günaydın şebnemcimmgünaydın kızçeler
ablacımmm tartıya çıkınca şok oldum resmen 66 yı görüncee süper bişey bu iyiki katılmışım buraya sizlerin sayesinde:))
canım herkesin bünyesi farklıdır..ben diyet yaparken dikkatli bir şekilde yemeklerime yaq koydum...ve etkilenmedim...karbon diyeti yaptıqım için kızartma falan serbestti onun için yaqa çok fazla takılmaıdm..birde benim vücudumdaki yaq oranım çok düşük...onunda etkisi olabilir...aldıqım kilo kilo deqil su benim..onun için kolay verip kolay alıyorum...yani konuya dönücek olursak herkes kendi vücudunu metosunu tanıcak...ne kilo aldırıyor ne verdiriyor bilicek...400qramada takılma bugün dikkat edersen yarına bişey kalmaz...zaten bu tür oynamalar hafif artılar eksiler ideal kilomuza indiqmiz zamanda olucaktır..önemli olan benim gibi ipin ucunu fazla kaçırmamak..buda bana büyük bir ders oldu
he he bu lafın bana heraldeevet verdıkce dahada super olacak hıslerın merak etme
gunaydın sebnemcımm
kızlar hadı versekte alsakta bıldırımelrı gorelımmm
yok hayatım sen verdikçe o kendi düşüyoryalnız çizelgeden bizmi değiştiriyoruz arkadaşlar?
katılıyorum canım benı uzen demeyelımde sasırtan o 5-10 kuru uzum ve ıkı kcuk parca karpuzun bu kadar kılomu etkılemesı oldu ama sanırım daha dıkkatlı olmam sartdemekkı bana sekerlı bısı( kuru uzum karpuz vs ) anında artı oluyor bu da bugun yasadıgım seyde hemen anlasıldı. bıde aksamkı cacıkta sanırım tuz fazlaydı ondanda olabılr :26:
eveeet bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :59.4 kg
bu hafta:58.8 kg
giden: 600 gr
toplam giden : 19.2 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 38
spor:ya tam tutamadım sayıyı ama sanırım bu hafta 3 akşam 3 mil leslie yaptım..
canlarım iyiyim siz nasılsınız?
kızlar zayıflayınca en güzeli korse takmak zorunda kalmamak , gerçi ben hala göbeğim için göbek korsesi takıyorum arasıra.. bir de reklam olmasın ama migrosta spor bölümünde tesadüfen bulduğum şekillendirici vücut korsesi var bende , 15 lira mı neydi aldığımda , biraz daha kiloluyken giydiğimde 2 beden küçük gösteriyordu toparladığı için , aklınızda olsun mesela kot için elbiseler için güzel toparlıyor, ama tabii benim sezeryan göbeğim hala var , o da doğumdan hemen sonra jinekoloğum abdominal korse tak dedi ama ben dinlemedim takmadım kaldı , keşke taksaymışım doğum sonrası ..
eveeet bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :59.4 kg
bu hafta:58.8 kg
giden: 600 gr
toplam giden : 19.2 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 38
spor:ya tam tutamadım sayıyı ama sanırım bu hafta 3 akşam 3 mil leslie yaptım..
canlarım iyiyim siz nasılsınız?
kızlar zayıflayınca en güzeli korse takmak zorunda kalmamak , gerçi ben hala göbeğim için göbek korsesi takıyorum arasıra.. bir de reklam olmasın ama migrosta spor bölümünde tesadüfen bulduğum şekillendirici vücut korsesi var bende , 15 lira mı neydi aldığımda , biraz daha kiloluyken giydiğimde 2 beden küçük gösteriyordu toparladığı için , aklınızda olsun mesela kot için elbiseler için güzel toparlıyor, ama tabii benim sezeryan göbeğim hala var , o da doğumdan hemen sonra jinekoloğum abdominal korse tak dedi ama ben dinlemedim takmadım kaldı , keşke taksaymışım doğum sonrası ..
wooww hedefee çook az kalmış canımm darısı başımıza inş:)
canlarım hayal demeyin , sizlerin de gerçek olaCaK Allah'ın izniyle merak etmeyin..
ben yalnız yaptığım 21 gün olumlamasının da işe yaradığını düşünüyorum açıkçası...
deneyin zarar gelmez bence
herşeye raqmen verdiqin kilo süper canımsebnemcım harıkasnnnn58 ler benım ıcın hayalde olsa senı azmınden dolayı cokkk tebrık edıyorum cıtırımmmm
arzucum haklısın sen ıkı ara ogunde sıyah kuru uzumden 10 tane ye sonra vah efendım neden +400 oldu de+1000 olmadıgına dua etmem lazım sanırım ama bu son bundan sonra zararlı tek sey goremıceksınız lıstemde ben bılıyosunuz cok sıkı gıdıyordum ama ıkı gundr neden ole bı hata yaptım bılmıyorum
canım tartılmadım kendimi hazır hissettiqimde yapıcam bildirimimi...biraz zamana ihtiyazım var çok deqil 2 hafta...arzuuuu ya 80 deılsın madem yap su bıldırımını gorelım hadı yavrucum yaaaaaaa
teşekkür ederim kızlar..açıkçası artık sıkılaşmam lazım..
sena ablacım sen benden çok daha fazla kilo vermiş birisin sen bayramdan sonra beni geçersin bile
herşeye raqmen verdiqin kilo süper canım
canım tartılmadım kendimi hazır hissettiqimde yapıcam bildirimimi...biraz zamana ihtiyazım var çok deqil 2 hafta...
keyifli bir maraton olucak benim için...62ylen bile çok kupkuruydum 58e inermiyim bilmiyorum..ama 5li rakamları kesinlikle görmek istiyorum...bir önceki sayfanın son mesajında sana bişeyler yazdım görmedinmi canım :26:
cok sagol canım hatasız ınsallah dahada ıyı olacakarzucum yaa ekıme kadar sence 69 olabılırmıyımkı yaaa kısa cıtır gırmek ıstıyorummmm
canım tartılmadım kendimi hazır hissettiqimde yapıcam bildirimimi...biraz zamana ihtiyazım var çok deqil 2 hafta...
pekı canım senın o tıkıt tıkır gıden kılo ve menulerı gormek ıstıyoruz artıkkkkk
tamam canım netten yaparım artık teşekkürler..görmedim ablacım şimdi gördüm benim oğlan da word açmamı istiyor bir taraftan bilgisayarda basacakmış tuşlara,onla cebelleşiyorum..
ablacım leslie sansone walk away the pounds 3 mile olarak eşim rapid share den indirmişti çok önce , ama ara ara videoları sildirtiyorlar ben de mesela 5 millik yeni videosunu istiyorum ama yüklemiyorlar , bu bahsettiğim 3 millik olan toplam 50 dk civarı video ablacım maille yada msnle gitmez..
cok sagol canım hatasız ınsallah dahada ıyı olacakarzucum yaa ekıme kadar sence 69 olabılırmıyımkı yaaa kısa cıtır gırmek ıstıyorummmm
canım aynı senin menülerin gibi...ama çoqunlukla çok daha az..
pekı canım senın o tıkıt tıkır gıden kılo ve menulerı gormek ıstıyoruz artıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?