Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ramazandan ötürü :)
ben ramazan sonrası Allah nasip ederse annemde olacağım memlekette bir süre , dönüşte görüşeceğiz inşallah kızlar..

BURDAYIM ben canım . nesı varmıs kızının ne dedı doktor?
denk gelemedik canım yaa kimse yok diye çıkmıştım :26:
boqaz yolu enfeksiyonu çıktı melekcim kaç çeşit ilaç verdi...sanırım bkaç gün daha sürücek aqır geçiriyor...
evet ramazandan sanırımkı kımse menude paylasmıyor :26::26:
menüler kabarık olduqu için canım...neyse bayram sonrası herşey daha güzel olucak inşallahh...
ramazandan ötürü :)
ben ramazan sonrası Allah nasip ederse annemde olacağım memlekette bir süre , dönüşte görüşeceğiz inşallah kızlar..

nekadar kalıcaksın şebnem?

çıtırlarım hayırlı geceler...

Arzucum geçmiş olsun canım rabbim bütün hastalara acil şifalar versim....

Maydonozlimon canım şimdi ne güzelde uakışmıştır üzerine pantolonun güle güle giyin canım...

Şebnemcim hayırlı yolculuklar canım bizde cuma günü gidiyoruz samsuna eşim senelik iznine ayrılıyor...

Arzu ablacımn çok geçmiş olsun allah şifa versin kızına ya arzu ablacım bişey sorcam ben sabah aç karnına tartılıyorum 70 sonra tartılıyorum 73 neden öyle oluyo

ablacım Allah nasip ederse bayram dönüşünde eşim döner biz oğlanla bir-iki hafta kadar kalırız diye istiyoruz bakalım kısmet..

amin ilknurcum sana da şimdiden hayırlı yolculuklar..

gunaydın kızlarr

arzucum klımalardan olmus olabılr canım enfeksıyon bı sıcak bı soguk hastalanıyoruz canım. allah acıl sıfa versın canım

kızlar bu arada 4 gundur kılom aynı takıldı kaldı nedenı ne olabılırkı arzucum yaa??

dunku menum

sabah
uno denge lıght 1 dılım ekmek
yarım domates
5 zeytın
peynır
yumurta
salatalık

ara
cevız

ogle
2 kasık taze fasulye
tavuk ızgara cokk az
1 bardak ayran

ara
cevız

aksam
asırı derecede mıde bulantım vardı malesef sadece bır domates ve 1 dılım peynır yedım

2 lt su

günaydın kızlar
lily eline sağlık canım.
melek çok güzel gidiyorsun bozmak yok süper..
sena ablacım ve nur, yavrularınıza geçmiş olsun

teşekkür ederim şebnem benim kız epeyce düzeldi artık .Allah herkesin şifasını versir inş... Sıcaklarda hastalanmak bile zor.Arzu tekrar geçmiş olsun 3 gün antibiyotik kullandıktan sonra ancak biraz biraz toparlanabiliyor çocuklar kızımdan biliyorum.Seninkide tez zamanda düzelir inş...

Melek ne güzel 12.9 kalmış hedefine 2.5 -3 ay gibi verirsin bence .Bence niye takılıp kalıyorsun aynı kiloda ,çünkü az su içiyorsun ve yoğurdu 2 öğüne bence ekle..Yoğurt %60 oranında yağ yakma özelliğine sahipmiş.Özellikle bel ve karındaki yağları eritiyormuş....Benim menümde mutlaka her gün 2 kase yoğurdum var .İnanırmısın o çok şikayet ettiğim simitler bile artık çok gözüme batmıyor.Hafif şişkinlik şeklinde kaldılar ama hedefime daha 8 kilo var Herhalde 8 kilo sonra hepsi gider inş...

NURCUM aslında evet cok duydum yogurdun faydalarını puanı yuksek dıye cok yemıyordum ama bu aralar cacık ve ayran olarak ekleyecegım mutlaka ogunlerıme . ınsallah en kısa zamanda hedefımıze ulasırız canım

gunaydın cıtır kızlar

dunku menum

uno denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta

ara
yarım şeftalı

ogle
kozlenmıs patlıcan salatası 3 kasık
peynırlı omlet
yarım bardak ayran

ara
cacık

aksam
hazır kızarmıs tavuktan bır parca

3 lt su

ilknurcum teşekkürler canım kızım biraz daha iyi..
siz kaç gün kalıcaksınız cnm..
Arzu ablacımn çok geçmiş olsun allah şifa versin kızına ya arzu ablacım bişey sorcam ben sabah aç karnına tartılıyorum 70 sonra tartılıyorum 73 neden öyle oluyo
teşekkürler ablası şimdi dahah çok çok şükür..
tatlım aç karnına tartıkmamız gerekiyor en doqru sonuç budur....dolayısıyla yemek yiyince kilomuz artar bu çok normaldir...yiyoruz içiyoruz haliyle kilomuz farkediyor....
ablacım Allah nasip ederse bayram dönüşünde eşim döner biz oğlanla bir-iki hafta kadar kalırız diye istiyoruz bakalım kısmet..

amin ilknurcum sana da şimdiden hayırlı yolculuklar..
hayırlısı olsun şebnemcim...deqişiklik olur canım size...
canım kızım için teşekkür ederim
kilona gelince canım sürekli kilo veremeyiz...bazen vücudumuz direnişe geçer...bu bazen 10 gün kadar sürebilir...menünde sadece su miktarın az ve öqün atlamışsın bunun dışında ters bişey görmüyorum... mesela bugün listenin dışına çık vücudunu şaşırtalım...hamurişi bişeyler ye mesela....1 lahmacun olabilir yada bir tane pide....böyle durumlarda her zaman işe yaramıştır...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr herkese hayırlı günlerr
dün girdim alıntılarımı yaptım ve bir kısmını cevaplamıştımki çıkmak zorunda kaldım...
paylaşımlar oldukça azaldı :26: ramazan bu kadarmı etkiledi kızlar yaa...
bişey sorucam reqlim biteli 3-4 gün oluyor ama gögüs uçlarım okadar hassaslaştıki inanılmaz acıyor..dokunamıyorum yaa.... kaç gündür böyle :26: neden olabilir acaba..reql öncesi olsa reqlim yaklaştıqı için dicem ama oda deqil...sütyen falan takamıyorum evdeyken okadar acıyor...

HAKLısın galıba canım hergun alıstım herhalde kılo vermeye vermeyınce bozuldum ya arzucum sımdı hamur ısı ye dıyorsun ama korkuyorum ya ertesı gun + cıkarsam :26::26: bısı olmaz dıyorsan bugun oglen hamur ısı yıyeyımmı mesela :26::26:

ben en son dokunamayacak kadar goguslerım acıdıgında hamıle oldugm cıkmıstı ortaya ama sen yenı reglım bıttı dıyorsn :26: o zaman farklı bır durum demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…