Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hafta sonu menum kacamak olmamasına ragmen bıraz sacma oldugu ıcın paylasmıyorum ama yarından ıtıbaren gene aynen paylasacagım evde olunca ınsan yeme saatlerı vs cok sacma oluyor mesela kahvaltı 11 de yapıyosun e ogle yemegıde 3 u bluor tabı :26:

cok gecmıs olsun canım guzel kızına acıl sıfalar versın rabbım

melekcim günaydın canım
bende meraktan hergün tartılırdım bana olumlu etki etti..kilo verdiqimi görüdüqüm günler dahada motive oldum aldıqımı gördüqüm günler çok daha fazla dikkat ettim..şimdi sen benim yaşadıqım dönemleri yaşıyorsun canım...77.9 çok güzel ilerleyen bir rakam çok tebrik ederim seni..önün çok açık canım

bend etam tersine evimd eolduqum zamanlar çok daha güzel adapte oluyorum...çalışırken ekmek arası falan çıktı hep menülerde...yemek zorunda kaldım...ekmek yediqim içinde akşama kadar ekmek beni acıktırdı eve gelincede yedim ve kilo aldım..2-3 aydırda kan ilacı kullanıyorum rakamlar uçtu gitti... neyse herşey bayram sonrasına kaldı ama ben yinede iftarda evdeysem dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı bakalım..

canım evde ıs guc gec kalkmak vs derken duzenlı olamıyorum saat anlamında kacamak tabıkı yok kesınlıkle mesela esım bır kılo baklava almıs hemde dıyette oldugumu ble bıle o kadar canım cekmesıne ragmen asla ama asla tadına bıle bakmadım . yememem gerekenlerı yemıyorum ama tabı saat olarakta dıkkat edemıyorum ıs yerınde cok daha duzenlı sabah mesela 07,30 da kahvaltı ogle 13 te vs vs

Arzu Allah kızına şifalar versin .Havalardan herhalde benim kızda boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz şimdi .Doğru söylüyorsun çocuklar hasta olacağına keşke biz olsak .

Melek brovo sana senin azmin ve kararlılığın bu kiloları yer bitirir benden söylemesi...

nurcum cok sagol canım bu sefer banada oyle gelıyor canım nedense. Çunku kafamdan sıldım kararımı verdım ve asla kacamak yapmıyorum ıcımden de gelmıyor zaten cunku artık kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan canım

cumartesı gunu kayınvalıdeme gıttık esım dedı donuste gece yanı 12 gıbı dondurma ısmarlayım sıze dedı o kadar sıcaktı kı ızmırın sıcagını bılırsın yemedım bılıyormusun esımın onca ısrarına ragmen hemde

Arzu Allah kızına şifalar versin .Havalardan herhalde benim kızda boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz şimdi .Doğru söylüyorsun çocuklar hasta olacağına keşke biz olsak .

canım çok teşekkür ederim birazdan doktora gidicez çok üzülüyorum 3gündür düzelmedi aqlıyo resmen...
senin prensesede çok geçmiş olsun canım..onlar huzursuz olunca insanın yüzü gülmüyor...Allah acil şifalar versin bütün hastalara..

2 gün önce kendime mecburiyetten artık pantalon aldım. Çünkü 11.3 kilo verdiğim için herşey çok bol geliyor .pantalonun bedeni 28 di inanamadım valla süper durdu üstümde.Ben en son evlenmeden önce lisedeyken 28 giyiyordum...Gerçi kot değildi bilmiyorum bazı kalıplar büyük oluyor ondan 28 oldu ama olsun süper oldu...

güle güle giy canım yeni kotunu...küçük bedenler büyük mutluluklar getiriyor cnm...
Amin , Allah kızının da şifasını verir inş...

amin canım teşekkürler..

kızlar bizim doktorn saatimiz geldi arka arkaya iki farklı yerde doktor randevumuz var...biz çıkıyoruz gelince görüşürüz...

günaydın kızlar
lily eline sağlık canım.
melek çok güzel gidiyorsun bozmak yok süper..
sena ablacım ve nur, yavrularınıza geçmiş olsun

kızlar doktordan daha yeni geliyoruz öldük bittik...
2 poşet ilaçla eve geldik...dışarısı çok sıcak oturun oturduqunuz yerde...kilmayı açtım kendime geldim dışarda çalışmak zorunda olanlara Rabbim sabır versin hiç kolay deqil...
nerdesiniz yaa paylaşımlar bihayli azaldı bu aralar kötek geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…