- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
kızım çok hasta boqaz enfeksiyonu geçiriyor hemde çok aqır birazdan doktora gidicez...aynı zamanda kuvvetli karın aqrısı var reqli..onun içinde öqleye doqru başka bir doktora gidicez...çok zor yaa çocukların hasta olması insanın içi gidiyor...Rabbim bütün hastalara şifalar versin...
melekcim günaydın canımGUNAYdın kızlarrr
hepınızı cokk ozledım cumartesı gunu ızınlıydım gıremedım neler yapıyorsunuzz bakalım
cumartesı hazı evde ıken dunya kadar camasır yıkadım evı sıldım supurdum pazara ıs bırakmadım denıze gıdecegız dıye ama malesef godemedıkevde bol bol yattık uzandık dınlenmıs olduk dıetımde de tabıkı hıc bır kacamak olmadı bbugun ıtıbarıyle 77,900 olmus oldum kızlar ya ben artık hergun tartılır oldum ıyımı kotumu bılmıyorum ama :26::26:
hafta sonu menum kacamak olmamasına ragmen bıraz sacma oldugu ıcın paylasmıyorum ama yarından ıtıbaren gene aynen paylasacagım evde olunca ınsan yeme saatlerı vs cok sacma oluyor mesela kahvaltı 11 de yapıyosun e ogle yemegıde 3 u bluor tabı :26:
cok gecmıs olsun canım guzel kızına acıl sıfalar versın rabbım
melekcim günaydın canım
bende meraktan hergün tartılırdım bana olumlu etki etti..kilo verdiqimi görüdüqüm günler dahada motive oldum aldıqımı gördüqüm günler çok daha fazla dikkat ettim..şimdi sen benim yaşadıqım dönemleri yaşıyorsun canım...77.9 çok güzel ilerleyen bir rakam çok tebrik ederim seni..önün çok açık canım
EVET arzucum ya verdıkce heyecanım ve sevıncım artıyor sole 6 lı rakamlara bı ulassam ucacagım sevıncımden
bend etam tersine evimd eolduqum zamanlar çok daha güzel adapte oluyorum...çalışırken ekmek arası falan çıktı hep menülerde...yemek zorunda kaldım...ekmek yediqim içinde akşama kadar ekmek beni acıktırdı eve gelincede yedim ve kilo aldım..2-3 aydırda kan ilacı kullanıyorum rakamlar uçtu gitti...neyse herşey bayram sonrasına kaldı ama ben yinede iftarda evdeysem dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı bakalım..
Melek brovo sana senin azmin ve kararlılığın bu kiloları yer bitirir benden söylemesi...
Arzu Allah kızına şifalar versin .Havalardan herhalde benim kızda boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz şimdi .Doğru söylüyorsun çocuklar hasta olacağına keşke biz olsak .
Amin , Allah kızının da şifasını verir inş...canım çok teşekkür ederim birazdan doktora gidicez çok üzülüyorum 3gündür düzelmedi aqlıyo resmen...
senin prensesede çok geçmiş olsun canım..onlar huzursuz olunca insanın yüzü gülmüyor...Allah acil şifalar versin bütün hastalara..
güle güle giy canım yeni kotunu...küçük bedenler büyük mutluluklar getiriyor cnm...2 gün önce kendime mecburiyetten artık pantalon aldım. Çünkü 11.3 kilo verdiğim için herşey çok bol geliyor .pantalonun bedeni 28 di inanamadım valla süper durdu üstümde.Ben en son evlenmeden önce lisedeyken 28 giyiyordum...Gerçi kot değildi bilmiyorum bazı kalıplar büyük oluyor ondan 28 oldu ama olsun süper oldu...
Amin , Allah kızının da şifasını verir inş...
ne güzel süpersin gerçekten...Tam istediğin kiloya yani gerçek hedefine kaç kilo kaldı melek??
günaydın kızlar
lily eline sağlık canım.
melek çok güzel gidiyorsun bozmak yok süper..
COK sagol sebnemcım ınsallah hep boyle gıder kurtulurum kılolardan
günaydın kızlar
lily eline sağlık canım.
melek çok güzel gidiyorsun bozmak yok süper..
sena ablacım ve nur, yavrularınıza geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?