herkese hayırlı cumalar
başlangıç:71.7
gçen hafta:62.4
bu hafta61.2
giden:1.200
toplam giden:10.5
hedef:60
boy:1.67
beden:40
spor::50
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlarr
inşallah bayrama kadar 5li rakamları görmek nasip olurolmazsada bayram sonrası artıkkkkkk
işte olumsuz düşünceleri at kafandan..
geçen sayfalarda olumlamadan bahsettim onu yap 21 gün mesela sabah uyandığında ve gece yatmadan önce bile okusan yeter , anlayarak oku ama ..
o yazdığımı kopyala bir word dosyasına kendi bilgisayarına kaydet ya da çıktısını al 21 gün ila 1 ay arası her gün kaçırmadan oku bakalım , kendi dualarını ettikten sonra oku mesela vs vs.. belki sende de işe yarar ne olacak ki 21 gün ne ki? spora başlayıp yediklerine de dikkat edersen olmayacak birşey değil..
ezgi_canan sana da söylüyorum bunları :)
şebnemcin sen leslie yapıyordun cnm...ben dün indiremedim..yardımcı olurmusun? msnden falan atılabiliyorsa bir uçuruver tatlım..
Canım ya inanılmaz güzel motivasyon veriyorsun bende biraz demorilaze olmuştum çok iyi geldin inan. ya ben 10 kilo kadar verdim aslında ama bi 10 kilom daha var fakat ramazanın basından beri bir gram bile veremedim nedense yiyorum desem hayır yemiyorum su tüketimi falan çok aza düştü ya ondan mı bilemiyorum neyse almadığıma şükür diyip artık bayramdan sonra spora başlıcam çok farkettireceğini düşünüyorum inş olumlama ne okumadım önceki sayfalarda ama mutlaka bakıcam inanıyorum ben ya zorda olsa insan istedi mi verebilir ben daha önce vermiştim düzenli sporla ama ah işte bide geri almasak süper olucak ama bu sefer bi vereyim çok dikkat edicem artık orası kesin
canım leslie ne ? cahilliğim için kusura bakmayın valla ilk defa duyuyorum :)
canım ara öqünlerden bahsetmiştim..tek çeşit yememiz gerekiyor çeşit fazla olunca kilo veremiyoruz..cok daha az derken nasıl yanı arzucum ana ogunlermı daha az ara ogunlermı:26::26: cunku ana ogunlerde mesela tavuk yedıysem 4 bes parca kucuk tavuk ısgara yıyorum ben yada bır but kadar ızgara koftede 4 den fazlasını yemıyorum
tamam sudecimarzu ablacım ismim sude bu arada k diyeti nasıl oluyo ablacımm
10 kilo ne güzel duruyor orda öylee...çok tebrike ederim canımherkese hayırlı cumalar
başlangıç:71.7
gçen hafta:62.4
bu hafta61.2
giden:1.200
toplam giden:10.5
hedef:60
boy:1.67
beden:40
spor::50
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlarr
inşallah bayrama kadar 5li rakamları görmek nasip olurolmazsada bayram sonrası artıkkkkkk
tatlım senin vereceqin kilo azaldı artık hedefine çok yaklaştın...vereceqimiz kilo azaldıkça daha az kilo veririz...çünkü yaqlar azalıyorherkes çok iyi kilo vermiş .Herkes tez zamanda hedefine ulaşır inş...Arzu ben niye az az kilo veriyorum acaba ??? Bende ramazandan sonra dahada dikkat edeceğim inş.
işte olumsuz düşünceleri at kafandan..
geçen sayfalarda olumlamadan bahsettim onu yap 21 gün mesela sabah uyandığında ve gece yatmadan önce bile okusan yeter , anlayarak oku ama
o yazdığımı kopyala bir word dosyasına kendi bilgisayarına kaydet ya da çıktısını al 21 gün ila 1 ay arası her gün kaçırmadan oku bakalım , kendi dualarını ettikten sonra oku mesela vs vs.. belki sende de işe yarar ne olacak ki 21 gün ne ki? spora başlayıp yediklerine de dikkat edersen olmayacak birşey değil..
ezgi_canan sana da söylüyorum bunları :)
canım hoşgeldim özlemişim yazılarını:)
çok pozitif bir mesaj olmuş gülümseyerek okudum yazdıklarını...kendini zorla davet kısmı müthişti
bu ay benim reqlimde erken geldi belki oruçla alakalıdır...bebişte yokmuş eninde sonunda gelmek zorunda
ilknurcum aldıklarını güle güle kullan canım ne güzel aradıqını bulabiliyormuşsun..bende eski bedenlerimi giyemiyorum çünkü kilo aldım ne sinir bozucu bir durum...hemen vermek istiyorum bu kiloları dün itibariyle dikkat etmeye başladım..bayrama kadar ne versem kardır ama bayram sonrası esip geçicem Allahın izniyle...ama cuma cumartesi pazar iftara davetliyiz elimden geldiqi kadar dikkat etmeye çalışıcam inşallah firesiz geçer....:26:
bu sıcakta işlerle boquşuyorsun Allah kolaylık versin canım...ordan orray koşturup durmuşsun okurken ben bile yoruldum..
günaydın gülşencim nasılsın tatlım...
reqliymişsin canım çok geçmiş olsun..aqrı kesici alsan belki biraz iyi gelir...
tatlım menünü okurken ilk dikkatimi çeken iki öqün yediqin kuru üzüm ve karpuz oldu...sonuçta ikiside aşırı tatlı..çok dikkatli tüketilmeli..birde tavuk sote geç saattemi yenildi acaba? su miktarında oldukça az...iki ana öqünde et yemişsin ama suyu az içmişsin böbrekler zarar görür Allah korusun...
benim öyle huylarim vardir arayip geleyimmi diyince gel tabi niye soruyosun diyorlar eeee malum esim calisiyo tek basima iftar yapmakta hic guzel oolmuyovallahi bilemiyorum adetim bu sefer bes gun gec geldi kimi diyor sicaklardan kimi diyor benim yumurtaliklarimda kis vardi yinemi ortaya cikti felan anlamis degilim aman önemli olanda gelmesiydi bebis yok ama önümdeki iki sene iicinde muhakkak istiyorum hayalimde bir kac birsey var bebekten önce onlar gerceklessin hic durmucam saten en az dört cocuk hep diyorum bildirime gelince ben bu hafta bildirim yapamadim cunku adet oluyorum ve tartidaki rakam dogru degil biliyorum oyuzden tartilmak istemedim moralim bozulur diye neyse haftaya ins bomba gibi gelirim arzu abla ya sen keske yine haftanin birincisini felan secsen liste yapsan insan dahada motive oluyo öyle
teşekkür ederim canımnasıl denir ki? ne denir yani bu başarıya ve bu azme * Tebrik ediyorum cidden büyük hem de çok büyük başarı :)
iyi geceler herkese iyi sahurlar
bu gece de geçmişi okuyup eksiklikleri kapatmaya devam...
demin 2. listeyi hazırladım hatta 3. listeyi de yapıp arka arkaya yayınlıcaktım, son renklendirmeleri yaparken ekran birden kapandı
bu yeni tarayıcı kafasına göre takılıyor tam bişey yapıyorum pat kapanıyor hem de onca yazı yorum gidiyor
bi de ben nette oldum mu msn face kk ve başka siteler de açık olur yani en az 2-3 sekme açıktır dikkatim dağılınca bir diğerine geçerim ki kendime geleyim yani hem takiplerimi yapmış oluyorum hem de sıkılmamış oluyorum
ama işte gelin görün ki ekran kapandı listeler sil baştan yapılcak artık yatcam ben de ztn az sayfam kaldı yarın da hem kalan sayfaları okurum hem de lsiteleri peşi sıra yayınlarım
işte aslında Cuma günü direkt listeyi yapcaktım ama bodoslama dalmış olmamak için geçmişe başladım aslında daha önce de yapayım demiştim ama son 2-3 haftadır çok sık giremiyorum tatil ya malum kardeşim evde annemler de evde olunca pc bana kalmıyor bi de evin işleri de arttı bana bakıyor
neyse işte, yarın listeleri inşallah yayınlıcam aslında zor değil ama işte bi türlü okucak zamanı bulamadım maalesef
şimdilik herkese iyi sahurlar
Allaha emanet olun
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?