Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

msp cnm masallah ne güzel kilo veriyosun sen kız menülerini paylaşsana neler yiyip içiyosun bizde uyalım ramazanda 1.200 vemişsin süper yahu ben vermedim almadımda bakalım bayram sonunda belli olcak asıl alıp almadığım almıyımda baska bişey istemem vermesem olur napıyım

günaydın kızlar,

menülerimi sormuşsunuz aslında paylaşsam benim için de iyi olur ama ben üşeniyorum her gün üç gün paylaşsam dördüncü gün üşeniyorum çünkü her gün aynı düzenle besleniyorum bir ara menülerimi yazarken kopyala yapıştır yapıyordum kahvaltıyı , çünkü aynıydı kahvaltı hep..

merak edenlere ben ramazanda genel olarak şöyle besleniyorum:

ŞEBNEM'İN KLASİK MENÜSÜ:

iftar:
*bir büyük bardak su (bazen ılık limonlu içiyorum ,bazen hazırlamayı unutuyorum normal su içiyorum)
*mutlaka büyük bir kase çorba (genelde posalı çorba seviyorum mercimek gibi , hızlıdan yapıyorsam tarif vereyim , kırmızı mercimek , soğuk su ve bir bütün soğanı tencereye koy,kaynat.. isteğe göre tuz, azıcık tereyağ,salçalı sos eklenebilir bu kadar. tavuk suyuna çorba ya da pirinçli yoğurt çorbası vs olabiliyor gibi gibi .. )
*tavuk veya et,yahni,köfte vs veya nohut,fasulye gibi bakliyat (mesela bu ara çok yaptığım bir tarifi vereyim: bazen bir kaşık zeytinyağı,4-5 sarmısak,azıcık süt ve her türlü baharatla dolapta saatler öncesinden marine etmek için koyduğum tavuk butlarını fırın tepsisine fırın kağıdı koyarak beklettiğim sosuyla seriyorum, üstünü yine fırın kağıdıyla kapatıyorum kenarlarını burarak..üstünde minik delikler açıyorum 4-5 tane,atıyorum fırına 180 derecede 40-45 dkda pişiyorlar.. çok basit,lezzetli,sağlıklı bir yemek.. )
ekmek yok.pilav makarna vs yok.şeker yok.tatlı yok.çok canım isterse dondurma.. (bu arada yakınınızda edo dondurma varsa maraşı nefis, mado falan hikaye)
*salata (benim yaptığım tek bir salata çeşidi var , 5-6 tane domates-ben çok severim de nickimden de anladığınız gibi- bol suyla yıkayıp hayatımın icatlarından slicer dicer'dan geçiriyorum , üstüne bol göbek marul ince doğruyorum , artık evde ne varsa roka , maydonoz ekliyorum , eğer canımız soğanlı çekerse onu da slicer dicer'dan çekiyorum , üstüne azıcık zeytinyağı , tuz ve beyaz peynir.. tabii devasa salata kaselerinde yiyorum ben çünkü salata aşığıyımdır)
*yoğurt veya ayran ( yine son zamanlarda deli gibi aynı tarifi yapıyorum: yoğurdun içine minik doğranmış 3-4 tane salatalık , sarmısak - üşenirsem sarmısak tozu-,baharatlar .. tabii ben bunu yine küçük porsiyon değil , büyük porsiyon olarak en büyük çorba kasemde yapıyorum)

bu arada salatayla beyonce doğum kilolarını -27 kilo- vermiş bir de yürüyüşle..

bazen türk kahvesi içiyorum.

spor:yatmadan leslie sansone yapabildiğim kadar , bazen 1 mil bazen 3 mil oluyor..

sahura doğru acıkırsam
süt veya yoğurt veya az meyve veya 1 kase kırmızı meyveli nesfit vs artık ne varsa sağlıklı ve az atıştırmalık bişeyler..

sahurda,
*eğer iftarda et,tavuk türü beslenmişsem 1 tabak sebze yemeği veya *iftarda sebzeyse sahurda et yemeği.
(sebze yemeği de bu aralar ne varsa taze fasulye , kabak vs bunları biliyorsunuzdur zaten , tencereye az zeytinyağı soğan sarmısak domates kavurup sebzeyi ekliyorum üstüne daha önceden düdüklüde haşlayınca dipfrizdeki küçük kare buzluklara dökmüş olduğum tavuk veya et sularından birkaç kare çıkartıp atıyorum , üstüne su , baharat,tuz eğer ihtiyaç varsa kepekli pirinç , bu kadar)
*yine salata veya yoğurt veya yoğurtlu karışım
*bazen de sadece klasik kahvaltı evde ne varsa peynir zeytin domates biber yeşillik közlenmiş patlıcan vs .. şekersiz çay (ya normal çay,ya kiraz saplı form,ya bergamotlu yeşil çay)
bazen baharatlı yoğurda haşlanmış 1 veya 2 yumurtayı da doğruyorum , daha tok tutuyor .
bazen de 1-2 yemek kaşığı yulaf kepeği ile 1-2 yumurtayı ve azıcık labne ile nane vs baharat ekleyip çırpıyorum , yağsız teflona krep döküyorum , en tok tutan kahvaltılıklardan ve tahmin ettiğiniz gibi dukanın en çok önerdiği şey şu yulaf kepeği,migroslarda 5-6 lira galiba.

Bir de her aklıma geldiğinde büyük bardaklarda bol bol su..

İşte bu kadar..

İnşallah faydalı olabilmişimdir.

Canım ya inanılmaz güzel motivasyon veriyorsun bende biraz demorilaze olmuştum çok iyi geldin inan. ya ben 10 kilo kadar verdim aslında ama bi 10 kilom daha var fakat ramazanın basından beri bir gram bile veremedim nedense yiyorum desem hayır yemiyorum su tüketimi falan çok aza düştü ya ondan mı bilemiyorum neyse almadığıma şükür diyip artık bayramdan sonra spora başlıcam çok farkettireceğini düşünüyorum inş olumlama ne okumadım önceki sayfalarda ama mutlaka bakıcam inanıyorum ben ya zorda olsa insan istedi mi verebilir ben daha önce vermiştim düzenli sporla ama ah işte bide geri almasak süper olucak ama bu sefer bi vereyim çok dikkat edicem artık orası kesin

rica ederim canım, topiğe sık sık gir daha çok motive olursun , hangimiz zayıflama topiğinden uzaklaşsak kilolarla geri dönüyoruz o yüzden buradan kopmamaya çalış

canım leslie ne ? cahilliğim için kusura bakmayın valla ilk defa duyuyorum :)

leslie sansone canım , şu topiğe bak
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

bu da kendi sitesi
Walk at Home | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone | Walk at Home

canım ara öqünlerden bahsetmiştim..tek çeşit yememiz gerekiyor çeşit fazla olunca kilo veremiyoruz..
arzu ablacım ismim sude bu arada k diyeti nasıl oluyo ablacımm
tamam sudecim
karbondiyeti topiqinde ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin canım..burda yazarsam çok zaman alır
10 kilo ne güzel duruyor orda öylee...çok tebrike ederim canım
herkes çok iyi kilo vermiş .Herkes tez zamanda hedefine ulaşır inş...Arzu ben niye az az kilo veriyorum acaba ??? Bende ramazandan sonra dahada dikkat edeceğim inş.
tatlım senin vereceqin kilo azaldı artık hedefine çok yaklaştın...vereceqimiz kilo azaldıkça daha az kilo veririz...çünkü yaqlar azalıyor

teşekkür ederim cnm

kızlarrr ben geldimmmm hadi kalkınnn özledim sizleriii uyanın hadiiiii
dün görümceme gittik iftara gecede orda kaldık bugünde kardeşim iftara çaqırdı olimpada iftar ettik ve eve çok geç geldik...bu saate kadar yatma fırsatım olmadı...gittiqimiz yerlerde güzel ve çok büyük evler gördüm içim gitti Allah hepmize nasip etsin büyük evde çok hevesim var...
sahur yaptık klima hala açık hava sıcak...artık yatıcam birazdan...birde bebiş ziyareti yaptık daha 1 aylık çok tatlı...Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallahh..
bir rivayete göre bu geçtiqimiz gece kadir gecesiymiş...namazlarımızı kılıp duamızı ettik Mevlam kabul eder inşallahh..
neyse artık uyku vakti hepinize iyi uykular tatlı rüyalar Allaha emanet olun kısçeler...
bu arada çok güzel kilolar verilmiş tekrar tekrar kutluyorum sizler aferin kızlar biz bu işi başarıcaz bizden kaçmaaaazzzzzzzz

haklısın pinkmato cnmm bende okuayacagım kaydettim. :126: Benim en kötü durumum kendimi hazırlıyorum karar veriyorum istiyorum ama herkes yapar ben yapamam beceremem diyorum daha cok yemege düşüyorum Ama inş bayram sonrası sizlerle ve sena ablacımla hedefime ulaşacagım

benim öyle huylarim vardir arayip geleyimmi diyince gel tabi niye soruyosun diyorlar eeee malum esim calisiyo tek basima iftar yapmakta hic guzel oolmuyo vallahi bilemiyorum adetim bu sefer bes gun gec geldi kimi diyor sicaklardan kimi diyor benim yumurtaliklarimda kis vardi yinemi ortaya cikti felan anlamis degilim aman önemli olanda gelmesiydi bebis yok ama önümdeki iki sene iicinde muhakkak istiyorum hayalimde bir kac birsey var bebekten önce onlar gerceklessin hic durmucam saten en az dört cocuk hep diyorum bildirime gelince ben bu hafta bildirim yapamadim cunku adet oluyorum ve tartidaki rakam dogru degil biliyorum oyuzden tartilmak istemedim moralim bozulur diye neyse haftaya ins bomba gibi gelirim arzu abla ya sen keske yine haftanin birincisini felan secsen liste yapsan insan dahada motive oluyo öyle

KIzlar butun kilo verenleri cani gönülden tebrik ediyorum süpersiniz

kilo veremeyenler ramazan ayinda kilo yu korumakta önemli birsey bunu unutmayin

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Giden/Gelen
[/TD]
[TD]Toplam Giden
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[TD]Beden
[/TD]
[TD]Spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maydanozlimon[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]55,9[/TD]
[TD]55,2[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]9,2[/TD]
[TD]48[/TD]
[TD]1,58[/TD]
[TD]40-42[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melekuguzhan
[/TD]
[TD]88,9
[/TD]
[TD]81,0
[/TD]
[TD]80,3
[/TD]
[TD]0,7
[/TD]
[TD]8,6
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]1,68
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil erik
[/TD]
[TD]74,0
[/TD]
[TD]69,4
[/TD]
[TD]68,7
[/TD]
[TD]0,7
[/TD]
[TD]5,3
[/TD]
[TD]60-65
[/TD]
[TD]1,63
[/TD]
[TD]40-42
[/TD]
[TD]60dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmurdamlası[/TD]
[TD]69,8[/TD]
[TD]62,6[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]7,6[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]1,65[/TD]
[TD]40-42[/TD]
[TD]410dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NOT:
1) Yeşil renkli arkadaş, haftanın birincisidir.
2) Listemiz alfabetik sıra göz önüne alınarak yapılmıştır.

Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

selam kızlar, hepinize hayırlı pazarlar
hastaneye gittiğimden beri topiğe uğrayamadım şimdi geçmişi okuyorum bir yandan da yapamadığım listelere başladım işte...
epey okudum gelince devam etcem, haberiniz olsun
hepinizi çok seviyorum hep aklımdasınız, geçmişi arada biraz okuyordum hani telafi maksatlı:26: bugunumu size ayırıyorum biran önce borçlarımı kapatmalıyım size karşı yeterince mahcubum
yeni gelenler hoşgelmişler...
şimdilik hepinize sevgiler...

canım Rabbim gönlüne göre versin tüm isteklerini...
listeyi bayramdan sonra düzenlicem canım ben deqil ama başka bir arkadaşı görevlendirmeyi düşünüyorum...eski günlere dönücez inşallahh...

kızlar kızlar gelemmi yanaqınızdan öpemmiii
merhabalarr ben geldimmm
yine davetteydik yeni geldik hemen topiqe koştum nevar ne yok diye..yine hafta sonunun azizliqine uqramış topik...
neyse bende yeteyım uykum çok sahura kadar azdık uzanayım...öpüyorum hepinizi

"SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...

iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su

ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..

şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...

misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...

ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin""

Sena abladan alıntıdır...

iyi geceler herkese iyi sahurlar
bu gece de geçmişi okuyup eksiklikleri kapatmaya devam...
demin 2. listeyi hazırladım hatta 3. listeyi de yapıp arka arkaya yayınlıcaktım, son renklendirmeleri yaparken ekran birden kapandı
bu yeni tarayıcı kafasına göre takılıyor tam bişey yapıyorum pat kapanıyor hem de onca yazı yorum gidiyor
bi de ben nette oldum mu msn face kk ve başka siteler de açık olur yani en az 2-3 sekme açıktır dikkatim dağılınca bir diğerine geçerim ki kendime geleyim yani hem takiplerimi yapmış oluyorum hem de sıkılmamış oluyorum
ama işte gelin görün ki ekran kapandı listeler sil baştan yapılcak artık yatcam ben de ztn az sayfam kaldı yarın da hem kalan sayfaları okurum hem de lsiteleri peşi sıra yayınlarım
işte aslında Cuma günü direkt listeyi yapcaktım ama bodoslama dalmış olmamak için geçmişe başladım aslında daha önce de yapayım demiştim ama son 2-3 haftadır çok sık giremiyorum tatil ya malum kardeşim evde annemler de evde olunca pc bana kalmıyor bi de evin işleri de arttı bana bakıyor
neyse işte, yarın listeleri inşallah yayınlıcam aslında zor değil ama işte bi türlü okucak zamanı bulamadım maalesef
şimdilik herkese iyi sahurlar
Allaha emanet olun
sevgiler...

nasıl denir ki? ne denir yani bu başarıya ve bu azme * Tebrik ediyorum cidden büyük hem de çok büyük başarı :)
teşekkür ederim canım inşallah bayramdan sonra varan2 gelicek

canım bu şekilde zorlanıyorsun...istersen bildirimleri aynı zamanda özeline yapalım sayfa sayfa aramak zorunda kalmazsın

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
kızım çok hasta boqaz enfeksiyonu geçiriyor hemde çok aqır birazdan doktora gidicez...aynı zamanda kuvvetli karın aqrısı var reqli..onun içinde öqleye doqru başka bir doktora gidicez...çok zor yaa çocukların hasta olması insanın içi gidiyor...Rabbim bütün hastalara şifalar versin...

GUNAYdın kızlarrr

hepınızı cokk ozledım cumartesı gunu ızınlıydım gıremedım neler yapıyorsunuzz bakalım

cumartesı hazı evde ıken dunya kadar camasır yıkadım evı sıldım supurdum pazara ıs bırakmadım denıze gıdecegız dıye ama malesef godemedık evde bol bol yattık uzandık dınlenmıs olduk dıetımde de tabıkı hıc bır kacamak olmadı bbugun ıtıbarıyle 77,900 olmus oldum kızlar ya ben artık hergun tartılır oldum ıyımı kotumu bılmıyorum ama :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…