumdan hemen sonra jinekoloğum abdominal korse tak dedi ama ben dinlemedim takmadım kaldı , keşke taksaymışım doğum sonrası ..

wooww hedefee çook az kalmış canımm darısı başımıza inş:)

şebneemmm
58ler haa
tek hayalim inan...seni azminden iradenden ve kararlılıqından dolayı çok tebrik ediyorum ablacım..gel bir öpemmm

şebnemcin sen leslie yapıyordun cnm...ben dün indiremedim..yardımcı olurmusun? msnden falan atılabiliyorsa bir uçuruver tatlım..

sebnemcım harıkasnnnn 58 ler benım ıcın hayalde olsa senı azmınden dolayı cokkk tebrık edıyorum cıtırımmmm

arzucum haklısın sen ıkı ara ogunde sıyah kuru uzumden 10 tane ye sonra vah efendım neden +400 oldu de +1000 olmadıgına dua etmem lazım sanırım ama bu son bundan sonra zararlı tek sey goremıceksınız lıstemde ben bılıyosunuz cok sıkı gıdıyordum ama ıkı gundr neden ole bı hata yaptım bılmıyorum

teşekkür ederim kızlar.. açıkçası artık sıkılaşmam lazım..

sena ablacım sen benden çok daha fazla kilo vermiş birisin sen bayramdan sonra beni geçersin bile

canlarım hayal demeyin , sizlerin de gerçek olaCaK Allah'ın izniyle merak etmeyin..

ben yalnız yaptığım 21 gün olumlamasının da işe yaradığını düşünüyorum açıkçası...
deneyin zarar gelmez bence

evet evet kesinlikle oluyor ben hayatımda bu kadar kısa zamanda bu kdar kilo verdim 5 sene önce yine yapmıştım 1.5 senede 56 ya zor düştüm(

daha önce 2 kez yazmıştım ama bilmeyenler için benim olumlamayı yapıştırayım , siz kendi kafanıza göre ayarlarsınız..
en az 21 gün - 1 ay her gün aklınıza geldikçe okuyorsunuz,yalnız atlanmayacak çünkü beynimiz 21 günden sonra söylediklerimizin gerçek olduğunu düşünüp vücuda ona göre komut veriyormuşş..

önemli olan ALLAH'a dua etmek , şükretmek , istemek kızlar..

NETTEN ALINTIDIR olumlama:
Sağlığıma önem veriyorum.
Dengelenmiş bir hayat tarzım var.
Spor yapmaktan hoşlanırım.
Sağlıklı yemekler yemekten hoşlanırım.
Vücuduma saygı duyuyorum.
Diğer insanlar bana saygı duyuyor.
Sağlıklı kiloma ulaşıyorum. (artık sizin hedef kilonuz neyse onu söylersiniz) kilodayım, (yine hedef kilo) kiloda olduğum için ALLAH'ıma şükürler olsun.
Enerjik bir insanım.
Ne yediğimin farkındayım.
Dengeli besleniyorum.
İnce görünüyorum.
İnce hissediyorum.
Kendimi ince hissettirecek yemekler yiyorum.
Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
Kilo vermek için iradem ve arzum var.
Sadece sağlıklı gıdalar yiyorum.

• Ben, herşeyin farkındayım.
  • Sağlıklı olmayı seçiyorum.
  • Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
  • Vücudumu sağlıklı yiyeceklerle besliyorum.
  • Yemek yerken küçük lokmalarla ve iyice tadına vararak yiyorum.
  • Lokmalarımı yavaş yavaş çiğniyorum.
  • Yediklerimin ağzımda bıraktığı tüm tatların farkına varıyorum.
  • Yemek yemek benim için özel bir törendir.
  • Ona da tüm önemli işlerim gibi ayrı bir özen gösteriyorum.
  • Yemek yemek için mutlaka yeterli zaman ayırıyorum.
  • Yemek sırasında sadece yediklerime konsantre oluyorum ve başka şeyler düşünmüyorum.
  • Yemek yerken kendimle veya başkalarıyla konuşmuyor, dikkatimi dağıtmıyorum.
  • Yediğim her lokmanın, her lezzetin farkındayım.
  • Vücuduma sağlık ve enerji sağladıkları için yediklerime müteşekkirim.
  • Vücudum ideal kilomu biliyor ve ben ona güveniyorum.
  • Yemek yerken porsiyonlarımı küçük tutuyor, doymadıysam tekrar alıyorum.
  • Karnım doyduğunda tabağımda hala bir şeyler kaldıysa, onları olduğu gibi bırakıyorum.
  • Ben sadece acıktığımda ve yeteri kadar yemek yiyorum.
  • Acıktığımı hissetmek hoşuma gidiyor.
  • Vücudumu dinliyorum. O da bana ne kadar ve neler yemem gerektiğini söylüyor.
  • Sağlıklı bir şekilde ideal kilomu koruyorum.
  • İdeal kilomda kendimi daha özgür ve mutlu hissediyorum.
  • Nefes alışımın farkındayım.
  • Belli aralarla normalden daha derin ve daha uzun nefesler alıyorum.
  • Aldığım her derin nefeste hücrelerimin oksijenle yıkandığını hissediyorum.
  • Ben vücuduma dikkat ediyorum, vücudum da beni kolluyor.
  • Ben derin uyuyorum, erkenden ve dinlenmiş olarak uyanıyorum.
  • Ben sağlıklı ve mutluyum.
  • Sağlığım benim kontrolümdedir.
  • İdeal kilomu kolayca ve zahmetsizce koruyorum.
  • Sadece yeteri kadar yemek yiyorum.
  • Ben enerji doluyum.
  • Ben her açıdan sağlıklıyım.
  • Ben vücudumu sağlıklı ve besleyici yiyeceklerle besliyorum.
  • Ben aktifim ve ideal kilomdayım.
  • Benim vücudum sağlıklıdır ve tüm organlarım mükemmel bir uyum içinde çalışıyor.
  • Sadece gerektiği zaman ve vücuduma yakıt sağlamak için yemek yiyorum.
  • Ben düzenli olarak yürüyor, spor yapıyorum.
  • Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir sağlıkla uyum içinde.
  • Şimdi vücudum gevşemiş durumda ve zihnimde hoş bir sükunet var..
  • Ben gevşemiş durumdayken vücudum kendisini kolayca ve çabucak onarıyor.
  • Tenim temiz ve parlak.
  • Ben vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
  • Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir uyum içinde.
  • Ben enerjik, kendine güvenen, sağlıklı biriyim ve karşıma çıkan her problemi hemen çözüyorum.
  • Ben, herşeyin farkındayım.
  • Vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
herşeye raqmen verdiqin kilo süper canım
arzuuuu ya 80 deılsın madem yap su bıldırımını gorelım hadı yavrucum yaaaaaaa
canım tartılmadım kendimi hazır hissettiqimde yapıcam bildirimimi...biraz zamana ihtiyazım var çok deqil 2 hafta...
teşekkür ederim kızlar.. açıkçası artık sıkılaşmam lazım..

sena ablacım sen benden çok daha fazla kilo vermiş birisin sen bayramdan sonra beni geçersin bile

keyifli bir maraton olucak benim için...62ylen bile çok kupkuruydum 58e inermiyim bilmiyorum..ama 5li rakamları kesinlikle görmek istiyorum...bir önceki sayfanın son mesajında sana bişeyler yazdım görmedinmi canım :26:

görmedim ablacım şimdi gördüm benim oğlan da word açmamı istiyor bir taraftan bilgisayarda basacakmış tuşlara,onla cebelleşiyorum..

ablacım leslie sansone walk away the pounds 3 mile olarak eşim rapid share den indirmişti çok önce , ama ara ara videoları sildirtiyorlar ben de mesela 5 millik yeni videosunu istiyorum ama yüklemiyorlar , bu bahsettiğim 3 millik olan toplam 50 dk civarı video ablacım maille yada msnle gitmez..

tamam canım netten yaparım artık teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…