- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
denk gelemedik canım yaa kimse yok diye çıkmıştım :26:BURDAYIM ben canım . nesı varmıs kızının ne dedı doktor?
menüler kabarık olduqu için canım...neyse bayram sonrası herşey daha güzel olucak inşallahh...evet ramazandan sanırımkı kımse menude paylasmıyor :26::26:
ramazandan ötürü :)
ben ramazan sonrası Allah nasip ederse annemde olacağım memlekette bir süre , dönüşte görüşeceğiz inşallah kızlar..
denk gelemedik canım yaa kimse yok diye çıkmıştım :26:
boqaz yolu enfeksiyonu çıktı melekcim kaç çeşit ilaç verdi...sanırım bkaç gün daha sürücek aqır geçiriyor...
menüler kabarık olduqu için canım...neyse bayram sonrası herşey daha güzel olucak inşallahh...
nekadar kalıcaksın şebnem?
çıtırlarım hayırlı geceler...
Arzucum geçmiş olsun canım rabbim bütün hastalara acil şifalar versim....
Maydonozlimon canım şimdi ne güzelde uakışmıştır üzerine pantolonun güle güle giyin canım...
Şebnemcim hayırlı yolculuklar canım bizde cuma günü gidiyoruz samsuna eşim senelik iznine ayrılıyor...
ablacım Allah nasip ederse bayram dönüşünde eşim döner biz oğlanla bir-iki hafta kadar kalırız diye istiyoruz bakalım kısmet..
amin ilknurcum sana da şimdiden hayırlı yolculuklar..
günaydın kızlar
lily eline sağlık canım.
melek çok güzel gidiyorsun bozmak yok süper..
sena ablacım ve nur, yavrularınıza geçmiş olsun
Melek ne güzel 12.9 kalmış hedefine 2.5 -3 ay gibi verirsin bence .Bence niye takılıp kalıyorsun aynı kiloda ,çünkü az su içiyorsun ve yoğurdu 2 öğüne bence ekle..Yoğurt %60 oranında yağ yakma özelliğine sahipmiş.Özellikle bel ve karındaki yağları eritiyormuş....Benim menümde mutlaka her gün 2 kase yoğurdum var .İnanırmısın o çok şikayet ettiğim simitler bile artık çok gözüme batmıyor.Hafif şişkinlik şeklinde kaldılar ama hedefime daha 8 kilo var Herhalde 8 kilo sonra hepsi gider inş...
ilknurcum teşekkürler canım kızım biraz daha iyi..çıtırlarım hayırlı geceler...
Arzucum geçmiş olsun canım rabbim bütün hastalara acil şifalar versim....
Maydonozlimon canım şimdi ne güzelde uakışmıştır üzerine pantolonun güle güle giyin canım...
Şebnemcim hayırlı yolculuklar canım bizde cuma günü gidiyoruz samsuna eşim senelik iznine ayrılıyor...
teşekkürler ablası şimdi dahah çok çok şükür..Arzu ablacımn çok geçmiş olsun allah şifa versin kızına ya arzu ablacım bişey sorcam ben sabah aç karnına tartılıyorum 70 sonra tartılıyorum 73 neden öyle oluyo
hayırlısı olsun şebnemcim...deqişiklik olur canım size...ablacım Allah nasip ederse bayram dönüşünde eşim döner biz oğlanla bir-iki hafta kadar kalırız diye istiyoruz bakalım kısmet..
amin ilknurcum sana da şimdiden hayırlı yolculuklar..
canım kızım için teşekkür ederimgunaydın kızlarr
arzucum klımalardan olmus olabılr canım enfeksıyon bı sıcak bı soguk hastalanıyoruz canım. allah acıl sıfa versın canım
kızlar bu arada 4 gundur kılom aynı takıldı kaldı nedenı ne olabılırkı arzucum yaa??
dunku menum
sabah
uno denge lıght 1 dılım ekmek
yarım domates
5 zeytın
peynır
yumurta
salatalık
ara
cevız
ogle
2 kasık taze fasulye
tavuk ızgara cokk az
1 bardak ayran
ara
cevız
aksam
asırı derecede mıde bulantım vardı malesef sadece bır domates ve 1 dılım peynır yedım
2 lt su
ilknurcum teşekkürler canım kızım biraz daha iyi..
siz kaç gün kalıcaksınız cnm..
teşekkürler ablası şimdi dahah çok çok şükür..
tatlım aç karnına tartıkmamız gerekiyor en doqru sonuç budur....dolayısıyla yemek yiyince kilomuz artar bu çok normaldir...yiyoruz içiyoruz haliyle kilomuz farkediyor....
hayırlısı olsun şebnemcim...deqişiklik olur canım size...
canım kızım için teşekkür ederim
kilona gelince canım sürekli kilo veremeyiz...bazen vücudumuz direnişe geçer...bu bazen 10 gün kadar sürebilir...menünde sadece su miktarın az ve öqün atlamışsın bunun dışında ters bişey görmüyorum... mesela bugün listenin dışına çık vücudunu şaşırtalım...hamurişi bişeyler ye mesela....1 lahmacun olabilir yada bir tane pide....böyle durumlarda her zaman işe yaramıştır...
günaydın kızlarrr herkese hayırlı günlerr
dün girdim alıntılarımı yaptım ve bir kısmını cevaplamıştımki çıkmak zorunda kaldım...
paylaşımlar oldukça azaldı :26: ramazan bu kadarmı etkiledi kızlar yaa...
bişey sorucam reqlim biteli 3-4 gün oluyor ama gögüs uçlarım okadar hassaslaştıki inanılmaz acıyor..dokunamıyorum yaa.... kaç gündür böyle :26: neden olabilir acaba..reql öncesi olsa reqlim yaklaştıqı için dicem ama oda deqil...sütyen falan takamıyorum evdeyken okadar acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?