Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cok daha az derken nasıl yanı arzucum ana ogunlermı daha az ara ogunlermı:26::26: cunku ana ogunlerde mesela tavuk yedıysem 4 bes parca kucuk tavuk ısgara yıyorum ben yada bır but kadar ızgara koftede 4 den fazlasını yemıyorum

arzu ablacım ismim sude bu arada k diyeti nasıl oluyo ablacımm

kilo bildirimi yapmama gerek yok giden gelen yok kızlar şebnemcim ya sen menulerini hergun paylaşırmısın bende takip etcem harika kilo vermişsin tek hedefim 55 olmak ama veremiyorum takıldım kaldım 72de çok şansızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sudecim teşekkür ederim merak etme sen de vereceksin Allah'ın izniyle.. ama önce kafandan olumsuz bütün düşünceleri atacaksın başarıcam demezsen kilo vermeyi beynin kabul etmez.. önce kilo vercem inşallah diyeceksin.ben 78dim canım , insan isteyince veriyor..

ben yediklerimi düzenli yazamıyorum farkındayım canım aslında yazsam benim için de iyi olacak..
ama ben daha önce de söyledim sırrım yemek değil spor.. spor yapınca değişti herşey.. çünkü dünyanın en üşengeç insanıydım spor konusunda hep bahaneler buluyordum sonra biraz sabredip ilk zamanlar biraz zorlansam da sporu rutin haline getirdim öyle oldu yaniii :)

üfsssssss her tartıya çıktıkca moralim bozuluyoo

işte olumsuz düşünceleri at kafandan..

geçen sayfalarda olumlamadan bahsettim onu yap 21 gün mesela sabah uyandığında ve gece yatmadan önce bile okusan yeter , anlayarak oku ama ..

o yazdığımı kopyala bir word dosyasına kendi bilgisayarına kaydet ya da çıktısını al 21 gün ila 1 ay arası her gün kaçırmadan oku bakalım , kendi dualarını ettikten sonra oku mesela vs vs.. belki sende de işe yarar ne olacak ki 21 gün ne ki? spora başlayıp yediklerine de dikkat edersen olmayacak birşey değil..

ezgi_canan sana da söylüyorum bunları :)

herkese hayırlı cumalar
başlangıç:71.7
gçen hafta:62.4
bu hafta61.2
giden:1.200
toplam giden:10.5
hedef:60
boy:1.67
beden:40
spor::50

kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlarr
inşallah bayrama kadar 5li rakamları görmek nasip olurolmazsada bayram sonrası artıkkkkkk

selammm herkese

kizlar bu hafta hic spor yapamadim ama yememe azda olsa dikkat etmeye calistim

başlangıç: 69.8
gçen hafta: 68.2
bu hafta: 67.5
giden: 700g
toplam giden: 2.300
hedef: 59

ayyyy kızlar hepinizi tebrik ederim valla şaşıyorum size yaaa
bu sıcaklarda bu ramazanda bi kilo veremeyen benim galiba

ama şebnemin şu 21 günlük uygulamasını ve lesliyi bende denicem bakalım inşallah bizede fayda
okadar dikkat ediyorum ediyorum ediyorum gayet iyi gidiyo derkeeeeeen
oyenmemesi gereken tatlılar varya bi dalıyorummm ve bütün kilolar geri geliyo bende bunu anlamıyorum bazen irademe söz geçiremeyince onu yemicem diye byemin ediyorum ve yiyemiyorum ben galiba hep yemin edeyim

herkes çok iyi kilo vermiş .Herkes tez zamanda hedefine ulaşır inş...Arzu ben niye az az kilo veriyorum acaba ??? Bende ramazandan sonra dahada dikkat edeceğim inş.

hayırlk geceler çıtır hatunlarım bakıyorum gene güzel güzel kilocjklar gitmiş tebrikler çıtırlarım benim maşallah

mrb kızlar nasılsınız benim diyeti astım artık bayramdan sonra devam bugünde iftara kıymalı çiğ börek ve kıymalı pide yaptım sıcak sıcak 3 tane yedim üstüne irmik helvası bibüyük bardak ayran birazdan gene yiycem çiğ börek çayla kahvaltılıklarla bizim burda her gece ramazan eğlenceleri var bu aksam ordaydık yine oradada dondurma yedim açık dondurmayı çok seviyorum oğlumda baya yoruldu trambole bindirdik 2 gün önce tartılmıştım kilom aynıydı 65.1 neyse buda iyi bakalım bi kaç gün sonra tekrar tartılıcam kaç kilo çıkıcam vallahi bi bizler takıyoruz galiba bu kiloları diye düşündüm millet lapur lupur kilolarla açık saçık geziyolar kimsenin umrunda değil fazlalıkları yiyolar içiyolar ohh ne güzel yaaa benimde şu gitmeyen yan simitler kaldı zaten bitek onlar için rejim yapıyorum göbeğimle yan taraflar eski halime dönsün diye herkezde diyo onlar gitmez diye gitmiycek galiba doğumdan kaldı titreşimli kemerimi kullanmaya başlıycam bayramı atlatalım hayırlısıyla baş ağrısı yapıyo bakalım gene olucakmı egzeszide yapmıştım callenetisc gene gitmemiştim belim incecik olmuştu ama yan taraflar banamısın demedi yarın aksam gene gidicez nihat hatipoğlu geliyomuş çok seviyorum o hocayı gidip dinliyelim bakalım bizede yakın 2dk yol arabayla neyse kızlar sizinde baş ağrısı oluyomu benşm öğleden sonra çok feci baş ağrısı oluyo fırsat buldukça yatıyorum allah yardım etsin 15 gün kaldı yarısı bitti...görüşürüz kızlar topikte sessizleşti ama neyse çok uzatım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…